| | |
06.04.2009 11:21 -
Re: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
|
659846
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...mozna by nebylo spatne se s nama podelit jakou trvalou zavadu a hlavne v cem jsi mel
...mozna by nebylo spatne se s nama podelit jakou trvalou zavadu a hlavne v cem jsi mel
|
|
06.04.2009 11:28 -
|
659847
|
|
Tom K
|
|
|
teď nevím jak to bylo přesně u od toho nemám papíry ale asi tak nějak: řídící jednotka má trvalou závadu , prý nekomunikuje , dalí chyby já neznám, jsem v tomto amatér tak vám to nepopíu přesně
teď nevím jak to bylo přesně u od toho nemám papíry ale asi tak nějak: řídící jednotka má trvalou závadu , prý nekomunikuje , dalí chyby já neznám, jsem v tomto amatér tak vám to nepopíu přesně
|
|
06.04.2009 17:01 -
|
659857
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no tak pokud by byla jednotka s takovou zavadou jak pises tak by jsi na 90% dojezdil
no tak pokud by byla jednotka s takovou zavadou jak pises tak by jsi na 90% dojezdil ;-)
|
|
06.04.2009 18:39 -
|
659860
|
|
Tom K
|
|
|
Tak kdyby byla patná tak se dá snad koupit nová ne? Ale ten co mi to dělá zase říká e to ve nechal proměřovat a ve lape tak já u nevím................
Tak kdyby byla patná tak se dá snad koupit nová ne? Ale ten co mi to dělá zase říká e to ve nechal proměřovat a ve lape tak já u nevím................
|
|
06.04.2009 18:52 -
|
659862
|
|
autodiag
|
|
|
nooo da no....zeptej se kolik stoji
nooo da no....zeptej se kolik stoji :palec
|
|
06.04.2009 19:02 -
|
659864
|
|
Tom K
|
|
|
no u jsem to slyel asi 30 tis. nebo 50?? teď nevím............. já mám strach z toho e to ani nezpraví e nevědi co s tím ..
no u jsem to slyel asi 30 tis. nebo 50?? teď nevím............. já mám strach z toho e to ani nezpraví e nevědi co s tím ..
|
|
06.04.2009 20:38 -
|
659870
|
|
autodiag
|
|
|
kdyby jsi jel na olomouc tak se zastav nebo si udelej vylet kouknem se nato,kazdopadne v ECU motoru to moc asi nebude a kdyz ano opravy delam taky ale neni to moc pravdepodobne
kdyby jsi jel na olomouc tak se zastav nebo si udelej vylet kouknem se nato,kazdopadne v ECU motoru to moc asi nebude a kdyz ano opravy delam taky ale neni to moc pravdepodobne
|
|
06.04.2009 21:06 -
|
659871
|
|
Tom K
|
|
|
Já musím v kadém přípasdě počkat ne mi vrátí auto zpět jetě počkám přítí týden a pak se ozvu a nějak by jsme to udělali, jinak dík .........
Já musím v kadém přípasdě počkat ne mi vrátí auto zpět jetě počkám přítí týden a pak se ozvu a nějak by jsme to udělali, jinak dík .........
|
|
07.04.2009 10:55 -
|
659884
|
|
Tom K
|
|
|
PROSÍM o dalsí rady budu vděčný................
PROSÍM o dalsí rady budu vděčný................:nevim
|
|
07.04.2009 12:02 -
|
659885
|
|
autodiag
|
|
|
ono nevim jak si to predstavujes,radit nekomu na dalku je docela nemozne...
