| | |
10.11.2009 17:59 -
Sekundarni privod vzduchu
|
1427893
|
|
netlife
|
Město: Gibraltar, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 55 |
|
|
Plz, diagnostika mi hlasi chybu na sekundarnim privodu vzduchu. Mate tuseni, o co se jedna? Pripadne kde se to nachazi? Nebo snad i fotku z motoru 2.0 benzin 16V. Dik.
Plz, diagnostika mi hlasi chybu na sekundarnim privodu vzduchu. Mate tuseni, o co se jedna? Pripadne kde se to nachazi? Nebo snad i fotku z motoru 2.0 benzin 16V. Dik.
|
|
10.11.2009 19:39 -
Re: Sekundarni privod vzduchu
|
1427894
|
|
jumep
|
|
|
skus napisat cislo chyby
skus napisat cislo chyby
|
|
10.11.2009 20:26 -
|
1427896
|
|
netlife
|
Město: Gibraltar, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 55 |
|
|
zkusim najit ... ale momentalne mam jinou Permanentni porucha Vstrikovani vzduchu na vyfuku. Nespravna funkce. P0410
zkusim najit ... ale momentalne mam jinou Permanentni porucha Vstrikovani vzduchu na vyfuku. Nespravna funkce. P0410
|
|
05.07.2013 06:58 -
|
2596303
|
|
mildner
|
Město: Litvínov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravim Vechy.Toto by mě také zajímalo mám stejný problém na diagnostice jsem byl se stejným výsledkem jako kolega je tedy někde nějaké dmychadlo co vhání vzduch do výfukového potrubí nebo něco jiného prosím o radu.Díky Vem za odpovědi.
Zdravim Vechy.Toto by mě také zajímalo mám stejný problém na diagnostice jsem byl se stejným výsledkem jako kolega je tedy někde nějaké dmychadlo co vhání vzduch do výfukového potrubí nebo něco jiného prosím o radu.Díky Vem za odpovědi.
|
|
05.07.2013 23:55 -
|
2596611
|
|
Hanz 397
|
|
|
Můe být nefunkční čerpadlo přídavného vzduchu,můe být vadný ventil,kterej poutí vzduch do výfuku,můe být třeba jen vadnej podtlak k němu,je toho víc,co by bylo potřeba zkontrolovat... V diag jde v podstatě tohle vechno otestovat...
Pro upřesnění-po nastartování studeného motoru je z motorového prostoru slyet cca 20s jakoby zvuk vysavače. Pokud není,je chyba v tom čerpadle(pojistka,el vedení),pokud je slyet,můou to být dalí výe popsané věci...
Můe být nefunkční čerpadlo přídavného vzduchu,můe být vadný ventil,kterej poutí vzduch do výfuku,můe být třeba jen vadnej podtlak k němu,je toho víc,co by bylo potřeba zkontrolovat... V diag jde v podstatě tohle vechno otestovat...
Pro upřesnění-po nastartování studeného motoru je z motorového prostoru slyet cca 20s jakoby zvuk vysavače. Pokud není,je chyba v tom čerpadle(pojistka,el vedení),pokud je slyet,můou to být dalí výe popsané věci...
|
|
23.11.2017 20:45 -
|
3112743
|
|
jumep
|
|
|
relatko je sucastou BSM
relatko je sucastou BSM
|
|
21.01.2019 10:56 -
|
3202916
|
|
C02
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Je prosím tady někdo schopen zjistit mi podle VIn typ BSM které do mého auta patří? Nemám auto od novoty a nejsem si jistý jestli u BSM někdo neměnil.
