| | |
02.11.2018 10:06 -
Re: Indikátor hladiny oleje
|
3188788
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
hele si si jisty ze je to snimac hladiny ? koukam se dle VIN a snimac to dle SB nema
hele si si jisty ze je to snimac hladiny ? koukam se dle VIN a snimac to dle SB nema:nevim
|
|
02.11.2018 17:58 -
|
3188856
|
|
Ferro
|
Město: Ledenice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 99 |
|
|
Ahoj,
jo to je ono.
Máte někdo nápad co s únikem skrze konektor?? Sonda hladiny oleje ji Citroen jako ND na moje VIN nedodává, tak co s tím??
Ahoj,
jo to je ono.
Máte někdo nápad co s únikem skrze konektor?? Sonda hladiny oleje ji Citroen jako ND na moje VIN nedodává, tak co s tím?? :nevim
|
|
02.11.2018 20:37 -
|
3188913
|
|
jumep
|
|
|
jruze - sak ti to potvrdil, akurat je to NFP, ta starsia verzia
igok - je pomerne normalne ze tie veci vedia tiect cez konektor (ci uz naftovy ohrievac, snimac tlaku oleja, cidlo ...) - na tej tvojej stranke maju ze stav - tel, co v preklade znamena ze to fyzicky nema a chce objedat v citroene najskor, kde to je NFP tak mu oznami ze bohuzial uz sa nedodava
jruze - sak ti to potvrdil, akurat je to NFP, ta starsia verzia
igok - je pomerne normalne ze tie veci vedia tiect cez konektor (ci uz naftovy ohrievac, snimac tlaku oleja, cidlo ...) - na tej tvojej stranke maju ze stav - tel, co v preklade znamena ze to fyzicky nema a chce objedat v citroene najskor, kde to je NFP tak mu oznami ze bohuzial uz sa nedodava
|
|
02.11.2018 23:08 -
|
3188977
|
|
Ferro
|
|
|
Chlapi, díky Vám za upřímnou snahu ,
ale kdy to Citroen nedodává, tak to nedodává asi ani na Slovensko. Moná by pro potvrzení/ověření info ze servisu Citroen pomohlo moje VIN: 76645041.
Kdy to nebude k mání, tak co s tím dělat?¨
a) odmastit, na technickou a pak dolejvat
b) řeit - jak??????
Mne zajímí odpověď na b) - jestli někdo ví a umí sehnat, nebo co s tím dělat jiného, abych neměl mastnej flek před barákem.
V kadým případě si povauju vaí snahu mi helfnout a děkuji Jardovi Růičků i Igokovi za seriozní odpovědi.
Chlapi, díky Vám za upřímnou snahu :palec,
ale kdy to Citroen nedodává, tak to nedodává asi ani na Slovensko. Moná by pro potvrzení/ověření info ze servisu Citroen pomohlo moje VIN: 76645041.
Kdy to nebude k mání, tak co s tím dělat?¨
a) odmastit, na technickou a pak dolejvat
b) řeit - jak??????
Mne zajímí odpověď na b) - jestli někdo ví a umí sehnat, nebo co s tím dělat jiného, abych neměl mastnej flek před barákem.;-)
V kadým případě si povauju vaí snahu mi helfnout a děkuji Jardovi Růičků i Igokovi za seriozní odpovědi.
|
|
03.11.2018 08:06 -
|
3188994
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja se omlouvam za svou slepotu,vcera jsem cidlo nevidle,dnes uz jo
v citroenu ti rekli sice ze nejde objenat,coz maji pravdu,nicmene cislo dilu je 1131f9
staci zadat strickovi Google a on se o zbytek postara
staci si jen vybrat shop a objednat
jinak jak pise jumep,tect to dokaze kdekoli a cimkoli,i draty primo do jednotky...
ja se omlouvam za svou slepotu,vcera jsem cidlo nevidle,dnes uz jo :-))
v citroenu ti rekli sice ze nejde objenat,coz maji pravdu,nicmene cislo dilu je 1131f9
staci zadat strickovi Google a on se o zbytek postara
staci si jen vybrat shop a objednat
jinak jak pise jumep,tect to dokaze kdekoli a cimkoli,i draty primo do jednotky...
|
|
04.11.2018 08:59 -
|
3189338
|
|
Ferro
|
|
|
Kolegové, jetě mne napadla (moná blbá) varianta, ke které bych ocenil vae pohledy a názory.
