| | |
09.11.2014 19:41 -
Re: Depollution system faulty
|
2749825
|
|
jruze
|
|
|
hopik napsal(a): Dakujem za odpovede. Zajtra pozrem konektor na vahe vzduchu.
Predtym kontrolka motoru aspon zhasla, teraz uz svieti stale.
Da sa vaha vzduchu premerat na konektore?
Zhavice mam premerane. Merali sme ich na rele a jeden zhavic je kaput.
Ked stojim na semafore auto sa niekolko krat zdvihne a v zapati klesne.
Měřené hodnoty váhy ti změní EGR ventil!!!
Měřené hodnoty váhy ti změní EGR ventil!!!;-)
|
|
09.11.2014 19:51 -
|
2749826
|
|
hopik
|
Město: Ruzomberok, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
neda sa dopracovat k nejakej scheme zapojenia
neda sa dopracovat k nejakej scheme zapojenia;-)
|
|
11.11.2014 18:22 -
|
2750675
|
|
hopik
|
Město: Ruzomberok, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Dnes mi Renault Scenic moju C5 narazil od zadu. Neubrzdil, ja ano a este ma potlacil do dalsieho vozidla predo mnou a tomu som zrusil zadny naraznik.
Zadny naraznik, piate dvere, lave svetlo a ktovie co este je v keli.
Na prvy pohlad predny naraznik je OK, uvidi co bud az ho dame dole
Budem musiet vyriesit najprv tieto problemy a potom budem riesit hlasku Depollution system faulty.
zatial dakujem.
Dnes mi Renault Scenic moju C5 narazil od zadu. Neubrzdil:-(, ja ano a este ma potlacil do dalsieho vozidla predo mnou a tomu som zrusil zadny naraznik.
Zadny naraznik, piate dvere, lave svetlo a ktovie co este je v keli.
Na prvy pohlad predny naraznik je OK, uvidi co bud az ho dame dole
Budem musiet vyriesit najprv tieto problemy a potom budem riesit hlasku Depollution system faulty.
zatial dakujem.
|
|
22.11.2014 18:31 -
|
2755871
|
|
jofo
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Tak aj ja sa hlasim do klubu chybových hlasok. Dnes som obiehal auto, po pridani plynu zacalo motor dusit a trhalo autom. Tak som ubral a islo to zas v pohode az po nejakom kilometri hlaska a motor zostal v núdzovom rezime. Tiez sa rozsvietila chyba ABS a ESP.Potom bolo pri nizsich otackac pocut ako zacalo nieco v motore cinkat, alebo cvakat ako keby boli zle nastavene ventily alebo co. Pri otackach cca 2500 to stichlo ale pri 2000 to zacalo opat. Chyba na lexii je P0400, P0230 a v polozke ABS je chyba - chyba informacia o zatazeni motora, alebo nieco take. Chcem sa opyta ze co ma caka. Dakujem
Tak aj ja sa hlasim do klubu chybových hlasok. Dnes som obiehal auto, po pridani plynu zacalo motor dusit a trhalo autom. Tak som ubral a islo to zas v pohode az po nejakom kilometri hlaska a motor zostal v núdzovom rezime. Tiez sa rozsvietila chyba ABS a ESP.Potom bolo pri nizsich otackac pocut ako zacalo nieco v motore cinkat, alebo cvakat ako keby boli zle nastavene ventily alebo co. Pri otackach cca 2500 to stichlo ale pri 2000 to zacalo opat. Chyba na lexii je P0400, P0230 a v polozke ABS je chyba - chyba informacia o zatazeni motora, alebo nieco take. Chcem sa opyta ze co ma caka. Dakujem
|
|
22.11.2014 18:51 -
|
2755894
|
|
xm.milan
|
Město: Praha, Auto: C6/2.2 hdi biturbo | Počet příspěvků: 114 |
|
|
Pokud ti cvakají ventil-y tak ti asi odeel hydrotel nebo se k němu přicpal kanál klak oleleje je předpokládám v pohodě.
Pokud ti cvakají ventil-y tak ti asi odeel hydrotel nebo se k němu přicpal kanál klak oleleje je předpokládám v pohodě.
|
|
22.11.2014 19:22 -
|
2755919
|
|
jofo
|
|
|
Rozvody maju nejakých 48000. Prvy majitel menil komplet motor za druhy a v tej dobe menili aj rozvody. Udajne. Ukazoval mi aj fakturu a rozvodova sada tam bola,. ale ci v skutocnosti su aj menene to neviem.
Takze radsej uz motor nestartovat. Ze?
Rozvody maju nejakých 48000. Prvy majitel menil komplet motor za druhy a v tej dobe menili aj rozvody. Udajne. Ukazoval mi aj fakturu a rozvodova sada tam bola,. ale ci v skutocnosti su aj menene to neviem.
Takze radsej uz motor nestartovat. Ze?
|
|
23.11.2014 12:06 -
|
2756310
|
|
jofo
|
|
|
Tak som sa vratil od mechanika. On to nastartoval a auto ide paradne. Ziadna hlaska, ziadny nepravidelny chod. Tak je zas C5ka doma. Ak to spravi zas tak a zostane to v takom stave tak ze potom sa da nieco merat a skusat.
