| | |
29.06.2014 20:40 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
2710863
|
|
rrromek
|
Město: Ostrava, Auto: Peugeot 307 SW | Počet příspěvků: 76 |
|
|
A teď jsem to četl. Byl jsem to projet a auto jede úplně v pohodě. Ale nezkouel jsem jet na ten tempomat. Zítra zkusím. I kontrolka na přístrojovce u nesvítí. Páčku jsem dal, jak jsi radil.
A teď jsem to četl. Byl jsem to projet a auto jede úplně v pohodě. Ale nezkouel jsem jet na ten tempomat. Zítra zkusím. I kontrolka na přístrojovce u nesvítí. Páčku jsem dal, jak jsi radil.
|
|
20.08.2014 12:40 -
|
2726030
|
|
rrromek
|
|
|
Tak včera i dnes v otáčkách kolem 2000 Antipollution fault + ASR/ESP not function, motor spadne do nouzáku. Po vypnutí a zapnutí motoru ASR přestane svítit, jen antipollution fault zůstane a auto jede normálně. Po čase i to zmizí.
Tak včera i dnes v otáčkách kolem 2000 Antipollution fault + ASR/ESP not function, motor spadne do nouzáku. Po vypnutí a zapnutí motoru ASR přestane svítit, jen antipollution fault zůstane a auto jede normálně. Po čase i to zmizí.
|
|
20.08.2014 15:04 -
|
2726036
|
|
jumep
|
|
|
swirl a jeho ovladanie (bud hadicky alebo membrana)
swirl a jeho ovladanie (bud hadicky alebo membrana)
|
|
20.08.2014 20:41 -
|
2726063
|
|
LebedaXM
|
Město: Praha, Auto: Citroen C8 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 28 |
|
|
doplním: nebo turbo, egr ventil, vakuová pumpa, FAP, a jiné komponenty emisního systému motoru. Ale nejlepí je začít těma podtlakovejma hadičkama a swirlem...
Jinak vítej v klubu nouzáků Hodně Drahých Investic a doufám e tvůj boj s autopollution faulty nebude tak urputný jako můj od začátku února.
Já u mám na svém krámu vyměněné úplně vechno co souvisí nouzákem krom FAPu a teď se montuje repasované turbo, tak jsem zvědav zda to bude ono nebo ne..
doplním: nebo turbo, egr ventil, vakuová pumpa, FAP, a jiné komponenty emisního systému motoru. Ale nejlepí je začít těma podtlakovejma hadičkama a swirlem...
Jinak vítej v klubu nouzáků Hodně Drahých Investic a doufám e tvůj boj s autopollution faulty nebude tak urputný jako můj od začátku února.
Já u mám na svém krámu vyměněné úplně vechno co souvisí nouzákem krom FAPu a teď se montuje repasované turbo, tak jsem zvědav zda to bude ono nebo ne.. :-)
|
|
20.08.2014 20:59 -
|
2726067
|
|
rrromek
|
|
|
Díky za rady. Swirl mám nový, měl jsem prasklý kloub. Turbo mám chvíli po repasu. Jsem předběně domluvený s Martinem - "Autodiag", e přijedu a udělá mi diagnostiku. Pak uvidíme, co bude dál.
Díky za rady. Swirl mám nový, měl jsem prasklý kloub. Turbo mám chvíli po repasu. Jsem předběně domluvený s Martinem - "Autodiag", e přijedu a udělá mi diagnostiku. Pak uvidíme, co bude dál.
|
|
20.08.2014 22:08 -
|
2726077
|
|
rrromek
|
|
|
LebedaXM napsal(a): Tak počítám e se Martin hlavně zaměří hlavně na hadičky podtlaku a ty elmag.ventily.....
Nevím. Nechám to na něj. Hlavně, a se na něco přijde, protoe u mi to pije krev.
Nevím. Nechám to na něj. Hlavně, a se na něco přijde, protoe u mi to pije krev.
|
|
21.08.2014 05:49 -
|
2726136
|
|
LebedaXM
|
|
|
Noo mě u to pije krev půl roku.... modlím se aby to celé skončilo repasí turba... protoe pak u mám jen dvě monosti: Buď FAP OFF (co se mi nechce) nebo ten krám prodám a radi si koupím spolehlivějí staré XMo nebo golfa....
