| | |
15.07.2009 17:49 -
Re: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
|
873858
|
|
dulo
|
Město: Plieovce, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Jumep, pri návteve servisu vo Zvolene mi tvrdili , e je to na výmenu fapu.Naiel som si potom maníka (ako to býva zvykom pracovník onoho servisu, ktorý fuuje aj doma) a ten potom zistil na diagnostike, e fap sa regeneruje myslím po 1200 km, čo uvedený maník tvrdil, e je dos dlhý interval a e je to ete OK. Ale moju chybu nedokáe resetnú a závadu vidí v nádrke, lebo kabelá je tie OK.
Jumep, pri návteve servisu vo Zvolene mi tvrdili , e je to na výmenu fapu.Naiel som si potom maníka (ako to býva zvykom pracovník onoho servisu, ktorý fuuje aj doma) a ten potom zistil na diagnostike, e fap sa regeneruje myslím po 1200 km, čo uvedený maník tvrdil, e je dos dlhý interval a e je to ete OK. Ale moju chybu nedokáe resetnú a závadu vidí v nádrke, lebo kabelá je tie OK.
|
|
15.07.2009 23:05 -
|
873866
|
|
jumep
|
|
|
tak zajdi do olomouca
ak by mala byt chyba v nadrzke, podla mna by sa vyskytla aj chyba aditivacie paliva
jo a 1200km je hooodne moc .... ak nemas niekde dieru na vyfuku tak potom je to ok
tak zajdi do olomouca
ak by mala byt chyba v nadrzke, podla mna by sa vyskytla aj chyba aditivacie paliva
jo a 1200km je hooodne moc .... ak nemas niekde dieru na vyfuku tak potom je to ok :)
|
|
23.08.2009 11:55 -
|
1104882
|
|
Tomi2002
|
|
|
U keď tu je reč o Eolsyse, zaujímalo by ma, či sa eolsys dávkuje podža mnostva natankovaného paliva, alebo je to kontantné mnostvo, ktoré sa nadávkuje po natankovaní. A ete, má nejaký súvis magnet, ktorý je na palivovej zátke a spínač, ktorým sa manipuluje pri otváraní veka nádre, s dávkovaním eolsysu?
U keď tu je reč o Eolsyse, zaujímalo by ma, či sa eolsys dávkuje podža mnostva natankovaného paliva, alebo je to kontantné mnostvo, ktoré sa nadávkuje po natankovaní. A ete, má nejaký súvis magnet, ktorý je na palivovej zátke a spínač, ktorým sa manipuluje pri otváraní veka nádre, s dávkovaním eolsysu?
|
|
23.08.2009 12:04 -
|
1104883
|
|
jumep
|
|
|
minimalne treba tankovat 10l paliva, predpokladam ze to zaznamena jeden nastrek ale mnozstvo je prisposobene mnozstvu paliva. Magnety su ako spinac, otvorenie a zatvorenie nadrze = zistenie a nastrek eolysu.
ps. stale mame eolys 3l na predaj 2003+ ak niekto chcete
minimalne treba tankovat 10l paliva, predpokladam ze to zaznamena jeden nastrek ale mnozstvo je prisposobene mnozstvu paliva. Magnety su ako spinac, otvorenie a zatvorenie nadrze = zistenie a nastrek eolysu.
ps. stale mame eolys 3l na predaj 2003+ ak niekto chcete
|
|
23.08.2009 12:19 -
|
1104886
|
|
Tomi2002
|
|
|
A k čomu je ten spínač na veku nádre. Keď otvára veko, zatlačí, keď zatvára, tie zatlačí. Podža schémy by mala ís káblovačka od tohto spínača niekde ku nádri. Tie to súvisi s dávkovaním eolsysu, alebo to plní inú funkciu. Mám synátora, ktorý to niekožkokrát počas "hry na tankovanie"otvorí a zatvorí (iba to veko, nie nádr) a potom mi oznámi, e mi natankoval.
