| | |
17.03.2010 06:50 -
Re: Chladici system - ztraci se voda
|
1806916
|
|
Mamlas
|
|
|
U me na to kratky trasy nemaji moc velky vliv. Kazdy den jezdim do prace 15 km a 15km zpet a voda skoro neubyva, ale natlakuje se . Asi proto ze se motor uplne nezahraje. Ale kdyz jedu tak 100km tak je voda pryc.
U me na to kratky trasy nemaji moc velky vliv. Kazdy den jezdim do prace 15 km a 15km zpet a voda skoro neubyva, ale natlakuje se . Asi proto ze se motor uplne nezahraje. Ale kdyz jedu tak 100km tak je voda pryc.
|
|
17.03.2010 08:47 -
|
1806918
|
|
kokoumes
|
Město: Brandýsek , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Ted mam za sebou asi 25km.. před jízdou zase malá louička pod autem a dole krycí plast celý mokry(myslim ze kdyby to nekde neteklo tak by to pres noc aspon trochu uschlo) a asi 0,5cm po ryskou MIN. po příjezdu na místo(vesnice-dálnice-město) pribylo v nadrzce asi 1cm nad rysku MIN. Po otevření víčka voda povyskočila jetě o pul cm. Taky jsem zkouel se studen motorem asi 5 minut s otevrenym vickem do zahrati motoru a voda byla porad na tom samym miste.. Jsem z toho uz naky zmateny a nevim uz poradne co je dobre a co spatne . Dneska zajedu do servisu a uvidim co mi reknou o oni
PS: Za ten profil sory jsem to nějak přehlídl
Ted mam za sebou asi 25km.. před jízdou zase malá louička pod autem a dole krycí plast celý mokry(myslim ze kdyby to nekde neteklo tak by to pres noc aspon trochu uschlo) a asi 0,5cm po ryskou MIN. po příjezdu na místo(vesnice-dálnice-město) pribylo v nadrzce asi 1cm nad rysku MIN. Po otevření víčka voda povyskočila jetě o pul cm. Taky jsem zkouel se studen motorem asi 5 minut s otevrenym vickem do zahrati motoru a voda byla porad na tom samym miste.. Jsem z toho uz naky zmateny a nevim uz poradne co je dobre a co spatne :-(((( . Dneska zajedu do servisu a uvidim co mi reknou o oni
PS: Za ten profil sory jsem to nějak přehlídl
|
|
17.03.2010 09:06 -
|
1806919
|
|
miskod
|
|
|
Tie hadice od chladica....mas ich tvrde pri nastartovanom motore, alebo nie???
Tie hadice od chladica....mas ich tvrde pri nastartovanom motore, alebo nie???
|
|
17.03.2010 09:09 -
|
1806920
|
|
kokoumes
|
Město: Brandýsek , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
nemam. jsou porad stejne tvrde jak pri studenym motoru kdy pres noc nebezel tak i po 60km. porad stejna tvrdost
nemam. jsou porad stejne tvrde jak pri studenym motoru kdy pres noc nebezel tak i po 60km. porad stejna tvrdost
|
|
17.03.2010 10:01 -
|
1806921
|
|
tief
|
|
|
abych to zhrnul: jednou to bubla jednou ne, jednou hladina lita, jedno nelita ... ?
abych to zhrnul: jednou to bubla jednou ne, jednou hladina lita, jedno nelita ... ?
|
|
17.03.2010 10:08 -
|
1806922
|
|
kokoumes
|
|
|
Trubky: pořád stejná tvrdost
Nádrka syčí a pod ní i kolem je mokro
HOrní hadičkou vice vzadu na nadrzce která vede myslím z okoli odvzdusnovaku permanetne chodí bubliny
hladina pred jízdou nisí ne po jizdě a a při otevření víčka se hladina jetě o něco zvedne a spodni hadici (na dne nadrzky ) to trochu probubla
Za jízdy to normálně topí ani nic nehlásí.
Trubky: pořád stejná tvrdost
Nádrka syčí a pod ní i kolem je mokro
HOrní hadičkou vice vzadu na nadrzce která vede myslím z okoli odvzdusnovaku permanetne chodí bubliny
hladina pred jízdou nisí ne po jizdě a a při otevření víčka se hladina jetě o něco zvedne a spodni hadici (na dne nadrzky ) to trochu probubla
Za jízdy to normálně topí ani nic nehlásí.
|
|
17.03.2010 12:32 -
|
1806933
|
|
tomc
|
|
|
nevím co furt bádá praskrá palice je prasklá palice pokud si auto nechá tak bude jen brečet kolik jsi musel vytlačit za opravy.
nevím co furt bádá:nevim praskrá palice je prasklá palice:-o pokud si auto nechá tak bude jen brečet kolik jsi musel vytlačit za opravy.:-))))
|
|
17.03.2010 15:40 -
|
1806947
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Taky , ale komu není rady...a se ucho utrhne
Taky :nevim, ale komu není rady...a se ucho utrhne
|
|
17.03.2010 17:37 -
|
1806949
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Dokud nesundá hlavu a nepodívá se na těsnění tak není při těhlech příznacích co řeit. V tom jsou vechny diesly stejný. Pak můe vymýlet co dál.
