| | |
25.09.2009 05:56 -
Sniování spojkového pedálu
|
1106448
|
|
hanz72
|
Město: Koařiska, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Spojkovy pedal se během dvou dnu snioval a u jsem nemoh zařadit . Potahnul jsem za pedal spět a vratil se do puvodni polohy a zase funguje normalně. Mue mi někdo řict co by to mohlo byt a jestli měl někdo stejny problem diky , . (spojka zabira nahoře)
Spojkovy pedal se během dvou dnu snioval a u jsem nemoh zařadit . Potahnul jsem za pedal spět a vratil se do puvodni polohy a zase funguje normalně. Mue mi někdo řict co by to mohlo byt a jestli měl někdo stejny problem diky ,:nevim . (spojka zabira nahoře)
|
|
25.09.2009 14:55 -
Re: Sniování spojkového pedálu
|
1106465
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
cauko,ja by som skusil odvzdusnit spojkovy valcek.Inde nevidím problem,ten chodi uplne volne ked tam je vzduch
cauko,ja by som skusil odvzdusnit spojkovy valcek.Inde nevidím problem,ten chodi uplne volne ked tam je vzduch;-)
|
|
26.09.2009 13:01 -
|
1106481
|
|
stano1
|
|
|
čau hanz72.
mne sa to ete nestalo,čo tebe ale odstránil som zaberanie spojky hore.
Treba ju odvzuni.
Nakolko je tam opačná spojka tak zavzdunená spojka sa správa presne opačne ako klasická zavzdunená spojka alebo zavzdu.brzdy.
čau hanz72.
mne sa to ete nestalo,čo tebe ale odstránil som zaberanie spojky hore.
Treba ju odvzuni.
Nakolko je tam opačná spojka tak zavzdunená spojka sa správa presne opačne ako klasická zavzdunená spojka alebo zavzdu.brzdy.
|
|
11.06.2010 19:25 -
|
2347847
|
|
Radwy
|
|
|
Prosim vas muze te mi rict kde najdu ten spojkovy valecek a jak to odvzdusnim?Dnes sem prisel do auta a spojka byla dole nastartoval dal spojku nahoru a chodi to ted normalne. Jakou pricinou se to mohlo stat?Za chvili jedu na dovolenou tak nevim jestli se niv nestane diky za rady.
Prosim vas muze te mi rict kde najdu ten spojkovy valecek a jak to odvzdusnim?Dnes sem prisel do auta a spojka byla dole nastartoval dal spojku nahoru a chodi to ted normalne. Jakou pricinou se to mohlo stat?Za chvili jedu na dovolenou tak nevim jestli se niv nestane diky za rady.
|
|
11.06.2010 19:29 -
|
2347849
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
najdes ho na predodovce zhora nebo zepredu
je to takovy valecek,do jedne strany vede trubicka od spojkoveho pedalu na druhe strane je odvzdusnovaci ventilek (vetsinou je na nem plastova cepicka)
najdes ho na predodovce zhora nebo zepredu
je to takovy valecek,do jedne strany vede trubicka od spojkoveho pedalu na druhe strane je odvzdusnovaci ventilek (vetsinou je na nem plastova cepicka)
|
|
11.06.2010 19:33 -
|
2347850
|
|
Radwy
|
|
|
Prosim a jak to mam vlastne udelat myslim tim odvzdusnit nikdy jsem to nedalal nemam ani tuseni dik
Prosim a jak to mam vlastne udelat myslim tim odvzdusnit nikdy jsem to nedalal nemam ani tuseni dik
|
|
11.06.2010 19:37 -
|
2347853
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mozna by bylo lepsi navstivit nejaky servis
mozna by bylo lepsi navstivit nejaky servis
|
|
11.06.2010 19:41 -
|
2347854
|
|
Radwy
|
|
|
nasel jsem clanek postup jako u brzd ten znam jen jeste kam tu kapalinu pak nalit zpet?
nasel jsem clanek postup jako u brzd ten znam jen jeste kam tu kapalinu pak nalit zpet?
|
|
11.06.2010 19:54 -
|
2347855
|
|
autodiag
|
|
|
|
|
11.06.2010 19:57 -
|
2347856
|
|
Radwy
|
|
|
no to je problem trosku ja nejsem v cr. a muzes jeste napsat jakou kapalinu mam koupit a kde ji vlit musim si to udelat sam dik
no to je problem trosku ja nejsem v cr. a muzes jeste napsat jakou kapalinu mam koupit a kde ji vlit musim si to udelat sam dik
|
|
11.06.2010 20:03 -
|
2347857
|
|
autodiag
|
|
|
kup DOT5 v nouzi lze i DOT4
doplnuje se do nadobky brzdove kapaliny,je stejna pro brzdy i spojku
kup DOT5 v nouzi lze i DOT4
doplnuje se do nadobky brzdove kapaliny,je stejna pro brzdy i spojku
|
|
11.06.2010 20:16 -
|
2347858
|
|
Radwy
|
|
|
Diky moc pockam do rana co se bude dit a uvidim auto uz 4hodiny stoji a vse se zda byt ok projel jsem to a je to normalni tak uvidime co rano diky
Diky moc pockam do rana co se bude dit a uvidim auto uz 4hodiny stoji a vse se zda byt ok projel jsem to a je to normalni tak uvidime co rano diky:palec
|
|
07.08.2010 09:18 -
|
2352266
|
|
dolezal
|
|
|
Potřebuji poradit s odvzduněním spojky - spojkový pedál dole /po předchozím pokusu o lepí nastavení pedálu/ a nedá se nalapáním natlakovat,tedy ani odvzdunit.Při povolení odvzduňovacího roubku kapalina z vypínacího válečku nevytéká.Zkouel jsem i natlakováním přes víčko nádobky, stále nic, jako by dolo k nějakému ucpání v pumpě apod. Předem děkuji za radu
Potřebuji poradit s odvzduněním spojky - spojkový pedál dole /po předchozím pokusu o lepí nastavení pedálu/ a nedá se nalapáním natlakovat,tedy ani odvzdunit.Při povolení odvzduňovacího roubku kapalina z vypínacího válečku nevytéká.Zkouel jsem i natlakováním přes víčko nádobky, stále nic, jako by dolo k nějakému ucpání v pumpě apod. Předem děkuji za radu
|
|
15.08.2010 13:13 -
|
2353089
|
|
J.Reno
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
čau lidi,chystám se na výměnu spojky,nemáte někdo manuál k 1,6HDi na výměnu spojky,přeci je ten motor trochu jinej ne 2,0,tak abych měl představu co mě čeká.
