| | |
25.07.2015 10:35 -
Re: Depollution system faulty
|
2844182
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Tak chyby vymazány, auto jede normálně, ono teda jelo normálně u i předtím jak sem ho ráno nastartoval, akorad chyba svítila, doufám tedy e to byl jenom nějakej ulet elektriky , take uvidim co budeřekněme za 14 dní .
Tak chyby vymazány, auto jede normálně, ono teda jelo normálně u i předtím jak sem ho ráno nastartoval, akorad chyba svítila, doufám tedy e to byl jenom nějakej ulet elektriky :-D, take uvidim co budeřekněme za 14 dní :-).
|
|
25.07.2015 12:55 -
|
2844209
|
|
jumep
|
|
|
no ja si myslim ze sa ti regeneroval fap a zostala Ylonka zablokovana, do najblizsej regeneracie mas asi pokoj a mozno aj viac, ale tu Ylonku si skontroluj, ci sa nezasekava spodna klapka
no ja si myslim ze sa ti regeneroval fap a zostala Ylonka zablokovana, do najblizsej regeneracie mas asi pokoj a mozno aj viac, ale tu Ylonku si skontroluj, ci sa nezasekava spodna klapka
|
|
25.07.2015 13:30 -
|
2844221
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Já mám ale 2.0HDi RHR, bez fapu
Já mám ale 2.0HDi RHR, bez fapu
|
|
25.07.2015 17:15 -
|
2844250
|
|
jumep
|
|
|
a aka chyba bola v tej diag?
mazanim sa chyba neodstrani
a aka chyba bola v tej diag?
mazanim sa chyba neodstrani
|
|
09.08.2015 21:33 -
|
2849333
|
|
kubass
|
|
|
Tak po bádání, a trápení se s egrem se ho podařilo vyčistit, a co čert nechtěl tak jakmile tomu trochu orotuju tak zase vyděhne hláka a navíc teda začne auto hulit jak lokomotiva, můj mekánik mi z dovolené jenom poslal e v diag byla spolu s egrem i chyba P0299, prej něco ohledně tlaku turba, umí mi někdo definovat znění závady P0299?
Auto jede normálně, ale kdy chci et troku svinějc a drím 4rku dejme tomu do 3 000otáček tak vyskočí hláka a auto přestane táhnout, kdy ho chcípnu hláka a kontrolka motoru zůstává svítit, ale auto jede normálně a čudí, občas to samo zmizne a jede normálně, blbá závada...
Tak po bádání, a trápení se s egrem se ho podařilo vyčistit, a co čert nechtěl tak jakmile tomu trochu orotuju tak zase vyděhne hláka a navíc teda začne auto hulit jak lokomotiva, můj mekánik mi z dovolené jenom poslal e v diag byla spolu s egrem i chyba P0299, prej něco ohledně tlaku turba, umí mi někdo definovat znění závady P0299?
Auto jede normálně, ale kdy chci et troku svinějc a drím 4rku dejme tomu do 3 000otáček tak vyskočí hláka a auto přestane táhnout, kdy ho chcípnu hláka a kontrolka motoru zůstává svítit, ale auto jede normálně a čudí, občas to samo zmizne a jede normálně, blbá závada...
|
|
09.08.2015 21:59 -
|
2849376
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
kubass napsal(a): Tak po bádání, a trápení se s egrem se ho podařilo vyčistit, a co čert nechtěl tak jakmile tomu trochu orotuju tak zase vyděhne hláka a navíc teda začne auto hulit jak lokomotiva, můj mekánik mi z dovolené jenom poslal e v diag byla spolu s egrem i chyba P0299, prej něco ohledně tlaku turba, umí mi někdo definovat znění závady P0299?
