| | |
26.11.2013 18:42 -
Re: Depollution system faulty
|
2641365
|
|
blondiak
|
Město: Stará źubovňa, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Ten človek bol pracovník v Citrone, s ktorým bola aka debata, etee prjijìmacì technik mi poradil. Prekontrolujem vedenie a potom dám vedie. Mono to bude v dráte.
Ten človek bol pracovník v Citrone, s ktorým bola aka debata, etee prjijìmacì technik mi poradil. Prekontrolujem vedenie a potom dám vedie. Mono to bude v dráte.
|
|
26.11.2013 19:06 -
|
2641377
|
|
jumep
|
|
|
do citroenu sa nechodi na diagnostiku ... moc tam nepochodis ked tam nemas znameho
do citroenu sa nechodi na diagnostiku ... moc tam nepochodis ked tam nemas znameho
|
|
26.11.2013 20:52 -
|
2641412
|
|
blondiak
|
Město: Stará źubovňa, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 33 |
|
|
to u viem, budem si musie poradi s tým, čo mi zistili, aspoň viem na aký okruh sa mám zamera.
to u viem, budem si musie poradi s tým, čo mi zistili, aspoň viem na aký okruh sa mám zamera.
|
|
02.02.2014 15:31 -
|
2664144
|
|
movieretro
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím, mám asi měsíc C5 II vlastnil jsem i první generaci, dnes při zastavení a zataení P se rozsvítila kontrolka motoru a nápis depollution system faulty.Po druhém startu kontrolka zhasla a ji se nezobrazuje.Po třetí jsem auto jel projet a ve je jak má být.Je to C5 II 100 KW Automat 2006.Nevíte někdo o dobré diagnostice v Praze.Nejlépe Praha 5.Díky za tip.
Před třemi dny měněny filtry paliva,oleje a vzduchu včetně oleje ...samozřejmě.
Zdravím, mám asi měsíc C5 II vlastnil jsem i první generaci, dnes při zastavení a zataení P se rozsvítila kontrolka motoru a nápis depollution system faulty.Po druhém startu kontrolka zhasla a ji se nezobrazuje.Po třetí jsem auto jel projet a ve je jak má být.Je to C5 II 100 KW Automat 2006.Nevíte někdo o dobré diagnostice v Praze.Nejlépe Praha 5.Díky za tip.
Před třemi dny měněny filtry paliva,oleje a vzduchu včetně oleje ...samozřejmě.
|
|
03.02.2014 12:26 -
|
2664397
|
|
movieretro
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
tak jsem byl na diagnostice a vůbec nic se neukázalo, tedy technik říkal něco o vyím napětí někde, ale to nemá s filtrem pevných částic nic spol.Chtěl jsem kontaktovat .link. ale pán má vyplej mobil.Tak jsem to zkusil emailem, ale zatím nic.Jetě mi někdo radil do budoucna dekarbonizaci motoru, ale neví, jestli to pomáhá na FAP.Někdo kdo by poradil kde FAP vyndají za přijatelnou cenu.Do budoucna bych ho dal pryč.
tak jsem byl na diagnostice a vůbec nic se neukázalo, tedy technik říkal něco o vyím napětí někde, ale to nemá s filtrem pevných částic nic spol.Chtěl jsem kontaktovat http://www.peugeot-chomutov.cz/index.html ale pán má vyplej mobil.Tak jsem to zkusil emailem, ale zatím nic.Jetě mi někdo radil do budoucna dekarbonizaci motoru, ale neví, jestli to pomáhá na FAP.Někdo kdo by poradil kde FAP vyndají za přijatelnou cenu.Do budoucna bych ho dal pryč.
|
|
03.02.2014 15:01 -
|
2664428
|
|
jumep
|
|
|
movieretro napsal(a): tak jsem byl na diagnostice a vůbec nic se neukázalo, tedy technik říkal něco o vyím napětí někde, ale to nemá s filtrem pevných částic nic spol.Chtěl jsem kontaktovat .link. ale pán má vyplej mobil.Tak jsem to zkusil emailem, ale zatím nic.Jetě mi někdo radil do budoucna dekarbonizaci motoru, ale neví, jestli to pomáhá na FAP.Někdo kdo by poradil kde FAP vyndají za přijatelnou cenu.Do budoucna bych ho dal pryč.
tato hlaska nema teoreticky absolutne nic s FAP filtrom, je to vseobecna hlaska poruchy niecoho na motore !!!!! takze si najdi servis kde vedia co je na co atd nez zacnes platit za to ze ti nicia auto !
tato hlaska nema teoreticky absolutne nic s FAP filtrom, je to vseobecna hlaska poruchy niecoho na motore !!!!! takze si najdi servis kde vedia co je na co atd nez zacnes platit za to ze ti nicia auto !
