| | |
08.03.2017 10:42 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
3047524
|
|
Dawe
|
Město: Praha, Auto: Peugeot 508 R8 2,0BHDi | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Klidně Ti ho sem hodím a budu doma u PC jestli ho potřebuje... stejně tak screen z lexie kde je napsáno e toto má provést při výměně dávkovače..
Klidně Ti ho sem hodím a budu doma u PC jestli ho potřebuje... ;-) stejně tak screen z lexie kde je napsáno e toto má provést při výměně dávkovače..
|
|
08.03.2017 10:50 -
|
3047525
|
|
Tarasus
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 82 |
|
|
To Dawe: to by mě pomohlo
To Dawe: to by mě pomohlo ;-)
|
|
08.03.2017 11:02 -
|
3047528
|
|
Dawe
|
|
|
Fotka toho co je napsané v diag
to Tarasus: poustnu večer Ti, ale nevěřím e Jruze se na to nemůe podívat a nedát Ti to..
Fotka toho co je napsané v diag ;-)
to Tarasus: poustnu večer Ti, ale nevěřím e Jruze se na to nemůe podívat a nedát Ti to..
Přílohy: DSC_0366.JPG ( 885769b ) - |
|
08.03.2017 14:41 -
|
3047623
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak v tom pripade jsem to popletl i ja a Jarda ma pravdu,klapka se nauci sama
tak v tom pripade jsem to popletl i ja a Jarda ma pravdu,klapka se nauci sama
|
|
08.03.2017 18:01 -
|
3047727
|
|
Dawe
|
|
|
Tak v tom případě OK máte pravdu hoi. Kdy to co dělá klapka sama je to samé jako udělá přes diag. Ale i tak si myslím e je jednoduí udělat to rovnou přes diag kdy jí vlastní a načítal to s ní.
Tak v tom případě OK máte pravdu hoi.:palec Kdy to co dělá klapka sama je to samé jako udělá přes diag. Ale i tak si myslím e je jednoduí udělat to rovnou přes diag kdy jí vlastní a načítal to s ní.
|
|
29.06.2017 21:32 -
|
3079011
|
|
Mirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
ahoj mám taky problém s touto chybou mám 3.0hdi c5 x7 v citroenu si nějak neví rady podávací čerpadlo v nadri vyměněno ted zase prý vstřik.čerpadlo za 25tisíc repas,nějak se mi to nezdá auto při rozjezdu pořad chcípá kdy u se to chytne tak to jede v nouzáku ,na diagnostice to píe nízký tlak na railu ne je poadovaný ,potřeboval bych poradit jestli by to mohlo být to čerpadlo nebo jen fcv ventil co je na čerpadle ten prý neumí objednat ,někdy auto nastartuji chyba zmizí a ujedu tak kolem 30km uplně vpohodě pak zase chypa ,nebo jestli to neutíká přez nějaký vstřik ... dík za nějakou radu
ahoj mám taky problém s touto chybou mám 3.0hdi c5 x7 v citroenu si nějak neví rady podávací čerpadlo v nadri vyměněno ted zase prý vstřik.čerpadlo za 25tisíc repas,nějak se mi to nezdá auto při rozjezdu pořad chcípá kdy u se to chytne tak to jede v nouzáku ,na diagnostice to píe nízký tlak na railu ne je poadovaný ,potřeboval bych poradit jestli by to mohlo být to čerpadlo nebo jen fcv ventil co je na čerpadle ten prý neumí objednat ,někdy auto nastartuji chyba zmizí a ujedu tak kolem 30km uplně vpohodě pak zase chypa ,nebo jestli to neutíká přez nějaký vstřik ... dík za nějakou radu
|
|
01.07.2017 18:26 -
|
3079270
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..ja bych zkusil aceton a deci oleje do nadrze to prej vycisti vse a vyresi vsechny problemy s pal. soustavou
..ja bych zkusil aceton a deci oleje do nadrze to prej vycisti vse a vyresi vsechny problemy s pal. soustavou:palec
|
|
02.07.2017 13:25 -
|
3079476
|
|
Mirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj tak závěr od citroena je e je to 100% ten ventil na vtřikovacím čerpadle oni ho nemumí tak jsem ho sehnal u Boscheho za nějaký 3 tis tak jim ho tam v pondělí dovezu a uvidíme co to bude dělat nějak z toho 3litra mám smíené pocity jetě kdy jsem se dozvěděl e to není uplně super motor protoe tam praskyjí ty klikové hřídele tak nevím jestli si to nechat sice to říkali jen u landrovera ale motor je to stejný...