Je prosím tady někdo schopen zjistit mi podle VIn typ BSM které do mého auta patří? Nemám auto od novoty a nejsem si jistý jestli u BSM někdo neměnil.
|
|
21.01.2019 16:06 -
|
3202952
|
|
jumep
|
|
|
c5 1 mala len 2 bsm
v systeme je napisana delphi, ale videl som tam normalne siemens (original z vyrobi a nielen na jendom aute)
predpokladam ze to bude nejaky zly zaznam v service
c5 1 mala len 2 bsm
v systeme je napisana delphi, ale videl som tam normalne siemens (original z vyrobi a nielen na jendom aute)
predpokladam ze to bude nejaky zly zaznam v service
|
|
21.01.2019 16:22 -
|
3202953
|
|
jruze
|
|
|
Jednoduché : na BSM je označení = dej stejné , nebo ojednej v citroenu nové a příjde vdy ,,plné". Jnak podívej se jak je toto osazené pojistkami a pokud to druhé bude mít stejné tak bude OK. Ale i jiné označení se dá pouít - musí vyzkouet .
Jednoduché : na BSM je označení = dej stejné;-) , nebo ojednej v citroenu nové a příjde vdy ,,plné". Jnak podívej se jak je toto osazené pojistkami a pokud to druhé bude mít stejné tak bude OK. Ale i jiné označení se dá pouít - musí vyzkouet .
|
|
05.05.2019 03:22 -
|
3220828
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jedná se o C5 I 2.0i 100Kw r.v.2003, eně na tomto autě skáče antipollution, lexie píe nejdříve přechodná, pak trvalá závada vhánění vzduchu do výfuku, někdy jí to skočí 3x týdně, jindy jezdí třeba 2 měsíce bez této hláky, auto jezdí i s touto chybou absolutně bez problémů, jako kdyby tam ádná nebyla, stejně tak, kdy se chyba vymae, tak se delí dobu neobjeví.
Čeká nás STK, tak bych tam nerad jel s chybou, dá se lexii nějak otestovat vzduchové čerpadlo, pokud ano jak, u jsem do toho tolik nasypal, e mám chu to poslat ze stráně, díky za kadou radu.
Jedná se o C5 I 2.0i 100Kw r.v.2003, eně na tomto autě skáče antipollution, lexie píe nejdříve přechodná, pak trvalá závada vhánění vzduchu do výfuku, někdy jí to skočí 3x týdně, jindy jezdí třeba 2 měsíce bez této hláky, auto jezdí i s touto chybou absolutně bez problémů, jako kdyby tam ádná nebyla, stejně tak, kdy se chyba vymae, tak se delí dobu neobjeví.
Čeká nás STK, tak bych tam nerad jel s chybou, dá se lexii nějak otestovat vzduchové čerpadlo, pokud ano jak, u jsem do toho tolik nasypal, e mám chu to poslat ze stráně, díky za kadou radu.
|
|
05.05.2019 22:00 -
|
3220900
|
|
Hanz 397
|
|
|
Dá se překonfigurovat,e je bez něj,tudí ho nechce a nehlásí chybu
Dá se překonfigurovat,e je bez něj,tudí ho nechce a nehlásí chybu;-)
|
|
06.05.2019 21:40 -
|
3221065
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
O této monosti jsem slyel, dokonce jsem jedno s demontovaným čerpadlem, hadicema a ventilem spatřil jednou na srazu, ale co STK, tam nemohou na to přijít, e je to překonfigurované a netrpí tím motor?
Čerpadlo jsme nikdy neslyeli, chtěl jsem to ve nějak otestovat, čerpadlo, relátko i ventil, na nettu jsem nejlevnějí viděl kolem 8 tisíc, v kelly dokonce 18 tisíc a do toho se mi fakt nechce, stejně jako staré z vrakovitě.
