| | |
04.04.2016 14:10 -
Re: Problémy se startováním / C5 II 2.0 HDi
|
2936356
|
|
Lhota
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Ahoj,
neozval jsem se, protoe stále testujeme stav, zahýbaní nepomůe, musí se opravdu úplně odpojit a zase připojit. Teď jsme jetě otestovali očistit kontakty baterky, kabelů a dostal jsem speciální vazelínu na elektronické spoje. Tím jsem namazal a zatím 3 dny vpoho. Jinak je vidět, e ručička napětí není kolmo dolů po otočení klíčku, ale je o cca 15° směrem k mínus. Budeme dále testovat a dám vědět.
Ahoj,
neozval jsem se, protoe stále testujeme stav, zahýbaní nepomůe, musí se opravdu úplně odpojit a zase připojit. Teď jsme jetě otestovali očistit kontakty baterky, kabelů a dostal jsem speciální vazelínu na elektronické spoje. Tím jsem namazal a zatím 3 dny vpoho. Jinak je vidět, e ručička napětí není kolmo dolů po otočení klíčku, ale je o cca 15° směrem k mínus. Budeme dále testovat a dám vědět.
|
|
27.11.2016 19:28 -
|
3015983
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Ahoj, auto nestartuje, jenom cyklicky cvaká a zhasíná přístrojku. Chybu ádnou nehlásí. Zkusil jsem vypojit a zapojit baterku a vyndal/zandal pojistky vlevo 30+ (nevím, která je ke startéru).
Takhle to vypadá: .link.
Napadá někoho něco jiného ne odtah?
Díky.
Ahoj, auto nestartuje, jenom cyklicky cvaká a zhasíná přístrojku. Chybu ádnou nehlásí. Zkusil jsem vypojit a zapojit baterku a vyndal/zandal pojistky vlevo 30+ (nevím, která je ke startéru).
Takhle to vypadá: https://drive.google.com/file/d/0B98rO91GOxZreE1IcElIaFNldzg/view?usp=sharing
Díky.
|
|
27.11.2016 19:34 -
|
3015984
|
|
jruze
|
|
|
myneur napsal(a): Ahoj, auto nestartuje, jenom cyklicky cvaká a zhasíná přístrojku. Chybu ádnou nehlásí. Zkusil jsem vypojit a zapojit baterku a vyndal/zandal pojistky vlevo 30+ (nevím, která je ke startéru).
Takhle to vypadá: .link.
Díky.
Pokud je aku OK tak jetě kouknout na hlavní kostru(na převodovce)- vyměnit starter
Pokud je aku OK tak jetě kouknout na hlavní kostru(na převodovce)- vyměnit starter ;-)
|
|
27.11.2016 19:58 -
|
3015999
|
|
jumep
|
|
|
zacni tou baterkou, ja si myslim ze nema kapacitu
zacni tou baterkou, ja si myslim ze nema kapacitu
|
|
27.11.2016 20:55 -
|
3016019
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
jumep napsal(a): zacni tou baterkou, ja si myslim ze nema kapacitu
Tyjo, asi to bude fakt baterka. Nenapadlo mě e kiksne z ničeho nic, jela jak fík. Ale i na tom videu je vidět, e měřák jí měří na spodní hranici a zkouečka říká taky docela málo.. Díky za radu.
Tyjo, asi to bude fakt baterka. Nenapadlo mě e kiksne z ničeho nic, jela jak fík. Ale i na tom videu je vidět, e měřák jí měří na spodní hranici a zkouečka říká taky docela málo.. Díky za radu.
|
|
29.11.2016 17:58 -
|
3016387
|
|
myneur
|
|
|
Tak to byla fakt baterka. Díky za radu. Překvapilo mě, jak rychle odela bez předchozího varování. Doteď točila jak blázen. Poslední start naprosto v pohodě, nikdy nezaváhala, a pak nejdou ani uk.
Nárok u měla (bez 2 měsíců 5 let), ale předchozí vydrela skoro 7 let.
Varta Silver Dynamic 77Ah
Tak to byla fakt baterka. Díky za radu. Překvapilo mě, jak rychle odela bez předchozího varování. Doteď točila jak blázen. Poslední start naprosto v pohodě, nikdy nezaváhala, a pak nejdou ani uk.
Nárok u měla (bez 2 měsíců 5 let), ale předchozí vydrela skoro 7 let.
