| | |
26.07.2017 12:47 -
Re: Úbytek chladicí kapaliny
|
3085021
|
|
freedom
|
Město: Staré Hodějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Nesmíchal, takhle to bylo u při koupi a podle servisní kníky i dotazu na servis Citroenu tam nikdo s chladicí kapalinou nic nedělal. Moná původní majitel, sice tvrdil, e vdy dával auto do autorizáku, ale kdo ví.
Nesmíchal, takhle to bylo u při koupi a podle servisní kníky i dotazu na servis Citroenu tam nikdo s chladicí kapalinou nic nedělal. Moná původní majitel, sice tvrdil, e vdy dával auto do autorizáku, ale kdo ví.
|
|
26.07.2017 14:04 -
Re: Úbytek chladicí kapaliny
|
3085033
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
hnedú som mal aj ja po iestich rokoch, nová bol modrá
Teraz tam mám ruovú a zatiaž drí farbu.
hnedú som mal aj ja po iestich rokoch, nová bol modrá ;-)
Teraz tam mám ruovú a zatiaž drí farbu.
|
|
05.09.2017 21:35 -
Re: Chladici system - ztraci se voda
|
3093576
|
|
Stopař
|
Město: Kořenov, Auto: Citroën XM 2.0 Carburator (84 kW) | Počet příspěvků: 32 |
|
|
No tak dollo i na mé auto a začala se ztrácet voda z chl.okruhu.Zjistil jsem to před dovolenou a koupil nové víčko nádrky páč roubovalo taknějakdivně.Na dovolenéjsem najel 1300Km a vody na dolejváníspotřeboval odhadem 15 Litrů.Nikde ádná louička,na víčku ani na olejové měrce ádná emulze,z výfuku pára nejde.Zítra dopoledne se podívám jak se chová voda v nádrce při běhu motoru a ozkouím tvrdost hadic.Co jetě mám preventivně zkontrolovat ne začnu shánět někoho na výměnu těsnění pod hlavou ?
No tak dollo i na mé auto a začala se ztrácet voda z chl.okruhu.Zjistil jsem to před dovolenou a koupil nové víčko nádrky páč roubovalo taknějakdivně.Na dovolenéjsem najel 1300Km a vody na dolejváníspotřeboval odhadem 15 Litrů.Nikde ádná louička,na víčku ani na olejové měrce ádná emulze,z výfuku pára nejde.Zítra dopoledne se podívám jak se chová voda v nádrce při běhu motoru a ozkouím tvrdost hadic.Co jetě mám preventivně zkontrolovat ne začnu shánět někoho na výměnu těsnění pod hlavou ?
|
|
05.09.2017 21:39 -
|
3093579
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no muze ti tect chladic a to poznas vetsinou jen kdyz natlakujes system za studena
no muze ti tect chladic a to poznas vetsinou jen kdyz natlakujes system za studena
|
|
05.09.2017 21:47 -
|
3093582
|
|
Stopař
|
|
|
Tak e zajet někam k odborníkům.Já co vím tak nejblií Citroen je v Jablonci nad Nisou.Ach jo.
Tak e zajet někam k odborníkům.Já co vím tak nejblií Citroen je v Jablonci nad Nisou.Ach jo.
|
|
05.09.2017 21:51 -
|
3093584
|
|
jruze
|
|
|
Mám tu auto x7 120Kw přijelo s ,,foukacím střikem" (strený roub drící vstřik + chybějící těsněnění pod vstřikem) po opravě závitu a opravě dosedací plochy na hlavě,novích přepadů atd. jsme přili na to e úplně bez vody (zastavilo se to na dálnici) dolpněno 7L vody po 5. minutách opt bez vody a stál jsem ve vodě - motor se zdá být OK ale zjitěno e teče voda z holandru chlazení turba (pokud motor stojí voda neubývá) po nastartování tak litr za minutu. (dostat se tam je snad rozebrat půl auta nebo vyhodit motor.
Prostě X7 nikdy nezklame.
