| | |
20.10.2019 17:51 -
Re: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
|
3244494
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je potreba rekalibrovat snimac uhlu volantu
je potreba rekalibrovat snimac uhlu volantu
|
|
24.10.2019 17:05 -
|
3245074
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
To je tím kroukem ... v malé rychlosti to stíhá počítat a ve větí to u hodí chybu, sem ti to říkal hned Co je to za výrobce? Jestli je povrch neporuen mohlo by to jít na reklamaci ... ?
To je tím kroukem ... v malé rychlosti to stíhá počítat a ve větí to u hodí chybu, sem ti to říkal hned ;-) Co je to za výrobce? Jestli je povrch neporuen mohlo by to jít na reklamaci ... ?
|
|
30.10.2019 09:09 -
|
3245784
|
|
jruze
|
|
|
Sena napsal(a):
.. děkuji za odpověď
potřeboval jsem názor zkueného mechanika na můj dotaz jestli by to mohlo být kroukem viz. foto , místo toho jsem dostal kolení jaký jsem (a nebo jsme ) idiot , kdy dáváme levný sračky na auto
Jinak co se týká značek náhradních dílů, jejich ceny a kvality je asi na dlouhou diskuzi
můu oponovat e vechno co je drahý neznamená e je kvalitní
a předevím to platí v dnení době
Ono kdy se kolikrát podívá na ty Tvý vyvolený značky kde byly vyrobeny (viz. obal někdy) tak ví stejně h...no .
U mě platí zásada zlatá střední cesta
případně zkuenosti
.
A dál to rozebírat nechci
Souhlasím s tím e ve drahé neznamená být dobré a sám si se přesvědčil o kvalitě - odpověď jsi dostal (a jestli né odemne tak jen proto e nebudu opakovat co bylo řečeno = ano v tvém případě) co se týče značky a kvality jsem jen doplnil = to u je kvalitnějí starline (který se v poslední době hodně zlepil) mé zkuenosti se opírají o info dodavatelů a ostatních servisů i mích zkueností(já nemívám reklamace) - já si nehodlám kazit jméno s pouitými díly a ani potom pátrat v čem je chyba = dám kvalitní díl a pokud je problém u řeím dalí monost - díl který sem pouil mohu vyloučit
V tvém případě : v čem to je ? kabelá,snímač,jednotka a a potom loisko.(protoe bylo přece měněné)
V mém případě : loisko vyloučeno, snímač vyloučeno pokud byl OK předtím( kvůli náboji nesundavám), - zbývá jednotka a kabelá a to mi větinou prozradí diag.(tím jsem chtěl říct e pouívám díly na které je spolehnutí)
Souhlasím s tím e ve drahé neznamená být dobré a sám si se přesvědčil o kvalitě - odpověď jsi dostal (a jestli né odemne tak jen proto e nebudu opakovat co bylo řečeno = ano v tvém případě) co se týče značky a kvality jsem jen doplnil = to u je kvalitnějí starline (který se v poslední době hodně zlepil) mé zkuenosti se opírají o info dodavatelů a ostatních servisů i mích zkueností(já nemívám reklamace:-p) - já si nehodlám kazit jméno s pouitými díly a ani potom pátrat v čem je chyba = dám kvalitní díl a pokud je problém u řeím dalí monost - díl který sem pouil mohu vyloučit:-)
V tvém případě : v čem to je ? kabelá,snímač,jednotka a a potom loisko.(protoe bylo přece měněné)
V mém případě : loisko vyloučeno, snímač vyloučeno pokud byl OK předtím( kvůli náboji nesundavám), - zbývá jednotka a kabelá a to mi větinou prozradí diag.(tím jsem chtěl říct e pouívám díly na které je spolehnutí)
|
|
31.10.2019 09:56 -
|
3245859
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Díky za odpovědi
. MAXGEAR přesouvám za STARLINE
Asi taky vemu GSP a nebo OPTIMAL u APM (co je prý něco jako STARLINE u AUTOKELLY) , ale nemám s ním patné zkuenosti.
Díky za odpovědi
. MAXGEAR přesouvám za STARLINE :-)
Asi taky vemu GSP a nebo OPTIMAL u APM (co je prý něco jako STARLINE u AUTOKELLY) , ale nemám s ním patné zkuenosti.
|
|
07.11.2019 15:35 -
|
3246730
|
|
jumep
|
|
|
maxgear je asi este vacsi smejd ako starline
loziska zo skusenosti davam len SNR
maxgear je asi este vacsi smejd ako starline
loziska zo skusenosti davam len SNR
|
|
07.11.2019 15:43 -
|
3246731
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Včera vyměněno za náboj s loiskem značka GSP a ticho (ádná hláka)
ve v pořádku .
