| | |
24.10.2016 10:28 -
Re: Chladici system - ztraci se voda
|
3005599
|
|
ltob
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
To označení "3" je z původního obrázku, to je samozřejmě drák. Já jsem to na obrázku označil červeným kroukem. Tam to teče!
To označení "3" je z původního obrázku, to je samozřejmě drák. Já jsem to na obrázku označil červeným kroukem. Tam to teče!
|
|
25.10.2016 21:55 -
|
3006218
|
|
MiraCB
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Zdravím vechny, poprosil bych o radu. Zjistil jsem, e se mi ztrácí voda u X 7. Je to z trubky, která je napojená pod olejovým filtrem do výměníku. Na obr. je to díl č. 20. Měnil jste ho někdo? Opravoval jste to někdo?
Děkuju za odpovědi, snad se mi podaří dát příloha.
MíraCB
Zdravím vechny, poprosil bych o radu. Zjistil jsem, e se mi ztrácí voda u X 7. Je to z trubky, která je napojená pod olejovým filtrem do výměníku. Na obr. je to díl č. 20. Měnil jste ho někdo? Opravoval jste to někdo?
Děkuju za odpovědi, snad se mi podaří dát příloha.
MíraCB
Přílohy: olej_filtr.pdf ( 522320b ) - |
|
29.01.2017 16:10 -
|
3033410
|
|
lada
|
Město: Bohuslavice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravím,nemáte někdo zkuenost s výměnou mrazových zátek na bloku motoru? Zřejmě prorezla a vytekla chladicí kapalina. Musí motor ven,nebo je jiná cesta?
Zdravím,nemáte někdo zkuenost s výměnou mrazových zátek na bloku motoru? Zřejmě prorezla a vytekla chladicí kapalina. Musí motor ven,nebo je jiná cesta?
|
|
29.01.2017 16:52 -
|
3033440
|
|
jumep
|
|
|
uz to tu par ludom menili a motor nemusel von, akurat turbo bolo treba dat dole
ale 2x by som netvrdil ze to netece skor na vystupe vody z bloku motora
uz to tu par ludom menili a motor nemusel von, akurat turbo bolo treba dat dole
ale 2x by som netvrdil ze to netece skor na vystupe vody z bloku motora
|
|
29.01.2017 17:30 -
|
3033451
|
|
jruze
|
|
|
Podle toho která a hlavně se k ní musí dostat tak aby jsi se kní dostal kladivem(mrazovka je uprostřed prohnutá a musí jí mít monost srovnat to prohnutí = tím jí utáhne. Jinak se přikláním k Jumepovi - mrazovku jsem na C5 jetě neměnil,ale ten výstup z bloku u několikrát.
Podle toho která a hlavně se k ní musí dostat tak aby jsi se kní dostal kladivem(mrazovka je uprostřed prohnutá a musí jí mít monost srovnat to prohnutí = tím jí utáhne. Jinak se přikláním k Jumepovi - mrazovku jsem na C5 jetě neměnil,ale ten výstup z bloku u několikrát.;-)
|
|
30.01.2017 09:03 -
|
3033700
|
|
ivanivan
|
|
|
Zkusím tě potěit. Kdysi mi prorezly postupně 2 mrazovky na C5l 2,2hdi. Obě měnil bez rozborky, ale mám ikovného mecha .
Zkusím tě potěit. Kdysi mi prorezly postupně 2 mrazovky na C5l 2,2hdi. Obě měnil bez rozborky, ale mám ikovného mecha :palec .
|
|
01.02.2017 17:16 -
|
3035141
|
|
lada
|
Město: Bohuslavice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Dík za info ,je prorezlá zátka (dle mechanika). Výstup vody z bloku motoru najdu ......?
Dík za info ,je prorezlá zátka (dle mechanika). Výstup vody z bloku motoru najdu ......?
|
|
05.02.2017 18:00 -
|
3036141
|
|
dockie
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Dnes mi auto prestalo kurit, pred rokom a pol bol meneny chladic, teda rok a pol nikto vodu nekontroloval. Ja som dnes otvoril u zaver a system bol pravdepodobne dobre zavzdusneny vtesnalo sa mi tam 2,4l vody. Olej je cisty. Hadice neboli ani natlakovane. Je mozne aby tam chybalo tolko vody ?
Dnes mi auto prestalo kurit, pred rokom a pol bol meneny chladic, teda rok a pol nikto vodu nekontroloval. Ja som dnes otvoril u zaver a system bol pravdepodobne dobre zavzdusneny vtesnalo sa mi tam 2,4l vody. Olej je cisty. Hadice neboli ani natlakovane. Je mozne aby tam chybalo tolko vody ?
|
|
05.02.2017 21:20 -
|
3036218
|
|
jumep
|
|
|
najpravdepodobnejsie sa ti predrala hadica vzadu pod vzduchovym filtrom
skontroluj to
najpravdepodobnejsie sa ti predrala hadica vzadu pod vzduchovym filtrom
skontroluj to
|
|
06.02.2017 08:40 -
|
3036270
|
|
dockie
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Po doliati vody auto kurilo, rano kontrola voda cez noc neubudla.
Po doliati vody auto kurilo, rano kontrola voda cez noc neubudla.
|
|
06.02.2017 20:11 -
|
3036436
|
|
dockie
|
|
|
Dnes som sa s autom vozil voda na rovnakej urovni
Dnes som sa s autom vozil voda na rovnakej urovni
|
|
02.03.2017 19:05 -
|
3045699
|
|
pikaso0000
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Zdravím chlapi,
mám takový dotaz, po sráce s jelenem mi měnili přední nárazník,blatníky a chladič klimatizace.Zároveň udělali servis oleje a vech filtrů.
