| | |
29.07.2016 11:45 -
Re: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
|
2976280
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nejsem ádný dráteník, ale pokud teda lo o kontrolku ruční brzdy, tak to nejspí nebude mít nic společnýho se spínačem na pedálu, e?
Já bych se ptal na spínač kontrolky ruční brzdy, kde je, jak se dá vyměnit apod.
Nejsem ádný dráteník, ale pokud teda lo o kontrolku ruční brzdy, tak to nejspí nebude mít nic společnýho se spínačem na pedálu, e?
Já bych se ptal na spínač kontrolky ruční brzdy, kde je, jak se dá vyměnit apod. ;-)
|
|
29.07.2016 13:24 -
|
2976299
|
|
jumep
|
|
|
ano, kontrolka nie su brzdove svetla, to je sakra rozdiel
ale rovnako ten spinac, alebo obe zadne ziarovky vyvodia chybu ... idealne to nacitat
ano, kontrolka nie su brzdove svetla, to je sakra rozdiel
ale rovnako ten spinac, alebo obe zadne ziarovky vyvodia chybu ... idealne to nacitat
|
|
30.07.2016 08:50 -
|
2976413
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Mikra napsal(a): Nejsem ádný dráteník, ale pokud teda lo o kontrolku ruční brzdy, tak to nejspí nebude mít nic společnýho se spínačem na pedálu, e?
Já bych se ptal na spínač kontrolky ruční brzdy, kde je, jak se dá vyměnit apod. já taky nejsem dráteník ale pochybuji e by vadný spínač ruční brzdy hodil do no function esp+asr,fault abs.moná by ruční brzda mohla hodit fault brzd a pak následně by mohly naskákat ty dalí chyby.Ale přesto e ruční brzda není úplně fit(jak jsem psal půjde ven i s trubkou)ale auto je odbděné ta ručka nepřibrduje
já taky nejsem dráteník ale pochybuji e by vadný spínač ruční brzdy hodil do no function esp+asr,fault abs.moná by ruční brzda mohla hodit fault brzd a pak následně by mohly naskákat ty dalí chyby.Ale přesto e ruční brzda není úplně fit(jak jsem psal půjde ven i s trubkou)ale auto je odbděné ta ručka nepřibrduje :-(
|
|
31.07.2016 07:25 -
|
2976610
|
|
gull
|
|
|
Je to dost daleko, na zkoumani hlasek, a servisovani auta. To uz radeji do F-M, i kdyz jsem tam nemel dobrou zkusenost, tak by snad pomohl. Ostatne za diagnostiku nedas moc ani v autorizaku.
Je to dost daleko, na zkoumani hlasek, a servisovani auta. To uz radeji do F-M, i kdyz jsem tam nemel dobrou zkusenost, tak by snad pomohl. Ostatne za diagnostiku nedas moc ani v autorizaku.:nevim
|
|
31.07.2016 09:41 -
|
2976661
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
neni servis jako servis a neni diagnostika jako diagnostika..to je zaklad vseho,myslim ze ti to tu spoustu uzivatelu potvrdi..byli doby a stale jsou kde spoustu clenu jezdi za servisem nebo jen za diagnostikou pres pul republiky...to k servidu a diag..
otazka k autu: kolik mas brzdove kapaliny a v jakem ji mas stavu ?
neni servis jako servis a neni diagnostika jako diagnostika..to je zaklad vseho,myslim ze ti to tu spoustu uzivatelu potvrdi..byli doby a stale jsou kde spoustu clenu jezdi za servisem nebo jen za diagnostikou pres pul republiky...to k servidu a diag..
otazka k autu: kolik mas brzdove kapaliny a v jakem ji mas stavu ?
|
|
31.07.2016 12:15 -
|
2976743
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
tak jsem dorazil z diagu(sice to nebyla lexie)ale závada nalezena:nefunkční ventil abs,jinak ve o.ká.
take bud je vadný anebo jak kuny lezly nahoru za hydrokouli odskočil nějaký PIN u toho ventilu anebo pohryzaly dráty
jinak čidla abs jsou v pořádku,odezva brzd,brzdovky taky v pořádku,jětě nějaká malá chybka při čtení klíče(sem tam se mi stane po vypnutí motoru e neví o klíči a musím zamknout mechanicky)ale jinak celé auto v cajku.tak půjdu po obědě hledat chybku
tak jsem dorazil z diagu(sice to nebyla lexie)ale závada nalezena:nefunkční ventil abs,jinak ve o.ká.
take bud je vadný anebo jak kuny lezly nahoru za hydrokouli odskočil nějaký PIN u toho ventilu anebo pohryzaly dráty :-((((
jinak čidla abs jsou v pořádku,odezva brzd,brzdovky taky v pořádku,jětě nějaká malá chybka při čtení klíče(sem tam se mi stane po vypnutí motoru e neví o klíči a musím zamknout mechanicky)ale jinak celé auto v cajku.tak půjdu po obědě hledat chybku :palec
|
|
31.07.2016 12:16 -
|
2976744
|
|
milda67
|
|
|
gull: To uz radeji do F-M, i kdyz jsem tam nemel dobrou zkusenost, tak by snad pomohl.