MAXGEAR posílám na reklamaci tak uvidíme
Včera vyměněno za náboj s loiskem značka GSP a ticho (ádná hláka)
:-p
ve v pořádku .
MAXGEAR posílám na reklamaci tak uvidíme :-o
|
|
29.02.2020 21:17 -
|
3261579
|
|
Idzino
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahojte
Mam problem...po nastartovani co auto asi tyzden stalo k.o. ABS a ESP lexia sa ani nepripoji k pc, kolisu otacky na volnobeh, neukazuje tachometer, ani celkovy priebeh Km. Ako keby toho bolo malo nefunkcna elektricka park. brzda odbrzdene bolo manualne co som nerad musel urobit. Myslel som ze je to v tej brzde kupil som druhu 245 vymenene nic sa nezmenilo. Pozrel som podtlak na turbe vycistene komplet sanie aj EGR. Len sa mi nepozdavalo cidlo za klapkou v sacom potr. bolo totalne obalene tym humusom. Vycistil som ho, len ked ho odpojim pri nastartovanom motore vyhodi chybu. Len ono zevraj meria teplotu aj tlak. V diagn. su chyby vsetky suvisiace ze nekomunikuje s pc ABS a ESP. Neviete mi poradit co to moze byt? Precital som to tu ale nic som nenasiel. Este na Fr.fore bola to sice C4 ten mal tie iste zavady ako ja tam odhnil modry kablik v motorovom priestore ktory ide do BSI ako budenie ESP a ABS. Kable som prezrel zatial len vizualne ale je to masaker vsetky premerat. Pustim sa do toho len stale si myslim ci to nema suvis nieco na riadeni motora. Vopred sa omluvam vsetkym serioznym mechanikom ale ja servisom neverim...
Mal som od XM-ka aj vsetky modeli c5 ale toto ma dorazilo...
Vopred dik za cenne rady
.link.
Ahojte
Mam problem...po nastartovani co auto asi tyzden stalo k.o. ABS a ESP lexia sa ani nepripoji k pc, kolisu otacky na volnobeh, neukazuje tachometer, ani celkovy priebeh Km. Ako keby toho bolo malo nefunkcna elektricka park. brzda odbrzdene bolo manualne co som nerad musel urobit. Myslel som ze je to v tej brzde kupil som druhu 245 vymenene nic sa nezmenilo. Pozrel som podtlak na turbe vycistene komplet sanie aj EGR. Len sa mi nepozdavalo cidlo za klapkou v sacom potr. bolo totalne obalene tym humusom. Vycistil som ho, len ked ho odpojim pri nastartovanom motore vyhodi chybu. Len ono zevraj meria teplotu aj tlak. V diagn. su chyby vsetky suvisiace ze nekomunikuje s pc ABS a ESP. Neviete mi poradit co to moze byt? Precital som to tu ale nic som nenasiel. Este na Fr.fore bola to sice C4 ten mal tie iste zavady ako ja tam odhnil modry kablik v motorovom priestore ktory ide do BSI ako budenie ESP a ABS. Kable som prezrel zatial len vizualne ale je to masaker vsetky premerat. Pustim sa do toho len stale si myslim ci to nema suvis nieco na riadeni motora. Vopred sa omluvam vsetkym serioznym mechanikom ale ja servisom neverim...
Mal som od XM-ka aj vsetky modeli c5 ale toto ma dorazilo...:-((((
Vopred dik za cenne rady
https://youtu.be/Uz8cGKj3f3A
|
|
29.02.2020 21:24 -
|
3261580
|
|
Idzino
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Este nejake fotky...
Este nejake fotky...
Přílohy: 20200223_143035.jpg ( 2089915b ) - 20200223_143014.jpg ( 2509601b ) - 20200222_141310.jpg ( 2370555b ) - |
|
02.03.2020 00:23 -
|
3261746
|
|
Idzino
|
|
|
Tak opravene mozno to tu niekomu pomoze auto ma 8rokov co by ma vobec nenapadlo ze uz budu odhnivat kable .link.
Dik za radu jruze nie som vyuceny mechanik ale za toto by kazdeho v Citroene stiahli z koze...
Tak opravene mozno to tu niekomu pomoze auto ma 8rokov co by ma vobec nenapadlo ze uz budu odhnivat kable https://youtu.be/FDqCk1f0wsI
Dik za radu jruze nie som vyuceny mechanik ale za toto by kazdeho v Citroene stiahli z koze...;-)
|
|
02.03.2020 11:17 -
|
3261779
|
|
Idzino
|
|
|
Som taxikar a vyuceny strojar a mam rád aj okrem inych veci aj citroen C5 Tony to vystihol...tak zatim
Som taxikar a vyuceny strojar a mam rád aj okrem inych veci aj citroen C5 Tony to vystihol...tak zatim:-d
|
|
| |
|
|