| | |
21.08.2008 21:53 -
Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
|
166915
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
....
....
|
|
21.08.2008 21:53 -
Re: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
|
166916
|
|
Kocyn
|
Město: Kadaň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Chlapi kam se prosím vás to aditiva nalívá...?Je někdě nějaká baňka přímo na to nebo se to lije přímo do nafty?Mám 2.2 HDi Díky.
Chlapi kam se prosím vás to aditiva nalívá...?Je někdě nějaká baňka přímo na to nebo se to lije přímo do nafty?Mám 2.2 HDi Díky.
|
|
21.08.2008 22:01 -
|
166917
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
vydrz, dam sem nejake fotky. Na aditivum ve extra nadoba, nalievaci otvor resp. hadica je v lavom zadnom blatniku ( pod plastovym podblatniom) Aditivum 4,5 litra aj s nalievacim prislusenstvom stoji skoro 5000 sk.
vydrz, dam sem nejake fotky. Na aditivum ve extra nadoba, nalievaci otvor resp. hadica je v lavom zadnom blatniku ( pod plastovym podblatniom) Aditivum 4,5 litra aj s nalievacim prislusenstvom stoji skoro 5000 sk.
|
|
21.08.2008 22:14 -
|
166918
|
|
Kocyn
|
|
|
Jestli má fotky dej je sem prosím díky!
Jestli má fotky dej je sem prosím díky!
|
|
21.08.2008 22:48 -
|
166919
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
tu som dal nejake fotky .link.
tu som dal nejake fotky http://www.c5club.cz/index.php?gal=84387104&kod=32&ids=igok#pc
|
|
21.08.2008 23:29 -
|
166920
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Kocyn: Pozor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To co ti popisuje Igok je aditiv jen pro motory HDi s FAPem!!!!!!!!!!!! Ostatní příspěvky jsou o obecných aditivech které se lejou do nádre a je mono je pouívat u vech dieseláků.
Kocyn: Pozor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To co ti popisuje Igok je aditiv jen pro motory HDi s FAPem!!!!!!!!!!!! Ostatní příspěvky jsou o obecných aditivech které se lejou do nádre a je mono je pouívat u vech dieseláků.
|
|
22.08.2008 00:02 -
|
166921
|
|
Darja
|
|
|
Tomik ma pravdu, kluci, resite Eloys, ale puvodne je topic o aditivech do nafty. Klido si zalozte novy topic o Eloys
Tomik ma pravdu, kluci, resite Eloys, ale puvodne je topic o aditivech do nafty. Klido si zalozte novy topic o Eloys
|
|
22.08.2008 09:50 -
|
166922
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
opraveno, vytvoril jsem nove tema Priste vice pozornosti
opraveno, vytvoril jsem nove tema :) Priste vice pozornosti ;)
|
|
22.08.2008 10:16 -
|
166923
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Ahoj, pokud někdo hodláte kupovat aditivim do FAP filtru, tak doporučuji koupit u prodejců Peugeot - vyjde tam levněji.
Ahoj, pokud někdo hodláte kupovat aditivim do FAP filtru, tak doporučuji koupit u prodejců Peugeot - vyjde tam levněji.
|
|
02.09.2008 16:36 -
|
166924
|
|
Kocyn
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat těch aditiv je více druhů nebo je jeden druh...?
Já vím e na benzince se někde nechá i adtiva natankovat přímo z pistole...?Je v tom nějaký rozdíl ne to co prodávají v Citroenu...?
Chtěl jsem se zeptat těch aditiv je více druhů nebo je jeden druh...?
Já vím e na benzince se někde nechá i adtiva natankovat přímo z pistole...?Je v tom nějaký rozdíl ne to co prodávají v Citroenu...?
