| | |
05.10.2014 22:46 -
Re: Antipollution system faulty
|
2739275
|
|
T164
|
Město: Lankroun, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Zapomněl jsem dodat e relé havení je v pořádku...
Zapomněl jsem dodat e relé havení je v pořádku...
|
|
05.10.2014 23:00 -
|
2739281
|
|
T164
|
|
|
Omlouvám se,jsem tu nový a jetě to moc neznám...
Omlouvám se,jsem tu nový a jetě to moc neznám...
|
|
05.10.2014 23:27 -
|
2739293
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 - DXP aditivum, zly hladinomer - presne toto robi, ten link som sem dal aby sme tu neriesili toto vlakno !
C5 1 - DXP aditivum, zly hladinomer - presne toto robi, ten link som sem dal aby sme tu neriesili toto vlakno !
|
|
05.10.2014 23:31 -
|
2739295
|
|
T164
|
|
|
jumep napsal(a): C5 1 - DXP aditivum, zly hladinomer - presne toto robi, ten link som sem dal aby sme tu neriesili toto vlakno !
Aby nakonec nebylo lepí a levnějí ten FAP odstranit...To auto má najeto jen 100tkm doloitelných koupené v ČR..Ale dlouho stálo...
Aby nakonec nebylo lepí a levnějí ten FAP odstranit...To auto má najeto jen 100tkm doloitelných koupené v ČR..Ale dlouho stálo...
|
|
05.10.2014 23:41 -
|
2739297
|
|
jumep
|
|
|
servis fapu je tu stanoveny na 80t km
prejdi do toho vlakna a mozeme sa bavit dalej
servis fapu je tu stanoveny na 80t km
prejdi do toho vlakna a mozeme sa bavit dalej
|
|
05.10.2014 23:44 -
|
2739298
|
|
T164
|
|
|
Jetě jsem zapomněl dodat e kdy jedu potmě tak občas při přeřazení automatu probliknou světla jakoby kleslo napětí...Ale to asi nebude tím,co jsem si tady četl má s tím víc lidí u C5 I problém...
Jetě jsem zapomněl dodat e kdy jedu potmě tak občas při přeřazení automatu probliknou světla jakoby kleslo napětí...Ale to asi nebude tím,co jsem si tady četl má s tím víc lidí u C5 I problém...
|
|
05.10.2014 23:45 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
2739299
|
|
T164
|
|
|
Ahoj vem,předem Vám moc děkuji za rady...Mám krátce C5 2.2HDI 2001 v automatu a u první problém,stalo se mi ji 2x e se mi rozsvítil servis,abs,esp,motor a napsalo antipollution system faulty+abs,esp fault auto jede na sníený výkon...Po chcípnutí a znovu nastartování to svítí pořád,diagnostika píe málo aditiva a relé havení...Kdy odcházím od auta a zamknu tak se rozběhne čerpadlo aditiva-téměř po kadé...Nevíte někdo jestli to opravdu můe být nedostatkem eolysu?Divné je e to nevyhodí tuto chybu na display palubního počítače ale jen do řídící jednotky...Jetě jednou Vám vem moc děkuji...
Ahoj vem,předem Vám moc děkuji za rady...Mám krátce C5 2.2HDI 2001 v automatu a u první problém,stalo se mi ji 2x e se mi rozsvítil servis,abs,esp,motor a napsalo antipollution system faulty+abs,esp fault auto jede na sníený výkon...Po chcípnutí a znovu nastartování to svítí pořád,diagnostika píe málo aditiva a relé havení...Kdy odcházím od auta a zamknu tak se rozběhne čerpadlo aditiva-téměř po kadé...Nevíte někdo jestli to opravdu můe být nedostatkem eolysu?Divné je e to nevyhodí tuto chybu na display palubního počítače ale jen do řídící jednotky...Jetě jednou Vám vem moc děkuji...
