| |  |
29.06.2014 20:40 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
2710863
|
|
rrromek
|
Město: Ostrava, Auto: Peugeot 307 SW | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Až teď jsem to četl. Byl jsem to projet a auto jede úplně v pohodě. Ale nezkoušel jsem jet na ten tempomat. Zítra zkusím. I kontrolka na přístrojovce už nesvítí. Páčku jsem dal, jak jsi radil.
Až teď jsem to četl. Byl jsem to projet a auto jede úplně v pohodě. Ale nezkoušel jsem jet na ten tempomat. Zítra zkusím. I kontrolka na přístrojovce už nesvítí. Páčku jsem dal, jak jsi radil.
|
|
20.08.2014 12:40 -
|
2726030
|
|
rrromek
|
|
|
Tak včera i dnes v otáčkách kolem 2000 Antipollution fault + ASR/ESP not function, motor spadne do nouzáku. Po vypnutí a zapnutí motoru ASR přestane svítit, jen antipollution fault zůstane a auto jede normálně. Po čase i to zmizí.
Tak včera i dnes v otáčkách kolem 2000 Antipollution fault + ASR/ESP not function, motor spadne do nouzáku. Po vypnutí a zapnutí motoru ASR přestane svítit, jen antipollution fault zůstane a auto jede normálně. Po čase i to zmizí.
|
|
20.08.2014 15:04 -
|
2726036
|
|
jumep
|
|

|
swirl a jeho ovladanie (bud hadicky alebo membrana)
swirl a jeho ovladanie (bud hadicky alebo membrana)
|
|
20.08.2014 20:41 -
|
2726063
|
|
LebedaXM
|
Město: Praha, Auto: Citroen C8 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 28 |
|
|
doplním: nebo turbo, egr ventil, vakuová pumpa, FAP, a jiné komponenty emisního systému motoru. Ale nejlepší je začít těma podtlakovejma hadičkama a swirlem...
Jinak vítej v klubu nouzáků Hodně Drahých Investic a doufám že tvůj boj s autopollution faulty nebude tak urputný jako můj od začátku února.
Já už mám na svém krámu vyměněné úplně všechno co souvisí nouzákem krom FAPu a teď se montuje repasované turbo, tak jsem zvědav zda to bude ono nebo ne..
doplním: nebo turbo, egr ventil, vakuová pumpa, FAP, a jiné komponenty emisního systému motoru. Ale nejlepší je začít těma podtlakovejma hadičkama a swirlem...
Jinak vítej v klubu nouzáků Hodně Drahých Investic a doufám že tvůj boj s autopollution faulty nebude tak urputný jako můj od začátku února.
Já už mám na svém krámu vyměněné úplně všechno co souvisí nouzákem krom FAPu a teď se montuje repasované turbo, tak jsem zvědav zda to bude ono nebo ne.. :-)
|
|
20.08.2014 20:59 -
|
2726067
|
|
rrromek
|
|
|
Díky za rady. Swirl mám nový, měl jsem prasklý kloub. Turbo mám chvíli po repasu. Jsem předběžně domluvený s Martinem - "Autodiag", že přijedu a udělá mi diagnostiku. Pak uvidíme, co bude dál.
Díky za rady. Swirl mám nový, měl jsem prasklý kloub. Turbo mám chvíli po repasu. Jsem předběžně domluvený s Martinem - "Autodiag", že přijedu a udělá mi diagnostiku. Pak uvidíme, co bude dál.
|
|
20.08.2014 22:08 -
|
2726077
|
|
rrromek
|
|
|
LebedaXM napsal(a): Tak počítám že se Martin hlavně zaměří hlavně na hadičky podtlaku a ty elmag.ventily.....
Nevím. Nechám to na něj. Hlavně, ať se na něco přijde, protože už mi to pije krev.
Nevím. Nechám to na něj. Hlavně, ať se na něco přijde, protože už mi to pije krev.
|
|
21.08.2014 05:49 -
|
2726136
|
|
LebedaXM
|
|
|
Noo mě už to pije krev půl roku.... modlím se aby to celé skončilo repasí turba... protože pak už mám jen dvě možnosti: Buď FAP OFF (což se mi nechce) nebo ten krám prodám a radši si koupím spolehlivější staré XMo nebo golfa....
Noo mě už to pije krev půl roku.... :-( modlím se aby to celé skončilo repasí turba... protože pak už mám jen dvě možnosti: Buď FAP OFF (což se mi nechce) nebo ten krám prodám a radši si koupím spolehlivější staré XMo nebo golfa....
|
|
21.08.2014 09:39 -
|
2726141
|
|
jumep
|
|