O této monosti jsem slyel, dokonce jsem jedno s demontovaným čerpadlem, hadicema a ventilem spatřil jednou na srazu, ale co STK, tam nemohou na to přijít, e je to překonfigurované a netrpí tím motor? :nevim
Čerpadlo jsme nikdy neslyeli, chtěl jsem to ve nějak otestovat, čerpadlo, relátko i ventil, na nettu jsem nejlevnějí viděl kolem 8 tisíc, v kelly dokonce 18 tisíc :-o a do toho se mi fakt nechce, stejně jako staré z vrakovitě. :nevim
|
|
06.05.2019 22:50 -
|
3221076
|
|
Hanz 397
|
|
|
63zdenda napsal(a): O této monosti jsem slyel, dokonce jsem jedno s demontovaným čerpadlem, hadicema a ventilem spatřil jednou na srazu, ale co STK, tam nemohou na to přijít, e je to překonfigurované a netrpí tím motor?
Čerpadlo jsme nikdy neslyeli, chtěl jsem to ve nějak otestovat, čerpadlo, relátko i ventil, na nettu jsem nejlevnějí viděl kolem 8 tisíc, v kelly dokonce 18 tisíc a do toho se mi fakt nechce, stejně jako staré z vrakovitě.
Neboj se vlka nic... Ví,co takových aut u jezdí...
Neboj se vlka nic... Ví,co takových aut u jezdí...;-)
|
|
07.05.2019 16:42 -
|
3221180
|
|
jumep
|
|
|
nemozu na to relativne prist ak tam nebude svietit chyba a emisie aj tak meraju na teplom motore
ten kompresor tam je len na studeny motor a fakt ide len par sekund po studenom nastartovani
nemozu na to relativne prist ak tam nebude svietit chyba a emisie aj tak meraju na teplom motore
ten kompresor tam je len na studeny motor a fakt ide len par sekund po studenom nastartovani
|
|
07.05.2019 22:58 -
|
3221259
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak se zítra na to překonfigurování podívám, pokud mi dojdou patrony , zajedu k servisákovi, snad bude mít víc zásobníků.
Tak se zítra na to překonfigurování podívám, pokud mi dojdou patrony :-d, zajedu k servisákovi, snad bude mít víc zásobníků. :-d
|
|
09.05.2019 21:34 -
|
3221563
|
|
C02
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
:nevim
|
|
09.05.2019 22:26 -
|
3221565
|
|
63zdenda
|
|
|
Zatím to nedopadlo nijak, včera jsem konfiguraci v lexii nenael a dnes jsem odjel na týden pryč, tak nemám monost se tomu věnovat, auto zatím jezdí bez závad a jestli tam o5 skočí, budu muset navtívit servisáka, aby mi to překonfiguroval on, já takové znalosti nemám, abych to udělal sám.
Zatím to nedopadlo nijak, včera jsem konfiguraci v lexii nenael a dnes jsem odjel na týden pryč, tak nemám monost se tomu věnovat, auto zatím jezdí bez závad a jestli tam o5 skočí, budu muset navtívit servisáka, aby mi to překonfiguroval on, já takové znalosti nemám, abych to udělal sám. :nevim
|
|
14.06.2019 21:09 -
|
3226461
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak jsem v lexii to překonfiguravání nenael, nicméně čerpadlo je objednané, jenom bude a koncem měsíce, prý zatím není na skladě.
Závada vhánění vzduchu do výfuku autu skáče u 2x týdně, dnes po ujetí 10km lápla na brzdu a skočilo to tam, je to divné, venku 25 stupňů, po tolika km a při selápnuté brzdě, auto muselo být dávno zahřáté a stejně antipollution, servis a oranová kontrolka motoru, lexie zase ukáe to vhánění vzduchu.
Tak jsem v lexii to překonfiguravání nenael, nicméně čerpadlo je objednané, jenom bude a koncem měsíce, prý zatím není na skladě. :-((((
Závada vhánění vzduchu do výfuku autu skáče u 2x týdně, dnes po ujetí 10km lápla na brzdu a skočilo to tam, je to divné, venku 25 stupňů, po tolika km a při selápnuté brzdě, auto muselo být dávno zahřáté a stejně antipollution, servis a oranová kontrolka motoru, lexie zase ukáe to vhánění vzduchu. :nevim
|
|
| |
|
|