| | |
26.02.2012 21:31 -
Re: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
|
2454266
|
|
jumep
|
|
|
obmedzovac a tempomat je len packa .. rovnako ako ovladanie radia
podstatny je stierac zadny a hmlovky
obmedzovac a tempomat je len packa .. rovnako ako ovladanie radia
podstatny je stierac zadny a hmlovky
|
|
26.02.2012 21:35 -
|
2454269
|
|
Tomi2002
|
|
|
O.K, díky za rady, zase som o niečo múdrejí a aj smutnejí
O.K, díky za rady, zase som o niečo múdrejí a aj smutnejí :nevim
|
|
12.03.2012 20:33 -
|
2458162
|
|
Tomi2002
|
|
|
Zdravím,
tak závada odstránená. Nový Comm2003 v akcii "original citroen diely s 50%-nou zžavou" 213,- (nový bez zžavy 426,- )+ robota=250,30 . No čo u, keby nie akcia, mohlo by aj drahie . Dúfam, e to vydrí aspoň sto rokov. Chlapik v citroene, keď som odchádzal, povedal "na tyri roky máte určite pokoj" , dúfam, e si robil srandu.
Zdravím,
tak závada odstránená. Nový Comm2003 v akcii "original citroen diely s 50%-nou zžavou" 213,- (nový bez zžavy 426,- )+ robota=250,30 . No čo u, keby nie akcia, mohlo by aj drahie :nevim. Dúfam, e to vydrí aspoň sto rokov. Chlapik v citroene, keď som odchádzal, povedal "na tyri roky máte určite pokoj" :-)), dúfam, e si robil srandu.
|
|
12.03.2012 20:49 -
|
2458174
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
A hmlovky su nepodstatne lebo zadne ma kazda a predne su len o diagnostike, packa je rovnaka.
:-)))) A hmlovky su nepodstatne lebo zadne ma kazda a predne su len o diagnostike, packa je rovnaka.
|
|
10.04.2012 22:23 -
|
2468964
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Ahoj na chvili naskocila tato hlaska a jedine co nefunguje je tempomat
Ahoj na chvili naskocila tato hlaska a jedine co nefunguje je tempomat:-((((
|
|
10.04.2012 22:26 -
|
2468969
|
|
jumep
|
|
|
brzdovy spinac?
brzdovy spinac?
|
|
04.05.2012 18:43 -
|
2474933
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Tak jsem vyřeil problém s Antipolution faulty a po měsíci klidu dalí hláka.Za jízdy se rozsvítí ABS/ESP not function.Po zastavení motoru to nelo nastartovat - Engine Imobiliser faulty.Nesvítí kontrolka elektroniky motoru.Po asi třech pokusech to nastartovalo.Dneska jsem se tomu věnoval.Po nastartování nic.Po otočení volantem se objevilo ABS/ESP not function.Při pokusu nastartovat někdy nastartovalo,někdy chyba imobiliseru.
Po ráně do volantu a nastartování se u nic neobjevilo.Byla provedena zkuební jízda s otáčením volantu,různým brděním a manévry a zatím nic. Neví někdo co by to mohlo být?Můj dojem,e ten snímač volantu v páčkách.(loni výměna za zánovní).Díky.
Tak jsem vyřeil problém s Antipolution faulty a po měsíci klidu dalí hláka.Za jízdy se rozsvítí ABS/ESP not function.Po zastavení motoru to nelo nastartovat - Engine Imobiliser faulty.Nesvítí kontrolka elektroniky motoru.Po asi třech pokusech to nastartovalo.Dneska jsem se tomu věnoval.Po nastartování nic.Po otočení volantem se objevilo ABS/ESP not function.Při pokusu nastartovat někdy nastartovalo,někdy chyba imobiliseru.
Po ráně do volantu a nastartování se u nic neobjevilo.Byla provedena zkuební jízda s otáčením volantu,různým brděním a manévry a zatím nic. Neví někdo co by to mohlo být?Můj dojem,e ten snímač volantu v páčkách.(loni výměna za zánovní).Díky.:nevim:nevim
|
|
04.05.2012 18:46 -
|
2474935
|
|
zhrado
|
|
|
Asi cele tie packy, tam je aj immo aj snimac aj kadeco..
Asi cele tie packy, tam je aj immo aj snimac aj kadeco..
|
|
04.05.2012 19:20 -
|
2474957
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Budu se muset zastavit.
