| | |
06.02.2012 18:44 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
2448356
|
|
fugas
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Na motoru ZKRAT NA KLADENTNÍ SVORCE.To budou patrně haviče?
Na motoru ZKRAT NA KLADENTNÍ SVORCE.To budou patrně haviče?
|
|
06.02.2012 18:46 -
|
2448361
|
|
lukeso
|
Město: Jeviněves, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Navstivil jsem servisy ktere se zabyvaji auty s touto znackou a i autorizovany servis Peugeot.
Navstivil jsem servisy ktere se zabyvaji auty s touto znackou a i autorizovany servis Peugeot.
|
|
06.02.2012 18:53 -
|
2448374
|
|
fugas
|
|
|
lukeso napsal(a): Ze zacatku vubec,potom to obcas spadlo do nouzoveho rezimu,nekdy to chciplo a uz to neslo nastartovat,ale treba uz 3 hodiny uz zase auto fungovalo normalne.Kdekoliv to bylo na diagnostice tak povymenovali co se dalo a chyba se stejne opakovala az u Domanskeho byla zavada odstranena/cena 28 tisic /
Za 28tis. bych pořídil celej motor a vystaráno.
Za 28tis. bych pořídil celej motor a vystaráno.
|
|
06.02.2012 18:56 -
|
2448376
|
|
jumep
|
|
|
a ten motor by bol v akom stave?
existuje moznost repasu cerpadla a inak doporucujem castejsie menit naftovy filter a namontovat snimac vody v nafte ... 90% pricin preco prdne cerpadlo a striky
a ten motor by bol v akom stave?
existuje moznost repasu cerpadla a inak doporucujem castejsie menit naftovy filter a namontovat snimac vody v nafte ... 90% pricin preco prdne cerpadlo a striky
|
|
06.02.2012 18:59 -
|
2448378
|
|
jumep
|
|
|
z polovicatej informacie nie ...
je super ze mas diagnostiku, horsie je ze nemas zakladnu predstavu co robis
z polovicatej informacie nie ...
je super ze mas diagnostiku, horsie je ze nemas zakladnu predstavu co robis
|
|
06.02.2012 19:10 -
|
2448386
|
|
fugas
|
|
|
Věř nebo ne u mi dost pomohla.ádný učený jak víme z nebe nespad.Připojuju svoje auta a tak mám dost prostoru se něco přiučit.Právě proto e nejsem servis,tak s tím přijdu do styku jenom kdy musim.Nakonec jsem vyřeil vechno,ale kdy je někdo ochoten konstruktivně poradit,jde to samozřejmě rychleji.Ty jsi zjevně profesionál,snad bude vědět a dodám vechny potřebné informace.
Věř nebo ne u mi dost pomohla.ádný učený jak víme z nebe nespad.Připojuju svoje auta a tak mám dost prostoru se něco přiučit.Právě proto e nejsem servis,tak s tím přijdu do styku jenom kdy musim.Nakonec jsem vyřeil vechno,ale kdy je někdo ochoten konstruktivně poradit,jde to samozřejmě rychleji.Ty jsi zjevně profesionál,snad bude vědět a dodám vechny potřebné informace.;-)
|
|
06.02.2012 19:14 -
|
2448387
|
|
jumep
|
|
|
s tym profesionalom sa mylis ...
skor som ziskal skusenosti a troska si nastudoval co a ako
s tym profesionalom sa mylis ...
skor som ziskal skusenosti a troska si nastudoval co a ako
|
|
06.02.2012 19:29 -
|
2448394
|
|
fugas
|
|
|
Pořádně znám jenom věci,který mi někdy přestaly fungovat a to není natěstí často.A tohle dořeim,taky zase budu o něco chytřejí.
Pořádně znám jenom věci,který mi někdy přestaly fungovat a to není natěstí často.A tohle dořeim,taky zase budu o něco chytřejí.
|
|
06.02.2012 20:02 -
|
2448402
|
|
jruze
|
|
|
To je jednoduché připojí-podívá se na hodnoty co to má - porovná s těmi co to má mít a zkontroluje,nebo vymění díl který tyto hodnoty reguluje - potom smae chybu a zkontroluje stav hodnot.Takle je to sice jednoduché-v praxi je to sloitějí - musí vědět jak co funguje nebo nefunguje.Kdyby to bylo tak jednoduché jako chce poradit tak si otevřu servis po netu a nepotřebuji dílnu a s tím dalí náklady.