Jestlie olej proniká skrze konektor, tak tam není ádná díra, "jen" uvolnění kovových částí ze sevření v plastu. Myslíte, e by mohl pomoci nějaký přípravek zamezující únikům oleje. Třeba tohle? SUPER CHARGE - Super přísada od firmy Wynns - číslo produktu: 51344 - 250 ml. Nebo jiný přípravek s utěsňujícími vlastnostmi?
Jaké máte s těmito přísadami do oleje zkuenosti? Jaká jsou vae doporučení? Co myslíte, byla by to cesta vedoucí k úspěchu?
Kolegové, jetě mne napadla (moná blbá) varianta, ke které bych ocenil vae pohledy a názory.
Jestlie olej proniká skrze konektor, tak tam není ádná díra, "jen" uvolnění kovových částí ze sevření v plastu. Myslíte, e by mohl pomoci nějaký přípravek zamezující únikům oleje. Třeba tohle? SUPER CHARGE - Super přísada od firmy Wynns - číslo produktu: 51344 - 250 ml. Nebo jiný přípravek s utěsňujícími vlastnostmi?
Jaké máte s těmito přísadami do oleje zkuenosti? Jaká jsou vae doporučení? Co myslíte, byla by to cesta vedoucí k úspěchu?
|
|
04.11.2018 09:56 -
|
3189343
|
|
autodiag
|
|
|
pomuze vymena cidla,nevymejslej picoviny a nezasirej olej nesmysnejma srackama,pokud o nech nechces prijit
pomuze vymena cidla,nevymejslej picoviny a nezasirej olej nesmysnejma srackama,pokud o nech nechces prijit
|
|
23.12.2019 21:25 -
|
3252356
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
jumep napsal(a): tiez len poznaka
uz niekolkokrat sa mi stalo ze ryska sa zlomila (capica na ryske), vtedy ten udaj je skresleny, lebo samotny dratik vie zaliezt nizsie a treba vymenit rysku, da sa kupit v citroene
Práve sa mi stalo, e sa mi pri kontrole mierka zasekla, trochu silnejie som ju potiahol a plastový koniec od značky maxima bol ulomený a zostal v oleji. Som na Ukrajine. Novú mierku tu dokáem zohna, ale hrozí vežké pokodenie niečoho ak budem pokračova v jazde, alebo treba odtiahnu do servisu a da zdemontova vaňu a tak vybra? Cez vypúák to asi nepôjde. Poraďte či to nestačí meni a na Slovensku.
Práve sa mi stalo, e sa mi pri kontrole mierka zasekla, trochu silnejie som ju potiahol a plastový koniec od značky maxima bol ulomený a zostal v oleji. Som na Ukrajine. Novú mierku tu dokáem zohna, ale hrozí vežké pokodenie niečoho ak budem pokračova v jazde, alebo treba odtiahnu do servisu a da zdemontova vaňu a tak vybra? Cez vypúák to asi nepôjde. Poraďte či to nestačí meni a na Slovensku.
|
|
24.12.2019 08:26 -
|
3252369
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Nepanikar, mam tam 2 kusy.
Na sacim kosi ve vane je sitko a kdyby ji to pricuclo cemuz neverim tak je tam dost mista, aby to olej cucalo kolem dal.
Nepanikar, mam tam 2 kusy.
Na sacim kosi ve vane je sitko a kdyby ji to pricuclo cemuz neverim tak je tam dost mista, aby to olej cucalo kolem dal.
|
|
| |
|
|