| | |
12.09.2018 11:00 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
3179960
|
|
Lombardo
|
Město: Krhanice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
No kdy jsem tak včera hrábnul do výfuku, tak asi moc nemusím řeit kdy to regeneruje, protoe je černej jak bota. To asi značí, e bude nějaký problém na motoru. Je pravda, e poslední dobou kouřil a to by asi neměl. Tak e se nejdřív zaměřím na motor.
No kdy jsem tak včera hrábnul do výfuku, tak asi moc nemusím řeit kdy to regeneruje, protoe je černej jak bota. To asi značí, e bude nějaký problém na motoru. Je pravda, e poslední dobou kouřil a to by asi neměl. Tak e se nejdřív zaměřím na motor. :-(
|
|
07.12.2018 11:41 -
|
3195290
|
|
PitaTN
|
Město: Trenčín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím Vás, Potrebujem poradi, auto mi zahlásilo túto chybu a ilo do núdzového reimu. Odtiahli sme ho do najbliieho servisu a dali na diagnostiku kde sa im objavil kopec chýb, ale na základe týchto:
P1351,P0422, P1403, P1404,P0087, P1113 a P0422 si myslia e bude niečo s podávacím čerpadlo. Hlavne na základe P0087 a P1113 Poklesy tlaku paliva vo vysokotlakej regulácii a v zásobníku paliva.
Je to moné, alebo by to mohlo by aj niečo iné.
Zdravím Vás, Potrebujem poradi, auto mi zahlásilo túto chybu a ilo do núdzového reimu. Odtiahli sme ho do najbliieho servisu a dali na diagnostiku kde sa im objavil kopec chýb, ale na základe týchto:
P1351,P0422, P1403, P1404,P0087, P1113 a P0422 si myslia e bude niečo s podávacím čerpadlo. Hlavne na základe P0087 a P1113 Poklesy tlaku paliva vo vysokotlakej regulácii a v zásobníku paliva.
Je to moné, alebo by to mohlo by aj niečo iné.
|
|
02.04.2019 12:13 -
|
3214240
|
|
pepele
|
Město: Melnik, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ahoj Vsichni
Nemate nahodou nekdo nakres podtlakoveho rozvodu na 2.0 hdi 100 kw RHR
Mam klasickou chybu P0299 coz je nizky tlak na turbu. Takze prohledavam podtlak.Jinak nejede a huli jak darebny kamna kdyz podtlak umele vytvorim primo na turbo tak se tlak zvedne a projevuje se to normalne,ale jelikoz je tam hadicek jak u chobotnice chapadel tak bych prave potreboval nakres abych nekde neco neprehledl.
Dekuji moc
tady jsem nasel jen 2.2
Ahoj Vsichni
Nemate nahodou nekdo nakres podtlakoveho rozvodu na 2.0 hdi 100 kw RHR
Mam klasickou chybu P0299 coz je nizky tlak na turbu. Takze prohledavam podtlak.Jinak nejede a huli jak darebny kamna kdyz podtlak umele vytvorim primo na turbo tak se tlak zvedne a projevuje se to normalne,ale jelikoz je tam hadicek jak u chobotnice chapadel tak bych prave potreboval nakres abych nekde neco neprehledl.
Dekuji moc
tady jsem nasel jen 2.2
|
|
03.04.2019 07:45 -
|
3214413
|
|
jruze
|
|
|
autodiag napsal(a):
No včera ne jsem to napsal mi to na mapě ukázalo e je u OL.
No včera ne jsem to napsal mi to na mapě ukázalo e je u OL.:nevim
Přílohy: Citov.jpg ( 660028b ) - |
|
03.04.2019 08:03 -
|
3214418
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
u kazdeho prispevku ma psano Mesto : Melnik
u kazdeho prispevku ma psano Mesto : Melnik ;)
|
|
04.04.2019 08:40 -
|
3214607
|
|
pepele
|
Město: Melnik, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
panove uvedu to na pravou miru.Jruye ma pravdu.byl tam Citov s kratkym a ten je opravdu prerova zapomel jsem udelat carku nad I a udelalo to rozdil 300 km
panove uvedu to na pravou miru.Jruye ma pravdu.byl tam Citov s kratkym a ten je opravdu prerova zapomel jsem udelat carku nad I a udelalo to rozdil 300 km:-d
|
|
07.04.2019 15:15 -
|
3215253
|
|
matrix
|
|
|
Ahoj veci znalci C5. Na mojí C5 I 2.0 HDI 80kW 2002 r.v mi naskočila tato hláka: Antipollution faulty. Stalo se tak po opětovném namontování autobaterie. Před vindáním baterky vse lapalo uple v pořádku. Čím to můe být a jak to co nejednodueji odstranit?
