| | |
28.06.2015 08:56 -
Re: Ventilátor topení / C5 I
|
2835019
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Po úspěné výměně ventilátoru u nepíská, ale Auto hlásí poruchu Airbagu a ABS ESP s pozváním do servisu, taky nejde houkačka. Auto ale jede normálně. Netuí někdo kde by mohla být chyba. Asi nějaké kontakty. A taky se mi podařilo urazit malou plastovou kostičku na sloupku řízení nahoře uprostřed, nejdou k ní ádné dráty ale netuím k čemu je a jestli to nemůe s tím souviset. Dík předem za jakékoli rady Jirka
Po úspěné výměně ventilátoru u nepíská, ale Auto hlásí poruchu Airbagu a ABS ESP s pozváním do servisu, taky nejde houkačka. Auto ale jede normálně. Netuí někdo kde by mohla být chyba. Asi nějaké kontakty. A taky se mi podařilo urazit malou plastovou kostičku na sloupku řízení nahoře uprostřed, nejdou k ní ádné dráty ale netuím k čemu je a jestli to nemůe s tím souviset. Dík předem za jakékoli rady Jirka
|
|
28.06.2015 09:50 -
|
2835034
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nebude ta kostička zámek řízení?
Asi by to chtělo lepí popis, nebo aspoň fotku.
Nebude ta kostička zámek řízení? :nevim
Asi by to chtělo lepí popis, nebo aspoň fotku.
|
|
28.06.2015 10:12 -
|
2835045
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Teď jsem bohuel v práci tak foto dodám zítra.
Teď jsem bohuel v práci tak foto dodám zítra.
|
|
29.06.2015 09:33 -
|
2835370
|
|
Jirka
|
|
|
Tohle se mi povedlo ulomit. Bylo to na dvou kolíkách. Přilepil jsme to zpátky silikonem, ale nevím, jestli správně protoe je to zkosený.
Tohle se mi povedlo ulomit. Bylo to na dvou kolíkách. Přilepil jsme to zpátky silikonem, ale nevím, jestli správně protoe je to zkosený.
Přílohy: Fotografie0504.jpg ( 565671b ) - Fotografie0505.jpg ( 648797b ) - Fotografie0506.jpg ( 639235b ) - |
|
29.06.2015 09:53 -
|
2835387
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Tam se nema co ulomit, to je jen doraz sloupku volantu. Mechanicka zarazka. To muselo uletet odjinud. A ty si mel celej sloupek venku co ? Dal si pak COMM do nulove pozice a kola rovne ? Prijde mi ze sis pretrhl airbag pasek a tim padem i uhel volantu je zmatenej.
Tam se nema co ulomit, to je jen doraz sloupku volantu. Mechanicka zarazka. To muselo uletet odjinud. A ty si mel celej sloupek venku co ? Dal si pak COMM do nulove pozice a kola rovne ? Prijde mi ze sis pretrhl airbag pasek a tim padem i uhel volantu je zmatenej.
|
|
29.06.2015 13:29 -
|
2835527
|
|
Jirka
|
|
|
Celej sloupek jsem měl jen povolenej i právě tady nahoře, venku jsem ho neměl a nic jsem neodpojoval. Na diag se bohuel dostanu a ve středu. A dovolená se jako ji tradičně blíí.
Celej sloupek jsem měl jen povolenej i právě tady nahoře, venku jsem ho neměl a nic jsem neodpojoval. Na diag se bohuel dostanu a ve středu. A dovolená se jako ji tradičně blíí.
|
|
29.06.2015 13:39 -
|
2835528
|
|
Luki_C5
|
|
|
Mno pokud si nedodrzel nasazeni sloupku na rizeni ve stejne pozici tak bych to videl fakt na ten COMM.
Mno pokud si nedodrzel nasazeni sloupku na rizeni ve stejne pozici tak bych to videl fakt na ten COMM.
|
|
29.06.2015 13:42 -
|
2835529
|
|
Jirka
|
|
|
Já jsem ho měl odpojen jen dole u podlahy a tam jse to jen na jeden roub v dráce. Jinak byl povolen jen s celým drákem.
Já jsem ho měl odpojen jen dole u podlahy a tam jse to jen na jeden roub v dráce. Jinak byl povolen jen s celým drákem.
|
|
29.06.2015 16:32 -
|
2835578
|
|
Luki_C5
|
|
|
Jojo to je presne ono, vyndas to dole a pokud se ti pootoci, staci jen jednu otacku cehoz si ani pomalu nevsimnes tak pak uz jde srat krouzek bagu. Uvidis ale na diagu. Treba se pletu.
Jojo to je presne ono, vyndas to dole a pokud se ti pootoci, staci jen jednu otacku cehoz si ani pomalu nevsimnes tak pak uz jde srat krouzek bagu. Uvidis ale na diagu. Treba se pletu.
|
|
29.06.2015 17:27 -
|
2835591
|
|
Jirka
|
|
|
Tak jsem sehnal diag. a Luki má pravdu. Je to přetočený tudí na draka. Vrakovitě v současné době jiné nemá, take jezdit s pípáním a čekat a se nějaké objeví. Ale u jsem klidnějí kdy vím co je to. Dík za rady. Jirka.