Budu se muset zastavit.
|
|
04.05.2012 19:42 -
|
2474959
|
|
zhrado
|
|
|
Lene snimac nema nic s immobilizerom. Nie?
Lene snimac nema nic s immobilizerom. Nie?
|
|
30.05.2012 20:51 -
|
2481257
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Tak jsem nael příčinu.Svazek čtyř drátků připojených do comu.Jsou při pohledu ze sedačky vlevo dole s modrým konektorem.Při zahýbání s nimi se rozsvítí ta porucha +se vypne přístrojovka a zhasne kontrolka motoru.Po opětovném zahýbání se to vrací k normálu.Dva z nich jsou sletovaný(nastavený).Nejčastěji se to projevuje při vysokých teplotách v interiéru.Snail jsem se přijít na to kam vedou,ale nezadařilo se.Tak bych potřeboval poradit,jestli se dají vyměnit,popř,nějak to přepojit.Díky
Tak jsem nael příčinu.Svazek čtyř drátků připojených do comu.Jsou při pohledu ze sedačky vlevo dole s modrým konektorem.Při zahýbání s nimi se rozsvítí ta porucha +se vypne přístrojovka a zhasne kontrolka motoru.Po opětovném zahýbání se to vrací k normálu.Dva z nich jsou sletovaný(nastavený).Nejčastěji se to projevuje při vysokých teplotách v interiéru.Snail jsem se přijít na to kam vedou,ale nezadařilo se.Tak bych potřeboval poradit,jestli se dají vyměnit,popř,nějak to přepojit.Díky;-)
|
|
30.05.2012 22:14 -
|
2481313
|
|
jumep
|
|
|
vedu do hlavneho zvazku a myslim na abs jednotku
vedu do hlavneho zvazku a myslim na abs jednotku
|
|
31.05.2012 00:44 -
|
2481328
|
|
jruze
|
|
|
No není a tak důleité kam vedou,ale proč reagují na zahejbání. Podle mne oprava nebude a tak sloitá - přepinovat atd..
No není a tak důleité kam vedou,ale proč reagují na zahejbání.;-) Podle mne oprava nebude a tak sloitá - přepinovat atd..:-)
|
|
31.05.2012 09:34 -
|
2481370
|
|
jumep
|
|
|
predpokladam ze ich chcel cele vymenit, cim som ja chcel povedat ze na to moze rovno zabudnut a len opravit / vymenit ten urcity kusok ktory je nacli
predpokladam ze ich chcel cele vymenit, cim som ja chcel povedat ze na to moze rovno zabudnut a len opravit / vymenit ten urcity kusok ktory je nacli
|
|
10.06.2012 13:03 -
|
2483229
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Tak problém vyřeen.Přeletování jmenovaných drátků (nebylo nutné) a prostříkání kontaktolem.Tak snad u to bude dobrý.Jsem zvědavej,co mě čeká přítě.
Tak problém vyřeen.Přeletování jmenovaných drátků (nebylo nutné) a prostříkání kontaktolem.Tak snad u to bude dobrý.Jsem zvědavej,co mě čeká přítě.:-d:-d
|
|
26.06.2012 08:51 -
|
2487630
|
|
svejk
|
|
|
Ahoj, nevíte prosím někdo, jaké relátko je propojené se snímačem brzdového pedálu. Vdy ráno v tom straně rychle zacvaká(někde u pojistek) včetně zámku převodovky. A pak to hned hodí esp a asr fault. Někdy taky při jízdě a zatáčení to pípne esp,asr a volant divně ztuhne. Snímač brzd.pedálu jsem dával nový. Díky
Ahoj, nevíte prosím někdo, jaké relátko je propojené se snímačem brzdového pedálu. Vdy ráno v tom straně rychle zacvaká(někde u pojistek) včetně zámku převodovky. A pak to hned hodí esp a asr fault. Někdy taky při jízdě a zatáčení to pípne esp,asr a volant divně ztuhne. Snímač brzd.pedálu jsem dával nový. Díky
|
|
26.06.2012 09:19 -
|
2487648
|
|
jumep
|
|
|
to nebude relatko (tie su sucastou riadiacok a nemenitelne) - diagnostika a potom badat
to nebude relatko (tie su sucastou riadiacok a nemenitelne) - diagnostika a potom badat
|
|
| |
|
|