To je jednoduché připojí-podívá se na hodnoty co to má - porovná s těmi co to má mít a zkontroluje,nebo vymění díl který tyto hodnoty reguluje - potom smae chybu a zkontroluje stav hodnot.Takle je to sice jednoduché-v praxi je to sloitějí - musí vědět jak co funguje nebo nefunguje.Kdyby to bylo tak jednoduché jako chce poradit tak si otevřu servis po netu a nepotřebuji dílnu a s tím dalí náklady.;-)
|
|
06.02.2012 20:10 -
|
2448410
|
|
fugas
|
|
|
Lexia a autodata...Jak snadné.Pro mě by teď ale byla zajímavá informace o tom,co můe způsobit ztrátu signálů vech čtyř snímačů najednou?
Lexia a autodata...Jak snadné.Pro mě by teď ale byla zajímavá informace o tom,co můe způsobit ztrátu signálů vech čtyř snímačů najednou?
|
|
06.02.2012 20:15 -
|
2448411
|
|
jruze
|
|
|
Tak to je to nejmení co by mne v tuto chvíly zajímalo(nějaká chyba v comu)-vypnul bych v dig. a řeil vrovozní závady.
Tak to je to nejmení co by mne v tuto chvíly zajímalo(nějaká chyba v comu)-vypnul bych v dig. a řeil vrovozní závady.:nevim
|
|
06.02.2012 20:31 -
|
2448418
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To fugas: Chlapi se ti tu snaej říct, e je sice hezký, e jsi diagnostikou přečetl závadu, ale opravit ji můe jen kdy zná postupy. Kadá hláka můe mít víc příčin a diagnostika ti neumí říct, bě vyměnit to a nebo tohle. To je právě to, co ti řekne mechanik se zkuenostma s tím typem auta. To prostě můe jít po drátech a zkouet a zkouet a zkouet, a se uzkouí a stejně to nemusí opravit. Prostě takhle ti tady nikdo poradit nemůe. Zajeď k někomu z nich a uvidí, o co jde.
To fugas: Chlapi se ti tu snaej říct, e je sice hezký, e jsi diagnostikou přečetl závadu, ale opravit ji můe jen kdy zná postupy. Kadá hláka můe mít víc příčin a diagnostika ti neumí říct, bě vyměnit to a nebo tohle. To je právě to, co ti řekne mechanik se zkuenostma s tím typem auta. To prostě můe jít po drátech a zkouet a zkouet a zkouet, a se uzkouí a stejně to nemusí opravit. Prostě takhle ti tady nikdo poradit nemůe. Zajeď k někomu z nich a uvidí, o co jde.
|
|
06.02.2012 20:39 -
|
2448423
|
|
fugas
|
|
|
fugas napsal(a): Lexia a autodata...Jak snadné.Pro mě by teď ale byla zajímavá informace o tom,co můe způsobit ztrátu signálů vech čtyř snímačů najednou?
Dejte prvních pět příčin co vás napadnou...
Dejte prvních pět příčin co vás napadnou...
|
|
06.02.2012 21:02 -
|
2448435
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
kukni aj ostatné počítače co píu. Potom pozri skutocne hodnoty. Poistky káble konektory. Či ide plus mínus tam kde ma atď...
kukni aj ostatné počítače co píu. Potom pozri skutocne hodnoty. Poistky káble konektory. Či ide plus mínus tam kde ma atď...
|
|
06.02.2012 21:18 -
|
2448450
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
a on nemyslí snímace ABS? Som si myslel ze tie, ked mu vyskočilo abs atď chybu... To snímace tlaku potom ozaj zbytočne riei...
a on nemyslí snímace ABS? Som si myslel ze tie, ked mu vyskočilo abs atď chybu... To snímace tlaku potom ozaj zbytočne riei...
|
|
| |
|
|