| | |
31.01.2012 20:12 -
Re: ABS Fault and ESP/ASR Not Function
|
2446000
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Tak kdyz uz jsme prisli na to, ze se jedna o dva problemy, resme je tedy v separatnich diskuzich a ne vse na jedne hromade
Diskuze o antipollution apod. je zde: .link. respektive zde: .link.
Tak kdyz uz jsme prisli na to, ze se jedna o dva problemy, resme je tedy v separatnich diskuzich a ne vse na jedne hromade :)
Diskuze o antipollution apod. je zde: http://www.c5club.cz/diskuze/informacni-zpravy-palubniho-pocitace/2416717-antipollution-system-and-asrandesp-system-faulty/ respektive zde: http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/166539-antipollution-system-faulty-dieselove-motory/
|
|
31.01.2012 20:13 -
Re: ABS Fault and ESP/ASR Not Function
|
2446001
|
|
PaliZH
|
|
|
Tak tak zajtra diagnostika a potom sa uvidí.
jumep napsal(a): takze mas dokonca 2 veci
- antipollution predpokladam ze bude niektory podtlak, precitas si v prislusnom vlakne
- ABS / ESP bude najskor cidlo
povedal by som ze skutocne potrebujes cloveka co presne vie na co sahnut, alebo niekoho kto ma na to hlavu a dohlada, inak sa nedoplatis
Tak tak zajtra diagnostika a potom sa uvidí.
|
|
21.02.2012 07:30 -
Re: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
|
2452804
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
U nějaký čas mi občas vyskočí hláka ESP/ABS NOT FUNCTION. Stává se to větinou aspoň co jsem vypozoroval při průjezdu nějakou zatáčkou. Včera jsem to zkusil připojit na diagnostiku a tam mi vyjela: Trvalá závada - signál snímače úhlu volantu Koherence. Můete mi někdo prosím poradit co s tím ? Předem moc díky.
U nějaký čas mi občas vyskočí hláka ESP/ABS NOT FUNCTION. Stává se to větinou aspoň co jsem vypozoroval při průjezdu nějakou zatáčkou. Včera jsem to zkusil připojit na diagnostiku a tam mi vyjela: Trvalá závada - signál snímače úhlu volantu Koherence. Můete mi někdo prosím poradit co s tím ? Předem moc díky.
|
|
21.02.2012 13:15 -
|
2452844
|
|
jumep
|
|
|
tato zavada bola predpokladam v jednotke esp, nie v perovani .... ak si toto vycital v perovani, tak to je normalne a to neries
mne toto robili zadne naboje vybehane, natolko sa v ostrejsej zakrute oddialil magneticky pasik od snimaca az to padlo do poruchy
tato zavada bola predpokladam v jednotke esp, nie v perovani .... ak si toto vycital v perovani, tak to je normalne a to neries
mne toto robili zadne naboje vybehane, natolko sa v ostrejsej zakrute oddialil magneticky pasik od snimaca az to padlo do poruchy
|
|
21.02.2012 19:20 -
|
2452940
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
V pérování se chyba také ukázala, ale myslím, e tam bylo, e chybu způsobil jiný počítač. Závada byla jako trvalá v jednotce protiblokovací systém.
V pérování se chyba také ukázala, ale myslím, e tam bylo, e chybu způsobil jiný počítač. Závada byla jako trvalá v jednotce protiblokovací systém.
|
|
21.02.2012 19:22 -
|
2452943
|
|
jumep
|
|
|
tak to chce sledovat zmeny a pohyb toho senzoru a ak blbne, caka ta bohuzial comm
inak da sa pouzit z hodiakeho commu a presrobovat
tak to chce sledovat zmeny a pohyb toho senzoru a ak blbne, caka ta bohuzial comm
inak da sa pouzit z hodiakeho commu a presrobovat
|
|
21.02.2012 19:33 -
|
2452947
|
|
artsvec
|
|
|
Ono to někdy funguje a jak jsem u psal, e pak přijde nějaká zatáčka a u to svítí.
Ono to někdy funguje a jak jsem u psal, e pak přijde nějaká zatáčka a u to svítí.
|
|
21.02.2012 23:00 -
|
2453029
|
|
jumep
|
|
|
com 2000 ma srobovatelny a zvlast namontovatelny
com 2003 (facelift) uz ho ma sucastou plosaku
com 2000 ma srobovatelny a zvlast namontovatelny
com 2003 (facelift) uz ho ma sucastou plosaku
|
|
23.02.2012 19:42 -
|
2453346
|
|
Tomi2002
|
|
|
Nazdar
tak tie taká hláka, na diagnostike nezmazatežná chyba "snímač natočenia volantu-preruený obvod" sa mi zdá chybový kód c1135. Predpokladám, e je to snímač-súčas comu, či?
