| | |
15.11.2017 19:55 -
Re: Problémy se startováním / C5 II 2.0 HDi
|
3109956
|
|
hezounka
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
super, díky, seenu....a jetě něco dalího, co bych měla zjistit? fakt tomu nerozumím....nechci to auto prodat, ale zase jsem sama na baráku s hypotékou a potřebuju, aby to bylo trochu spolehlivé a ne rout peněz...
super, díky, seenu....a jetě něco dalího, co bych měla zjistit? fakt tomu nerozumím....nechci to auto prodat, ale zase jsem sama na baráku s hypotékou a potřebuju, aby to bylo trochu spolehlivé a ne rout peněz... :-) ;-)
|
|
15.11.2017 20:19 -
|
3109981
|
|
hezounka
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
jruze napsal(a): Věk nějaké parametry popř. foto
Mě nebo auta?
Auto 2005, 2.0 HDI, 103 kW, 6-ti stupňová převodovka,
Mě je 33 bezdětná, konzultant IS.. 170cm, 60kg, 2 mini psi
Mě nebo auta?
Auto 2005, 2.0 HDI, 103 kW, 6-ti stupňová převodovka,
Mě je 33 :-)))) bezdětná, konzultant IS.. 170cm, 60kg, 2 mini psi ;-)
|
|
15.11.2017 21:49 -
|
3110061
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak fotky muzes poslat samozdrejme obe nam to vadit nebude...
trochu odbocim...ford uvadi pro RHR 103kW,klusi sikovni nemecti s predvstrikem jako krava
tak fotky muzes poslat samozdrejme obe :) :) nam to vadit nebude...
trochu odbocim...ford uvadi pro RHR 103kW,klusi sikovni nemecti s predvstrikem jako krava :D
|
|
16.11.2017 09:01 -
|
3110133
|
|
hezounka
|
|
|
autodiag napsal(a): tak fotky muzes poslat samozdrejme obe nam to vadit nebude...
trochu odbocim...ford uvadi pro RHR 103kW,klusi sikovni nemecti s predvstrikem jako krava
Natěstí ti nerozumím, co to znamená... ale...mám pár otázek...pomůu nějak tomu autu, kdy ho postavím do průjezdu a třeba ne něho hodím deku, aby to neprolezl mráz, nebo to nemá cenu? Páč ty problémy se startem se objeví, kdy to auto třeba přes víkend stojí...
Mám vyhráno, pokud u to nastartuju, nebo mě to můe někde nechat stát?
Jak je nejideálnějí startovat? Já na radu servisáka při mrazech dýl havím a pak teprve otočím klíčkem naplno...dneska to naskočilo napotřetí....uuuuuuuuf.
Natěstí ti nerozumím, co to znamená... ale...mám pár otázek...pomůu nějak tomu autu, kdy ho postavím do průjezdu a třeba ne něho hodím deku, aby to neprolezl mráz, nebo to nemá cenu? Páč ty problémy se startem se objeví, kdy to auto třeba přes víkend stojí...
Mám vyhráno, pokud u to nastartuju, nebo mě to můe někde nechat stát?
Jak je nejideálnějí startovat? Já na radu servisáka při mrazech dýl havím a pak teprve otočím klíčkem naplno...dneska to naskočilo napotřetí....uuuuuuuuf.
|
|
16.11.2017 10:55 -
|
3110160
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no to by jsi ten motor asi musela zabalit celej
ono to nebude o teplote ale spis o padani nebo tlaku nefty
chtelo by to alespon diagnostiku pro startu
no to by jsi ten motor asi musela zabalit celej :(
|
|
16.11.2017 11:08 -
|
3110166
|
|
hezounka
|
|
|
autodiag napsal(a): no to by jsi ten motor asi musela zabalit celej
jako ono se to stane, kdy delí čas stojí.........třeba právě přes ten víkend...na diagnostice to bylo a prý jako vechno ok, akorát nebezpečí je v tom prvotním podání nafty, e to sání není ideální....ale jako byla znova pročitěna a natlakovaná celá soustava...take jakmile nastartuju, tak u by se té pumpě mělo ulevit, e netahá tak moc???nebo jak to funguje?
jako ono se to stane, kdy delí čas stojí.........třeba právě přes ten víkend...na diagnostice to bylo a prý jako vechno ok, akorát nebezpečí je v tom prvotním podání nafty, e to sání není ideální....ale jako byla znova pročitěna a natlakovaná celá soustava...take jakmile nastartuju, tak u by se té pumpě mělo ulevit, e netahá tak moc???nebo jak to funguje?
|
|
16.11.2017 11:17 -
|
3110168
|
|
autodiag
|
|
|
no chtelo by to opravdu diagnostiku Diagboxem a u nekoho kdo tomu rozumi...ze nejsou zadne chyby neznamena ze je vse v poradku
pokud cerpadlo nevivine dostatecny tlak,nebo se regulator tlaku pridira nebo vstrikovace maji velky prepad tak jednotka vstrikovace nepovoli a ty nenastartujes..tady vse souvysi se vsim..i s temi fragmenty v palivu
no chtelo by to opravdu diagnostiku Diagboxem a u nekoho kdo tomu rozumi...ze nejsou zadne chyby neznamena ze je vse v poradku
pokud cerpadlo nevivine dostatecny tlak,nebo se regulator tlaku pridira nebo vstrikovace maji velky prepad tak jednotka vstrikovace nepovoli a ty nenastartujes..tady vse souvysi se vsim..i s temi fragmenty v palivu
|
|
16.11.2017 11:21 -
|
3110169
|
|
hezounka
|
|
|
autodiag napsal(a): no chtelo by to opravdu diagnostiku Diagboxem a u nekoho kdo tomu rozumi...ze nejsou zadne chyby neznamena ze je vse v poradku
take kam můu zajet na tu diagnostiku? Okolo Přerova, Olomouce, Prostějova
take kam můu zajet na tu diagnostiku? Okolo Přerova, Olomouce, Prostějova
|
|
16.11.2017 11:25 -
|
3110171
|
|
autodiag
|
|
|
klidne dojad k nam jen ,nejdriv pondeli 27
klidne dojad k nam jen ,nejdriv pondeli 27 :nevim
|
|
16.11.2017 15:45 -
|
3110195
|
|
autodiag
|
|
|
ozvi se telefonicky a vymyslime nejaky ternim (kontakt je v profilu)
za kolik opravdu nevim,sem placenej za praci ne za pausal
diagnostika je cca 500
misto cinu terneberk
ozvi se telefonicky a vymyslime nejaky ternim (kontakt je v profilu)
za kolik opravdu nevim,sem placenej za praci ne za pausal ;) :)
diagnostika je cca 500
misto cinu terneberk
|
|
16.11.2017 22:55 -
|
3110309
|
|
zavadil
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
hezounka napsal(a): take kam můu zajet na tu diagnostiku? Okolo Přerova, Olomouce, Prostějova
Má zprávu v potě
Má zprávu v potě
|
|
02.03.2018 05:59 -
|
3136394
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Tak včera večer jsem nenastartoval X7 2,0hdi chytne a zdechne podobné jako u Synova C5 II 2,0hdi egr KO.e by mně taky zakukal egr? Postup odhalení závady bude tedy stejný jako C5II 2,0hdi? Díky
Tak včera večer jsem nenastartoval X7 2,0hdi chytne a zdechne podobné jako u Synova C5 II 2,0hdi egr KO.e by mně taky zakukal egr? Postup odhalení závady bude tedy stejný jako C5II 2,0hdi? Díky
|
|
| |
|
|