Po opravě mi začala unikat chladící kapalina a to docela rychle a kdy jsem dolil ve dvou doplnění cca.2.4 L do nádrky tak to skoro přestalo a nyní mi přijde e uniká velmi málo ale nevím kde. 2 dny nic neuteče a pak mi z max klesne na minimum. Hadice jsou horké ale lze je zmáčknout, víčkem neuniká, kontroloval jsem a po otevření nádrky hladina normálně drí,po ohřátí povolím víčko a a zasyčí a hladina té drí, vude je sucho. Chci se zeptat kudy by měli jít bublinky do nádrky pokud by to byla hlava nebo těsnění?Jsou tam nahoře 2 hadičky. Nebo je moné e by to bylo po opravě jetě trochu zavzduněné?
Zdravím chlapi,
mám takový dotaz, po sráce s jelenem mi měnili přední nárazník,blatníky a chladič klimatizace.Zároveň udělali servis oleje a vech filtrů.
Po opravě mi začala unikat chladící kapalina a to docela rychle a kdy jsem dolil ve dvou doplnění cca.2.4 L do nádrky tak to skoro přestalo a nyní mi přijde e uniká velmi málo ale nevím kde. 2 dny nic neuteče a pak mi z max klesne na minimum. Hadice jsou horké ale lze je zmáčknout, víčkem neuniká, kontroloval jsem a po otevření nádrky hladina normálně drí,po ohřátí povolím víčko a a zasyčí a hladina té drí, vude je sucho. Chci se zeptat kudy by měli jít bublinky do nádrky pokud by to byla hlava nebo těsnění?Jsou tam nahoře 2 hadičky. Nebo je moné e by to bylo po opravě jetě trochu zavzduněné?
|
|
02.03.2017 20:32 -
|
3045757
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 808 |
|
|
Natlakovat a uvidis
Natlakovat a uvidis
|
|
03.03.2017 18:17 -
|
3046096
|
|
pikaso0000
|
|
|
Tak bubliny mi nikde nejdou. Kontroloval jsem sací potrubí u připojení UKLIDŇOVACÍ KOMORA SÁNÍ VZDUCH a je to spí od oleje a po chladící kapalině nikde nic, napadlo mě snad v EGR nebo jsou koukal e chladící hadice vedou do SESTAVENÝ DÁVKOVAČ VZDUCHU tak jestli by to nemohlo být i tam,ale myslím e kdy jsem dolil poprvé 1 litr a pak zase litr tak by takové mnoství moná bylo vidět u uklidňovací komory. Pak jetě topení,ale koberce suché, nevím zda při výměně kabinového filtru nemohl technik něco pokodit u topení. A přijde mi e voda ubude a po vychladnutí a ne za jízdy, kontroluji před a po jízdě,ale neubude pokadé, moná podle teploty venku? e by při mení teplotě la chladící kapalina do EGR a tam někde nebo e bych více zatopil a uteklo to v topení? Co myslíte?
Tak bubliny mi nikde nejdou. Kontroloval jsem sací potrubí u připojení UKLIDŇOVACÍ KOMORA SÁNÍ VZDUCH a je to spí od oleje a po chladící kapalině nikde nic, napadlo mě snad v EGR nebo jsou koukal e chladící hadice vedou do SESTAVENÝ DÁVKOVAČ VZDUCHU tak jestli by to nemohlo být i tam,ale myslím e kdy jsem dolil poprvé 1 litr a pak zase litr tak by takové mnoství moná bylo vidět u uklidňovací komory. Pak jetě topení,ale koberce suché, nevím zda při výměně kabinového filtru nemohl technik něco pokodit u topení. A přijde mi e voda ubude a po vychladnutí a ne za jízdy, kontroluji před a po jízdě,ale neubude pokadé, moná podle teploty venku? e by při mení teplotě la chladící kapalina do EGR a tam někde nebo e bych více zatopil a uteklo to v topení? Co myslíte?
|
|
03.03.2017 19:05 -
|
3046113
|
|
jumep
|
|
|
okolo termostatu alebo vystupu vody z motora (ten nevidis zvrchu) to netece?
ked to mali dole ako stahovali hadicu ci to tam nenacali, tie diely su plastove a radi praskaju
okolo termostatu alebo vystupu vody z motora (ten nevidis zvrchu) to netece?
ked to mali dole ako stahovali hadicu ci to tam nenacali, tie diely su plastove a radi praskaju
|
|
03.03.2017 19:17 -
|
3046117
|
|
pikaso0000
|
|
|
jumep napsal(a): okolo termostatu alebo vystupu vody z motora (ten nevidis zvrchu) to netece?
Tento plastový díl jsem měnil po koupi auta,je to rok a půl staré a taky me to napadlo,tak jsem to kontroloval a je tam jen ta pína z vyschlé kapaliny co tam tekla ne to měnili,nic čerstvého tam není a to by ubývalo pořád i během jízdy,to u jsem zail,i kdy prasklinka by tam být mohla.Musím to jetě zkouknout hned po delí jízdě jestli tam nebude mokro nez se to stihne odparit, asi si holt udelam vylet do servisu a jestli to bude ono tak jim to omlatim o hlavu.Jinak uz nevím co.
Tento plastový díl jsem měnil po koupi auta,je to rok a půl staré a taky me to napadlo,tak jsem to kontroloval a je tam jen ta pína z vyschlé kapaliny co tam tekla ne to měnili,nic čerstvého tam není a to by ubývalo pořád i během jízdy,to u jsem zail,i kdy prasklinka by tam být mohla.Musím to jetě zkouknout hned po delí jízdě jestli tam nebude mokro nez se to stihne odparit, asi si holt udelam vylet do servisu a jestli to bude ono tak jim to omlatim o hlavu.Jinak uz nevím co.
|
|
| |
|
|