čau lidi,chystám se na výměnu spojky,nemáte někdo manuál k 1,6HDi na výměnu spojky,přeci je ten motor trochu jinej ne 2,0,tak abych měl představu co mě čeká.
|
|
15.08.2010 15:19 -
|
2353098
|
|
jumep
|
|
|
dolezal napsal(a): Potřebuji poradit s odvzduněním spojky - spojkový pedál dole /po předchozím pokusu o lepí nastavení pedálu/ a nedá se nalapáním natlakovat,tedy ani odvzdunit.Při povolení odvzduňovacího roubku kapalina z vypínacího válečku nevytéká.Zkouel jsem i natlakováním přes víčko nádobky, stále nic, jako by dolo k nějakému ucpání v pumpě apod. Předem děkuji za radu
normalne povolis ten odvzdusnovak, stupis na spojku, pedal zostane dole, zatiahnes odvzdusnovak, rukou vratis pedal
zopakujes par krat (musis mat dost brzdovej kvapaliny v nadrzke !)
normalne povolis ten odvzdusnovak, stupis na spojku, pedal zostane dole, zatiahnes odvzdusnovak, rukou vratis pedal
zopakujes par krat (musis mat dost brzdovej kvapaliny v nadrzke !)
|
|
15.08.2010 15:22 -
|
2353099
|
|
jumep
|
|
|
J.Reno napsal(a): čau lidi,chystám se na výměnu spojky,nemáte někdo manuál k 1,6HDi na výměnu spojky,přeci je ten motor trochu jinej ne 2,0,tak abych měl představu co mě čeká.
Neni tam nic ine, demontujes prevodovku a potom spojku
ak davas novu, neni tam nic specialne treba
vseobecny navod ti mozem poslat (posli mi mail do sz)
Neni tam nic ine, demontujes prevodovku a potom spojku
ak davas novu, neni tam nic specialne treba
vseobecny navod ti mozem poslat (posli mi mail do sz)
|
|
25.08.2010 17:26 -
|
2353839
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Zdravím vechny! Prosím Vás o rady.Spojka mi začla brát u úplně na hoře,tak mně asi čeká výměna e? zajímalo by mně na kolik celá ta sranda vyjde a jestli mi můete někdo doporučit jaké značky díly shánět.Taky by mně zajímalo co si myslíte o repasovaných dílech.Mockrát děkuju za reakce.
Zdravím vechny! Prosím Vás o rady.Spojka mi začla brát u úplně na hoře,tak mně asi čeká výměna e? zajímalo by mně na kolik celá ta sranda vyjde a jestli mi můete někdo doporučit jaké značky díly shánět.Taky by mně zajímalo co si myslíte o repasovaných dílech.Mockrát děkuju za reakce. :nevim
|
|
25.08.2010 17:33 -
|
2353842
|
|
stano1
|
|
|
vlk napsal(a): Zdravím vechny! Prosím Vás o rady.Spojka mi začla brát u úplně na hoře,tak mně asi čeká výměna e? zajímalo by mně na kolik celá ta sranda vyjde a jestli mi můete někdo doporučit jaké značky díly shánět.Taky by mně zajímalo co si myslíte o repasovaných dílech.Mockrát děkuju za reakce.
Tak chystaj si cca 600-700 Euro, pretoe sa tam mení aj dvojhmotný zotrvačník.
Repas: záleí na tom, ako často sa chce vrta v aute, ale ete som nepočul, e by niekto repasoval dvojhmotu.
Iná otázka je : Nahradi dvojhmotný obyčajným zotrvačníkom, a potom u meni len spojku.
Tak chystaj si cca 600-700 Euro, pretoe sa tam mení aj dvojhmotný zotrvačník.
Repas: záleí na tom, ako často sa chce vrta v aute, ale ete som nepočul, e by niekto repasoval dvojhmotu.
Iná otázka je : Nahradi dvojhmotný obyčajným zotrvačníkom, a potom u meni len spojku.
|
|
25.08.2010 17:35 -
|
2353843
|
|
stano1
|
|
|
A určite si daj hned odvzduni spojku,ja som to nevedel,a u mám dvojhmotu znovu skoro v háji...
A určite si daj hned odvzduni spojku,ja som to nevedel,a u mám dvojhmotu znovu skoro v háji... :nevim
|
|
26.08.2010 00:05 -
|
2353871
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
LuK (co tam aj citroen tam origo dava) ponuka na C5 I RepSet sady spojku aj dvojhmotak dokopy a to vychadza okolo 10000-12000 czk co neni take zle
LuK (co tam aj citroen tam origo dava) ponuka na C5 I RepSet sady spojku aj dvojhmotak dokopy a to vychadza okolo 10000-12000 czk co neni take zle
|
|
| |
|
|