| | |
28.04.2016 17:02 -
Re: Depollution system faulty
|
2946736
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
autocross napsal(a): Vidí, jde to napsat i normálně, to nelo hned?
Upravený soft, nevím, zajímalo by mě, jak to poznat, psal jsem, e auto vůbec nekouří. Kdyby tekl spodem, tak to nejspí kouřit bude a bylo by to i slyet na chodu, ne? (moje domněnka)
Na osciloskop jetě nedolo a tlakovou sondu nemám. Kabely jsem kontroloval jako první věc. O regulátoru jsem pouze psal, e je čistej, ne e je v pořádku.
S lexií neumím, protoe jsem s tím pracoval asi 10 minut.
a jsme zase v kruhu ...porad ti radim odvez to tam kde tomu rozumi a maji vybaveni
a jsme zase v kruhu ;) ...porad ti radim odvez to tam kde tomu rozumi a maji vybaveni
|
|
28.04.2016 19:41 -
|
2946777
|
|
jruze
|
|
|
autocross napsal(a): Vidí, jde to napsat i normálně, to nelo hned?
Upravený soft, nevím, zajímalo by mě, jak to poznat, psal jsem, e auto vůbec nekouří. Kdyby tekl spodem, tak to nejspí kouřit bude a bylo by to i slyet na chodu, ne? (moje domněnka)
Na osciloskop jetě nedolo a tlakovou sondu nemám. Kabely jsem kontroloval jako první věc. O regulátoru jsem pouze psal, e je čistej, ne e je v pořádku.
S lexií neumím, protoe jsem s tím pracoval asi 10 minut.
Jak to poznat? musí vyčíst jednotku - podívat se na mapy a porovnat s originálem nebo s mapou z jiné jednotky která je origo. a je to o tom co píe autodiag.
Jak to poznat? musí vyčíst jednotku - podívat se na mapy a porovnat s originálem nebo s mapou z jiné jednotky která je origo. a je to o tom co píe autodiag.;-)
|
|
28.04.2016 20:49 -
|
2946795
|
|
autocross
|
Město: Bystřice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Dobrá, poslední otázka, kdo tomu rozumí?
Dobrá, poslední otázka, kdo tomu rozumí?
|
|
06.05.2016 08:36 -
|
2949096
|
|
DJCoolio
|
Město: Lanhot, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravim kolegove. Palubni pc mi haze vyse zminenou hlasku. Nechal jsem vycistit fap. Na diag se uz zobrazuje jako cisty ale chybu nejde smazat, po smazani se znovu zobrazi. Fap byl zaneseny na 100% podle diag. Setkal se s tim nekdo a nevite co s tim? C5 II 2.0HDI
Zdravim kolegove. Palubni pc mi haze vyse zminenou hlasku. Nechal jsem vycistit fap. Na diag se uz zobrazuje jako cisty ale chybu nejde smazat, po smazani se znovu zobrazi. Fap byl zaneseny na 100% podle diag. Setkal se s tim nekdo a nevite co s tim? C5 II 2.0HDI
|
|
06.05.2016 11:43 -
|
2949131
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Bylo diagnostikou do počítače nastaveno nový FAP filtr?
Bylo diagnostikou do počítače nastaveno nový FAP filtr?
|
|
06.05.2016 16:40 -
|
2949142
|
|
autocross
|
|
|
Ano ano, jeď honem, nebo raději na podválu za někým, kdo tomu rozumí. Já si to na dvou autech dělal sám, ale moná jsem nadělal víc kody i kdy to teda funguje.
A jetě navíc s neopravdovou diagnostikou, jen čtečkou chyb.