A k čomu je ten spínač na veku nádre. Keď otvára veko, zatlačí, keď zatvára, tie zatlačí. Podža schémy by mala ís káblovačka od tohto spínača niekde ku nádri. Tie to súvisi s dávkovaním eolsysu, alebo to plní inú funkciu. Mám synátora, ktorý to niekožkokrát počas "hry na tankovanie"otvorí a zatvorí (iba to veko, nie nádr) a potom mi oznámi, e mi natankoval. :-o
|
|
23.08.2009 14:01 -
|
1104890
|
|
jumep
|
|
|
to neni spinac ale len pruzina na lahke otvaranie nadrze, ak ti tam idu kable tak to je zamykanie
to neni spinac ale len pruzina na lahke otvaranie nadrze, ak ti tam idu kable tak to je zamykanie
|
|
21.09.2009 15:00 -
|
1106150
|
|
Jeffrey
|
|
|
Ahoj, potřebuju radu. Jaký typ Eolys do C5II 2.0Hdi 16V (2005) a do C8 2.2Hdi 16V (2003)? Budu dolívat na obou vozech, ale nevím přesně pro který vůz jaký typ aditiva Eolys. Předem díky za případné rady.
Ahoj, potřebuju radu. Jaký typ Eolys do C5II 2.0Hdi 16V (2005) a do C8 2.2Hdi 16V (2003)? Budu dolívat na obou vozech, ale nevím přesně pro který vůz jaký typ aditiva Eolys. Předem díky za případné rady.
|
|
21.09.2009 16:10 -
|
1106152
|
|
jumep
|
|
|
v oboch pripadoch eolys 176
november 2002 je zlomovy bod
v oboch pripadoch eolys 176
november 2002 je zlomovy bod
|
|
21.09.2009 17:23 -
|
1106153
|
|
bendy27
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 20 |
|
|
zdravim vsetkych! poradte mi prosim Vas niekto, rad by som zistil stav aditiva Eolys skor ako bude nutne riesit nieco cez servis(diagnostiku), da sa to? staci to dolievat len tak? Kde ta nadrzka je? Mozem to urobit aj sam, alebo je nutny odbornik(blbec nie som). Nejaky navod sa tu najde? Dakujem
zdravim vsetkych! poradte mi prosim Vas niekto, rad by som zistil stav aditiva Eolys skor ako bude nutne riesit nieco cez servis(diagnostiku), da sa to? staci to dolievat len tak? Kde ta nadrzka je? Mozem to urobit aj sam, alebo je nutny odbornik(blbec nie som). Nejaky navod sa tu najde? Dakujem:nevim
|
|
21.09.2009 17:53 -
|
1106154
|
|
Darja
|
|
|
Ne tě tu seerou, tak ti prozradím malé kouzlo Zkus pouít funkci hledat.
Máme tu jak návod na čitění FAPu, tak i na dolití Eolys (v profilu uivatele igok je stručně nafoceno, kam se do strká).
Ne tě tu seerou, tak ti prozradím malé kouzlo :-) Zkus pouít funkci hledat.
Máme tu jak návod na čitění FAPu, tak i na dolití Eolys (v profilu uivatele igok je stručně nafoceno, kam se do strká).
|
|
21.09.2009 18:12 -
|
1106155
|
|
bendy27
|
|
|
Dakujem
Dakujem:-))
|
|
21.09.2009 19:18 -
|
1106159
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
:palec:-))))
|
|
21.09.2009 19:37 -
|
1106164
|
|
jumep
|
|
|
len mam dojem ze dolievanie nepomoze, ono to vyhlasi nizky stav aj beztak, z principu toho ako to ten nizky stav dosahuje (ci sa mylim?)
len mam dojem ze dolievanie nepomoze, ono to vyhlasi nizky stav aj beztak, z principu toho ako to ten nizky stav dosahuje (ci sa mylim?)
|
|
21.09.2009 21:58 -
|
1106188
|
|
karlos.8
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
A pro mě 2.0 hdi rok výroby 5/2002 je jaký Eolys?? A co se stane kdy tam dám Eolys 176??