|
|
02.09.2008 18:00 -
|
166925
|
|
igok
|
|
|
Ak sa bavime o aditivach pre motory s Fap filtrom (filter pevnych castic vyskytujuci sa vo vacsine 2.2HDI a niektorych 2.0 HDI) tak je len jeden druh urceny pre tieto motory, rzdiel je len v cene ak ho kupis u predajcov Peugeotu alebo Citroenu, ako pisu kolegovia
Ak sa bavime o aditivach pre motory s Fap filtrom (filter pevnych castic vyskytujuci sa vo vacsine 2.2HDI a niektorych 2.0 HDI) tak je len jeden druh urceny pre tieto motory, rzdiel je len v cene ak ho kupis u predajcov Peugeotu alebo Citroenu, ako pisu kolegovia :-)
|
|
10.07.2009 09:53 -
|
873649
|
|
dulo1
|
Město: Plieovce, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Čaute, vetci.Som tu nový , na fórum chodím len asi týdeň, ale u som si podža Vaich rád opravil páčku na prepínanie počítača, dozvedel som sa veci, ktoré Vám nepopvedia ani tzv. značkových servisoch.Určite budem na tieto stránky chodi teraz často.No a teraz čo ma vlastne trápi.V novembri som si kúpil moje "Céčko"( mám ete BX 1,7 TD PALACE no a to je "Béčko)a hneď mi počítač vyhadzoval minimálnu hladinu aditíva.Prvá cesta teda viedla do servisu.Aditívum sme doliali a podža pokynov servisu som mal natankova viacej krát a potom prís na diagnostiku.Na diagnostike ale zistil, e sa stále nedá počítač vynulova a závadu stále píe.Povedali mi, e asi bude patná nádrka,čo je velmi zriedkavá závada. Samozrejme kabelá bola prekontrolovaná.Chcem sa Vás spýta či niekto nemá s podobným prípadom nejakú skúsenos.Nová nádka stojí 6000,-.Ďakujem za vetky odpovede, Čaute.
Čaute, vetci.Som tu nový , na fórum chodím len asi týdeň, ale u som si podža Vaich rád opravil páčku na prepínanie počítača, dozvedel som sa veci, ktoré Vám nepopvedia ani tzv. značkových servisoch.Určite budem na tieto stránky chodi teraz často.No a teraz čo ma vlastne trápi.V novembri som si kúpil moje "Céčko"( mám ete BX 1,7 TD PALACE no a to je "Béčko)a hneď mi počítač vyhadzoval minimálnu hladinu aditíva.Prvá cesta teda viedla do servisu.Aditívum sme doliali a podža pokynov servisu som mal natankova viacej krát a potom prís na diagnostiku.Na diagnostike ale zistil, e sa stále nedá počítač vynulova a závadu stále píe.Povedali mi, e asi bude patná nádrka,čo je velmi zriedkavá závada. Samozrejme kabelá bola prekontrolovaná.Chcem sa Vás spýta či niekto nemá s podobným prípadom nejakú skúsenos.Nová nádka stojí 6000,-.Ďakujem za vetky odpovede, Čaute.
|
|
10.07.2009 13:02 -
|
873653
|
|
maxík
|
Město: Smrovka, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Nevím co můe být patného na nádrce.K tomu ti asi napíe více diag.Jen chci napsat, e kdy jsem chtěl dolít aditivum v místním značkovém servisu, tak mi řekli, e se to nedolévá.Vypustí to co tam mám a dají mi novou dávku za sedmičku.Asi jako na pumpě kde by ti vypustili 30l. nafty a natankovali by ti 60l.Kdy jsem zjistil e je nádoba úplně plná,jsem rád, e jsem nedělal sponzora.
Nevím co můe být patného na nádrce.K tomu ti asi napíe více diag.Jen chci napsat, e kdy jsem chtěl dolít aditivum v místním značkovém servisu, tak mi řekli, e se to nedolévá.Vypustí to co tam mám a dají mi novou dávku za sedmičku.Asi jako na pumpě kde by ti vypustili 30l. nafty a natankovali by ti 60l.Kdy jsem zjistil e je nádoba úplně plná,jsem rád, e jsem nedělal sponzora.