Ano ano, jeď honem, nebo raději na podválu za někým, kdo tomu rozumí. Já si to na dvou autech dělal sám, ale moná jsem nadělal víc kody i kdy to teda funguje.
|
|
06.05.2016 20:29 -
|
2949219
|
|
jruze
|
|
|
autocross napsal(a): Ano ano, jeď honem, nebo raději na podválu za někým, kdo tomu rozumí. Já si to na dvou autech dělal sám, ale moná jsem nadělal víc kody i kdy to teda funguje.
nic ve zlém,ale proč si chtěl poradit a ádostma jsi zaplnil dvě stránky zpět kdy si vchno dovede opravit a ani diag nepotřebuje? nemyslím to vezlém a nechci rozpoutat zas nějakou přestřelku ale přilo mi to trochu divné.Je nás dost co se tím ivíme - je to ná zdroj obivy a myslím e radíme dost i přesto e jsou to ,,nae peníze" přiel mi tvůj přízpěvak nefér.Větina radících má zasebou třeba různá kolení(nejsou zadarmo) hodně let praxe a zkueností a tvůj vděk byl proč bych měl někomu něco dávat-platit. a vůbec jsi nepochopil e se vlastně poradit moc nedá e jsou k tomu potřeba vidět měřené hodnoty a jak se vlastně to auto chová,jaký má zvuk atd..
nic ve zlém,ale proč si chtěl poradit a ádostma jsi zaplnil dvě stránky zpět kdy si vchno dovede opravit a ani diag nepotřebuje? nemyslím to vezlém a nechci rozpoutat zas nějakou přestřelku ale přilo mi to trochu divné.Je nás dost co se tím ivíme - je to ná zdroj obivy a myslím e radíme dost i přesto e jsou to ,,nae peníze" přiel mi tvůj přízpěvak nefér.Větina radících má zasebou třeba různá kolení(nejsou zadarmo) hodně let praxe a zkueností a tvůj vděk byl proč bych měl někomu něco dávat-platit.:nevim a vůbec jsi nepochopil e se vlastně poradit moc nedá e jsou k tomu potřeba vidět měřené hodnoty a jak se vlastně to auto chová,jaký má zvuk atd..
|
|
06.05.2016 20:52 -
|
2949235
|
|
jumep
|
|
|
lenze o tom nie je forum ...
forum je presne o tom co chcel on, otazky a odpovede, ak nechces odpovedat lebo to je tvoje knowhow / kseft tak neodpovedaj
lenze o tom nie je forum ...
forum je presne o tom co chcel on, otazky a odpovede, ak nechces odpovedat lebo to je tvoje knowhow / kseft tak neodpovedaj
|
|
06.05.2016 21:56 -
|
2949258
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): lenze o tom nie je forum ...
No je ale i př stejně moc nejde - nějaké rady probíhali a kdy to nikam nevedlo tak by mimo děkuji mělo zaznět třeba OK stavím se a pomůe mi , nebo koukne mi na to - dal jem jak osobní na vlastním autě tak servisní zkuenosti - proběhlo třeba vyskouel jsem nebylo to ono a pokud to chce řeit sám prosím - ono je také něco jiného kdy k někomu kdo dělá auta přijede , nemusí shánět díly protoe jak já,ty,autodiag určitě bude mít z čeho brát na zkouku(a nebude účtovat) a odhalí to pravé.(nevěřím e je to turbo) a ostatní blbyny tu mám(mám i turbo ale to na zkouku ??? Nebo má na to jiný názor?
No je ale i př stejně moc nejde - nějaké rady probíhali a kdy to nikam nevedlo tak by mimo děkuji mělo zaznět třeba OK stavím se a pomůe mi , nebo koukne mi na to - dal jem jak osobní na vlastním autě tak servisní zkuenosti - proběhlo třeba vyskouel jsem nebylo to ono a pokud to chce řeit sám prosím - ono je také něco jiného kdy k někomu kdo dělá auta přijede , nemusí shánět díly protoe jak já,ty,autodiag určitě bude mít z čeho brát na zkouku(a nebude účtovat) a odhalí to pravé.(nevěřím e je to turbo) a ostatní blbyny tu mám(mám i turbo ale to na zkouku ??? Nebo má na to jiný názor? :nevim
|
|
08.05.2016 15:47 -
|
2949595
|
|
autocross
|
|
|
Vak v pořádku, potom bude teda stačit na foru jediné vlákno, kde bude seznam lidí, co tomu rozumí a kdy někdo bude mít problém, tak se nebude na nic ptát a rovnou vyrazí.