Zkontroluj podtlakové hadičky, zda není někde díra a vyčisti elektromagnetické ventily ovládání podtlaku
Zkontroluj podtlakové hadičky, zda není někde díra a vyčisti elektromagnetické ventily ovládání podtlaku:nevim
|
|
10.08.2015 21:58 -
|
2849847
|
|
jumep
|
|
|
no ak ostane egr otvoreny, tak ti neda turbo dost tlaku
no ak ostane egr otvoreny, tak ti neda turbo dost tlaku
|
|
24.11.2015 21:53 -
Motor zhasíná a rosvítí se kontrolka motoru C5 II 2.0 HDI a hláka depolution system faulty
|
2891051
|
|
vaclav74
|
Město: Třebestovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Dobrý den,
Mám problém se svím Citroenem C5, za jízdy nebo i na volnoběh zhasne motor a rozsvítí se kontrolka motoru a hláka depollution system faulty. Po poklepání čerpadla motor nastartuje a auto jede dál. Někdy nejde nastartovat a nastartuje a druhý den. Po ujetí pár kilometrů se závada opakuje.
Dobrý den,
Mám problém se svím Citroenem C5, za jízdy nebo i na volnoběh zhasne motor a rozsvítí se kontrolka motoru a hláka depollution system faulty. Po poklepání čerpadla motor nastartuje a auto jede dál. Někdy nejde nastartovat a nastartuje a druhý den. Po ujetí pár kilometrů se závada opakuje.
|
|
24.11.2015 21:58 -
Re: Motor zhasíná a rosvítí se kontrolka motoru a hláka depolution system faulty
|
2891059
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Toto bez diag asi bude orisek, chce to vlest do parametru a zjistit plneni naftou, prekontrolovat snimace a dalsi zakladni veci. Pokud klepes na cerpadlo nadrze tak tam neni a pokud na vstrikovaci tak by to klidne mohla byt nacata vacka coz se u RHR stava
Toto bez diag asi bude orisek, chce to vlest do parametru a zjistit plneni naftou, prekontrolovat snimace a dalsi zakladni veci. Pokud klepes na cerpadlo nadrze tak tam neni a pokud na vstrikovaci tak by to klidne mohla byt nacata vacka coz se u RHR stava
|
|
24.11.2015 21:59 -
Re: Motor zhasíná a rosvítí se kontrolka motoru C5 II 2.0 HDI a hláka depolution system faulty
|
2891060
|
|
jumep
|
|
|
1. je tu na to vlakno
2. v tom je jasne napisane ze tieto veci sa bez diagnostiky nedaju ani odhadom
zhasina to bud na tlak paliva alebo zadusene EGR ventilom - poprosim presunut sa na spravne vlakno
1. je tu na to vlakno
zhasina to bud na tlak paliva alebo zadusene EGR ventilom - poprosim presunut sa na spravne vlakno
|
|
24.11.2015 22:03 -
Re: Motor zhasíná a rosvítí se kontrolka motoru C5 II 2.0 HDI a hláka depolution system faulty
|
2891061
|
|
vaclav74
|
Město: Třebestovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Luki_C5 napsal(a): Toto bez diag asi bude orisek, chce to vlest do parametru a zjistit plneni naftou, prekontrolovat snimace a dalsi zakladni veci. Pokud klepes na cerpadlo nadrze tak tam neni a pokud na vstrikovaci tak by to klidne mohla byt nacata vacka coz se u RHR stava
Diagnostika píe nízký tlak paliva, klepu na čerpadlo v motoru
Diagnostika píe nízký tlak paliva, klepu na čerpadlo v motoru
|
|
24.11.2015 22:04 -
|
2891064
|
|
vaclav74
|
|
|
jumep napsal(a): 1. je tu na to vlakno
Kde najdu to vlákno. Díky
|
|
24.11.2015 22:04 -
|
2891065
|
|
jumep
|
|
|
bubliny iduce za naftovym filtrom nie su?
skus do vyhladavania napisat depollution system faulty
bubliny iduce za naftovym filtrom nie su?
|
|
24.11.2015 22:11 -
|
2891075
|
|
vaclav74
|
|
|
jumep napsal(a): bubliny iduce za naftovym filtrom nie su?
Bubliny li myslel jsem si e je to ta závada ve jsem přetěsnil, auto ujelo cca 5000 km a začalo zhasínat zase, ale teď u bubliny nejdou.
