| | |
12.11.2014 22:50 -
Re: Level of cooling circuit low
|
2751137
|
|
blackmamba
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ta voda byla vlaná, a cca po 15 minutách, lil jsem ji tam pomalu. Pak pauza cca 10 min a zase jsem dolil.
Auto jede, řadí, teplota na palubovce normálně nabehne z 0 na cca 45-50. A jede.
Jen to svítí.
Kde je to cidlo ?
Mám ho odpojit a zase zapojit?
Ta voda byla vlaná, a cca po 15 minutách, lil jsem ji tam pomalu. Pak pauza cca 10 min a zase jsem dolil.
Auto jede, řadí, teplota na palubovce normálně nabehne z 0 na cca 45-50. A jede.
Jen to svítí.
Kde je to cidlo ?
Mám ho odpojit a zase zapojit?
|
|
12.11.2014 23:12 -
|
2751148
|
|
jumep
|
|
|
cidlo/konektor je na tej nadobe kde je vicko (pod plastom)
ak ti to piplo ze je to prehriate, tak hlava mala cez 100 stupnov
kazdopadne niekde budes mat unik, lebo celu chladiacu to nemalo ako odparit
cidlo/konektor je na tej nadobe kde je vicko (pod plastom)
ak ti to piplo ze je to prehriate, tak hlava mala cez 100 stupnov
kazdopadne niekde budes mat unik, lebo celu chladiacu to nemalo ako odparit
|
|
12.11.2014 23:19 -
|
2751149
|
|
blackmamba
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Je to moné, ale cca 5. - 8 litru vycakalo vě, kdy jsem odeslal víčko.
Je to moné, ale cca 5. - 8 litru vycakalo vě, kdy jsem odeslal víčko.:nevim
|
|
29.12.2014 11:58 -
|
2769044
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Ahojte. Někdy před čtvrt rokem jsem měnil chladič včetně kapaliny. Od té doby mi to občas hází chybu, e mám málo kapaliny. Kontroloval jsem to několikrát, zkouel i dolít, ale tak nějak se mu to furt nezdá. Teplota nestoupá, ani kdy to ignoruju.
Teď jak je ráno kosa, tak mi to vyskočí dost často. Taky mi to třeba vyhodilo, kdy jsem měnil kola a hodil auto do max polohy.
Čím to?
Díky.
Ahojte. Někdy před čtvrt rokem jsem měnil chladič včetně kapaliny. Od té doby mi to občas hází chybu, e mám málo kapaliny. Kontroloval jsem to několikrát, zkouel i dolít, ale tak nějak se mu to furt nezdá. Teplota nestoupá, ani kdy to ignoruju.
Teď jak je ráno kosa, tak mi to vyskočí dost často. Taky mi to třeba vyhodilo, kdy jsem měnil kola a hodil auto do max polohy.
Čím to?
Díky.
|
|
29.12.2014 11:59 -
|
2769046
|
|
jumep
|
|
|
a kolko vody mas v nadrzke?
a kolko vody mas v nadrzke?
|
|
29.12.2014 12:45 -
|
2769052
|
|
jruze
|
|
|
Zkus dát jiné to čidlo - u několikrát jsem toto řeil a bylo to tímto.
Zkus dát jiné to čidlo - u několikrát jsem toto řeil a bylo to tímto.;-)
|
|
30.12.2014 13:34 -
|
2769476
|
|
Stirius
|
|
|
Vody tak, e v normál poloze vidím dole v sítku tak, jak by mělo být. Vzhledem k tomu, e teď dva dny zase v pohodě, sem tam chyba, tak to nebude asi vodou, ale spí tím čidlem. Take zatím to kalu. Ruze, neví přesné označení? Musím objednat i motorek na ostřik skla (teď v zimě je to fakt paráda, stříká mi jen na světla), tak bych to asi u Boba vzal obojí...
Vody tak, e v normál poloze vidím dole v sítku tak, jak by mělo být. Vzhledem k tomu, e teď dva dny zase v pohodě, sem tam chyba, tak to nebude asi vodou, ale spí tím čidlem. Take zatím to kalu. Ruze, neví přesné označení? Musím objednat i motorek na ostřik skla (teď v zimě je to fakt paráda, stříká mi jen na světla), tak bych to asi u Boba vzal obojí...
|
|
30.12.2014 13:46 -
|
2769477
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Viz příloha.
Viz příloha.
Přílohy: čidlo.jpg ( 82076b ) - motorek.jpg ( 124250b ) - |
|
04.01.2015 12:51 -
|
2771466
|
|
jumep
|
|
|
no v sitku na dne alebo v sitku po ciarku?
no v sitku na dne alebo v sitku po ciarku?
|
|
05.01.2015 10:17 -
|
2771731
|
|
Stirius
|
|
|
Mrknu jak půjdu na oběd dnes. Ale párkrát jsem dolíval destilku. Jako můu tam přilít dalí třeba půllitr, ale nevím, jestli se pak nedostanu do průseru, e to moc zředím. Mám tam světlou kapalinu a nevím, pokud tam hodím třeba 1-2 litry destilky, tak a mi to při -5 nezmrzne, e...?
Jetě mě napadlo odvzdunění, jestli by nemohl být problém?
Edit: v příloze je fotka za standardní výky. Je to ok nebo málo? Já to řeil vdy tak, e má být plus mínus to, co mám, aby byl schovaný koíček, ale...? Pokud to má být po tu horní čárku, tak pak je tu zase otázka, jestli musím koupit teď do naí zimy směs nebo stačí dolít destilkou?
Mrknu jak půjdu na oběd dnes. Ale párkrát jsem dolíval destilku. Jako můu tam přilít dalí třeba půllitr, ale nevím, jestli se pak nedostanu do průseru, e to moc zředím. Mám tam světlou kapalinu a nevím, pokud tam hodím třeba 1-2 litry destilky, tak a mi to při -5 nezmrzne, e...?
Jetě mě napadlo odvzdunění, jestli by nemohl být problém?
Edit: v příloze je fotka za standardní výky. Je to ok nebo málo? Já to řeil vdy tak, e má být plus mínus to, co mám, aby byl schovaný koíček, ale...? Pokud to má být po tu horní čárku, tak pak je tu zase otázka, jestli musím koupit teď do naí zimy směs nebo stačí dolít destilkou?
Přílohy: IMG_20150105_124428.jpg ( 3569297b ) - |
|
08.01.2015 08:42 -
|
2772906
|
|
Stirius
|
|