| | |
27.10.2011 22:19 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
2421838
|
|
jumep
|
|
|
vyjadruj sa zrozumitelne ...
zhasne uplne motor? potom nejde chvilu nastartovat?
bude nieco z palivovym systemom, ale bez diagnostiky nemas sancu nieco poriesit
vyjadruj sa zrozumitelne ...
zhasne uplne motor? potom nejde chvilu nastartovat?
bude nieco z palivovym systemom, ale bez diagnostiky nemas sancu nieco poriesit
|
|
27.10.2011 22:24 -
|
2421839
|
|
brumla
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Ano, přesně tak. Za jízdy zhasne a nechá mě stát třeba v křiovatce.. Vyměnil jsem naftový filtr.
Ano, přesně tak. Za jízdy zhasne a nechá mě stát třeba v křiovatce.. Vyměnil jsem naftový filtr.
|
|
27.10.2011 22:26 -
|
2421840
|
|
jumep
|
|
|
par riadkov vidis fotku kablov .. tie to mozu robit
ale skor si myslim ze striky alebo ventil, alebo cerpadlo ...
chce to diagnostiku a podla toho sa zariadit
par riadkov vidis fotku kablov .. tie to mozu robit
ale skor si myslim ze striky alebo ventil, alebo cerpadlo ...
chce to diagnostiku a podla toho sa zariadit
|
|
27.10.2011 22:30 -
|
2421842
|
|
brumla
|
|
|
Můe být vadný palivový čerpadlo? Mám zkusit je pročistit? V diskusi čtu e to tady někomu pomohlo...?
Můe být vadný palivový čerpadlo? Mám zkusit je pročistit? V diskusi čtu e to tady někomu pomohlo...?
|
|
27.10.2011 22:31 -
|
2421843
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
brumla napsal(a): Ano, přesně tak. Za jízdy zhasne a nechá mě stát třeba v křiovatce.. Vyměnil jsem naftový filtr.
Mňa tak nechal solenoid railu a interval sa skracoval a som nenatartoval.
Mňa tak nechal solenoid railu a interval sa skracoval a som nenatartoval.
|
|
27.10.2011 22:36 -
|
2421849
|
|
brumla
|
|
|
Má pravdu, děkuji. Hned budu řeit diagnost....
Jen nevim, kde tady mám někoho po ruce.
Má pravdu, děkuji. Hned budu řeit diagnost....
Jen nevim, kde tady mám někoho po ruce.
|
|
27.10.2011 22:38 -
|
2421850
|
|
brumla
|
|
|
Poffa napsal(a):
solenoid railu, co toje???
solenoid railu, co toje???
|
|
27.10.2011 22:40 -
|
2421853
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/83584905_17836846194ea2a7795cc29.jpg
|
|
27.10.2011 22:45 -
|
2421854
|
|
brumla
|
|
|
Jeii, co to je kde to je??? Asi si kupoval novej, Dá se nnějak zkontrolovat?
Jeii, co to je kde to je??? Asi si kupoval novej, Dá se nnějak zkontrolovat?
|
|
27.10.2011 22:47 -
|
2421857
|
|
Poffa
|
|
|
Pod palivovým filtrom na lavo.
Pod palivovým filtrom na lavo.
|
|
28.10.2011 00:25 -
|
2421869
|
|
jardas
|
|
|
tak dneska taky si na mě auto začalo kecat...ráno cosi o tempomatu, ale to jsem pořádně lápnul na brzdu a bylo to OKá... a večer přesně tuhle hláku
tak jsem zastavil a zkusil na volnoběh prolápnout plyn, no vylezlo to sotva do 3000 ot/min, a turbo při jízdě taky zrovna moc nefoukalo. Klasika vypnutí motoru, chvíli počkat, natočení - hláka se sice zobrazila, svítí kontrolka motoru ovem jede to jako předtím, ale co mám domů do kopce cca 5 km tak jsem to schválně to drel ve vyích a drelo se to. Jenom nevim jestli u nastal čas regenerace FAPu protoe běel větrák (ikdy podle kilometrů by to asi sedělo na těch -+ 500 - je to 1,6 HDi). Nicméně ráno mrknu na podtlaky, na to jak chodí regulace turba a uvidí se, v pondělí je auto objednaný na rozvody, tak to s mechanikem zkouknem co se dělo
tak dneska taky si na mě auto začalo kecat...ráno cosi o tempomatu, ale to jsem pořádně lápnul na brzdu a bylo to OKá... a večer přesně tuhle hláku :-(
tak jsem zastavil a zkusil na volnoběh prolápnout plyn, no vylezlo to sotva do 3000 ot/min, a turbo při jízdě taky zrovna moc nefoukalo. Klasika vypnutí motoru, chvíli počkat, natočení - hláka se sice zobrazila, svítí kontrolka motoru ovem jede to jako předtím, ale co mám domů do kopce cca 5 km tak jsem to schválně to drel ve vyích a drelo se to. Jenom nevim jestli u nastal čas regenerace FAPu protoe běel větrák (ikdy podle kilometrů by to asi sedělo na těch -+ 500 - je to 1,6 HDi). Nicméně ráno mrknu na podtlaky, na to jak chodí regulace turba a uvidí se, v pondělí je auto objednaný na rozvody, tak to s mechanikem zkouknem co se dělo
|
|
28.10.2011 09:55 -
|
2421922
|
|