Ahoj tak závěr od citroena je e je to 100% ten ventil na vtřikovacím čerpadle oni ho nemumí tak jsem ho sehnal u Boscheho za nějaký 3 tis tak jim ho tam v pondělí dovezu a uvidíme co to bude dělat nějak z toho 3litra mám smíené pocity jetě kdy jsem se dozvěděl e to není uplně super motor protoe tam praskyjí ty klikové hřídele tak nevím jestli si to nechat :nevim sice to říkali jen u landrovera ale motor je to stejný...
|
|
10.08.2017 19:36 -
|
3088075
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ahoj,
auto mi zase začalo vyhazovat hláku - Antipollution system faulty - u toho to hází jetě chybu ASR/ESP - je to cca 2 roky co jsem nechával filtr čistit od nějakého pána z Prahy.... je moné, e by byl filtr zase ucpanej...? a dále bych se chtěl zeptat jestli máte někdo zkuenosti třeba s tímto:
.link.
dá se to nahradit za filtr co mám v autě...? jde jen o příklad - je toho na netu hodně za tyhle ceny, take nevím jestli filtr nechat v případě ucpání čistit nebo by se dala za tuto cenu koupit náhrada...? vylo by to jetě levněji ne čitění....
díky za reakce ....
moc mi nenadávejte - nejsem automechanik....
Ahoj,
auto mi zase začalo vyhazovat hláku - Antipollution system faulty - u toho to hází jetě chybu ASR/ESP - je to cca 2 roky co jsem nechával filtr čistit od nějakého pána z Prahy.... je moné, e by byl filtr zase ucpanej...? a dále bych se chtěl zeptat jestli máte někdo zkuenosti třeba s tímto:
http://www.primavyfuky.cz/doplnky/filtry-pevnych-castic-dpf/citroen/c5/2-2-hdi/a/PR%2520JMJ%25201001/
dá se to nahradit za filtr co mám v autě...? jde jen o příklad - je toho na netu hodně za tyhle ceny, take nevím jestli filtr nechat v případě ucpání čistit nebo by se dala za tuto cenu koupit náhrada...? vylo by to jetě levněji ne čitění....
díky za reakce ....
|
|
10.08.2017 20:57 -
|
3088108
|
|
jruze
|
|
|
Leonidas.1 napsal(a): Ahoj,
.link.
díky za reakce ....
Větina těchto zázraků nefunguje a kdo to čistil?
Větina těchto zázraků nefunguje a kdo to čistil?
|
|
11.08.2017 17:34 -
|
3088330
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Antipollution je veobecná hláka, pravdepodobne to s Fapom vôbec nesúvisí.
Antipollution je veobecná hláka, pravdepodobne to s Fapom vôbec nesúvisí.
|
|
02.09.2017 20:11 -
System Motorkontroller Defekt
|
3092840
|
|
Eattheday
|
Město: Ceska Lipa, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 49 |
|
|
Zdar. Při předjídění se mi rozsvítila ta oranová kontrolka motoru s hlákou System Motorkontroller Defekt. Svítí stále auto jede dobře. V příručce se pise e pokud se rozsvítí za jízdy jedná se ó funkční závadu na systému redukci emisí. Nedávno jsem přiel STK je tak tak. Naměřili mi 0.49 při čem hranice je 0.51. a říkali e pokud by byl filtr ok tak je to nula nula nic. Koncovku výfuku mám černou. Má něco společného ta Německa hláka s tímto filtrem nebo se můe jednat o jinou závadu popř ó co. Hanz teď je na dovolené take nemám doktorka. Díky za rady a tipy
Zdar. Při předjídění se mi rozsvítila ta oranová kontrolka motoru s hlákou System Motorkontroller Defekt. Svítí stále auto jede dobře. V příručce se pise e pokud se rozsvítí za jízdy jedná se ó funkční závadu na systému redukci emisí. Nedávno jsem přiel STK je tak tak. Naměřili mi 0.49 při čem hranice je 0.51. a říkali e pokud by byl filtr ok tak je to nula nula nic. Koncovku výfuku mám černou. Má něco společného ta Německa hláka s tímto filtrem nebo se můe jednat o jinou závadu popř ó co. Hanz teď je na dovolené take nemám doktorka. Díky za rady a tipy
|
|
02.09.2017 20:15 -
Re: System Motorkontroller Defekt
|
3092843
|
|
jumep
|
|
|
je to uplne standartne depollution system faulty - co ma malokedy nieco spolocne s filtrom pevnych castic
bez diagnostiky sa toho moc spravit neda a k teme je tu toho popisaneho uz dost
je to uplne standartne depollution system faulty - co ma malokedy nieco spolocne s filtrom pevnych castic
bez diagnostiky sa toho moc spravit neda a k teme je tu toho popisaneho uz dost
|
|
02.09.2017 20:18 -
Re: System Motorkontroller Defekt
|
3092844
|
|
Eattheday
|
Město: Ceska Lipa, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 49 |
|
|
Ahoj díky
Jinak je to něco závaného?