Dík Matrix
Ahoj veci znalci C5. Na mojí C5 I 2.0 HDI 80kW 2002 r.v mi naskočila tato hláka: Antipollution faulty. Stalo se tak po opětovném namontování autobaterie. Před vindáním baterky vse lapalo uple v pořádku. Čím to můe být a jak to co nejednodueji odstranit?
Dík Matrix
|
|
07.04.2019 16:11 -
|
3215287
|
|
matrix
|
|
|
Dik za info i za nabídku na setkání. Modlit se nechodím ale zastavit se nekdy mohu. Necham to chvíli jezdit a uvidím jestli to zmizí. Jinak skaknu na diagnostiku.
Dik za info i za nabídku na setkání. :-d Modlit se nechodím ale zastavit se nekdy mohu. :-d Necham to chvíli jezdit a uvidím jestli to zmizí. Jinak skaknu na diagnostiku.:palec
|
|
09.05.2019 07:44 -
|
3221439
|
|
jruze
|
|
|
Tak bych i já potřeboval poradit : 1.6 HDI 80Kw C5 II
Motor chytne na otočku, běí OK, po přidání plynu do 3000ot tam se ustálí (tak jako X7) na displeji se objeví antipolution ... v chybách je podál plynu(omezovač) a havky nic víc. V měřených hodnotách vechny hodnoty OK = turbo,palivo,EGR chodí jak má(hodnoty jsou shodné měřené s poadavkem)
Otáčky nejdou přes 3000ot jak na místě tak za jízdy.
Tak páni odborníci ? U toho moc nezbívá co mne napadá (ypsilonka,pedál plynu,váha i kdy bez chyby vyměněny a stejné, po odpojení kteréhokoli konektoru napíe chybu trvalou - po připojení přechodnou - smazat jdou a zůstává opět jen pedál a havky) (dělané rozvody - najeto asi 300Km - dělalo i předtím plynule do 3000ot potom díra a houpaly otáčky po přidání plynu se normálně rozeběhly do omezovače jak před rozvodama tak po rozvodech)
Tak bych i já potřeboval poradit : 1.6 HDI 80Kw C5 II
Motor chytne na otočku, běí OK, po přidání plynu do 3000ot tam se ustálí (tak jako X7) na displeji se objeví antipolution ... v chybách je podál plynu(omezovač) a havky nic víc. V měřených hodnotách vechny hodnoty OK = turbo,palivo,EGR chodí jak má(hodnoty jsou shodné měřené s poadavkem)
Otáčky nejdou přes 3000ot jak na místě tak za jízdy.
Tak páni odborníci ? U toho moc nezbívá co mne napadá (ypsilonka,pedál plynu,váha i kdy bez chyby vyměněny a stejné, po odpojení kteréhokoli konektoru napíe chybu trvalou - po připojení přechodnou - smazat jdou a zůstává opět jen pedál a havky):nevim (dělané rozvody - najeto asi 300Km - dělalo i předtím plynule do 3000ot potom díra a houpaly otáčky po přidání plynu se normálně rozeběhly do omezovače jak před rozvodama tak po rozvodech)
|
|
09.05.2019 10:55 -
|
3221442
|
|
jumep
|
|
|
a nevymlacuje to baterku nahodne?
mal som ze relatko zhavenia ostavalo zalepene a tiez to hadzalo nudzak
a nevymlacuje to baterku nahodne?
mal som ze relatko zhavenia ostavalo zalepene a tiez to hadzalo nudzak
|
|
10.05.2019 13:36 -
|
3221675
|
|
jumep
|
|
|
no lebo stale zopnute zhavenie hadze nudzak, uz som sa takto na jednom aute natrapil, sak su to len zhavice ... len si treba vsimnut konkretne ze co
no lebo stale zopnute zhavenie hadze nudzak, uz som sa takto na jednom aute natrapil, sak su to len zhavice ... len si treba vsimnut konkretne ze co
|
|
10.05.2019 14:13 -
|
3221682
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zhaveni bezi vzdy se startem motoru a nejakou dobu i po startu motoru (emise,FAP)
pokud by to byla teorie spatneho rele zhaveni tak by studeny motor musel bezet normalne do otacek..
ja bych si typnul na pedal,kvuli kteremu nouzak uz nastane (inkohence drahy 1 a 2)
nebo vacky o kterych jsem ti rikal v telefonu
zhaveni bezi vzdy se startem motoru a nejakou dobu i po startu motoru (emise,FAP)
pokud by to byla teorie spatneho rele zhaveni tak by studeny motor musel bezet normalne do otacek..
ja bych si typnul na pedal,kvuli kteremu nouzak uz nastane (inkohence drahy 1 a 2)
nebo vacky o kterych jsem ti rikal v telefonu
|
|
| |
|
|