Dík Karlos
:-d A pro mě 2.0 hdi rok výroby 5/2002 je jaký Eolys?? :-o A co se stane kdy tam dám Eolys 176??;-)
Dík Karlos
|
|
21.09.2009 22:01 -
|
1106189
|
|
jumep
|
|
|
DXP42, co sa stane ked das 176 neviem .... tebe tam ale patri DXP42
aj ked isty autorizovany servis leje vsade dxp42 ...
DXP42, co sa stane ked das 176 neviem .... tebe tam ale patri DXP42
aj ked isty autorizovany servis leje vsade dxp42 ...
|
|
26.09.2009 12:08 -
|
1106480
|
|
Chlupici
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravim. Tak dolejvám aditivum a nechce mi to tam tect. Dá se nejak zjistit skutečný stav v nadrce? Moná e bylo dolité a nevynulovali hláku- nevím. Filtr jsem propláchl horkou vapkou a nezdálo se e by byl nějak moc zaneřáděnej. Tak nevím. Kdy jste to tam dolejvali lo vám to normál samospádem? Dík za odezvu
Zdravim. Tak dolejvám aditivum a nechce mi to tam tect. Dá se nejak zjistit skutečný stav v nadrce? Moná e bylo dolité a nevynulovali hláku- nevím. Filtr jsem propláchl horkou vapkou a nezdálo se e by byl nějak moc zaneřáděnej. Tak nevím. Kdy jste to tam dolejvali lo vám to normál samospádem? Dík za odezvu
|
|
26.09.2009 14:55 -
|
1106483
|
|
maxík
|
Město: Smrovka, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 51 |
|
|
kdy mám sundané levé zadní kolo tak je pěkně vidět mezi plastama nádrka, je průhledná, take je vidět hladina
kdy mám sundané levé zadní kolo tak je pěkně vidět mezi plastama nádrka, je průhledná, take je vidět hladina
|
|
26.09.2009 20:49 -
|
1106488
|
|
jumep
|
|
|
pruhlednu nadrzku som este nevidel .... tym chcem povedat ze najjednoduchsie to otestujes tym ze ti cez prepad potece nadbytocne mnozstvo do nadobi
ak si nemal otvoreny ten prepad tak sa tomu nebude fakt chcet natekat
pruhlednu nadrzku som este nevidel .... tym chcem povedat ze najjednoduchsie to otestujes tym ze ti cez prepad potece nadbytocne mnozstvo do nadobi
ak si nemal otvoreny ten prepad tak sa tomu nebude fakt chcet natekat :)
|
|
28.09.2009 19:07 -
|
1106558
|
|
bendy27
|
|
|
čaute vetci. chcel by som poprosi nejakého trpezlivého človeka, keby mi vysvetlil dolievanie eloys. hladal som to tu, naiel no nie to čo potrebujem. Moe sa to aj (len) doliat aby som sa vyhol resetovaniu cez diag? Len doplni? alebo sa musí minu uplne pre monos doplnenia? Ako zistím kolko tam toho je? Je to vidie?
čaute vetci. chcel by som poprosi nejakého trpezlivého človeka, keby mi vysvetlil dolievanie eloys. hladal som to tu, naiel no nie to čo potrebujem. Moe sa to aj (len) doliat aby som sa vyhol resetovaniu cez diag? Len doplni? alebo sa musí minu uplne pre monos doplnenia? Ako zistím kolko tam toho je? Je to vidie? :nevim
|
|
28.09.2009 19:09 -
|
1106559
|
|
jumep
|
|
|
je uplne jedno ci ho dolievas alebo nie, tam je pocitadlo kolko krat sa vstrekol do nafty a na zaklade tejto informacie zacne po xy km hlasit nizku hladinu, cize resetovat to musis tak ci onak
je uplne jedno ci ho dolievas alebo nie, tam je pocitadlo kolko krat sa vstrekol do nafty a na zaklade tejto informacie zacne po xy km hlasit nizku hladinu, cize resetovat to musis tak ci onak
|
|
| |
|
|