Noo mě u to pije krev půl roku.... :-( modlím se aby to celé skončilo repasí turba... protoe pak u mám jen dvě monosti: Buď FAP OFF (co se mi nechce) nebo ten krám prodám a radi si koupím spolehlivějí staré XMo nebo golfa....
|
|
21.08.2014 09:39 -
|
2726141
|
|
jumep
|
|
|
a) nechatujte tu uprostred vlakna
b) ak to pise vysoky tlak turba, toto za to uz len z principu nemoze
c) fap nema s antipollution na 90% nic spolocne a tym ze ho das spravit vec nevyriesis (jedine zeby nahodou odpojili a opravili popri tom nieco co si nevsimli predtym ...)
a) nechatujte tu uprostred vlakna
b) ak to pise vysoky tlak turba, toto za to uz len z principu nemoze
c) fap nema s antipollution na 90% nic spolocne a tym ze ho das spravit vec nevyriesis (jedine zeby nahodou odpojili a opravili popri tom nieco co si nevsimli predtym ...)
|
|
21.08.2014 21:03 -
|
2726207
|
|
LebedaXM
|
|
|
Péo s tím turbem to opravdu můe souviset a věřím v to... né přímo v samotném turbu strany která tlačí vzduch do intercooleru ale výfukové strany kde jsou ty zbytečné stavitelné lopatky. Nevím jak se tomu tedka přesně nadává, ale dobře ví co myslím....
o jednu stránku zpět je můj příběh, tak ví e bylo naprosto vechno měněno co se týká emisního systému motoru...take přidřené lopatky v turbu jsou poslední monost.....
Péo s tím turbem to opravdu můe souviset a věřím v to... né přímo v samotném turbu strany která tlačí vzduch do intercooleru ale výfukové strany kde jsou ty zbytečné stavitelné lopatky. Nevím jak se tomu tedka přesně nadává, ale dobře ví co myslím....
o jednu stránku zpět je můj příběh, tak ví e bylo naprosto vechno měněno co se týká emisního systému motoru...take přidřené lopatky v turbu jsou poslední monost.....
|
|
21.08.2014 22:40 -
|
2726231
|
|
jumep
|
|
|
ano, pocul som o tom, ale relativne to stacilo otvorit a vycistit aj samodomo
osobne som to nerobil, ale isty pan to tu robil (hlavne pri regeneracii fapu mu to robilo)
ano, pocul som o tom, ale relativne to stacilo otvorit a vycistit aj samodomo :)
osobne som to nerobil, ale isty pan to tu robil (hlavne pri regeneracii fapu mu to robilo)
|
|
21.08.2014 23:52 -
|
2726232
|
|
LebedaXM
|
|
|
Péo rád se hrabu ve velikých lodních motorech nebo v motorkách, ale hrabání v autě bytostně nesnáím... Přítí týden by auto mělo bejt hotový tak pak písnu jestli se to povedlo odstranit nebo ne...
Péo rád se hrabu ve velikých lodních motorech nebo v motorkách, ale hrabání v autě bytostně nesnáím... :-)))):-)))) Přítí týden by auto mělo bejt hotový tak pak písnu jestli se to povedlo odstranit nebo ne...
|
|
27.08.2014 21:30 -
|
2728766
|
|
LebedaXM
|
|
|
Tak chlapci nechci to zakřiknout, ale vypadá to e jsem vyhrál nad autopollution faulty. Ted jsem přifrčel ze servisu, celejch 60km jsem ho trápil na 2000otm a 90km. Do toho na střídačku rozjezdy do kopce pod plným plynem a vysokým kvaltem. prostě v otáčkách kdy padal do nouzáku jak hluchej do vrat. A NIC!!! Nová garettí turbína jede tak jak má. Zítra mě čeká 400km tak budou dalí zkouky. A drobet spadla i spotřeba....
Tak chlapci nechci to zakřiknout, ale vypadá to e jsem vyhrál nad autopollution faulty. Ted jsem přifrčel ze servisu, celejch 60km jsem ho trápil na 2000otm a 90km. Do toho na střídačku rozjezdy do kopce pod plným plynem a vysokým kvaltem. prostě v otáčkách kdy padal do nouzáku jak hluchej do vrat. A NIC!!! Nová garettí turbína jede tak jak má. Zítra mě čeká 400km tak budou dalí zkouky. A drobet spadla i spotřeba....
|
|
28.08.2014 01:00 -
|
2728791
|
|
rrromek
|
|
|
Já byl dnes ujitěn, e ty moje neplechy způsobuje turbo, reps. regulace turba. Kolem těch 2000. ot. dává více tlaku, ne by mělo. Pak nastává Antipollution fault. V pondělí mi budou měnit turbo v reklamaci. Podruhé. Ale co mě mrzí nejvíc, zjistil mi, e mám stočené km. A to mám i ser. kníku .
Já byl dnes ujitěn, e ty moje neplechy způsobuje turbo, reps. regulace turba. Kolem těch 2000. ot. dává více tlaku, ne by mělo. Pak nastává Antipollution fault. V pondělí mi budou měnit turbo v reklamaci. Podruhé. Ale co mě mrzí nejvíc, zjistil mi, e mám stočené km. A to mám i ser. kníku :-(((( .
|
|
| |
|
|