ono nevim jak si to predstavujes,radit nekomu na dalku je docela nemozne...:nevim
|
|
07.04.2009 12:13 -
|
659886
|
|
Tom K
|
|
|
no jasně to já vím ale aspoň doufám e se třeba někdo najde kdo s tímto problémem má nějaké zkuenosti
no jasně to já vím ale aspoň doufám e se třeba někdo najde kdo s tímto problémem má nějaké zkuenosti
|
|
07.04.2009 20:48 -
|
659904
|
|
autodiag
|
|
|
prosimte a s jakym problemem ? uz jsem ti jednou psal ze pricin je tak 20 takze se kterou mame mit zkusenost kdyz sam poradne nevis co auto vlastne je,vis je DUSLEDEK ne procinu a to uz jsem ti ale psal
prosimte a s jakym problemem ? uz jsem ti jednou psal ze pricin je tak 20 takze se kterou mame mit zkusenost kdyz sam poradne nevis co auto vlastne je,vis je DUSLEDEK ne procinu a to uz jsem ti ale psal
|
|
07.04.2009 20:54 -
|
659906
|
|
Tom K
|
|
|
autodiag napsal(a): prosimte a s jakym problemem ? uz jsem ti jednou psal ze pricin je tak 20 takze se kterou mame mit zkusenost kdyz sam poradne nevis co auto vlastne je,vis je DUSLEDEK ne procinu a to uz jsem ti ale psal
aha tak ty jsi asi ten typ co si o sobě myslí, a ty nemám rád ja jsem se sluně ptal a ty mi tady píe nějaké kraviny, myslel jsem e to tady je v pohodě ale vude se někdo najde kdo je troku mimo, pardon e vůbec otravuju
aha tak ty jsi asi ten typ co si o sobě myslí, a ty nemám rád ja jsem se sluně ptal a ty mi tady píe nějaké kraviny, myslel jsem e to tady je v pohodě ale vude se někdo najde kdo je troku mimo, pardon e vůbec otravuju
|
|
07.04.2009 20:58 -
|
659908
|
|
autodiag
|
|
|
no vidis a ty jsi presne ten typ kterej je shnilej nekam zajet na diag kdyz ma zavaznej problem ..to bude ze sebe radeji delat pitomce a nechapavce...3x jsem ti napsal zajed na diag...ale to asi stoji penize ze?..nebo jsi ten typ ferdy mravence co si za kazdou cenu musi udelat vse sam protoze ostatni co to delaji profesionalne za to chteji penize ?
kazdopadne ode me pro tebe vse vic se ke tve osobe a problemum nehodlam jakkoliv vyjadrovat..kdyz nekdo pomoc nechce tak nechce
no vidis a ty jsi presne ten typ kterej je shnilej nekam zajet na diag kdyz ma zavaznej problem ..to bude ze sebe radeji delat pitomce a nechapavce...3x jsem ti napsal zajed na diag...ale to asi stoji penize ze?..nebo jsi ten typ ferdy mravence co si za kazdou cenu musi udelat vse sam protoze ostatni co to delaji profesionalne za to chteji penize ?
kazdopadne ode me pro tebe vse vic se ke tve osobe a problemum nehodlam jakkoliv vyjadrovat..kdyz nekdo pomoc nechce tak nechce
|
|
07.04.2009 21:00 -
|
659909
|
|
autodiag
|
|
|
to ze jsem ti psal zajed na diag nebo aby ses zastavil,cimz jsem ti nabidl pomocnou ruku pisu nejake kraviny?..taky dobry
pro ostatni sorry za OT ale tohle uz nedavam
to ze jsem ti psal zajed na diag nebo aby ses zastavil,cimz jsem ti nabidl pomocnou ruku pisu nejake kraviny?..taky dobry
pro ostatni sorry za OT ale tohle uz nedavam
|
|
07.04.2009 22:05 -
|
659922
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Ok Ok panove, bez zbytecnych emoci prosim. Vzajemnym napadanim se nikam nedostaneme. Diky
Ok Ok panove, bez zbytecnych emoci prosim. Vzajemnym napadanim se nikam nedostaneme. Diky :palec
|
|
07.04.2009 22:18 -
|
659924
|
|
autodiag
|
|
|
...ale vubec to se vezme zarovka a vse se zadne promeri ,jakapak diagnostika....,hlasi to ABS to bude asi cidlo...
...ale vubec to se vezme zarovka a vse se zadne promeri ,jakapak diagnostika....,hlasi to ABS to bude asi cidlo...
|
|
07.04.2009 23:36 -
|
659925
|
|
jumep
|
|
|
hehe, ist na dnesne auto zo skusacku je ako ked pride "technik" telecomu na poruchu ADSL zo starym analogovym merakom, odmera a zahlasi, sak tu mate signal, chyba musi byt niekde inde
hehe, ist na dnesne auto zo skusacku je ako ked pride "technik" telecomu na poruchu ADSL zo starym analogovym merakom, odmera a zahlasi, sak tu mate signal, chyba musi byt niekde inde :D
|
|
| |
|
|