Varta Silver Dynamic 77Ah
|
|
19.12.2016 12:04 -
|
3021369
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Zdravím, prosím mohl by mi někdo poradit s následujícím problémem? Dojel jsem do obchodu a asi po hodině jsem se vrátil a u jsem nenastartoval. Startér točil, nafta nebyla spadlá. Druhý den jsem zavolal odtahovku. Před tím jsem opět zkouel nastartovat bez úspěchu. Po sloení auta u opraváře auto po poklepání na měřič hladiny normálně nastartovalo. Původní předpoklad opraváře, e je to podávacím čerpadlem se nevyplnil, nebo podávací čerpadlo tam není. Po celý den v pohodě nastartoval. A prý nemůe nic dělat dokud se závada neprojeví. Druhý den jsem si ho odvezl do teplé garáe, ale asi po 4 hodinách jsem u opět nenastaroval. Druhý den jsem to opět zkouel a zase bez úspěchu. Asi po třech dnech opět bez úspěchu. Dnes jsem do nádre nalil (ze zoufalství) 20 litů nafty (předtím jsem tam měl těsně nad rezervu) a napodruhé jsem nastartoval. Odvoz zpátky k opraváři, ale ten neví co by tomu mohlo být. Můe tam být nějaká spojitost s objemem nafty v nádri? Odpojení konektoru u čidla hladiny nemělo vliv na ukazatel paliva. Pořád ukazuje stejně. Dík za radu
Zdravím, prosím mohl by mi někdo poradit s následujícím problémem? Dojel jsem do obchodu a asi po hodině jsem se vrátil a u jsem nenastartoval. Startér točil, nafta nebyla spadlá. Druhý den jsem zavolal odtahovku. Před tím jsem opět zkouel nastartovat bez úspěchu. Po sloení auta u opraváře auto po poklepání na měřič hladiny normálně nastartovalo. Původní předpoklad opraváře, e je to podávacím čerpadlem se nevyplnil, nebo podávací čerpadlo tam není. Po celý den v pohodě nastartoval. A prý nemůe nic dělat dokud se závada neprojeví. Druhý den jsem si ho odvezl do teplé garáe, ale asi po 4 hodinách jsem u opět nenastaroval. Druhý den jsem to opět zkouel a zase bez úspěchu. Asi po třech dnech opět bez úspěchu. Dnes jsem do nádre nalil (ze zoufalství) 20 litů nafty (předtím jsem tam měl těsně nad rezervu) a napodruhé jsem nastartoval. Odvoz zpátky k opraváři, ale ten neví co by tomu mohlo být. Můe tam být nějaká spojitost s objemem nafty v nádri? Odpojení konektoru u čidla hladiny nemělo vliv na ukazatel paliva. Pořád ukazuje stejně. Dík za radu
|
|
19.12.2016 12:32 -
|
3021375
|
|
jumep
|
|
|
egr? tlak paliva? snimac otacok?
to musi vediet opravar
objem v nadrzi na to vplyv mat nebude, v akom stave je boli sitko v nadrzi?
osobne ale nepredpokladam problem na privode, ak neni spadla nafta bude to inde
treba diagnostiku a kontrolovat
egr? tlak paliva? snimac otacok?
to musi vediet opravar
objem v nadrzi na to vplyv mat nebude, v akom stave je boli sitko v nadrzi?
osobne ale nepredpokladam problem na privode, ak neni spadla nafta bude to inde
treba diagnostiku a kontrolovat
|
|
19.12.2016 12:39 -
|
3021379
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jak píe jumep - diagnostika prozradí, proč to nechtělo startovat.
Take lepího opraváře.
Jak píe jumep - diagnostika prozradí, proč to nechtělo startovat.
Take lepího opraváře.
|
|
19.12.2016 15:18 -
|
3021517
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
a ja by jsem na tu diagnostiku jel ....
alespon abych Jardo vedel kolik ze na tom railu toho mam..muj odhad ze vic jak 100 tam nebude
a ja by jsem na tu diagnostiku jel :D ....
alespon abych Jardo vedel kolik ze na tom railu toho mam..muj odhad ze vic jak 100 tam nebude ;)
|
|
29.03.2017 12:07 -
|
3054400
|
|
Kovín
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Prosím o radu. Zapnu klíček a nic. Přístrojovka pěkně svítí a při startování je slyet lehké cvaknutí. Dvakrát jsem byl v servisu a nic se nevyřeilo. Jednou mi řekli, e dotáhli spoje a podruhé mi dali pojistku a na ukázané místo strčím 25 A. Auto asi 14 dní bez problémů startovalo a teď se mi to stává znovu. Baterka je nová. Kdy mám nervy tak otáčím několikrát za sebou klíčkem a nastartuju. Tak nevím vyndat startér a zkontrolovat nebo jít do spínačky. Na darovanou pojistku jsem se nedíval kdy to někdy naskočí. Tak musí být dobrá ne?
Prosím o radu. Zapnu klíček a nic. Přístrojovka pěkně svítí a při startování je slyet lehké cvaknutí. Dvakrát jsem byl v servisu a nic se nevyřeilo. Jednou mi řekli, e dotáhli spoje a podruhé mi dali pojistku a na ukázané místo strčím 25 A. Auto asi 14 dní bez problémů startovalo a teď se mi to stává znovu. Baterka je nová. Kdy mám nervy tak otáčím několikrát za sebou klíčkem a nastartuju. Tak nevím vyndat startér a zkontrolovat nebo jít do spínačky. Na darovanou pojistku jsem se nedíval kdy to někdy naskočí. Tak musí být dobrá ne?
|
|
29.03.2017 13:15 -
|
3054408
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Na xantii sa mi podobne choval starter (ak to cvakanie ide z neho), boli opalene a rozsypane kontakty. Ked neslo startovat, pomohlo poklepanie po starteri. Po oprave startuje OK.
Na xantii sa mi podobne choval starter (ak to cvakanie ide z neho), boli opalene a rozsypane kontakty. Ked neslo startovat, pomohlo poklepanie po starteri. Po oprave startuje OK.
|
|
29.03.2017 15:10 -
|
3054429
|
|
jumep
|
|
|
ja ti to dam bez inotajov
kopni servis niekam a vymen starter / cievku na starteri a potom tam daj 20A poistku
ja ti to dam bez inotajov
kopni servis niekam a vymen starter / cievku na starteri a potom tam daj 20A poistku
|
|
| |
|
|