Mám tu auto x7 120Kw přijelo s ,,foukacím střikem" (strený roub drící vstřik + chybějící těsněnění pod vstřikem) po opravě závitu a opravě dosedací plochy na hlavě,novích přepadů atd. jsme přili na to e úplně bez vody (zastavilo se to na dálnici) dolpněno 7L vody po 5. minutách opt bez vody a stál jsem ve vodě - motor se zdá být OK ale zjitěno e teče voda z holandru chlazení turba (pokud motor stojí voda neubývá) po nastartování tak litr za minutu. (dostat se tam je snad rozebrat půl auta nebo vyhodit motor.:-((((
Prostě X7 nikdy nezklame.
|
|
05.09.2017 21:58 -
|
3093591
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Mě jednou u jiné značky auta se také ztrácela voda, nikde nic vidět nebylo, ádná loue, je zajímavé, e třeba 14 dní nic a pak ve vyrovnávací nádrce prázdno, nakonec byl únik těsněním na vodní pumpě, tady má odkaz na jednoho ikovného a levného manika z Liberce.
.link.
Mě jednou u jiné značky auta se také ztrácela voda, nikde nic vidět nebylo, ádná loue, je zajímavé, e třeba 14 dní nic a pak ve vyrovnávací nádrce prázdno, nakonec byl únik těsněním na vodní pumpě, tady má odkaz na jednoho ikovného a levného manika z Liberce.
https://www.egaraz.cz/seznam/michael_barton
|
|
05.09.2017 22:02 -
|
3093593
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jde o to ze za tepla se voda odpari a je tezke unik najit...pokud se natlakuje za studena vetsinou se to projevi
jde o to ze za tepla se voda odpari a je tezke unik najit...pokud se natlakuje za studena vetsinou se to projevi
|
|
05.09.2017 22:03 -
|
3093594
|
|
Stopař
|
|
|
63zdenda napsal(a): Mě jednou u jiné značky auta se také ztrácela voda, nikde nic vidět nebylo, ádná loue, je zajímavé, e třeba 14 dní nic a pak ve vyrovnávací nádrce prázdno, nakonec byl únik těsněním na vodní pumpě, tady má odkaz na jednoho ikovného a levného manika z Liberce.
.link.
Díky.U jsem si ho nael v C.C.C.A . Ráno mu zavolám a domluvím se s ním.
Díky.U jsem si ho nael v C.C.C.A . Ráno mu zavolám a domluvím se s ním.
|
|
05.09.2017 22:08 -
|
3093596
|
|
Stopař
|
|
|
autodiag napsal(a): jde o to ze za tepla se voda odpari a je tezke unik najit...pokud se natlakuje za studena vetsinou se to projevi
Jo to chápu.Proto oslovím kdo to umí.
Jo to chápu.Proto oslovím kdo to umí.
|
|
07.01.2018 16:27 -
|
3122994
|
|
Stopař
|
|
|
63zdenda napsal(a): Mě jednou u jiné značky auta se také ztrácela voda, nikde nic vidět nebylo, ádná loue, je zajímavé, e třeba 14 dní nic a pak ve vyrovnávací nádrce prázdno, nakonec byl únik těsněním na vodní pumpě, tady má odkaz na jednoho ikovného a levného manika z Liberce.
.link.
S tim Bartoňem jsi poradil tenkrát dobře.Jetě jednou díky.Bylo fouklé těsnění pod hlavou a lo to do vejfuku.