|
|
05.10.2014 23:47 -
|
2739300
|
|
jumep
|
|
|
1. zo svetlami nema nikto problem (je to normalne a je to tu vysvetlene ze preco)
2. tvoj scanner podla mna neprecital vsetky chyby alebo si odignoroval docasnu chybu hovoriacu o vysokom tlaku vzduchu a na 99% si myslim ze mas nacatu podtlakovu hadicku na swirl
1. zo svetlami nema nikto problem (je to normalne a je to tu vysvetlene ze preco)
2. tvoj scanner podla mna neprecital vsetky chyby alebo si odignoroval docasnu chybu hovoriacu o vysokom tlaku vzduchu a na 99% si myslim ze mas nacatu podtlakovu hadicku na swirl
|
|
05.10.2014 23:50 -
|
2739301
|
|
jumep
|
|
|
ako uz X krat tu bolo povedane, eolysom atd to nebude
ako kazda 2.2, praskne hadicka podtlaku na swirl a problem je na svete
skus si tu prejst par stran dozadu alebo pohladaj swirl a popis k tomu
tvoja diagnostika bud neprecitala poruchu o vysokom tlaku turba alebo si ju ty ignoroval ako docasnu zavadu
ako uz X krat tu bolo povedane, eolysom atd to nebude
ako kazda 2.2, praskne hadicka podtlaku na swirl a problem je na svete
skus si tu prejst par stran dozadu alebo pohladaj swirl a popis k tomu
tvoja diagnostika bud neprecitala poruchu o vysokom tlaku turba alebo si ju ty ignoroval ako docasnu zavadu
|
|
05.10.2014 23:55 -
|
2739303
|
|
T164
|
|
|
jumep napsal(a): 1. zo svetlami nema nikto problem (je to normalne a je to tu vysvetlene ze preco)
OK děkuji zkontroluji to,kde se ta hadička nachází?
OK děkuji zkontroluji to,kde se ta hadička nachází?
|
|
06.10.2014 22:34 -
|
2739687
|
|
T164
|
|
|
Tak jsem dnes swirl zablokoval v plně otevřené poloze i kdy při přidání plynu se normálně otevřel a jel jsem to projet,po ujetí cca 10km se zase rozsvítilo antipollution fault+abs,espauto v nouzáku...Tak jsem zastavil swirl jsem vrátil jak má být a chyby vymazal (regulace tlaku přeplnování).Po ujetí cca 40km auto přestalo tahnout a potom uplně chíplo,od te doby nejde natočit.Přivezly jsme to na odtahovce tlak paliva 0 bar...Take dalí závada na světě,mám C5 asi 14 dní a je pro mě opravdu potěením ...
Tak jsem dnes swirl zablokoval v plně otevřené poloze i kdy při přidání plynu se normálně otevřel a jel jsem to projet,po ujetí cca 10km se zase rozsvítilo antipollution fault+abs,espauto v nouzáku...Tak jsem zastavil swirl jsem vrátil jak má být a chyby vymazal (regulace tlaku přeplnování).Po ujetí cca 40km auto přestalo tahnout a potom uplně chíplo,od te doby nejde natočit.Přivezly jsme to na odtahovce tlak paliva 0 bar...Take dalí závada na světě,mám C5 asi 14 dní a je pro mě opravdu potěením :-d ...
|
|
07.10.2014 00:21 -
|
2739719
|
|
jumep
|
|
|
a ako si ho zablokoval, mechanicky? to s tym nic nema
treba zablendovat tu hadicku co je na ventile co je zboku motora, tu co ide zvrchu na ten ventil
a ako si ho zablokoval, mechanicky? to s tym nic nema
treba zablendovat tu hadicku co je na ventile co je zboku motora, tu co ide zvrchu na ten ventil
|
|
07.10.2014 15:13 -
|
2739830
|
|
jumep
|
|
|
staci ze si stal sikmo a zareagovalo to ako tankovanie a z toho to nanovo odratavalo pocitacom benzin aj ked uz bola nadrz sucha
staci ze si stal sikmo a zareagovalo to ako tankovanie a z toho to nanovo odratavalo pocitacom benzin aj ked uz bola nadrz sucha
|
|
| |
|
|