Ahoj díky
Jinak je to něco závaného?
|
|
12.09.2017 22:14 -
|
3094751
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Vcera sa zena vracala z Benatok do Rima a vola mi od pumpy v Padove, ze auto nechyta. Skusila napumpovat balonikom a motor naskocil, vyskocil aj antipollution fault, ale dako tych 400km v nudzaku presla az pod barak.
Po pol hodine som skusil natocit, nic. Balonik totalne maky, pumpoval naprazdno a nedaval ani kvapku. Presvitny ohyb uplne bez nafty. Odpojil som ho od filtra a trochu mozno vycistil ci lepsie zapasoval spojku a balonik zacal pumpovat, ale motpr chytil a zhasol. Tak som to nechal, bolo neskoro. Elm nasiel chybu P1198. Freeze frame podla neho davalo: 126kmh, 2926rpm, load 94,5%, air intake 229kPa, rail press 133.010 kPa.
Dnes rano bola v ohybe vidiet nafta, balonik napumpoval do tvrda, motor chytil. Na volnobehu sem-tam trhol, po par minutach sa trochu ukludnil. Ale ked som pridal, tak na 2.500-3.000 otackach zacal trhat znuvu a podstatne vyraznejsie. Z vyfuku biely dym a smrad, asi nespalenej nafty. Antipollution po par startoch zhasol. Tlak paliva vyzeral stabilny (v ramci schopnosti Elmu).
V polovici Juna mi to zdochlo tiez a mechanik vraj vymenil regulator paliva; od vtedy 15.000 km v pohode. Tak neviem, ci to suvisi.
Na co sa mam zamerat? Za kazdu radu budem naozaj vdacny
Vcera sa zena vracala z Benatok do Rima a vola mi od pumpy v Padove, ze auto nechyta. Skusila napumpovat balonikom a motor naskocil, vyskocil aj antipollution fault, ale dako tych 400km v nudzaku presla az pod barak.
Po pol hodine som skusil natocit, nic. Balonik totalne maky, pumpoval naprazdno a nedaval ani kvapku. Presvitny ohyb uplne bez nafty. Odpojil som ho od filtra a trochu mozno vycistil ci lepsie zapasoval spojku a balonik zacal pumpovat, ale motpr chytil a zhasol. Tak som to nechal, bolo neskoro. Elm nasiel chybu P1198. Freeze frame podla neho davalo: 126kmh, 2926rpm, load 94,5%, air intake 229kPa, rail press 133.010 kPa.
Dnes rano bola v ohybe vidiet nafta, balonik napumpoval do tvrda, motor chytil. Na volnobehu sem-tam trhol, po par minutach sa trochu ukludnil. Ale ked som pridal, tak na 2.500-3.000 otackach zacal trhat znuvu a podstatne vyraznejsie. Z vyfuku biely dym a smrad, asi nespalenej nafty. Antipollution po par startoch zhasol. Tlak paliva vyzeral stabilny (v ramci schopnosti Elmu).
V polovici Juna mi to zdochlo tiez a mechanik vraj vymenil regulator paliva; od vtedy 15.000 km v pohode. Tak neviem, ci to suvisi.
Na co sa mam zamerat? Za kazdu radu budem naozaj vdacny
|
|
12.09.2017 22:18 -
|
3094759
|
|
jumep
|
|
|
ako je na tom filter a bubliny za nim?
a ktory regulator vymenil, vysokotaky ci nizkotlaky?
ako je na tom filter a bubliny za nim?
a ktory regulator vymenil, vysokotaky ci nizkotlaky?
|
|
| |
|
|