Vidím to tak jak napsal jumep.
Na svarforu jsou taky svářeči, co se tím iví, koupily si mainy za svoje, platí si kolení, ale kdy se někdo na něco zeptá, tak nepíí, přijeď ke mě, já ti to zavařím...
Na truck foru jsou profi řidiči, co to umějí a chodí na kolení a taky poradí...
Honda forum, ádnej problém, stejně Subaru, Renault....
Přijde mi, e jste ani nečetli pořádně, co píu. Psal jsem, e moje auto jede dobře, startuje dobře a nekouří a odpovědi byli, jestli to nestartuje, kdy ti to kouří, jak ti to běí...
Neměl bych problém to dát někomu, kdo tomu rozumí, ale nikoho takového neznám a do Radonic to mám 70km a jel bych dvěma autama, do olomouce 278km. Ani s tím bych problém neměl, ale nikdo mi nenabídl tu slubu.
Vak v pořádku, potom bude teda stačit na foru jediné vlákno, kde bude seznam lidí, co tomu rozumí a kdy někdo bude mít problém, tak se nebude na nic ptát a rovnou vyrazí.
Vidím to tak jak napsal jumep.
Na svarforu jsou taky svářeči, co se tím iví, koupily si mainy za svoje, platí si kolení, ale kdy se někdo na něco zeptá, tak nepíí, přijeď ke mě, já ti to zavařím...
Na truck foru jsou profi řidiči, co to umějí a chodí na kolení a taky poradí...
Honda forum, ádnej problém, stejně Subaru, Renault....
Přijde mi, e jste ani nečetli pořádně, co píu. Psal jsem, e moje auto jede dobře, startuje dobře a nekouří a odpovědi byli, jestli to nestartuje, kdy ti to kouří, jak ti to běí...
Neměl bych problém to dát někomu, kdo tomu rozumí, ale nikoho takového neznám a do Radonic to mám 70km a jel bych dvěma autama, do olomouce 278km. Ani s tím bych problém neměl, ale nikdo mi nenabídl tu slubu.
|
|
08.05.2016 18:19 -
|
2949617
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nic ve zlym, ale myslí si, e místní servisáci nemají nic lepího na práci, ne sedět na fóru a vyhlíet si své ovečky, pak nastane závod kdo první osloví budoucího zákazníka?
Kdy jsem cokoli potřeboval opravit, vdy jsem oslovil já, je to normální, do Radonic jsem jezdil také, mám to přes 100km, neměl jsem s tím nikdy problém, a u osloví kohokoli, je to věc domluvy, pokud bude čekat, e tě zdejí mistři osloví první, asi se nedočká, bo ani nevědí, jestli to chce od nich opravit, ale to u jsme hodně daleko od vlákna.
Nic ve zlym, ale myslí si, e místní servisáci nemají nic lepího na práci, ne sedět na fóru a vyhlíet si své ovečky, pak nastane závod kdo první osloví budoucího zákazníka?
Kdy jsem cokoli potřeboval opravit, vdy jsem oslovil já, je to normální, do Radonic jsem jezdil také, mám to přes 100km, neměl jsem s tím nikdy problém, a u osloví kohokoli, je to věc domluvy, pokud bude čekat, e tě zdejí mistři osloví první, asi se nedočká, bo ani nevědí, jestli to chce od nich opravit, ale to u jsme hodně daleko od vlákna. ;-)
|
|
13.05.2016 04:19 -
|
2950835
|
|
pejdzi1
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Mne sa dnes ráno stalo to isté, idem si na aute okolo 60 km/h zrazu som pridal a poriadne slapol na ply,, automaticky auto poradilo 5 na 4 rýchlostný stupeň kus zvýilo a zasvietila chyba ANTI DOLLUTION SYSTEM FAULT... A potom ta kontrolka behom 30 km zhasla sama. Dúfam e to bude OK ale aj tak pôjdem na diagnostiku lebo ma to zaujima e Čo to bolo mam C5 III 2.0hdi automat
Mne sa dnes ráno stalo to isté, idem si na aute okolo 60 km/h zrazu som pridal a poriadne slapol na ply,, automaticky auto poradilo 5 na 4 rýchlostný stupeň kus zvýilo a zasvietila chyba ANTI DOLLUTION SYSTEM FAULT... A potom ta kontrolka behom 30 km zhasla sama. Dúfam e to bude OK ale aj tak pôjdem na diagnostiku lebo ma to zaujima e Čo to bolo mam C5 III 2.0hdi automat
|
|
13.05.2016 21:18 -
|
2950937
|
|
jumep
|
|
|
najskor egr
najskor egr
|
|
30.06.2016 20:39 -
|
2968426
|
|
Petr1974
|
|
|
Čau Citroemaci. Pri teto chybe a vycteni na diagnostice, ktera ukae chybu turba a váhy vzduchu tak máte na 90% prasklou, prodřenou hadici od intercooleru(malý chladič bedle velkého. Je to nejčastěji problém. Nevím jestli to mají benzíny, ale hdi to dělají.