|
a) nechatujte tu uprostred vlakna
b) ak to pise vysoky tlak turba, toto za to uz len z principu nemoze
c) fap nema s antipollution na 90% nic spolocne a tym ze ho das spravit vec nevyriesis (jedine zeby nahodou odpojili a opravili popri tom nieco co si nevsimli predtym ...)
a) nechatujte tu uprostred vlakna
b) ak to pise vysoky tlak turba, toto za to uz len z principu nemoze
c) fap nema s antipollution na 90% nic spolocne a tym ze ho das spravit vec nevyriesis (jedine zeby nahodou odpojili a opravili popri tom nieco co si nevsimli predtym ...)
|
|
21.08.2014 21:03 -
|
2726207
|
|
LebedaXM
|
|
|
Péťo s tím turbem to opravdu může souviset a věřím v to... né přímo v samotném turbu strany která tlačí vzduch do intercooleru ale výfukové strany kde jsou ty zbytečné stavitelné lopatky. Nevím jak se tomu tedka přesně nadává, ale dobře víš co myslím....
o jednu stránku zpět je můj příběh, tak víš že bylo naprosto všechno měněno co se týká emisního systému motoru...takže přidřené lopatky v turbu jsou poslední možnost.....
Péťo s tím turbem to opravdu může souviset a věřím v to... né přímo v samotném turbu strany která tlačí vzduch do intercooleru ale výfukové strany kde jsou ty zbytečné stavitelné lopatky. Nevím jak se tomu tedka přesně nadává, ale dobře víš co myslím....
o jednu stránku zpět je můj příběh, tak víš že bylo naprosto všechno měněno co se týká emisního systému motoru...takže přidřené lopatky v turbu jsou poslední možnost.....
|
|
21.08.2014 22:40 -
|
2726231
|
|
jumep
|
|

|
ano, pocul som o tom, ale relativne to stacilo otvorit a vycistit aj samodomo 
osobne som to nerobil, ale isty pan to tu robil (hlavne pri regeneracii fapu mu to robilo)
ano, pocul som o tom, ale relativne to stacilo otvorit a vycistit aj samodomo :)
osobne som to nerobil, ale isty pan to tu robil (hlavne pri regeneracii fapu mu to robilo)
|
|
21.08.2014 23:52 -
|
2726232
|
|
LebedaXM
|
|
|
Péťo rád se hrabu ve velikých lodních motorech nebo v motorkách, ale hrabání v autě bytostně nesnáším...  Příští týden by auto mělo bejt hotový tak pak písnu jestli se to povedlo odstranit nebo ne...
Péťo rád se hrabu ve velikých lodních motorech nebo v motorkách, ale hrabání v autě bytostně nesnáším... :-)))):-)))) Příští týden by auto mělo bejt hotový tak pak písnu jestli se to povedlo odstranit nebo ne...
|
|
27.08.2014 21:30 -
|
2728766
|
|
LebedaXM
|
|
|
Tak chlapci nechci to zakřiknout, ale vypadá to že jsem vyhrál nad autopollution faulty. Ted jsem přifrčel ze servisu, celejch 60km jsem ho trápil na 2000otm a 90km. Do toho na střídačku rozjezdy do kopce pod plným plynem a vysokým kvaltem. prostě v otáčkách kdy padal do nouzáku jak hluchej do vrat. A NIC!!! Nová garettí turbína jede tak jak má. Zítra mě čeká 400km tak budou další zkoušky. A drobet spadla i spotřeba....
Tak chlapci nechci to zakřiknout, ale vypadá to že jsem vyhrál nad autopollution faulty. Ted jsem přifrčel ze servisu, celejch 60km jsem ho trápil na 2000otm a 90km. Do toho na střídačku rozjezdy do kopce pod plným plynem a vysokým kvaltem. prostě v otáčkách kdy padal do nouzáku jak hluchej do vrat. A NIC!!! Nová garettí turbína jede tak jak má. Zítra mě čeká 400km tak budou další zkoušky. A drobet spadla i spotřeba....
|
|
28.08.2014 01:00 -
|
2728791
|
|
rrromek
|
|
|
Já byl dnes ujištěn, že ty moje neplechy způsobuje turbo, reps. regulace turba. Kolem těch 2000. ot. dává více tlaku, než by mělo. Pak nastává Antipollution fault. V pondělí mi budou měnit turbo v reklamaci. Podruhé. Ale co mě mrzí nejvíc, zjistil mi, že mám stočené km. A to mám i ser. knížku .
Já byl dnes ujištěn, že ty moje neplechy způsobuje turbo, reps. regulace turba. Kolem těch 2000. ot. dává více tlaku, než by mělo. Pak nastává Antipollution fault. V pondělí mi budou měnit turbo v reklamaci. Podruhé. Ale co mě mrzí nejvíc, zjistil mi, že mám stočené km. A to mám i ser. knížku :-(((( .
|
|
| |
|
|