| | |
07.04.2009 20:41 -
Re: Problémy se startováním / C5 II 2.0 HDi
|
659901
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
máca napsal(a): Tak já mám teď vlastně stejný problém.Motor 2,2 HDI Auto někdy nenastartuje.Musela jsem jej nechat odtáhnout do servisu a tam jej ráno normálně natočili.Mám vechny havičky vyměněné,vstřiky vyčitěné, výměna palivového čerpadla.Nevím,co s tím.V servise u taky neví a shání různé info i od jiných servisů,zkouí.Jim to tam startuje.
...podavaci cerpadlo,solenoid tlaku cerpadla,padani nafty,netesnost filtru...vycistene vstriky?? tenhle pojem mi nejak moc nic nerika...trisky zmerit na prepadech a nasledne na stolici....
taky by to chtelo vedet PROC to nejde nastartovat ,jestli kvuli tlaku na railu nebo jine zavade
...podavaci cerpadlo,solenoid tlaku cerpadla,padani nafty,netesnost filtru...vycistene vstriky?? tenhle pojem mi nejak moc nic nerika...trisky zmerit na prepadech a nasledne na stolici....
taky by to chtelo vedet PROC to nejde nastartovat ,jestli kvuli tlaku na railu nebo jine zavade
|
|
07.04.2009 21:30 -
|
659910
|
|
máca
|
|
|
autodiag napsal(a): ...podavaci cerpadlo,solenoid tlaku cerpadla,padani nafty,netesnost filtru...vycistene vstriky?? tenhle pojem mi nejak moc nic nerika...trisky zmerit na prepadech a nasledne na stolici.... taky by to chtelo vedet PROC to nejde nastartovat ,jestli kvuli tlaku na railu nebo jine zavade
no já tomu a tak nehovím,ale vstřiky byli vymontované a poslány na vyčitění.jedna byla patná,tak to vyměnili.Čerpadlo ukazovalo nií tlak ,tak jej také vyměnili.Ty havičky u měly dost najeto,tak jsem je nechala vyměnit sama.Prostě u mne jen napadá, e to zavinila audina,která parkovala vedle mýho auta.V servisu jim auto naskočí hned.Fakt nevím.
...podavaci cerpadlo,solenoid tlaku cerpadla,padani nafty,netesnost filtru...vycistene vstriky?? tenhle pojem mi nejak moc nic nerika...trisky zmerit na prepadech a nasledne na stolici.... taky by to chtelo vedet PROC to nejde nastartovat ,jestli kvuli tlaku na railu nebo jine zavade
no já tomu a tak nehovím,ale vstřiky byli vymontované a poslány na vyčitění.jedna byla patná,tak to vyměnili.Čerpadlo ukazovalo nií tlak ,tak jej také vyměnili.Ty havičky u měly dost najeto,tak jsem je nechala vyměnit sama.Prostě u mne jen napadá, e to zavinila audina,která parkovala vedle mýho auta.V servisu jim auto naskočí hned.Fakt nevím.
|
|
07.04.2009 21:33 -
|
659912
|
|
jumep
|
|
|
taka blba otazka, ono ti to toci motorom a nenaskoci, alebo ani nezacne tocit motorom?
taka blba otazka, ono ti to toci motorom a nenaskoci, alebo ani nezacne tocit motorom?
|
|
07.04.2009 21:45 -
|
659918
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no zhavice je dobre ze vymenili ale tim to neni (bez nich auto normalne naskoci)
a prave pro tom startu chce videt co to dela....napr. jestli je tlak na railu ,jestli si cerpadlo nasava cistou naftu nebi s bublinkama atd...pokud je cerpadlo opravdu od bosch tak be se melo dodavat se solenoidem..dalsi vec je jestli solenoid je dobre nasazen(staci skriple tesneni a je problem) atd..veci na tohle tema je vic no
no zhavice je dobre ze vymenili ale tim to neni (bez nich auto normalne naskoci)
a prave pro tom startu chce videt co to dela....napr. jestli je tlak na railu ,jestli si cerpadlo nasava cistou naftu nebi s bublinkama atd...pokud je cerpadlo opravdu od bosch tak be se melo dodavat se solenoidem..dalsi vec je jestli solenoid je dobre nasazen(staci skriple tesneni a je problem) atd..veci na tohle tema je vic no
|
|
07.04.2009 21:49 -
|
659919
|
|
autodiag
|
|
|
...co treba snimac na klice ? nebo synchronizace kliky a vacky...