|
|
20.02.2014 21:05 -
|
2670604
|
|
blondiak
|
|
|
blondiak napsal(a): tak mám túto hláku aj ja, včera mi ju vyhodilo spolu s kontrolkou FAP. Vybehuje stále po tarte, pričom ostane svieti iba FAP kontrolka. Auto ide bez problémov, necítim stratu výkonu. Prednedávnom asi 3000km menený EGR ventil. Čítal som e ste niektorý mali podobný problém, viete mi poradi? Samozrejme idem na diagnostiku, len chcem vedie čo ste mali za problém. Za rady vežké Dík. tak problém vyrieený, bola to kabelá na snímači teploty výfukových plynov, predral sa o tepelný tít.
tak problém vyrieený, bola to kabelá na snímači teploty výfukových plynov, predral sa o tepelný tít.
|
|
18.03.2014 19:33 -
|
2677862
|
|
milano1
|
|
|
Tak ak Vám pomôe moja skúsenos tak budem rad. Nečítal som vetko len som si vimol poruchu P0245
a presne ten istý popis závady ako mam ja na citroene C4. Konečne po roku a pol auto ide zasa ako pred tým.
iaž smutne je to e som na to priiel sám a nie servis. Ty by mi vymenili pol auta. Trvalo to dlho ale kým som pozhaňal nejaké schémy atď. (keď e nemám k takému niečomu prístup). Mne najprv prestalo fungova kúrenie odiiel ploák pod poistkou kúrenia. Po pretudovaní schém a následného merania som zistil e hneď vedža poistky na kúrenie je poistka ktorá napája elektromagneticky ventil regulácie tlaku turba. Premeral som celu cestu napajania a vetko OK. Potom so meral poistku a tam raz napätie bolo a raz nie čo mi dávalo pocit e to nemusí by skrat ale studený spoj na ploáku a aj tak bolo vymenil som BSM jednotku a budi závada odstránena
Tak ak Vám pomôe moja skúsenos tak budem rad. Nečítal som vetko len som si vimol poruchu P0245
a presne ten istý popis závady ako mam ja na citroene C4. Konečne po roku a pol auto ide zasa ako pred tým.
iaž smutne je to e som na to priiel sám a nie servis. Ty by mi vymenili pol auta. Trvalo to dlho ale kým som pozhaňal nejaké schémy atď. (keď e nemám k takému niečomu prístup). Mne najprv prestalo fungova kúrenie odiiel ploák pod poistkou kúrenia. Po pretudovaní schém a následného merania som zistil e hneď vedža poistky na kúrenie je poistka ktorá napája elektromagneticky ventil regulácie tlaku turba. Premeral som celu cestu napajania a vetko OK. Potom so meral poistku a tam raz napätie bolo a raz nie čo mi dávalo pocit e to nemusí by skrat ale studený spoj na ploáku a aj tak bolo vymenil som BSM jednotku a budi závada odstránena:-d:-d:-d:-)):palec
|
|
31.05.2014 13:24 -
|
2701002
|
|
citrónek
|
Město: Litoměřice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Zdravim, potreboval bych poradit. Jednoho dne se rozvitila kontrolka zavad. Napichl jsem diagnostiku a byla tam chyba P0400 co je ohledne EGR, tak jsem zkontroloval hadicky ze snimacu a u EGR ventilu byla v potlakovy hadicce do snimace dirka, tak to jsem vyresil a po vymazani zase vyzkocila tak jsem dal novy snimac, nic. Tak jsem dal novy EGR ventil a tedpo 2 dnech repete s chybou. Tak uz nevim co s tou chybou jeste souvysi. Auto do nouzaku nepada, nic. Diky za radu.
Zdravim, potreboval bych poradit. Jednoho dne se rozvitila kontrolka zavad. Napichl jsem diagnostiku a byla tam chyba P0400 co je ohledne EGR, tak jsem zkontroloval hadicky ze snimacu a u EGR ventilu byla v potlakovy hadicce do snimace dirka, tak to jsem vyresil a po vymazani zase vyzkocila tak jsem dal novy snimac, nic. Tak jsem dal novy EGR ventil a tedpo 2 dnech repete s chybou. Tak uz nevim co s tou chybou jeste souvysi. Auto do nouzaku nepada, nic. Diky za radu.
|
|
31.05.2014 15:21 -
|
2701008
|
|
citrónek
|
Město: Litoměřice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Nene, je 98kw s 4kvaltem. V popisu to mam doufam zpravne. Rok je 2005
Nene, je 98kw s 4kvaltem. V popisu to mam doufam zpravne:nevim. Rok je 2005
|
|
01.06.2014 18:27 -
|
2701297
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
a koukám e nejsem sám kdo tady řeí děsivou hláku "Autopollution fault". To by mě zajimalo které hovado ty imbecilní podtlaky vymyslelo.
a koukám e nejsem sám kdo tady řeí děsivou hláku "Autopollution fault". To by mě zajimalo které hovado ty imbecilní podtlaky vymyslelo. :-(
|
|
01.06.2014 19:32 -
|
2701313
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Otto von Guericke
.link.
Otto von Guericke :-d
http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDv%C4%9Bva
|
|
01.06.2014 19:55 -
|
2701320
|
|
jruze
|
|
|
Tak se zastavte-předělám vám to na provazky a ruční ovládání
Tak se zastavte-předělám vám to na provazky a ruční ovládání:-))))
|
|
| |
|
|