Čau Citroemaci. Pri teto chybe a vycteni na diagnostice, ktera ukae chybu turba a váhy vzduchu tak máte na 90% prasklou, prodřenou hadici od intercooleru(malý chladič bedle velkého. Je to nejčastěji problém. Nevím jestli to mají benzíny, ale hdi to dělají.;-)
|
|
02.07.2016 01:19 -
|
2968837
|
|
jruze
|
|
|
Petr1974 napsal(a): Já bych el po těch hadicích od itercooleru k turbu, měl jsem to samé. Auto nejelo nezaplo turbo, jeliko nebyl tlak vzduchu při nasávání.
Kdyby to byla prostřelená hadice dělalo by to asi pořád a hulilo by to jak darebné kamna - poslední případ co jsem tu měl byl ucpaný filtr paliva,ale mohl-y by to dělat vsřiky,regulátor asi by to chtělo diag,podívat se na chyby a podrobnosti , potom měřené hodnoty za jízdy
Kdyby to byla prostřelená hadice dělalo by to asi pořád a hulilo by to jak darebné kamna - poslední případ co jsem tu měl byl ucpaný filtr paliva,ale mohl-y by to dělat vsřiky,regulátor :nevim asi by to chtělo diag,podívat se na chyby a podrobnosti , potom měřené hodnoty za jízdy;-)
|
|
04.11.2016 18:04 -
|
3008584
|
|
jančo
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 14 |
|
|
pls.o pomoc. auto počas jazdy začalo sekat,jakeby to neco brzdilo a vyskočila kontrolka ( oranova ) ale ide to dalej a sekani po 800 m.prestane- a podle googlu to je ZAVADA SYSTEMU RIZENI EMISI viz.fokta.,poradte mi niekto ak viete co stym mam robit ? ,vopred dakujem za odpovde,( + motor chipnuty na 100 kw softwarovo )
P.S
bol som v citroen servise pichli na diganostiku a zmazali chybu a vyčistili podlatkove čidlo -hadičky,a na cca 600 Km to pomohlo,ale to mam zasa ,,,,pls o pomoc
pls.o pomoc. auto počas jazdy začalo sekat,jakeby to neco brzdilo a vyskočila kontrolka ( oranova ) ale ide to dalej a sekani po 800 m.prestane- a podle googlu to je ZAVADA SYSTEMU RIZENI EMISI viz.fokta.,poradte mi niekto ak viete co stym mam robit ? ,vopred dakujem za odpovde,( + motor chipnuty na 100 kw softwarovo )
P.S
bol som v citroen servise pichli na diganostiku a zmazali chybu a vyčistili podlatkove čidlo -hadičky,a na cca 600 Km to pomohlo,ale to mam zasa ,,,,pls o pomoc
Přílohy: Screenshot_2016-11-11-14-58-12.png ( 279249b ) - Screenshot_2016-11-04-17-16-39.png ( 293106b ) - diagnostika Screenshot_2016-11-04-17-16-39 (1).png ( 293106b ) - |
|
| |
|
|