...co treba snimac na klice ? nebo synchronizace kliky a vacky...
|
|
21.04.2009 07:37 -
|
660261
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
Vracím se k čitění vstřiků na fóru tematicky blí. Natankoval jsem patnou naftu a po čitění nádre, palivové soustavy, nového podávacího čerpadla, a opravy vysokotlakého čerpadla auto u startovalo, ale nejelo. Motor byl jak traktor a na diagnostice závada vstřikování. Starí vstřiky a různé kombinace nepomohly. Tak jsem je nechal vechny vyčistit ultrazvukem a od té doby auto jezdí super. Celá anabáze byla tak dlouhá, e by to bylo na slohové cvičení. Zítra jedu na 4 dny do Olomouce tak Ti to můu vysvětlit osobně.
Vracím se k čitění vstřiků na fóru tematicky blí. Natankoval jsem patnou naftu a po čitění nádre, palivové soustavy, nového podávacího čerpadla, a opravy vysokotlakého čerpadla auto u startovalo, ale nejelo. Motor byl jak traktor a na diagnostice závada vstřikování. Starí vstřiky a různé kombinace nepomohly. Tak jsem je nechal vechny vyčistit ultrazvukem a od té doby auto jezdí super. Celá anabáze byla tak dlouhá, e by to bylo na slohové cvičení. Zítra jedu na 4 dny do Olomouce tak Ti to můu vysvětlit osobně.
|
|
21.04.2009 11:29 -
|
660266
|
|
autodiag
|
|
|
zastav se rad te uvidim at mi to muzes popsat co te tve C5 vlastne bylo
zastav se rad te uvidim at mi to muzes popsat co te tve C5 vlastne bylo
|
|
21.04.2009 18:54 -
|
660283
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
Ten problém byl s druhým autem C Xsara 2.0 Hdi, ale zůstal jsem věrný značce.
Ten problém byl s druhým autem C Xsara 2.0 Hdi, ale zůstal jsem věrný značce.
|
|
20.10.2009 13:14 -
|
1107730
|
|
usbéčko
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Mám trochu něco jiného,otočím klíčkem,ve se rozsvítí tak jak má a nic,ale vůbec nic,a na třeba 5tý pokus nastartuje,mohla by to být baterka,u se mi nějak nezdá,je tam asi origo(ani na nic není adná etiketa)
Mám trochu něco jiného,otočím klíčkem,ve se rozsvítí tak jak má a nic,ale vůbec nic,a na třeba 5tý pokus nastartuje,mohla by to být baterka,u se mi nějak nezdá,je tam asi origo(ani na nic není adná etiketa)
|
|
20.10.2009 13:17 -
|
1107731
|
|
jumep
|
|
|
akoze nezacne tocit starterom? to moze byt kludne cievka startera
ak by to stiahlo kontrolky a zacvakalo je to baterka
akoze nezacne tocit starterom? to moze byt kludne cievka startera
ak by to stiahlo kontrolky a zacvakalo je to baterka
|
|
20.10.2009 13:21 -
|
1107732
|
|
usbéčko
|
|
|
jumep napsal(a): akoze nezacne tocit starterom? to moze byt kludne cievka startera ak by to stiahlo kontrolky a zacvakalo je to baterka
hmmm taky si to myslím ,jen mě potom překvapilo e na pátý estý pokus natočila o.k!
akoze nezacne tocit starterom? to moze byt kludne cievka startera ak by to stiahlo kontrolky a zacvakalo je to baterka
hmmm taky si to myslím ,jen mě potom překvapilo e na pátý estý pokus natočila o.k!
|
|
20.10.2009 16:31 -
|
1107755
|
|
autodiag
|
|
|
..a co spinacka ?