jumep
|
|
|
ked to pisalo nieco o tempomate a po slapnuti na brzdu OK, kludne moze byt brzdovy spinac
inak klasicky nudzak a to bez diagnostiky uz by si mohol vedet ze je uplne zbytocne nieco riesit a pisat
ked to pisalo nieco o tempomate a po slapnuti na brzdu OK, kludne moze byt brzdovy spinac
inak klasicky nudzak a to bez diagnostiky uz by si mohol vedet ze je uplne zbytocne nieco riesit a pisat
|
|
28.10.2011 15:57 -
|
2421993
|
|
jardas
|
|
|
taky e ten brzdovej spínač podezřívám
samozřejmě e vim... jenom zatim jsem teď měl nějaký investice a nezbejvaj mi ty zpropadený 4t na pp2000/lexia, diag sice doma mám, ale jenom na vw koncern, a v servisu taky dneska ve svátek nikdo není
jinak jsem ale musel "nuceně" vypnout ten větrák (dokončená regenerace FAP) aby to neběelo, protoe baterka u není zrovna v kondici (podle toho co jsem změřil v práci tak z 640A u jenom 230A), take odpojit baterku a připojit, no dneska jsem s tím jezdil a chyba nikde (zhasla i kontrolka motoru), ale v pondělí to vezu na rozvody tak jim hned nakáu aby to připojili
taky e ten brzdovej spínač podezřívám
samozřejmě e vim... jenom zatim jsem teď měl nějaký investice a nezbejvaj mi ty zpropadený 4t na pp2000/lexia, diag sice doma mám, ale jenom na vw koncern, a v servisu taky dneska ve svátek nikdo není
jinak jsem ale musel "nuceně" vypnout ten větrák (dokončená regenerace FAP) aby to neběelo, protoe baterka u není zrovna v kondici (podle toho co jsem změřil v práci tak z 640A u jenom 230A), take odpojit baterku a připojit, no dneska jsem s tím jezdil a chyba nikde (zhasla i kontrolka motoru), ale v pondělí to vezu na rozvody tak jim hned nakáu aby to připojili
|
|
28.10.2011 23:15 -
|
2422064
|
|
brumla
|
|
|
Tak chlapi, mám sice popito. Ale byl u mě frajer a měl digi. Vzal si 500 abyl tady cca15min. řekl e je toho tam moc e to neumí smazat a musí přeprogramovat řídící jednotku.Nedokáe mi popsat chybu . Jsou tam chyby .... jsem nasranej a někomu bych...Je to o ničem a ochota k hovnu. Přítě ,mám toho dost. Nabýdne se mi někdo?
Tak chlapi, mám sice popito. Ale byl u mě frajer a měl digi. Vzal si 500 abyl tady cca15min. řekl e je toho tam moc e to neumí smazat a musí přeprogramovat řídící jednotku.Nedokáe mi popsat chybu . Jsou tam chyby .... jsem nasranej a někomu bych...Je to o ničem a ochota k hovnu. Přítě ,mám toho dost. Nabýdne se mi někdo?
|
|
28.10.2011 23:27 -
|
2422066
|
|
Poffa
|
|
|
brumla napsal(a): Tak chlapi, mám sice popito. Ale byl u mě frajer a měl digi. Vzal si 500 abyl tady cca15min. řekl e je toho tam moc e to neumí smazat a musí přeprogramovat řídící jednotku.Nedokáe mi popsat chybu . Jsou tam chyby .... jsem nasranej a někomu bych...Je to o ničem a ochota k hovnu. Přítě ,mám toho dost. Nabýdne se mi někdo? Pýtaj 500 naspä, ked neviem čo stým tak peniaze neberiem aspoň v mojej profesii.
Pýtaj 500 naspä, ked neviem čo stým tak peniaze neberiem aspoň v mojej profesii.
|
|
28.10.2011 23:34 -
|
2422071
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
to si mohl rovnou do origo servisu a byl by si na tom stejně, jednak co se týřče ceny, tak i výsledku, co tak zajet třeba sem: .link.
a navíc neumí mazat, ale umí přeprogramovat řj
to si mohl rovnou do origo servisu a byl by si na tom stejně, jednak co se týřče ceny, tak i výsledku, co tak zajet třeba sem: http://www.ccca.cz/seznam/jumep :palec
a navíc neumí mazat, ale umí přeprogramovat řj :-D
|
|
29.10.2011 00:28 -
|
2422078
|
|
jruze
|
|
|
Já dělám diag. skoro na kadém autě(pokud mi vyjde čas)-jen ze zvědavosti ke konkrétnímu autu.Pokud to není na přání zákazníka neúčtuji a pokud je jen základní tak od 300 do 500,- . Ta cena by byla normální,ale .... A to ten dotyčný chtěl jako říct e tím ty závady odstraní? (samo nevím o co lo a důvod) A zas příjde pus psa a hodně zlého.
Já dělám diag. skoro na kadém autě(pokud mi vyjde čas)-jen ze zvědavosti ke konkrétnímu autu.Pokud to není na přání zákazníka neúčtuji a pokud je jen základní tak od 300 do 500,- . Ta cena by byla normální,ale .... A to ten dotyčný chtěl jako říct e tím ty závady odstraní?:nevim (samo nevím o co lo a důvod) A zas příjde pus psa a hodně zlého.:-d
|
|
| |
|
|