Dokud nesundá hlavu a nepodívá se na těsnění tak není při těhlech příznacích co řeit. V tom jsou vechny diesly stejný. Pak můe vymýlet co dál.
|
|
17.03.2010 18:25 -
|
1806951
|
|
kokoumes
|
|
|
Tak voda se ustalila a uz se neztraci. Okoli nadoby uz je suche, ale porad syci. Najel jsem asi 150km a voda je porad na stejnym miste(teplota na teplomeru porad max na pulce rozsahu). Mam fakt takovy tuseni ze bude rupla ta nádoba. Zitra ji vymenim a zase budu chytrejsi.
Tak voda se ustalila a uz se neztraci. Okoli nadoby uz je suche, ale porad syci. Najel jsem asi 150km a voda je porad na stejnym miste(teplota na teplomeru porad max na pulce rozsahu). Mam fakt takovy tuseni ze bude rupla ta nádoba. Zitra ji vymenim a zase budu chytrejsi.
|
|
17.03.2010 20:41 -
|
1806955
|
|
Radwy
|
|
|
Mel bys to opravdu vratit nebo budes pak calovat spoustu penez a to urcite nestoji za to.koukni se po jine a najdes urcite lepsi mel jsem da se rict stejny problem na xantii a vysolil ljsem pres 14litru a tu verim ze to bude daleko lepsi vratit nez do to ho vrazethned ze sameho zacatku to to ne ni malickost
Mel bys to opravdu vratit nebo budes pak calovat spoustu penez a to urcite nestoji za to.koukni se po jine a najdes urcite lepsi mel jsem da se rict stejny problem na xantii a vysolil ljsem pres 14litru a tu verim ze to bude daleko lepsi vratit nez do to ho vrazet;-)hned ze sameho zacatku to to ne ni malickost
|
|
18.03.2010 06:21 -
|
1806986
|
|
Mamlas
|
|
|
A nebo to muzes vzit z druhy strany. Domluvit si slevu na opravu a kdyby doslo na nejhorsi tak jinej holej motor koupis za nejakych 8-9 tisic plus vymena a mas svoje vysneny auto.
A nebo to muzes vzit z druhy strany. Domluvit si slevu na opravu a kdyby doslo na nejhorsi tak jinej holej motor koupis za nejakych 8-9 tisic plus vymena a mas svoje vysneny auto. ;-)
|
|
18.03.2010 09:54 -
|
1806988
|
|
tomc
|
|
|
mám jeden motor volný tak mue být tvuj
mám jeden motor volný :palec tak mue být tvuj :-))
|
|
18.03.2010 10:00 -
|
1806989
|
|
jumep
|
|
|
Len upozornim ze 2.0HDi presiel znacnym vyvojom aj v C5.
V C5 su ho myslim 3 varianty a 14 roznych ECU.
Len upozornim ze 2.0HDi presiel znacnym vyvojom aj v C5.
V C5 su ho myslim 3 varianty a 14 roznych ECU.
|
|
18.03.2010 10:15 -
|
1806991
|
|
tomc
|
|
|
motor jako takový je stale stejný,,blok,hlava,uchycení komponentu"
motor jako takový je stale stejný:palec,,blok,hlava,uchycení komponentu"
|
|
18.03.2010 13:59 -
|
1806999
|
|
kokoumes
|
|
|
Tak jsem jim to tam odvezl a rekli ze mi to opravi a rovnou udelaji rozvody(ty si teda zaplatim, ale tomu bych se stejne nevyhl).
Tak jsem jim to tam odvezl a rekli ze mi to opravi a rovnou udelaji rozvody(ty si teda zaplatim, ale tomu bych se stejne nevyhl).
|
|
18.03.2010 14:03 -
|
1807000
|
|
milanp
|
|
|
Ahoj
dej si pozor a udělají rozvody včetně čerpadla.
Ahoj
dej si pozor a udělají rozvody včetně čerpadla.
|
|
18.03.2010 14:07 -
|
1807001
|
|
kokoumes
|
|
|
jj o tom jsme se bavili delalo by se to komplet pac jednu z moznosti zavady mi prave rikali to cerpadlo
jj o tom jsme se bavili delalo by se to komplet pac jednu z moznosti zavady mi prave rikali to cerpadlo
|
|
22.03.2010 14:47 -
|
1807304
|
|
kokoumes
|
|
|
Tak zjitili patné těsnění pod hlavou. Pro jistotu poslali jeetě motor na otestování tlakem a na nějaké srovnání(asi kuli odstraněnní starého těsnění). Do konce týdne bych ho mohl mít doma . J
Tak zjitili patné těsnění pod hlavou. Pro jistotu poslali jeetě motor na otestování tlakem a na nějaké srovnání(asi kuli odstraněnní starého těsnění). Do konce týdne bych ho mohl mít doma :-) . J
|
|
| |
|
|