Bubliny li myslel jsem si e je to ta závada ve jsem přetěsnil, auto ujelo cca 5000 km a začalo zhasínat zase, ale teď u bubliny nejdou.
|
|
24.11.2015 22:56 -
|
2891093
|
|
jumep
|
|
|
to chce vidiet online hodnoty a co to robi
ak nejdu bubliny este v akom stave je filter a sitko v nadrzi
to chce vidiet online hodnoty a co to robi
ak nejdu bubliny este v akom stave je filter a sitko v nadrzi
|
|
24.11.2015 22:59 -
|
2891095
|
|
vaclav74
|
|
|
jumep napsal(a): to chce vidiet online hodnoty a co to robi
ak nejdu bubliny este v akom stave je filter a sitko v nadrzi Vechno je kompletně vyčitěné a nové filtry, auto normálně jezdí, plný výkon ve ok, z ničeho nic pípne závada motoru a vypne se motor, dokud nepoklepu vstřikovací čerpadlo tak jen točí a nechytne. kdy poklepu čerpadlo tak ho normálně nastartuju a po 50 kilometrech zhasne kontrolka motoru a jede dokud zase bezduvodne nevypne.
Vechno je kompletně vyčitěné a nové filtry, auto normálně jezdí, plný výkon ve ok, z ničeho nic pípne závada motoru a vypne se motor, dokud nepoklepu vstřikovací čerpadlo tak jen točí a nechytne. kdy poklepu čerpadlo tak ho normálně nastartuju a po 50 kilometrech zhasne kontrolka motoru a jede dokud zase bezduvodne nevypne.
|
|
24.11.2015 23:07 -
|
2891099
|
|
jumep
|
|
|
tak najskor bude regulator alebo cerpadlo KO
skor ten regulator, skontrolovat na nom konektor a ak nepomoze tak skusit vymenit a ak nie tak cerpadlo, ale zasa je to vec co musi opravar / diagnostik povedat, takto sa to od pocitaca neda potvrdit
tak najskor bude regulator alebo cerpadlo KO
skor ten regulator, skontrolovat na nom konektor a ak nepomoze tak skusit vymenit a ak nie tak cerpadlo, ale zasa je to vec co musi opravar / diagnostik povedat, takto sa to od pocitaca neda potvrdit
|
|
24.11.2015 23:08 -
|
2891102
|
|
vaclav74
|
|
|
jumep napsal(a): tak najskor bude regulator alebo cerpadlo KO
skor ten regulator, skontrolovat na nom konektor a ak nepomoze tak skusit vymenit a ak nie tak cerpadlo, ale zasa je to vec co musi opravar / diagnostik povedat, takto sa to od pocitaca neda potvrdit Regulátor ten spodní nebo vrchní solenoid?
Regulátor ten spodní nebo vrchní solenoid?
|
|
24.11.2015 23:11 -
|
2891103
|
|
jumep
|
|
|
spodny, vrchny je nizkotlak a sanie, relativne to moze robit aj ten
nizky tlak ti sposobi bud nedostatok nafty alebo vysokotlaky regulator ked sa nevie zatvorit
inak este tak jazdne skusit mozes podrzat to zhruba v 1800otackach co najdlhsie pod plnym plynom, ak je to vysokotlaky regulator na 90% by to malo spadnut
spodny, vrchny je nizkotlak a sanie, relativne to moze robit aj ten
nizky tlak ti sposobi bud nedostatok nafty alebo vysokotlaky regulator ked sa nevie zatvorit
inak este tak jazdne skusit mozes podrzat to zhruba v 1800otackach co najdlhsie pod plnym plynom, ak je to vysokotlaky regulator na 90% by to malo spadnut
|
|
24.11.2015 23:12 -
|
2891104
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Na tom hornim jsme jednou resili otevrene piny tak zkus ten.
Na tom hornim jsme jednou resili otevrene piny tak zkus ten.
|
|
| |
|
|