Tak jsem sehnal diag. a Luki má pravdu. Je to přetočený tudí na draka. Vrakovitě v současné době jiné nemá, take jezdit s pípáním a čekat a se nějaké objeví. Ale u jsem klidnějí kdy vím co je to. Dík za rady. Jirka. :-d
|
|
29.06.2015 18:10 -
|
2835609
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no COM jde opravit vetsinou...jinak pri trose sikovnosti se nemusi rizeni vytahovat..stejne je ale divne zeby se ti pasek pretrhnul to by jsi musel otocit volantem opravdu snad o celou otacku
no COM jde opravit vetsinou...jinak pri trose sikovnosti se nemusi rizeni vytahovat..stejne je ale divne zeby se ti pasek pretrhnul to by jsi musel otocit volantem opravdu snad o celou otacku:nevim
|
|
29.06.2015 18:47 -
|
2835628
|
|
Luki_C5
|
|
|
Kdyz je volantovka navolno bez rizeni tak otoci ani nevi jak. Jinak Comm mam. Dam ti to do SZ
Kdyz je volantovka navolno bez rizeni tak otoci ani nevi jak. Jinak Comm mam. Dam ti to do SZ ;-)
|
|
29.06.2015 21:18 -
|
2835686
|
|
Jirka
|
|
|
V zápalu boje s ventilátorem nemůu vyloučit, e jsem s tím volantem neotočil. Jirka
Pro Lukiho na zdejím vrakovti by měl být do pátku, kdyby to nevylo tak se ozvu. Jinak děkuji vem za rady a spolupráci.
V zápalu boje s ventilátorem nemůu vyloučit, e jsem s tím volantem neotočil. Jirka
Pro Lukiho na zdejím vrakovti by měl být do pátku, kdyby to nevylo tak se ozvu.:-) Jinak děkuji vem za rady a spolupráci.
|
|
27.07.2015 09:42 -
ESP/ASR Not Function
|
2844805
|
|
demexclus
|
|
|
zdravím priatelia
som tu prvý raz.
presne rok uz som majitežom C5ke. nastalo mi také hlásenie ked natartujem hneď pise hlásenie ESP-ASR not functioning. pise to furt uz cca pol roka. nebudú to čidla v kolese bo abs funguje bez závad. pri diagnostike sa písal hlásenie kod: P5205
niesom si istý ci nebude to snimac natočenia volantu. auto raz bolo na geometrie. vtedy som musel volant vyrovnat uz doma. predtim pisalo to spolu anti pollution fault ale to sa dalo vyriesit obe . ale chyba esp asr uz vrátilo na trvalo. sem tam počas jazdy ete pise unblock the diesel filter ale to som uz dotudoval ako vyčisti ten FAP.
Keby niekto dobre nápady na to esp asr... vopred ďakujem. auto jazdy inak perfektne.
zdravím priatelia
som tu prvý raz.
presne rok uz som majitežom C5ke. nastalo mi také hlásenie ked natartujem hneď pise hlásenie ESP-ASR not functioning. pise to furt uz cca pol roka. nebudú to čidla v kolese bo abs funguje bez závad. pri diagnostike sa písal hlásenie kod: P5205
niesom si istý ci nebude to snimac natočenia volantu. auto raz bolo na geometrie. vtedy som musel volant vyrovnat uz doma. predtim pisalo to spolu anti pollution fault ale to sa dalo vyriesit obe . ale chyba esp asr uz vrátilo na trvalo. sem tam počas jazdy ete pise unblock the diesel filter ale to som uz dotudoval ako vyčisti ten FAP.
Keby niekto dobre nápady na to esp asr... vopred ďakujem. auto jazdy inak perfektne.
|
|
31.07.2015 10:42 -
Re: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
|
2846342
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
můe odejít jen samotný ASR? Ale nikde ádná hláka, jen se mi prostě zdá, e se mi asi 2x povedlo písknout a kontrolka nic.... trávu ani sníh sem zatím nezkouel....
můe odejít jen samotný ASR? Ale nikde ádná hláka, jen se mi prostě zdá, e se mi asi 2x povedlo písknout a kontrolka nic.... trávu ani sníh sem zatím nezkouel....
|
|
31.07.2015 11:38 -
|
2846354
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A co ti brání vyzkouet to na trávě?
A co ti brání vyzkouet to na trávě? ;-)
|
|
31.07.2015 13:13 -
|
2846426
|
|
jumep
|
|
|
piskne to normalne ked tomu stupis
piskne to normalne ked tomu stupis
|
|
31.07.2015 13:28 -
|
2846434
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
nemám po ruce trávu
jj piskne, ale blikla na mě smyková kontrolka.... OK, zkusím víc hrábnout....
nemám po ruce trávu :-))))
jj piskne, ale blikla na mě smyková kontrolka.... OK, zkusím víc hrábnout....;-)
|
|
| |
|
|