| |  |
15.11.2017 19:55 -
Re: Problémy se startováním / C5 II 2.0 HDi
|
3109956
|
|
hezounka
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
super, díky, seženu....a ještě něco dalšího, co bych měla zjistit? fakt tomu nerozumím....nechci to auto prodat, ale zase jsem sama na baráku s hypotékou a potřebuju, aby to bylo trochu spolehlivé a ne žrout peněz...
super, díky, seženu....a ještě něco dalšího, co bych měla zjistit? fakt tomu nerozumím....nechci to auto prodat, ale zase jsem sama na baráku s hypotékou a potřebuju, aby to bylo trochu spolehlivé a ne žrout peněz... :-) ;-)
|
|
15.11.2017 20:19 -
|
3109981
|
|
hezounka
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
jruze napsal(a): Věk nějaké parametry popř. foto 
Mě nebo auta?
Auto 2005, 2.0 HDI, 103 kW, 6-ti stupňová převodovka,
Mě je 33 bezdětná, konzultant IS.. 170cm, 60kg, 2 mini psi
Mě nebo auta?
Auto 2005, 2.0 HDI, 103 kW, 6-ti stupňová převodovka,
Mě je 33 :-)))) bezdětná, konzultant IS.. 170cm, 60kg, 2 mini psi ;-)
|
|
15.11.2017 21:49 -
|
3110061
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|

|
tak fotky muzes poslat samozdrejme obe nam to vadit nebude...
trochu odbocim...ford uvadi pro RHR 103kW,klusi sikovni nemecti s predvstrikem jako krava
tak fotky muzes poslat samozdrejme obe :) :) nam to vadit nebude...
trochu odbocim...ford uvadi pro RHR 103kW,klusi sikovni nemecti s predvstrikem jako krava :D
|
|
16.11.2017 09:01 -
|
3110133
|
|
hezounka
|
|
|
autodiag napsal(a): tak fotky muzes poslat samozdrejme obe  nam to vadit nebude...
trochu odbocim...ford uvadi pro RHR 103kW,klusi sikovni nemecti s predvstrikem jako krava 
Naštěstí ti nerozumím, co to znamená... ale...mám pár otázek...pomůžu nějak tomu autu, když ho postavím do průjezdu a třeba ne něho hodím deku, aby to neprolezl mráz, nebo to nemá cenu? Páč ty problémy se startem se objeví, když to auto třeba přes víkend stojí...
Mám vyhráno, pokud už to nastartuju, nebo mě to může někde nechat stát?
Jak je nejideálnější startovat? Já na radu servisáka při mrazech dýl žhavím a pak teprve otočím klíčkem naplno...dneska to naskočilo napotřetí....uuuuuuuuf.
Naštěstí ti nerozumím, co to znamená... ale...mám pár otázek...pomůžu nějak tomu autu, když ho postavím do průjezdu a třeba ne něho hodím deku, aby to neprolezl mráz, nebo to nemá cenu? Páč ty problémy se startem se objeví, když to auto třeba přes víkend stojí...
Mám vyhráno, pokud už to nastartuju, nebo mě to může někde nechat stát?
Jak je nejideálnější startovat? Já na radu servisáka při mrazech dýl žhavím a pak teprve otočím klíčkem naplno...dneska to naskočilo napotřetí....uuuuuuuuf.
|
|
16.11.2017 10:55 -
|
3110160
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|

|
no to by jsi ten motor asi musela zabalit celej 
ono to nebude o teplote ale spis o padani nebo tlaku nefty
chtelo by to alespon diagnostiku pro startu
no to by jsi ten motor asi musela zabalit celej :(
|
|
16.11.2017 11:08 -
|
3110166
|
|
hezounka
|
|
|
autodiag napsal(a): no to by jsi ten motor asi musela zabalit celej 
jako ono se to stane, když delší čas stojí.........třeba právě přes ten víkend...na diagnostice to bylo a prý jako všechno ok, akorát nebezpečí je v tom prvotním podání nafty, že to sání není ideální....ale jako byla znova pročištěna a natlakovaná celá soustava...takže jakmile nastartuju, tak už by se té pumpě mělo ulevit, že netahá tak moc???nebo jak to funguje?
jako ono se to stane, když delší čas stojí.........třeba právě přes ten víkend...na diagnostice to bylo a prý jako všechno ok, akorát nebezpečí je v tom prvotním podání nafty, že to sání není ideální....ale jako byla znova pročištěna a natlakovaná celá soustava...takže jakmile nastartuju, tak už by se té pumpě mělo ulevit, že netahá tak moc???nebo jak to funguje?
|
|
16.11.2017 11:17 -
|
3110168
|
|
autodiag
|
|

|
no chtelo by to opravdu diagnostiku Diagboxem a u nekoho kdo tomu rozumi...ze nejsou zadne chyby neznamena ze je vse v poradku
pokud cerpadlo nevivine dostatecny tlak,nebo se regulator tlaku pridira nebo vstrikovace maji velky prepad tak jednotka vstrikovace nepovoli a ty nenastartujes..tady vse souvysi se vsim..i s temi fragmenty v palivu
no chtelo by to opravdu diagnostiku Diagboxem a u nekoho kdo tomu rozumi...ze nejsou zadne chyby neznamena ze je vse v poradku
pokud cerpadlo nevivine dostatecny tlak,nebo se regulator tlaku pridira nebo vstrikovace maji velky prepad tak jednotka vstrikovace nepovoli a ty nenastartujes..tady vse souvysi se vsim..i s temi fragmenty v palivu
|
|
16.11.2017 11:21 -
|
3110169
|
|
hezounka
|
|
|
autodiag napsal(a): no chtelo by to opravdu diagnostiku Diagboxem a u nekoho kdo tomu rozumi...ze nejsou zadne chyby neznamena ze je vse v poradku
takže kam můžu zajet na tu diagnostiku? Okolo Přerova, Olomouce, Prostějova
takže kam můžu zajet na tu diagnostiku? Okolo Přerova, Olomouce, Prostějova
|
|
16.11.2017 11:25 -
|
3110171
|
|
autodiag
|
|

|
klidne dojad k nam jen ,nejdriv pondeli 27
klidne dojad k nam jen ,nejdriv pondeli 27 :nevim
|
|
16.11.2017 15:45 -
|
3110195
|
|
autodiag
|
|

|
ozvi se telefonicky a vymyslime nejaky ternim (kontakt je v profilu)
za kolik opravdu nevim,sem placenej za praci ne za pausal 
diagnostika je cca 500
misto cinu Šterneberk
ozvi se telefonicky a vymyslime nejaky ternim (kontakt je v profilu)
za kolik opravdu nevim,sem placenej za praci ne za pausal ;) :)
diagnostika je cca 500
misto cinu Šterneberk
|
|
16.11.2017 22:55 -
|
3110309
|
|
zavadil
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
hezounka napsal(a): takže kam můžu zajet na tu diagnostiku? Okolo Přerova, Olomouce, Prostějova
Máš zprávu v poště
Máš zprávu v poště
|
|
02.03.2018 05:59 -
|
3136394
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|

|
Tak včera večer jsem nenastartoval X7 2,0hdi chytne a zdechne podobné jako u Synova C5 II 2,0hdi egr KO.Že by mně taky zakukal egr? Postup odhalení závady bude tedy stejný jako C5II 2,0hdi? Díky
Tak včera večer jsem nenastartoval X7 2,0hdi chytne a zdechne podobné jako u Synova C5 II 2,0hdi egr KO.Že by mně taky zakukal egr? Postup odhalení závady bude tedy stejný jako C5II 2,0hdi? Díky
|
|
| |
|
|