Tak som sa vratil od mechanika. On to nastartoval a auto ide paradne. Ziadna hlaska, ziadny nepravidelny chod. Tak je zas C5ka doma. Ak to spravi zas tak a zostane to v takom stave tak ze potom sa da nieco merat a skusat.
|
|
23.11.2014 12:20 -
|
2756312
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No měl se alespoň diagnostikou podívat, co je tam za nový chyby. I v přechodných. Dalo by se z toho usoudit, jestli jde o banalitu, nebo o něco, co můe vést k destrukci motoru. Jestli to neudělal, dojeď do Piean, dokud to jezdí.
No měl se alespoň diagnostikou podívat, co je tam za nový chyby. I v přechodných. Dalo by se z toho usoudit, jestli jde o banalitu, nebo o něco, co můe vést k destrukci motoru. Jestli to neudělal, dojeď do Piean, dokud to jezdí.
|
|
23.11.2014 12:48 -
|
2756320
|
|
jruze
|
|
|
Jel na rezervu- natáhlo si to bordel z nádre a moná i vodu - nacpal bych do nádre vif a trochu oleje - buď a nebo.
Jel na rezervu- natáhlo si to bordel z nádre a moná i vodu - nacpal bych do nádre vif a trochu oleje - buď a nebo.;-)
|
|
23.11.2014 19:20 -
|
2756542
|
|
jofo
|
|
|
V nadrzi je stale minimalne 20 litrov a vcera tam bolo viac nez polovica. A VIF lejem neustale pri kazdom tankovani. palivovy filter meneny pred 3 tyzdnami spolu s olejom a vzduchacom.
V nadrzi je stale minimalne 20 litrov a vcera tam bolo viac nez polovica. A VIF lejem neustale pri kazdom tankovani. palivovy filter meneny pred 3 tyzdnami spolu s olejom a vzduchacom.
|
|
23.11.2014 19:21 -
|
2756547
|
|
jofo
|
|
|
MIKRA. Ziadne nove chyby nie su. Akurát stale ta zo vcera, len z trvalej zavady je prechodna. A Do Piestan ku komu? Mohol by som jedine tak ze jeden den vecer doveziem auto do Piestan a vlakom nazad.
MIKRA. Ziadne nove chyby nie su. Akurát stale ta zo vcera, len z trvalej zavady je prechodna. A Do Piestan ku komu? Mohol by som jedine tak ze jeden den vecer doveziem auto do Piestan a vlakom nazad.
|
|
23.11.2014 19:46 -
|
2756568
|
|
Mamlas
|
|
|
Mikra myslel zdejsiho mechanika Jumepa.
Sakra jruze me zase predbehl.
Mikra myslel zdejsiho mechanika Jumepa.
Sakra jruze me zase predbehl.
|
|
23.11.2014 20:02 -
|
2756584
|
|
jofo
|
|
|
Dakujem. Napisem a potom dam hned vediet ako som dopadol.
Dakujem. Napisem a potom dam hned vediet ako som dopadol.
|
|
26.11.2014 10:08 -
|
2757921
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Včera nám tak trochu nedopatřením dola nafta na C51 2,2 AT a při tom jak to chciplo se objevila tahle hláka.
Problém je, e to tu chybu píe stále a svítí i kontrolka motoru. Zkoueli sme i odpojit na půl hodky baterku, ale to taky nepomohlo, nicméně mimo toho, e to hlásí chybu se nic jinýho neděja a auto jede uplně normálně. Je jasný, e to má přímou souvislost s tou naftou, spí mě zajímá, jestli to po nějaké (jaké?) době zhasne samo, nebo jestli je třeba jet na diagnostku to nechat smazat?
Včera nám tak trochu nedopatřením dola nafta na C51 2,2 AT a při tom jak to chciplo se objevila tahle hláka.
Problém je, e to tu chybu píe stále a svítí i kontrolka motoru. Zkoueli sme i odpojit na půl hodky baterku, ale to taky nepomohlo, nicméně mimo toho, e to hlásí chybu se nic jinýho neděja a auto jede uplně normálně. Je jasný, e to má přímou souvislost s tou naftou, spí mě zajímá, jestli to po nějaké (jaké?) době zhasne samo, nebo jestli je třeba jet na diagnostku to nechat smazat?
|
|
26.11.2014 10:27 -
|
2757929
|
|
jumep
|
|
|
kombinacia niekolko km a startovani tu hlasku vyhodi sama (ostane len v diagnostike zaznamenana, co je dobre pri nejakom probleme upozornit kedy sa co stalo alebo to nechat teraz zmazat)
kombinacia niekolko km a startovani tu hlasku vyhodi sama (ostane len v diagnostike zaznamenana, co je dobre pri nejakom probleme upozornit kedy sa co stalo alebo to nechat teraz zmazat)
|
|
26.11.2014 20:51 -
|
2758222
|
|
jruze
|
|
|
Juras555 napsal(a): Včera nám tak trochu nedopatřením dola nafta na C51 2,2 AT a při tom jak to chciplo se objevila tahle hláka.
Po zhasnutí a znovu nastartování to znovu vypíe chybu? - jestli ano tak tam něco je , jestli jen svítí kontrolka tak neře sama zhasne.
Po zhasnutí a znovu nastartování to znovu vypíe chybu? - jestli ano tak tam něco je , jestli jen svítí kontrolka tak neře sama zhasne.;-)
|
|
| |
|
|