| | |
22.09.2009 21:35 -
Horní plasty motoru
|
1106241
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Promiňte asi trochu primitivní dotaz čerstvého majitele. Levou i pravou část motoru nahoře kryjí černé plasty. Jsou tam kromě vzhledu vcelku asi na kulové. Ale jak se odendávají ty kulaté čepy, které je drí? K baterce jsem se dnes dostal jen ze zadní strany odehnutím jednoho takového plastu a dokoce i plnicí hrdlo servo oleje mám nedostupné pod těmito plasty.
Promiňte asi trochu primitivní dotaz čerstvého majitele. Levou i pravou část motoru nahoře kryjí černé plasty. Jsou tam kromě vzhledu vcelku asi na kulové. Ale jak se odendávají ty kulaté čepy, které je drí? K baterce jsem se dnes dostal jen ze zadní strany odehnutím jednoho takového plastu a dokoce i plnicí hrdlo servo oleje mám nedostupné pod těmito plasty.
|
|
22.09.2009 21:40 -
Re: Horní plasty motoru
|
1106242
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Jednoducho rubovákom vytiahne len hlavičku a potom ten druhý kus sú to dva kusy v jednom
Jednoducho rubovákom vytiahne len hlavičku a potom ten druhý kus sú to dva kusy v jednom:-)
|
|
23.09.2009 07:27 -
|
1106245
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Jde to někdy ztuha, zvlá pokud je někdo dlouho nevyndaval.
Doporučuji zakápnou nějakým olejem a pomalu roubovákem povytáhnou ten prostřední čep, znovu ho zamáčknout a zase znova povytáhnout, a celý vyleze. Potom se lehce vyndá i ten vnějí plastík.
Pokud se pouije násilí, rádo se to rozláme.
Jde to někdy ztuha, zvlá pokud je někdo dlouho nevyndaval.
Doporučuji zakápnou nějakým olejem a pomalu roubovákem povytáhnou ten prostřední čep, znovu ho zamáčknout a zase znova povytáhnout, a celý vyleze. Potom se lehce vyndá i ten vnějí plastík.
Pokud se pouije násilí, rádo se to rozláme.
|
|
23.09.2009 08:35 -
|
1106248
|
|
Darja
|
|
|
Já jsem teda měla v motoru punty, které mají uprostřed kří, ten se vmáčkne a punt se uvolní. Přilo mi to lepí a ne tak neikovné jako ty s vytahovacím středem. V Citroënu stojí pár korun.
Já jsem teda měla v motoru punty, které mají uprostřed kří, ten se vmáčkne a punt se uvolní. Přilo mi to lepí a ne tak neikovné jako ty s vytahovacím středem. V Citroënu stojí pár korun.
|
|
23.09.2009 11:04 -
|
1106256
|
|
jumep
|
|
|
na 2.2 hdi su maticky ... staci povolit a sundat
na 2.2 hdi su maticky ... staci povolit a sundat :)
|
|
23.09.2009 11:20 -
|
1106258
|
|
jumep
|
|
|
ok, vidim ze sa vecer budem hrat na japonskeho turistu a fotit, podla mna su to maticky aj ked su zatvorene
edit: teda vzdy som zobral golu, nasadil sestihran a vysroboval klasicky a takisto zasroboval
ok, vidim ze sa vecer budem hrat na japonskeho turistu a fotit, podla mna su to maticky aj ked su zatvorene
edit: teda vzdy som zobral golu, nasadil sestihran a vysroboval klasicky a takisto zasroboval
|
|
23.09.2009 11:38 -
|
1106261
|
|
jumep
|
|
|
no tak to je pravda ze mozno nie, ale odfotim to, vypada to dobre a funguje to /tympadom ak to neni original je to dobry zlepsovak , nikdy ma nenapadlo zeby to nebolo original, nic odfotim to a uvidime
no tak to je pravda ze mozno nie, ale odfotim to, vypada to dobre a funguje to /tympadom ak to neni original je to dobry zlepsovak :), nikdy ma nenapadlo zeby to nebolo original, nic odfotim to a uvidime
|
|
23.09.2009 11:57 -
|
1106262
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no ja jen ze se bavime o originalu a ne o prestavbe
no ja jen ze se bavime o originalu a ne o prestavbe :palec
|
|
23.09.2009 12:07 -
|
1106269
|
|
Darja
|
|
|
Matky jsem teda neviděla. A kdy jsem byla v citroënu, tak do motoru mají 3 druhy těch plastových tuplíků.
Matky jsem teda neviděla. A kdy jsem byla v citroënu, tak do motoru mají 3 druhy těch plastových tuplíků.
|
|
23.09.2009 12:20 -
|
1106271
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Díky vem. Mám tam naprosto hladká kolečka z lesklého plastu a pod hlavičkou je něco jako podloka. Ale čtu, e se tam toho dávalo více provedení.
Díky vem. Mám tam naprosto hladká kolečka z lesklého plastu a pod hlavičkou je něco jako podloka. Ale čtu, e se tam toho dávalo více provedení.
|
|
23.09.2009 14:08 -
|
1106277
|
|
tomc
|
|
|
nevím proč kupovat druhé líp vytahovací kdy pětka je tak skvělé bezporuchové auto
nevím proč kupovat druhé líp vytahovací kdy pětka je tak skvělé :-)) bezporuchové auto :-p :-))))
|
|
23.09.2009 14:11 -
|
1106278
|
|
Darja
|
|
|
To je rada, za kterou ti snad polu pětikilo
To je rada, za kterou ti snad polu pětikilo
|
|
23.09.2009 14:11 -
|
1106279
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Je to vec zvyku.Na tie "hladke kolecka z leskleho plastu a pod nimi podlozka" staci maly srobovak a ide to pekne von. Ja som s tym nikdy nemal problem
Je to vec zvyku.Na tie "hladke kolecka z leskleho plastu a pod nimi podlozka" staci maly srobovak a ide to pekne von. Ja som s tym nikdy nemal problem :-)
|
|
23.09.2009 14:17 -
|
1106282
|
|
Darja
|
|
|
My, co nejsme prasata a nemáme kryt pod motorem čistíme plasty celkem často... hlavně proto, e by nám jinak nevynikl ten úasný airbrush, který jsem si na svou bezporuchuvuo C5 pořídila
My, co nejsme prasata a nemáme kryt pod motorem čistíme plasty celkem často... hlavně proto, e by nám jinak nevynikl ten úasný airbrush, který jsem si na svou bezporuchuvuo C5 pořídila:-))))
|
|
23.09.2009 14:18 -
|
1106283
|
|
tomc
|
|
|
ja nic neletím momentálně pouívam c5 jako lesní vozítko take po kliky mám jen bláto a jiný maras
ja nic neletím :-)) momentálně pouívam c5 jako lesní vozítko take po kliky mám jen bláto a jiný maras :-((((
|
|
23.09.2009 14:21 -
|
1106284
|
|
tomc
|
|
|
proč nemá kryt pod motorem??ja ho nemít tak motor ani nenajdu jak by se to řidoučké bahínko sralo vude
proč nemá kryt pod motorem??ja ho nemít tak motor ani nenajdu jak by se to řidoučké bahínko sralo vude :-o
|
|
| |
|
|