Mohu tě jen varovat, já mám od unora auto z F-M a bylo léčené u nějakého místního (neznačkového) odborníka na citroeny tak zanedbané auto jsem dlouho neviděl. Minulý majitel tam sypal jen peníze a nic z toho, např. dal 6.000kč za opravu přidřené ruční brzdy, byly mu udajně vyměněny lanovody,lanka a brzdiče zůstaly netknuty se slovy, e s tím víc dělat nejde....take výsledek byl,e to vůbec nebrzdilo....já bych mu nedal ani kačku. a takových oprav tam bylo víc. Tím vím jsem ti chtěl jen říc,e se vyplatí jet dál k člověku který tomu fakt rozumí.
gull: To uz radeji do F-M, i kdyz jsem tam nemel dobrou zkusenost, tak by snad pomohl.
Mohu tě jen varovat, já mám od unora auto z F-M a bylo léčené u nějakého místního (neznačkového) odborníka na citroeny tak zanedbané auto jsem dlouho neviděl. Minulý majitel tam sypal jen peníze a nic z toho, např. dal 6.000kč za opravu přidřené ruční brzdy, byly mu udajně vyměněny lanovody,lanka a brzdiče zůstaly netknuty se slovy, e s tím víc dělat nejde....take výsledek byl,e to vůbec nebrzdilo....já bych mu nedal ani kačku. a takových oprav tam bylo víc. Tím vím jsem ti chtěl jen říc,e se vyplatí jet dál k člověku který tomu fakt rozumí.
|
|
31.07.2016 13:07 -
|
2976759
|
|
jumep
|
|
|
ventil je sucastou ABS jednotky a s kunami to fakt nic nema, tu ti nepomoze nic ine len vymenit cely ABS blok
ventil je sucastou ABS jednotky a s kunami to fakt nic nema, tu ti nepomoze nic ine len vymenit cely ABS blok
|
|
31.07.2016 17:37 -
|
2976925
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Pablik1 napsal(a): tak jsem dorazil z diagu(sice to nebyla lexie)ale závada nalezena:nefunkční ventil abs,jinak ve o.ká.
take bud je vadný anebo jak kuny lezly nahoru za hydrokouli odskočil nějaký PIN u toho ventilu anebo pohryzaly dráty
jinak čidla abs jsou v pořádku,odezva brzd,brzdovky taky v pořádku,jětě nějaká malá chybka při čtení klíče(sem tam se mi stane po vypnutí motoru e neví o klíči a musím zamknout mechanicky)ale jinak celé auto v cajku.tak půjdu po obědě hledat chybku
ze zkusenosti ti muzu rict ze pokud to nectes diagboxem nema smysl za takovym mechanikem ani jezdit natoztak platit
vetsina techto multidiag nenacte radne ani chybove hlasky (proste je nezobrazi,vyjimka je snad u aut s UDS ale to neni tvuj pripad)
ze zkusenosti ti muzu rict ze pokud to nectes diagboxem nema smysl za takovym mechanikem ani jezdit natoztak platit
vetsina techto multidiag nenacte radne ani chybove hlasky (proste je nezobrazi,vyjimka je snad u aut s UDS ale to neni tvuj pripad)
|
|
28.08.2016 20:31 -
|
2988508
|
|
pavel1978
|
|
|
Mám chybu na obou předních kolech Abs,eps zkrat na kostru nebo nepripojene senzory snímání otáček. Chyba vznikla tak.. Při montái P.poloosy byl promacknuty mag.prouek na loisku prvně jsem zkouel P.senzor na Diag to prvotně psalo jen p.kolo po výměně P.loiska začala psát Diag.obě kola..nevíte kam vedou kabely pro proměřeni , nebo radu co dál.. moc díky za náměty
Mám chybu na obou předních kolech Abs,eps zkrat na kostru nebo nepripojene senzory snímání otáček. Chyba vznikla tak.. Při montái P.poloosy byl promacknuty mag.prouek na loisku prvně jsem zkouel P.senzor na Diag to prvotně psalo jen p.kolo po výměně P.loiska začala psát Diag.obě kola..nevíte kam vedou kabely pro proměřeni , nebo radu co dál.. moc díky za náměty
|
|
28.08.2016 20:38 -
|
2988513
|
|
autodiag
|
|
|
no kola jsou samozdrejmne kazde zvlast...
zalezi co jsi s tim predkem vse delal...
edit: a taky je hodne dulezite jestli ta chyba je staticka nebo dynamicka
no kola jsou samozdrejmne kazde zvlast...
zalezi co jsi s tim predkem vse delal...
edit: a taky je hodne dulezite jestli ta chyba je staticka nebo dynamicka
|
|
| |
|
|