| | |
02.06.2018 07:02 -
Re: kolísání otáček volnoběhu pouze při zahřátém motoru
|
3160856
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Ahoj vem. Tak mám také tento problém kolísání otáček volnoběhu pouze při zahřátém motoru, někdy to i zdechne. Lexina nala chybu snímače rychlosti jízdy, jinak nic, svíčky jsou nové nepřestalo to. Můe to dělat ten snímač rychlosti jízdy ?
Ahoj vem. Tak mám také tento problém kolísání otáček volnoběhu pouze při zahřátém motoru, někdy to i zdechne. Lexina nala chybu snímače rychlosti jízdy, jinak nic, svíčky jsou nové nepřestalo to. Můe to dělat ten snímač rychlosti jízdy ?
|
|
02.06.2018 07:59 -
|
3160885
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ne nemohl...bud ti to nekde prisava vzduch nebo mas zanesenou klapku,ta je ale nutna po vycisteni nastavit..take mouze byt vadny snimac tlaku v sani (pokud je) nebo teplotni cidlo nasavaneho vzduchu
ne nemohl...bud ti to nekde prisava vzduch nebo mas zanesenou klapku,ta je ale nutna po vycisteni nastavit..take mouze byt vadny snimac tlaku v sani (pokud je) nebo teplotni cidlo nasavaneho vzduchu
|
|
03.06.2018 05:45 -
|
3161190
|
|
Rio11
|
|
|
Zkontrolovat e to nepřisává a vyčistit klapku snad zvládnu, To nastavení se musí dělat i u staré co má ovládání lankem ? Ale jak zjistit zda jsou ta čidla KO kdy to nehlásí ádnou dalí chybu ?
Zkontrolovat e to nepřisává a vyčistit klapku snad zvládnu, To nastavení se musí dělat i u staré co má ovládání lankem ? Ale jak zjistit zda jsou ta čidla KO kdy to nehlásí ádnou dalí chybu ?
|
|
03.06.2018 07:18 -
|
3161191
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ano
Diagnostika
ano
Diagnostika
|
|
03.06.2018 07:49 -
|
3161192
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Mam jeste C5 I v benzinu, cistil jsem klapku sprejem k tomu urcenem, po slozeni a nastartovani, kdy jsem ho tam jeste strikal to parkrat chciplo motor pri aplikaci toho cistice klapek, ale zadna chyba neskocila, take mam ovladanou klapku lankem, auto se chova v pohode a podle diagnostiky vse ok, tak nevim, zda je nutne to nastavovat, zkusenosti s tim nemam.
Mam jeste C5 I v benzinu, cistil jsem klapku sprejem k tomu urcenem, po slozeni a nastartovani, kdy jsem ho tam jeste strikal to parkrat chciplo motor pri aplikaci toho cistice klapek, ale zadna chyba neskocila, take mam ovladanou klapku lankem, auto se chova v pohode a podle diagnostiky vse ok, tak nevim, zda je nutne to nastavovat, zkusenosti s tim nemam. :nevim
|
|
12.06.2018 14:35 -
|
3163560
|
|
Rio11
|
|
|
Tak jsem vyčistil klapku, bylo to celkem dost zanesené. Problém se ale úplně nevyřeil, kolísání otáček volnoběhu přestalo, ale to občasné chcípnutí motoru při vyřazení v nízkých otáčkách stále trvá. A diagnostika nehlásí ádnou chybu. Má někdo nápad co s tím dál ?
Tak jsem vyčistil klapku, bylo to celkem dost zanesené. Problém se ale úplně nevyřeil, kolísání otáček volnoběhu přestalo, ale to občasné chcípnutí motoru při vyřazení v nízkých otáčkách stále trvá. A diagnostika nehlásí ádnou chybu. Má někdo nápad co s tím dál ?
|
|
12.06.2018 18:25 -
|
3163605
|
|
autodiag
|
|
|
diagnostika+clovek ktery ji umi pouzit...to ze neni nic v pameti zavad neznamena ze tam zadna neni
diagnostika+clovek ktery ji umi pouzit...to ze neni nic v pameti zavad neznamena ze tam zadna neni :palec
|
|
| |
|
|