Nazdar
tak tie taká hláka, na diagnostike nezmazatežná chyba "snímač natočenia volantu-preruený obvod" sa mi zdá chybový kód c1135. Predpokladám, e je to snímač-súčas comu, či?
|
|
23.02.2012 23:29 -
|
2453428
|
|
jumep
|
|
|
ano, stava sa to dost bezne - tj. treba menit com
ano, stava sa to dost bezne - tj. treba menit com
|
|
26.02.2012 20:45 -
|
2454234
|
|
Tomi2002
|
|
|
jumep, na citroen service som naiel "dynamicka kontrola stability-dvojsnimac ESP (454910)". Obrázok mám aj v profile v priečinku "schema"(akosi som zabudol, ako vloi link). To je čo za snímač, resp. to je niekde v comme?
jumep, na citroen service som naiel "dynamicka kontrola stability-dvojsnimac ESP (454910)". Obrázok mám aj v profile v priečinku "schema"(akosi som zabudol, ako vloi link:-))). To je čo za snímač, resp. to je niekde v comme?
|
|
26.02.2012 20:48 -
|
2454235
|
|
jumep
|
|
|
myslis to co je ako posledny obrazok?
to je gyro a nachadza sa pod popolnikom
myslis to co je ako posledny obrazok?
to je gyro a nachadza sa pod popolnikom
|
|
26.02.2012 21:03 -
|
2454242
|
|
Tomi2002
|
|
|
Ano, posledný. Take to nie je ten vadný snímač. To reaguje na nejaké výkyvy vozidla? či?
Ano, posledný. Take to nie je ten vadný snímač. To reaguje na nejaké výkyvy vozidla? či?
|
|
26.02.2012 21:04 -
|
2454243
|
|
jumep
|
|
|
bud rad, toto je gyro snimajuce naklon vozisla a priene sily atd, nie snimac uhlu volantu
snimac uhlu volantu je sucastou dosky commu ...
bud rad, toto je gyro snimajuce naklon vozisla a priene sily atd, nie snimac uhlu volantu
snimac uhlu volantu je sucastou dosky commu ...
|
|
26.02.2012 21:21 -
|
2454259
|
|
Tomi2002
|
|
|
Keď mám by rád, predpokladám, e to bude ete trochu drahie ako snímač natočenia volantu. No aj 400 ečiek nie je málo, tak asi skúsim z obvola nejaké vrakáče
Keď mám by rád, predpokladám, e to bude ete trochu drahie ako snímač natočenia volantu. :-o No aj 400 ečiek nie je málo, tak asi skúsim z obvola nejaké vrakáče :-(
|
|
26.02.2012 21:24 -
|
2454260
|
|
jumep
|
|
|
pamatal som si cenu okolo 1000E, nechce sa mi teraz pozerat co to stoji, ty proste potrebujes comm
ak chces starsi, daj si zalezat aby bol tvojej vybavi, sadne tam hocico ale ak nemal napr zadny stierac tak to nerozchodis, sice su tam cesty na to atd. ale po zapojeni to neslo ... neskumal som to viac ... bol som pri tom len okrajovo
edit: tak som sa predsalen pozrel na to a to gyro je okolo 500 - 530, co je zhruba rovnako ako ten comm
pamatal som si cenu okolo 1000E, nechce sa mi teraz pozerat co to stoji, ty proste potrebujes comm
ak chces starsi, daj si zalezat aby bol tvojej vybavi, sadne tam hocico ale ak nemal napr zadny stierac tak to nerozchodis, sice su tam cesty na to atd. ale po zapojeni to neslo ... neskumal som to viac ... bol som pri tom len okrajovo
edit: tak som sa predsalen pozrel na to a to gyro je okolo 500 - 530, co je zhruba rovnako ako ten comm
|
|
26.02.2012 21:30 -
|
2454265
|
|
Tomi2002
|
|
|
Take podža výbavy=vetky funkcie, ktoré mám na páčkach pod volantom + omedzovač rýchlosti a tempomat ?
Take podža výbavy=vetky funkcie, ktoré mám na páčkach pod volantom + omedzovač rýchlosti a tempomat ?
|
|
| |
|
|