23.09.2009 14:33 -
Re: Horní plasty motoru
|
1106286
|
|
tomc
|
|
|
tak to bych chtěl vidět jak se děsne piní motor od kočičích hlav a asvaltu co v praglu máte
tak to bych chtěl vidět :-)) jak se děsne piní motor od kočičích hlav a asvaltu co v praglu máte :-o
|
|
23.09.2009 14:36 -
|
1106287
|
|
Darja
|
|
|
Copak to neví, e v Praze vude natáhli červené koberce, abychom my z "práglu" neměli ani gumy pinavé? A máme speciálně fény na loue
Copak to neví, e v Praze vude natáhli červené koberce, abychom my z "práglu" neměli ani gumy pinavé? A máme speciálně fény na loue:-))))
|
|
23.09.2009 14:53 -
|
1106288
|
|
tomc
|
|
|
u aby tato vymoenost dorazila i knám do kopcu do prahy se kvuli tomu stěhovat nebudu jo praáci
u aby tato vymoenost dorazila i knám do kopcu ;-) do prahy se kvuli tomu stěhovat nebudu :-)) jo praáci :-))))
|
|
23.09.2009 14:54 -
|
1106289
|
|
Darja
|
|
|
Neboj, u rolujou červenej koberec po D1... za pár ní to bude i na druhém konci
Neboj, u rolujou červenej koberec po D1... za pár ní to bude i na druhém konci:-))))
|
|
23.09.2009 15:47 -
|
1106293
|
|
jumep
|
|
|
ad srobiky, nechcelo sa mi to otvarat (nebol cas) tak len v rychlosti:
jo a isto to neni origo ale podstatne, je to funkcne a dekel krasne drzi a lahko demontovatelne
ad srobiky, nechcelo sa mi to otvarat (nebol cas) tak len v rychlosti:
jo a isto to neni origo :) ale podstatne, je to funkcne a dekel krasne drzi a lahko demontovatelne
Přílohy: P1090253.JPG ( 1860325b ) - |
|
23.09.2009 15:54 -
|
1106301
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ne ze bych ti chtel neco vycitat ale opet jsi mimo misku orisku
jak se rika: jeden o koze a druhy o voze
ten sroubek ktery si vyfotil na krytu motoru tam original je
ne ze bych ti chtel neco vycitat ale opet jsi mimo misku orisku :-)))) :nevim
jak se rika: jeden o koze a druhy o voze :-p
ten sroubek ktery si vyfotil na krytu motoru tam original je
|
|
23.09.2009 15:58 -
|
1106307
|
|
jumep
|
|
|
ja som v tom ze sa stale bavime o vrchnom okrasnom kryte motora
ja som v tom ze sa stale bavime o vrchnom okrasnom kryte motora
|
|
23.09.2009 15:59 -
|
1106309
|
|
jumep
|
|
|
ahaaaa ... my sa bavime o tych ciernych krytoch nad lds a baterkou - berem s5
ahaaaa ... my sa bavime o tych ciernych krytoch nad lds a baterkou - berem s5
|
|
23.09.2009 16:00 -
|
1106310
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pro osvezeni pameti :
Promiňte asi trochu primitivní dotaz čerstvého majitele. Levou i pravou část motoru nahoře kryjí černé plasty. Jsou tam kromě vzhledu vcelku asi na kulové. Ale jak se odendávají ty kulaté čepy, které je drí? K baterce jsem se dnes dostal jen ze zadní strany odehnutím jednoho takového plastu a dokoce i plnicí hrdlo servo oleje mám nedostupné pod těmito plasty. Promiňte asi trochu primitivní dotaz čerstvého majitele. Levou i pravou část motoru nahoře kryjí černé plasty. Jsou tam kromě vzhledu vcelku asi na kulové. Ale jak se odendávají ty kulaté čepy, které je drí? K baterce jsem se dnes dostal jen ze zadní strany odehnutím jednoho takového plastu a dokoce i plnicí hrdlo servo oleje mám nedostupné pod těmito plasty.
pro osvezeni pameti :
Promiňte asi trochu primitivní dotaz čerstvého majitele. Levou i pravou část motoru nahoře kryjí černé plasty. Jsou tam kromě vzhledu vcelku asi na kulové. Ale jak se odendávají ty kulaté čepy, které je drí? K baterce jsem se dnes dostal jen ze zadní strany odehnutím jednoho takového plastu a dokoce i plnicí hrdlo servo oleje mám nedostupné pod těmito plasty. Promiňte asi trochu primitivní dotaz čerstvého majitele. Levou i pravou část motoru nahoře kryjí černé plasty. Jsou tam kromě vzhledu vcelku asi na kulové. Ale jak se odendávají ty kulaté čepy, které je drí? K baterce jsem se dnes dostal jen ze zadní strany odehnutím jednoho takového plastu a dokoce i plnicí hrdlo servo oleje mám nedostupné pod těmito plasty.
:palec
|
|
31.12.2012 13:39 -
|
2535598
|
|
mravcek1
|
|
|
tie plasty pasuju s c5I na c5II?mne chybaju na spolujazcovej strane.je nejaka nahrada alebo origos iba?
tie plasty pasuju s c5I na c5II?mne chybaju na spolujazcovej strane.je nejaka nahrada alebo origos iba?
|
|
31.12.2012 13:55 -
|
2535600
|
|
.45acp
|
|
|
Jestli jsou stejné na I i II vevím. Po koupi mi chyběl kryt nad baterkou. Cena v Citroenu, teda nejspí origo, asi 250 kč. Domnívám se, e se neorigo nevyrábí a na vrakáči za něj budou chtít podobnou cenu.
Jestli jsou stejné na I i II vevím. Po koupi mi chyběl kryt nad baterkou. Cena v Citroenu, teda nejspí origo, asi 250 kč. Domnívám se, e se neorigo nevyrábí a na vrakáči za něj budou chtít podobnou cenu.
|
|
| |