S tim Bartoňem jsi poradil tenkrát dobře.Jetě jednou díky.Bylo fouklé těsnění pod hlavou a lo to do vejfuku.
|
|
02.08.2018 15:43 -
|
3173714
|
|
MartinP.
|
|
|
zdravim,ztraci se mi voda v tomto rozbocovaci,pridal jsem tam jeste jednu ztahovacku nepomohlo ten dil je plastovy nejspis bude praskly a zlina to tam hadice vypada ok,menil uz to tady nekdo diky za vase odpovedi
zdravim,ztraci se mi voda v tomto rozbocovaci,pridal jsem tam jeste jednu ztahovacku nepomohlo ten dil je plastovy nejspis bude praskly a zlina to tam hadice vypada ok,menil uz to tady nekdo diky za vase odpovedi
Přílohy: IMG_20180802_142517.jpg ( 1888053b ) - |
|
02.08.2018 22:59 -
|
3173816
|
|
Bobr53
|
|
|
MartinP. napsal(a): zdravim,ztraci se mi voda v tomto rozbocovaci,pridal jsem tam jeste jednu ztahovacku nepomohlo ten dil je plastovy nejspis bude praskly a zlina to tam hadice vypada ok,menil uz to tady nekdo diky za vase odpovedi
U tohoto plastového dílu radím velkou obezřetnost, s přidáním dalí stahovačky bych bylo velmi opatrný, pokud chce zamezit úniku vody pouhým přitaením roubovací spojky, tak s velkou pravděpodobností zbortí připojovací náustek - je to relativně tenká plastová trubka, ty originální pruné spony tam nebyly pouité pro legraci, řeením by bylo do plastové trubky vloit vnitřní (třeba duralové) pouzdro a pak teprve můe na staení pouít větí sílu.
I kdy hadice vypadá na pohled OK, přesto bude stářím a teplotou vody deformovaná - otlačená, raději ji zkus nahradit, anebo centimetr odříznout.
U tohoto plastového dílu radím velkou obezřetnost, s přidáním dalí stahovačky bych bylo velmi opatrný, pokud chce zamezit úniku vody pouhým přitaením roubovací spojky, tak s velkou pravděpodobností zbortí připojovací náustek - je to relativně tenká plastová trubka, ty originální pruné spony tam nebyly pouité pro legraci, řeením by bylo do plastové trubky vloit vnitřní (třeba duralové) pouzdro a pak teprve můe na staení pouít větí sílu.
I kdy hadice vypadá na pohled OK, přesto bude stářím a teplotou vody deformovaná - otlačená, raději ji zkus nahradit, anebo centimetr odříznout.
|
|
03.08.2018 12:29 -
|
3173943
|
|
jumep
|
|
|
ono to znese dost, ale ako je to z takeho plastu akeho je, tak sa to vyhreje a praska
je lepsie to vymenit
ono to znese dost, ale ako je to z takeho plastu akeho je, tak sa to vyhreje a praska
je lepsie to vymenit
|
|
03.08.2018 15:11 -
|
3174025
|
|
MartinP.
|
|
|
mam to objednany stoji to 270kc uvidim zda to bylo praskly nebo ne
mam to objednany stoji to 270kc uvidim zda to bylo praskly nebo ne
|
|
05.08.2018 08:06 -
|
3174367
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Kdyz se neco ztraci tak jasne volat policii
Kdyz se neco ztraci tak jasne volat policii
|
|
05.08.2018 11:04 -
|
3174410
|
|
MartinP.
|
|
|
rovnou zasahovou jednotku
rovnou zasahovou jednotku
|
|
06.08.2018 12:15 -
|
3174575
|
|
MartinP.
|
|
|
tak dilem1307SC to nebylo,neni praskly,zakratil jsem o 1cm tu hadici- 646643 a dobry
tak dilem1307SC to nebylo,neni praskly,zakratil jsem o 1cm tu hadici- 646643 a dobry
|
|
19.10.2018 10:25 -
|
3185747
|
|
karneval
|
|
|
Zdar, tak auticko si prisava do valcov vodu cez intercooler, vie niekto poradit kde sa da zohnat, ako mi to bolo povedane, 'ta vodna cast' medzichladica? Vraj je problem zohnat original. Diel 5020710F
Zdar, tak auticko si prisava do valcov vodu cez intercooler, vie niekto poradit kde sa da zohnat, ako mi to bolo povedane, 'ta vodna cast' medzichladica? Vraj je problem zohnat original. :nevim Diel 5020710F
|
|
| |
|
|