|
|
10.07.2009 14:20 -
|
873657
|
|
jumep
|
|
|
ono nevedia robit s diagnostikou, kontaktuj autodiaga a nechaj si to resetnut
(resp. zaujimalo by ma co by povedali po vymene nadobky)
ono nevedia robit s diagnostikou, kontaktuj autodiaga a nechaj si to resetnut
(resp. zaujimalo by ma co by povedali po vymene nadobky)
|
|
10.07.2009 20:13 -
|
873677
|
|
jumep
|
|
|
drobec: ja by som skor povedal ze vymenit riadiadcu jednotku
drobec: ja by som skor povedal ze vymenit riadiadcu jednotku :D
|
|
10.07.2009 22:39 -
|
873684
|
|
tomikm
|
|
|
Přesně tohle jsem řeil, kdy jsem C5 koupil, v táborském Citroenu mi na diagnostice nebyli schopný nastavit plný stav aditiva. Přes rok jsem s tím jezdil a a loni na Seči mi to autodiag nastavil a ve funguje jak má. Sice s tím měl také malinko potíe, ale dokázal si s tím poradit a to je hlavní, dokáe o věci logicky přemýlet (Martine, snad ti to moc nevlezlo do hlavy, to jak jsem tě tu pochválil)
Přesně tohle jsem řeil, kdy jsem C5 koupil, v táborském Citroenu mi na diagnostice nebyli schopný nastavit plný stav aditiva. Přes rok jsem s tím jezdil a a loni na Seči mi to autodiag nastavil a ve funguje jak má. Sice s tím měl také malinko potíe, ale dokázal si s tím poradit a to je hlavní, dokáe o věci logicky přemýlet (Martine, snad ti to moc nevlezlo do hlavy, to jak jsem tě tu pochválil:-)))):palec)
|
|
10.07.2009 22:42 -
|
873685
|
|
jumep
|
|
|
tomikm: neboj, jemu slava postupal po hlave uz davno, taketo reci ho uz nevyvedu z miery
tomikm: neboj, jemu slava postupal po hlave uz davno, taketo reci ho uz nevyvedu z miery :D :-p
|
|
10.07.2009 23:25 -
|
873689
|
|
zdenek1214
|
|
|
Mám asi podobná problém (nerjak ale nestíhám prohlédnout vechny diskuze - auto mi píe: Faulty antipollution system. Odjel jsem do citroen servïsu v K. Varech (MINIMO) a tam mi řekli, e neproběhla regenerace FAPu jak měla. Vzali si auto, udělali regeneraci, smazali chybové hláky a e je prý ve O.K. Po 20 km hláka vyskočila znovu. Vola jsem a oni řekli, e to nemám řeit, protoe na mém autě se FAP dělá při 140 tisících včetně aditiva a tedÿ ani aditivum nemohlo dojít. Podle návodu jsem si u známého nechal FAP vypláchnout vařící vodou z vapky, jiný známý smazal BOSCH diagnostikou chybové hláky a vydrelo mi to 50 km a řve znovu. Při proplachu FAPu mi ale řekli, e v nádrce je asi 1,5 cm aditiva a tak se ptám zda ta hláka není i o malém mnoství aditiva. Poradíte? V Peugeotu mi řekli, e FAP to má prostě za sebou a e se bude muset vyměnit a to je investice do 20 tisíc korun. To se mi nechce. Nebude tedy stačit dolít aditivum a udělat diagnostiku? Dík za odezvu (mám C5 II 1,6 HDI)
Mám asi podobná problém (nerjak ale nestíhám prohlédnout vechny diskuze - auto mi píe: Faulty antipollution system. Odjel jsem do citroen servïsu v K. Varech (MINIMO) a tam mi řekli, e neproběhla regenerace FAPu jak měla. Vzali si auto, udělali regeneraci, smazali chybové hláky a e je prý ve O.K. Po 20 km hláka vyskočila znovu. Vola jsem a oni řekli, e to nemám řeit, protoe na mém autě se FAP dělá při 140 tisících včetně aditiva a tedÿ ani aditivum nemohlo dojít. Podle návodu jsem si u známého nechal FAP vypláchnout vařící vodou z vapky, jiný známý smazal BOSCH diagnostikou chybové hláky a vydrelo mi to 50 km a řve znovu. Při proplachu FAPu mi ale řekli, e v nádrce je asi 1,5 cm aditiva a tak se ptám zda ta hláka není i o malém mnoství aditiva. Poradíte? V Peugeotu mi řekli, e FAP to má prostě za sebou a e se bude muset vyměnit a to je investice do 20 tisíc korun. To se mi nechce. Nebude tedy stačit dolít aditivum a udělat diagnostiku? Dík za odezvu (mám C5 II 1,6 HDI)
|
|
11.07.2009 02:23 -
|
873690
|
|
tomikm
|
|
|
nene, kdy má málo aditiva, tak ti to hodí hláku "nízká úroveň aditiva" v jazyku, který má nastavený. Tvoje chyba je obecná hláka pro x druhů závad, kdy jsi to měl na diagnostice co ti to psalo za chyby které ti vymazali?
nene, kdy má málo aditiva, tak ti to hodí hláku "nízká úroveň aditiva" v jazyku, který má nastavený. Tvoje chyba je obecná hláka pro x druhů závad, kdy jsi to měl na diagnostice co ti to psalo za chyby které ti vymazali?
|
|
| |
|
|