| | |
02.12.2008 13:36 -
filtr v převodovce
|
166793
|
|
tomc
|
|
|
zdravím je v automatické převodovce filtr oleje? u BX při vyměně oleje jsem ho vdy čistil,přístup sice hrozný,ale dalo se.
zdravím je v automatické převodovce filtr oleje? u BX při vyměně oleje jsem ho vdy čistil,přístup sice hrozný,ale dalo se.
|
|
02.12.2008 16:42 -
Re: filtr v převodovce
|
166794
|
|
tief
|
|
|
Je ale hluboce uvnitr ... meni se jenom pri rozdelavani prevodovky. Teda to vim o 4HP20, 2.0 ma AL4, tam to presne nevim ale na 99% to bude stejne. Rozhodne se nemeni/necisti pri vymene oleja tak ako u 4HP14.
Je ale hluboce uvnitr ... meni se jenom pri rozdelavani prevodovky. Teda to vim o 4HP20, 2.0 ma AL4, tam to presne nevim ale na 99% to bude stejne. Rozhodne se nemeni/necisti pri vymene oleja tak ako u 4HP14.
|
|
03.12.2008 06:33 -
|
166795
|
|
tomc
|
|
|
dekuji za info,musím zjistit jaký tip převodovky tam mam,,není na ní adný titek"pokud tam je AL4 ta si pisne o vyměnu oleje??nebo raději vyměnit dřív ne se ozve??
dekuji za info,musím zjistit jaký tip převodovky tam mam,,není na ní adný titek"pokud tam je AL4 ta si pisne o vyměnu oleje??nebo raději vyměnit dřív ne se ozve??
|
|
03.12.2008 07:50 -
|
166796
|
|
tief
|
|
|
na 2.0HDI je nejspis AL4, ta si rekne, ale i tam se to da oblbnut, jestli mel auto pred tebou setrilek ten nemusel vymenit olej, jenom resetnout counter, jestli chces mit 100% jistotu tak to vymen a na diagnostice resetni.
na 2.0HDI je nejspis AL4, ta si rekne, ale i tam se to da oblbnut, jestli mel auto pred tebou setrilek ten nemusel vymenit olej, jenom resetnout counter, jestli chces mit 100% jistotu tak to vymen a na diagnostice resetni.
|
|
03.09.2010 21:49 -
Výměna filtru u převodovky AM6
|
2354791
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Zdravim,
mám otázku, která se tady u několikrát řeila. Výrobce je Aisin Warner a označení je TF-80SC.Dá se vyměnit filtr u této převodovky. Někde jsem četl, e se musí rozpůlit, co se mi zdá naprostá blbost. Jetě jsem se nedíval, ale podle veho by měla mít AP olejovou vanu a pod ní by měl být ukryt filtr. viz odkaz .link. a poloka s čílsem 450. Dále jsem nael jeho foto a českého prodejce a opravdu to nevypadá na půlení převodovky. Odkaz zde .link.
PŘESUNUTO
Zdravim,
mám otázku, která se tady u několikrát řeila. Výrobce je Aisin Warner a označení je TF-80SC.Dá se vyměnit filtr u této převodovky. Někde jsem četl, e se musí rozpůlit, co se mi zdá naprostá blbost. Jetě jsem se nedíval, ale podle veho by měla mít AP olejovou vanu a pod ní by měl být ukryt filtr. viz odkaz http://www.automaticchoice.com/Catalogue/aw_tf80sc.pdf a poloka s čílsem 450. Dále jsem nael jeho foto a českého prodejce a opravdu to nevypadá na půlení převodovky. Odkaz zde http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTE4NA==&akce=detail&id=139527&digi_menu=&digi_detail=
PŘESUNUTO
|
|
03.09.2010 21:59 -
Re: Výměna filtru u převodovky AM6
|
2354792
|
|
jumep
|
|
|
citroen sa o filtry nezmienuje vobec a pise len:
Olej z převodovky musí být vypoutěný zahřátý (nejméně 60°C) pro odstranění nečistot v oleji.
edit: je otazka co je vlastne ten filter, ak je to kovove sitko alebo nieco ako letecky filter je to uplne nieco ine ako papierova alebo obdobna vlozka
edit1: co pozeram nakres citroenu, tak je tam len "Víko hydraulického bloku" a to je zboku
citroen sa o filtry nezmienuje vobec a pise len:
Olej z převodovky musí být vypoutěný zahřátý (nejméně 60°C) pro odstranění nečistot v oleji.
edit: je otazka co je vlastne ten filter, ak je to kovove sitko alebo nieco ako letecky filter je to uplne nieco ine ako papierova alebo obdobna vlozka
edit1: co pozeram nakres citroenu, tak je tam len "Víko hydraulického bloku" a to je zboku
|
|
03.09.2010 23:59 -
|
2354805
|
|
tief
|
|
|
DanV napsal(a): Zdravim,
mám otázku, která se tady u několikrát řeila. Výrobce je Aisin Warner a označení je TF-80SC.Dá se vyměnit filtr u této převodovky. Někde jsem četl, e se musí rozpůlit, co se mi zdá naprostá blbost. Jetě jsem se nedíval, ale podle veho by měla mít AP olejovou vanu a pod ní by měl být ukryt filtr. viz odkaz .link. a poloka s čílsem 450. Dále jsem nael jeho foto a českého prodejce a opravdu to nevypadá na půlení převodovky. Odkaz zde .link.
PŘESUNUTO
Noo, naprosta blbost to neni, u niektorych prevodoviek to proste je tak, staznosti zasielat vyrobcovi. Ci je to tak aj u tvojej to netusim ale nevylucoval by som to. Inak co ti brani vypustit olej a pozriet sa pod viko ?
Noo, naprosta blbost to neni, u niektorych prevodoviek to proste je tak, staznosti zasielat vyrobcovi. Ci je to tak aj u tvojej to netusim ale nevylucoval by som to. Inak co ti brani vypustit olej a pozriet sa pod viko ? :)
|
|
04.09.2010 00:00 -
|
2354806
|
|
tief
|
|
|
Mimochodom, antivirak nasiel v aw_tf80sc.pdf exploit .. ale to len tak pomimo
Mimochodom, antivirak nasiel v aw_tf80sc.pdf exploit .. ale to len tak pomimo :)
|
|
04.09.2010 00:41 -
|
2354808
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Tak to pdf zasílám tak to.
Tak to pdf zasílám tak to.
Přílohy: aw_tf80sc.pdf ( 188187b ) - |
|
04.09.2010 09:24 -
|
2354847
|
|
tief
|
|
|
No pozeram na tie subory, ale nejak sa s nich neda usudit ci je nutne prevodovku otvarat alebo nie. U 4HP20 sa chystam spravit v tomto smere patranie hned ako uvolnim garaz ... ale u AM6 to bude asi na tebe
No pozeram na tie subory, ale nejak sa s nich neda usudit ci je nutne prevodovku otvarat alebo nie. U 4HP20 sa chystam spravit v tomto smere patranie hned ako uvolnim garaz ... ale u AM6 to bude asi na tebe :)
|
|
| |
|
|