27.07.2012 10:18 -
Re: tlulmič torzích kmitů ???
|
2495444
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Má to 206 tis. Jinak jak jsem psal: ono to u tenhle zvuk přestalo "emitovat" teď u pouze motor lítá dopředu-dozadu na volnoběh rytmicky s otáčkama , není to a tak extrémě, ale rozhodně to není v normálu (řekněme asi 4 cm tam a zpět). s vyíma otáčkama ty vibrace mizej. Zpětně si uvědomuju, e ty zvuky a lehký vibrace začly být cítit po prudí akceleraci
Má to 206 tis. Jinak jak jsem psal: ono to u tenhle zvuk přestalo "emitovat" :-)))) teď u pouze motor lítá dopředu-dozadu na volnoběh rytmicky s otáčkama , není to a tak extrémě, ale rozhodně to není v normálu (řekněme asi 4 cm tam a zpět). s vyíma otáčkama ty vibrace mizej. Zpětně si uvědomuju, e ty zvuky a lehký vibrace začly být cítit po prudí akceleraci :nevim
|
|
27.07.2012 11:46 -
|
2495470
|
|
Zbyňa
|
|
|
Jo, ten mě napadl jako první, e se rozpadl, začal dělat bordel, a teď jak je na něm nedovaek, tak to kroutí celym motorem... jene zas ty příznaky se nemění se neseláplou / vyláplou spojkou, co kdyby to setrvačník byl, tak by to na to snad mělo vliv nebo ne?
Jo, ten mě napadl jako první, e se rozpadl, začal dělat bordel, a teď jak je na něm nedovaek, tak to kroutí celym motorem... jene zas ty příznaky se nemění se neseláplou / vyláplou spojkou, co kdyby to setrvačník byl, tak by to na to snad mělo vliv nebo ne?
|
|
27.07.2012 11:48 -
|
2495471
|
|
jumep
|
|
|
ked mu lieta ten motor, tak by to mohol byt aj ten sponovak a premenlive casovanie ventilov
naposledy co som tu mal 2.0 a robilo to takyto kraval bola zaseknuta volnobezka v alternatore
a dvojhmota ked bola zla tak pri stupeni na spojku zmenilo vzdy zvuk
ked mu lieta ten motor, tak by to mohol byt aj ten sponovak a premenlive casovanie ventilov :)
naposledy co som tu mal 2.0 a robilo to takyto kraval bola zaseknuta volnobezka v alternatore
a dvojhmota ked bola zla tak pri stupeni na spojku zmenilo vzdy zvuk
|
|
30.07.2012 16:32 -
Re: tlumič torzích kmitů ???
|
2496101
|
|
Zbyňa
|
|
|
Tak pricina odhalena, jak jsem v koutku duse tusil, za ty vibrace motoru muze jeden vstrik (podle diag) tak snad nebudou v haji i dalsi
Tak pricina odhalena, jak jsem v koutku duse tusil, za ty vibrace motoru muze jeden vstrik (podle diag) tak snad nebudou v haji i dalsi:-)
|
|
| |