| | |
14.01.2014 22:03 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
2657444
|
|
xm.milan
|
Město: Praha, Auto: C6/2.2 hdi biturbo | Počet příspěvků: 114 |
|
|
take origo Pierburg číslo dílu 7.01002.09.0,,,dodavatel MS/www.ms-motor-service.com/vyrobní čislo jené,ale označení na těle PSA 326.Pokud nevěří vycuknu ji a vyfotim
take origo Pierburg číslo dílu 7.01002.09.0,,,dodavatel MS/www.ms-motor-service.com/vyrobní čislo jené,ale označení na těle PSA 326.Pokud nevěří vycuknu ji a vyfotim:palec
|
|
15.01.2014 12:35 -
|
2657616
|
|
jumep
|
|
|
jruze, popros niekoho nech ta nauci pouzivat obrazky a nepostujes tu excelove subory
jruze, popros niekoho nech ta nauci pouzivat obrazky a nepostujes tu excelove subory :)
|
|
15.01.2014 13:38 -
|
2657638
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jruze napsal(a): Pohled z druhé strany na tento díl ze stejného skladu(můj kamarád je spolumajitel)
který, Poláek nebo Strapáč ?
Jinak se tu píe o Pierburgu a moje zkuenost s touto značkou je taková, e pouívají stejné díly jak prvovýroba. Měnil sem elektronický termostat na Oplu a origo díl ze servisu 2750,- a Pierburg co sem koupil jen 1700,- a na hliníkovém těle byl znak MG, a po srovnání s dílem z auta byly naprosto totoné, pouze ten Pierburg měl lehce vybrouené oplácké číslo )
No, na tvém odkazu vidím Maso & Doria , jiný díl od jiného výrobce... nevím co si tím chtěl říci.
který, Poláek nebo Strapáč ?
Jinak se tu píe o Pierburgu a moje zkuenost s touto značkou je taková, e pouívají stejné díly jak prvovýroba. Měnil sem elektronický termostat na Oplu a origo díl ze servisu 2750,- a Pierburg co sem koupil jen 1700,- a na hliníkovém těle byl znak MG, a po srovnání s dílem z auta byly naprosto totoné, pouze ten Pierburg měl lehce vybrouené oplácké číslo :-)))
No, na tvém odkazu vidím Maso & Doria , jiný díl od jiného výrobce... nevím co si tím chtěl říci.
|
|
15.01.2014 15:27 -
|
2657672
|
|
radůz
|
Město: Holice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 43 |
|
|
ráno jedu do práce a taky se mi objevila hláka. Zajel jsem na diag..konzultace.. hadice za turbem prasklá nebo prokouslá, výměna a lítám zas jak drak
ráno jedu do práce a taky se mi objevila hláka. Zajel jsem na diag..konzultace.. hadice za turbem prasklá nebo prokouslá, výměna a lítám zas jak drak :-):palec
|
|
17.01.2014 21:33 -
|
2658834
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Tak regulátor tlaku paliva vyměněn a ve ok. Zkoueli jste někdo vadný regulátor vyčistit ultrazvukem ?
Tak regulátor tlaku paliva vyměněn a ve ok. Zkoueli jste někdo vadný regulátor vyčistit ultrazvukem ?
|
|
17.01.2014 21:37 -
|
2658837
|
|
jumep
|
|
|
to nebude mat moc vyznam, on neni zaneseny ale ihla bude zodrata
to nebude mat moc vyznam, on neni zaneseny ale ihla bude zodrata
|
|
18.01.2014 19:54 -
|
2659020
|
|
Danielo
|
Město: Preov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Nejake nazory, postrehy vysvetlenia ? Za vetko budem vdacny...
Nejake nazory, postrehy vysvetlenia ? Za vetko budem vdacny... :palec
Přílohy: Bez názvu.jpg ( 215136b ) - |
|
18.01.2014 20:18 -
|
2659050
|
|
jumep
|
|
|
a co z toho mame vidiet?
a co z toho mame vidiet?
|
|
21.01.2014 09:29 -
|
2660236
|
|
Danielo
|
Město: Preov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
jumep napsal(a): a co z toho mame vidiet?
ten rozdiel vo valcoch, to je v poriadku ?
ten rozdiel vo valcoch, to je v poriadku ?
|
|
21.01.2014 10:32 -
|
2660268
|
|
jumep
|
|
|
to su korekcie, norma je +-5 a same a v takomto stave je to pomerne normalne
to su korekcie, norma je +-5 a same a v takomto stave je to pomerne normalne
|
|
10.02.2014 13:11 -
|
2666438
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jruze napsal(a): a krom toho jí mají jen naceněnou a nikde skladem.
