| | |
30.08.2013 19:58 -
Re: Chladici system - ztraci se voda
|
2614347
|
|
jumep
|
|
|
ked to zaslepis tak nebudes mat kratky okruh, prepoj ich
ked to zaslepis tak nebudes mat kratky okruh, prepoj ich
|
|
31.08.2013 12:17 -
|
2614391
|
|
kabecko01
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
tak jsem odpojil ty dvě hadice na tom předehřevu a nalil do něj vodu. Po chvili hladina klesla, take je to jasné. Proč jsem se tomu tak bránil, protoe mi ho mněnily asi před dvěma roky a to z výfuku lo strané mnoství páry, e jsem neviděl jestli za mnou někdo jede, Doufám, e to bude tím. nemáte nekdo nějakou fintu jak ty hadice propojit ? na jedné je to koleno které mi nějak nejde sundat. dik
tak jsem odpojil ty dvě hadice na tom předehřevu a nalil do něj vodu. Po chvili hladina klesla, take je to jasné. Proč jsem se tomu tak bránil, protoe mi ho mněnily asi před dvěma roky a to z výfuku lo strané mnoství páry, e jsem neviděl jestli za mnou někdo jede, Doufám, e to bude tím. nemáte nekdo nějakou fintu jak ty hadice propojit ? na jedné je to koleno které mi nějak nejde sundat. dik
|
|
31.08.2013 22:38 -
|
2614522
|
|
jumep
|
|
|
normalne tam daj len nejaku trubku
alebo sundaj ten vymenik a skus ho natlakovat
normalne tam daj len nejaku trubku
alebo sundaj ten vymenik a skus ho natlakovat
|
|
01.09.2013 09:53 -
|
2614556
|
|
kabecko01
|
|
|
výměník je patný, zítra jdu pro nový (2600 kč) Jak mě kolísaly otáčky, tak jsem odstavil EGR ventil-rozpojil jsem konektor a ejhle mortor funguje jak hodinky, tak ho taky koupím (3015 Kč).
výměník je patný, zítra jdu pro nový (2600 kč) Jak mě kolísaly otáčky, tak jsem odstavil EGR ventil-rozpojil jsem konektor a ejhle mortor funguje jak hodinky, tak ho taky koupím (3015 Kč).
|
|
01.09.2013 11:29 -
|
2614616
|
|
jumep
|
|
|
uz aj ty rad bastlis?
ps. funkcny vymenik a EGR ma vplyv na zahrievanie motora (hlavne v zime poznat)
uz aj ty rad bastlis?
ps. funkcny vymenik a EGR ma vplyv na zahrievanie motora (hlavne v zime poznat)
|
|
01.09.2013 16:17 -
|
2614675
|
|
kabecko01
|
|
|
U EGRu jsem rozpojil konektor, tak si myslím, e je ve stavu kdy poutí do výfuku a ne spátky do sání, tak bych to asi neřeil co vy na to?
U EGRu jsem rozpojil konektor, tak si myslím, e je ve stavu kdy poutí do výfuku a ne spátky do sání, tak bych to asi neřeil co vy na to?
|
|
01.09.2013 22:20 -
|
2614749
|
|
jumep
|
|
|
bez napajania by mal zostat zavrety, ak teda nema utrhnuty samotny ventil alebo neni zadrety v otvorenom stave
bez napajania by mal zostat zavrety, ak teda nema utrhnuty samotny ventil alebo neni zadrety v otvorenom stave
|
|
18.09.2013 19:10 -
|
2620008
|
|
kabecko01
|
|
|
při el. odpojeném EGRU mi narostla o hodně spotřeba, tak jsem ho zaslepil a zpátky el. zapojil. Spotřeba se zlepila, není potřeba na diagnostice něco jinak nastavit? Myslím, e se musí ty vzduchové klapky troku hádat.
při el. odpojeném EGRU mi narostla o hodně spotřeba, tak jsem ho zaslepil a zpátky el. zapojil. Spotřeba se zlepila, není potřeba na diagnostice něco jinak nastavit? Myslím, e se musí ty vzduchové klapky troku hádat.
|
|
18.09.2013 20:54 -
|
2620054
|
|
kabecko01
|
|
|
ano tvar ypsilonu to má jedna hadice jde z chladiče vzduchu a druhá z před chladiče a zároveň od turba.
Díky
ano tvar ypsilonu to má :-) jedna hadice jde z chladiče vzduchu a druhá z před chladiče a zároveň od turba.
Díky
|
|
18.09.2013 21:59 -
|
2620089
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nějak mi uniká souvislost mezi Ypsilonkou a odpojením EGR.
Nějak mi uniká souvislost mezi Ypsilonkou a odpojením EGR. :nevim
|
|
18.09.2013 22:32 -
|
2620102
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ale "kabecko01" má 2.0HDi a píe o zaslepení EGR, o jeho elektrickým odpojení a zase připojení... Co to má s Ypsilonkou???
Ale "kabecko01" má 2.0HDi a píe o zaslepení EGR, o jeho elektrickým odpojení a zase připojení... Co to má s Ypsilonkou???
|
|
19.09.2013 21:43 -
|
2620300
|
|
jruze
|
|
|
Mám tu 1.6HDI do minuty po nastartování ztvrdnou hadice e je nezmačkne ani sikovkama,(nafoukne to i expanzní nádobku a kdy nemá kudy ven voda jde přes Okrouek hadice. Pokud nezavři nádrku nejdou bublinky,ale vytlačí čistou kapalinu z nádrky a motor je bez vody(i v době kdy nádrka přetýká) - odvzduním -doleji a tak pořád dokola. Hlava - těsnění nebo??? (termostat otvírá OK)
Mám tu 1.6HDI:-(((( do minuty po nastartování ztvrdnou hadice e je nezmačkne ani sikovkama,(nafoukne to i expanzní nádobku a kdy nemá kudy ven voda jde přes Okrouek hadice. Pokud nezavři nádrku nejdou bublinky,ale vytlačí čistou kapalinu z nádrky a motor je bez vody(i v době kdy nádrka přetýká) - odvzduním -doleji a tak pořád dokola. Hlava - těsnění nebo??? (termostat otvírá OK):-((((
|
|
19.09.2013 22:56 -
|
2620304
|
|
jumep
|
|
|
zistis ked das dole, ale bude to pekne videt, to bude priama diera a skor myslim ze tesnenie
zistis ked das dole, ale bude to pekne videt, to bude priama diera a skor myslim ze tesnenie
|
|
| |
|
|