| | |
30.10.2015 12:45 -
Re: Divný zvuk převodovky při poutění spojky
|
2879744
|
|
Ferro
|
Město: Ledenice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 99 |
|
|
Díky za info. Jen jetě pro mou zvídavou a zvědavou dui:
Máte někdo představu, jaký rozdíl je mezi sadami VALEO: VA 826562, SP 826345 a SP 826565?
Nebo mezi LuK: 623 3141 00 a 623 3143 00?
Dle specifikací se jedná tzv. o toté i kdy jak cenově, tak i dle čísel je to něco jiného.
Díky za info. Jen jetě pro mou zvídavou a zvědavou dui:
Máte někdo představu, jaký rozdíl je mezi sadami VALEO: VA 826562, SP 826345 a SP 826565?
Nebo mezi LuK: 623 3141 00 a 623 3143 00?
Dle specifikací se jedná tzv. o toté i kdy jak cenově, tak i dle čísel je to něco jiného.
|
|
30.10.2015 12:51 -
|
2879745
|
|
jumep
|
|
|
x krat som mal ze kupil som luk a lamela tam bola valeo atd
bude to asi dane vyrobnym zavodom
826565 - ma napr uz pisany iny rozmer, sice 0.5mm, ale ma, cize bude nepresnejsia
x krat som mal ze kupil som luk a lamela tam bola valeo atd
bude to asi dane vyrobnym zavodom
826565 - ma napr uz pisany iny rozmer, sice 0.5mm, ale ma, cize bude nepresnejsia
|
|
30.10.2015 21:14 -
|
2879935
|
|
Ferro
|
|
|
jruze napsal(a): Jeden z čísel bude čína , druhý polsko a třetí origo-dva z nich jsou přebalené -tak to prostě chodí. kdo ví jak pozná
No to jsem úplně nečekal. Já myslel, e tam bude rozdíl v materiálu obloení, nebo trvanlivosti (jak jsem psal výe) a ono to je jetě horí, ne jsem doufal. Tak a ted s pravdou ven Růo. Ty ví, kterej je ten nepřebalovanej?? A jestli jo, tak si řekni, co Ti za to tajemství mám slíbit!!
No to jsem úplně nečekal. Já myslel, e tam bude rozdíl v materiálu obloení, nebo trvanlivosti (jak jsem psal výe) a ono to je jetě horí, ne jsem doufal. Tak a ted s pravdou ven Růo. Ty ví, kterej je ten nepřebalovanej?? A jestli jo, tak si řekni, co Ti za to tajemství mám slíbit!! :-p
|
|
30.10.2015 22:52 -
|
2880008
|
|
jruze
|
|
|
Ferro napsal(a): No to jsem úplně nečekal. Já myslel, e tam bude rozdíl v materiálu obloení, nebo trvanlivosti (jak jsem psal výe) a ono to je jetě horí, ne jsem doufal. Tak a ted s pravdou ven Růo. Ty ví, kterej je ten nepřebalovanej?? A jestli jo, tak si řekni, co Ti za to tajemství mám slíbit!!
No nevím - to ví můj dodavatel (a zároveň kamarád) - jinak trvanlivost ?? čína do zkuebky , polsko do předání a origo do záruky (ta je zkrácená na 1/2 roku)
Ono to vyplývá z ceny - pokud někdo prodává za cenu co jiné sklady nedovedou ani nakoupit (ten dobrej díl , nebo tu samou značku) tak to nemůe být ten dobrej , ale asi ,,jinej díl" protoe vesměs ty sklady berou ze stejných zdrojů(né ve ) a nebo od výrobců. Tak jak je to moné ? Cena ,,auus dílu + krabice " je daleko nií ne cena dobrého dílu.Manel sestřenice má podíl v tiskárně a dost často mají zakázky na potisk různých krabic dílů - jen se z toho moc nedá určit pravost dílu - mimo to v některých je i dobrej díl - vězmou paletu origo a mezi ně zamíchají dvě palety tohoto a jeto.
No nevím - to ví můj dodavatel (a zároveň kamarád) - jinak trvanlivost ?? čína do zkuebky , polsko do předání a origo do záruky (ta je zkrácená na 1/2 roku) :-))))
Ono to vyplývá z ceny - pokud někdo prodává za cenu co jiné sklady nedovedou ani nakoupit (ten dobrej díl , nebo tu samou značku) tak to nemůe být ten dobrej , ale asi ,,jinej díl" protoe vesměs ty sklady berou ze stejných zdrojů(né ve ) a nebo od výrobců. Tak jak je to moné ? Cena ,,auus dílu + krabice " je daleko nií ne cena dobrého dílu.Manel sestřenice má podíl v tiskárně a dost často mají zakázky na potisk různých krabic dílů - jen se z toho moc nedá určit pravost dílu - mimo to v některých je i dobrej díl - vězmou paletu origo a mezi ně zamíchají dvě palety tohoto a jeto.
|
|
31.10.2015 00:36 -
|
2880013
|
|
Ferro
|
|
|
Tak to potě kotě. Jestli to umí nějak oéfovat, aby na mě připadl ten lepí "origo" díl, tak se domluvíme na zakázce. Co říká, plácneme si?
Tak to potě kotě. Jestli to umí nějak oéfovat, aby na mě připadl ten lepí "origo" díl, tak se domluvíme na zakázce. Co říká, plácneme si?:palec
|
|
| |
|
|