..a co spinacka ?
|
|
21.10.2009 05:28 -
|
1107781
|
|
tomc
|
|
|
zrovna včera jsem mluvil s chlapikem který taky nestartoval.prý je to celkem častý jev vypalené kontakty titáku pojistek v motorovém prostoru.kdy se podival lupou na cinové spoje tak byly edé.
zrovna včera jsem mluvil s chlapikem který taky nestartoval.prý je to celkem častý jev :-o vypalené kontakty titáku pojistek v motorovém prostoru.kdy se podival lupou na cinové spoje tak byly edé.
|
|
21.10.2009 07:13 -
|
1107784
|
|
autodiag
|
|
|
v motorovem prosroru je v podstate jen BSM a to jako takove je velmi dobre zalite..jinak seda nemusi nitne znamenat studenak ale jen povrchove zvetraly cin...
v motorovem prosroru je v podstate jen BSM a to jako takove je velmi dobre zalite..jinak seda nemusi nitne znamenat studenak ale jen povrchove zvetraly cin...
|
|
10.03.2010 22:57 -
|
1806463
|
|
usbéčko
|
|
|
autodiag napsal(a): ..a co spinacka ?
Ahoj,tak jsem si myslel e je to ve vyřízeno tím e jsem koupil novou baterii a nějakou dobu to opravdu dalo pokoj,do toho veho mě nabořil chlápek a já byl víc jak 3 měsíce bez auta ale tento týden v pondělí se to projevilo opět,normálně haví jen tak 3-5 sec.nyní to bylo podstatně více a nastartoval jsem a tak na 15-tý 18-tý pokus,nenapadá t jetě neco jiného ne ta spínačka?
p.s.ale asi to delí havení bylo jen tím e v pondělí bylo mínus 15 st.Taky se mi stalo e kdy jsem drel klíček o chvilku dýl v poloze start tak naskočil...Dík vem.
..a co spinacka ?
Ahoj,tak jsem si myslel e je to ve vyřízeno tím e jsem koupil novou baterii a nějakou dobu to opravdu dalo pokoj,do toho veho mě nabořil chlápek a já byl víc jak 3 měsíce bez auta ale tento týden v pondělí se to projevilo opět,normálně haví jen tak 3-5 sec.nyní to bylo podstatně více a nastartoval jsem a tak na 15-tý 18-tý pokus,nenapadá t jetě neco jiného ne ta spínačka?
p.s.ale asi to delí havení bylo jen tím e v pondělí bylo mínus 15 st.Taky se mi stalo e kdy jsem drel klíček o chvilku dýl v poloze start tak naskočil...Dík vem.
|
|
10.03.2010 23:02 -
|
1806464
|
|
jumep
|
|
|
tak este raz, nezacne tocit alebo zacne tocit starterom?
ak toci a nenaskoci tak regulator tlaku alebo zhavice
od -5 to zhavi dlhsie
tak este raz, nezacne tocit alebo zacne tocit starterom?
ak toci a nenaskoci tak regulator tlaku alebo zhavice
od -5 to zhavi dlhsie
|
|
10.03.2010 23:14 -
|
1806466
|
|
jumep
|
|
|
pocujes v motorovom priestore cvakat nieco?
|
|
10.03.2010 23:21 -
|
1806467
|
|
usbéčko
|
|
|
jumep napsal(a): pocujes v motorovom priestore cvakat nieco?
Právě e ne,to jsme probírali jednou spolu na chatu,jestli něco cvakne tak jen uvnitř vozu,ale to je jen jak dám klíček do polohy start...
Právě e ne,to jsme probírali jednou spolu na chatu,jestli něco cvakne tak jen uvnitř vozu,ale to je jen jak dám klíček do polohy start...
|
|
| |
|
|