Kdy se podívá na můj obrázek, tak pravý horní roh .... zelená tečka - skladem 5 kusů v Ostravě
a sám moc dobře ví, e větinu "běných" dílů co nejsou specialita, sám Citroen vůbec nevyrábí, pouze nechává značit pro sebe u jiného výrobce ... který samozřejmě vyrábí to samé i pro jiné obchodní značky. Je to značeno laserem, tak e ádný spel Citroen odlitek ...
Kdy se podívá na můj obrázek, tak pravý horní roh .... zelená tečka - skladem 5 kusů v Ostravě :-d
a sám moc dobře ví, e větinu "běných" dílů co nejsou specialita, sám Citroen vůbec nevyrábí, pouze nechává značit pro sebe u jiného výrobce ... který samozřejmě vyrábí to samé i pro jiné obchodní značky. Je to značeno laserem, tak e ádný spel Citroen odlitek ...
;-)
|
|
26.03.2014 09:04 -
|
2680172
|
|
zeturek
|
Město: Břasy, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Jako náhradu prasklé hadičky podtlaku ke swirlu pouíváte nějakou z metráe, kterou naohýbáte nebo se dá sehnat i přímo?
Jako náhradu prasklé hadičky podtlaku ke swirlu pouíváte nějakou z metráe, kterou naohýbáte nebo se dá sehnat i přímo?
|
|
26.03.2014 16:50 -
|
2680345
|
|
jumep
|
|
|
pouzivam normalnu 4rku naftovu hadicku (celogumennu)
pouzivam normalnu 4rku naftovu hadicku (celogumennu)
|
|
19.04.2014 18:50 -
|
2688505
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Zdravím veckých
Posledný mesiac mi za určitých okolností vyskakuje ESP/ASR not functioning + antipollution system faulty
Na lexii je závada v poloke vstrekovanie - Mnoství namereneho vzduchu je vetí nez pozadovana hodnota chyba P0401 , k tomu pridruená ESP/ nepotvrdenie tociveho momentu motora
Regulace momentu motoru
Poprezeral som trubky, výfuk, EGR, intercooler opravený.. nikde nit. Auto nestráca na výkone ani nepozorujem iadne zmeny v jeho chovaní ani spotrebe..
FAP
137g aditiva vo filtri
prumerny pocet km poslednych 5 regeneracii 764km
Závada vyskočí po dynamickejej jazde po meste a následnom ukludnení mimo mesto...nie pravidelne ale tak cca raz týdenne po cca 300-400km.
Neaké tipy na čo konkrétne sa mrknú? Hodnoty na diag? Pripájam 2 screeny z lexie
Zdravím veckých
Posledný mesiac mi za určitých okolností vyskakuje ESP/ASR not functioning + antipollution system faulty
Na lexii je závada v poloke vstrekovanie - Mnoství namereneho vzduchu je vetí nez pozadovana hodnota chyba P0401 , k tomu pridruená ESP/ nepotvrdenie tociveho momentu motora
Regulace momentu motoru
Poprezeral som trubky, výfuk, EGR, intercooler opravený.. nikde nit. Auto nestráca na výkone ani nepozorujem iadne zmeny v jeho chovaní ani spotrebe..
FAP
137g aditiva vo filtri
prumerny pocet km poslednych 5 regeneracii 764km
Závada vyskočí po dynamickejej jazde po meste a následnom ukludnení mimo mesto...nie pravidelne ale tak cca raz týdenne po cca 300-400km.
Neaké tipy na čo konkrétne sa mrknú? Hodnoty na diag? Pripájam 2 screeny z lexie
Přílohy: diag (1).jpg ( 231521b ) - diag (2).jpg ( 257489b ) - |
|
19.04.2014 18:53 -
|
2688516
|
|
jumep
|
|
|