| | |
01.02.2009 17:43 -
Vypnutí informačních hláek obecně!
|
386910
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
Zdravím,
zajímá mne, zda je moné vypnout obecně hláku např. informaci o zapnutí pásu (0 belt fastened)??
Děkuji za odpověď
Zdravím,
zajímá mne, zda je moné vypnout obecně hláku např. informaci o zapnutí pásu (0 belt fastened)??
Děkuji za odpověď
|
|
01.02.2009 17:48 -
Re: Vypnutí informačních hláek obecně!
|
386911
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ano jde
ano jde
|
|
08.02.2011 13:28 -
|
2372532
|
|
Nesebr
|
|
|
Ahoj
Mam auto teprve par dnu. Kdyz jsem ho vezl z bazaru pipalo, kdyz jsem nezapl pasy. Po par dnech mi prestalo pipat, jen to vypise na displej.
Kde jsem co zmackl, ze to prestalo a jak to zase zapnu?
Ahoj
Mam auto teprve par dnu. Kdyz jsem ho vezl z bazaru pipalo, kdyz jsem nezapl pasy. Po par dnech mi prestalo pipat, jen to vypise na displej.
Kde jsem co zmackl, ze to prestalo a jak to zase zapnu?
|
|
08.02.2011 13:33 -
|
2372535
|
|
jumep
|
|
|
isto to pipalo kvoli pasom?
pokial viem v c5 1 to pipanie nebolo ....
isto to pipalo kvoli pasom?
pokial viem v c5 1 to pipanie nebolo ....
|
|
08.02.2011 13:47 -
|
2372538
|
|
Nesebr
|
|
|
Jeden kratky ton ve stejne chvili, jako napis na displeji. Mozna to byla jen shoda nahod.
Jeden kratky ton ve stejne chvili, jako napis na displeji. Mozna to byla jen shoda nahod.
|
|
08.02.2011 14:04 -
|
2372539
|
|
flyteSVK
|
|
|
tipujem, ze ten kratky ton bolo upozornenie na moznost namrazy ale aspon na C5 II je to tak, ze hlaska o pasoch ma prednost.
tipujem, ze ten kratky ton bolo upozornenie na moznost namrazy :) ale aspon na C5 II je to tak, ze hlaska o pasoch ma prednost.
|
|
08.02.2011 14:20 -
|
2372540
|
|
jumep
|
|
|
tiez mi to nepipa pri mraze
2003 mozno ano ...
tiez mi to nepipa pri mraze :)
2003 mozno ano ...
|
|
08.02.2011 14:58 -
|
2372544
|
|
flyteSVK
|
|
|
C5 II zas vrieska az moc, rano po nastartovani je to hotova kakofonia zvukov (namraza, pasy, park senzory, handsfree)
C5 II zas vrieska az moc, rano po nastartovani je to hotova kakofonia zvukov (namraza, pasy, park senzory, handsfree)
|
|
08.09.2011 19:55 -
|
2412570
|
|
Adeon11
|
|
|
no mne nepípa sedacka spolujazdca od momentu co som auto kupil (asi mesiac dozadu), moja aj zadne vrieskaju,a spolujazdcova ani pri jazde ked sa odopne pas...na akom principe to vlastne funguje, pripadne kde moze byt zrada? na druhej strane by som mal byt rad ze to nevrieska
no mne nepípa sedacka spolujazdca od momentu co som auto kupil (asi mesiac dozadu), moja aj zadne vrieskaju,a spolujazdcova ani pri jazde ked sa odopne pas...na akom principe to vlastne funguje, pripadne kde moze byt zrada? na druhej strane by som mal byt rad ze to nevrieska :-))))
|
|
08.09.2011 20:00 -
|
2412572
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Adeon11 napsal(a): no mne nepípa sedacka spolujazdca od momentu co som auto kupil (asi mesiac dozadu), moja aj zadne vrieskaju,a spolujazdcova ani pri jazde ked sa odopne pas...na akom principe to vlastne funguje, pripadne kde moze byt zrada? na druhej strane by som mal byt rad ze to nevrieska
řidičova sedačka nemá zátěové čídlo, spolujezdec má v sedáku čidlo, zadní sedačky čidla nemají, jinak u mně v profilu je nějaké foto o tom, vzadu, kdy si sedne a nezapne, tak ti nic nepíská, kdy si ale sedne, připoutá se a za jízdy odpoutá, tak pískáááá , jinak nejspíe zkontrolovat dráty po sedákem a konektory - viz foto
řidičova sedačka nemá zátěové čídlo, spolujezdec má v sedáku čidlo, zadní sedačky čidla nemají, jinak u mně v profilu je nějaké foto o tom, vzadu, kdy si sedne a nezapne, tak ti nic nepíská, kdy si ale sedne, připoutá se a za jízdy odpoutá, tak pískáááá , jinak nejspíe zkontrolovat dráty po sedákem a konektory - viz foto
|
|
08.09.2011 22:33 -
|
2412617
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
mě se to chová u mého vozu takto:nejsem li připoután, po nastartování pískne 1x a zároveň vypíe hláku o připoutání na display a na palubce se rozsvítí červená kontrolka se symbolem panáčka s pásem. v průběhu pak jetě několikrát vypíe hláku na display. ve ale pouze u řidiče.
mě se to chová u mého vozu takto:nejsem li připoután, po nastartování pískne 1x a zároveň vypíe hláku o připoutání na display a na palubce se rozsvítí červená kontrolka se symbolem panáčka s pásem. v průběhu pak jetě několikrát vypíe hláku na display. ve ale pouze u řidiče.
|
|
08.09.2011 23:35 -
|
2412633
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
takto aj mne
takto aj mne
|
|
08.09.2011 23:56 -
|
2412637
|
|
jumep
|
|
|
neporovnavajte chovanie c5 1 a c5 2 ...
Adeon11 - v diagnostike sa da nastavit co ma pipat a co nie, mozes to mat deaktivovane
neporovnavajte chovanie c5 1 a c5 2 ...
Adeon11 - v diagnostike sa da nastavit co ma pipat a co nie, mozes to mat deaktivovane
|
|
09.09.2011 09:31 -
|
2412658
|
|
jumep
|
|
|
predpokladam ze to bude softom BSI, po upgrade by to malo byt rovnake a vypnutelne selektivne vzdy
predpokladam ze to bude softom BSI, po upgrade by to malo byt rovnake a vypnutelne selektivne vzdy
|
|
09.09.2011 19:54 -
|
2412695
|
|
Adeon11
|
|
|
jj ked sa vrati z dovolenky chlapik s diag tak to odskusame,diky moc za tip
jj ked sa vrati z dovolenky chlapik s diag tak to odskusame,diky moc za tip
|
|
22.11.2011 22:07 -
|
2426799
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
dá sa vypnú pípanie ked sa otvoria dáke dvere?
dá sa vypnú pípanie ked sa otvoria dáke dvere?
|
|
22.11.2011 22:08 -
|
2426802
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial nie
celkovo sa da pipanie odstranit pipakom z commu, ale otazka je ci by to zasa nechadzalo chybu v comme
bohuzial nie
celkovo sa da pipanie odstranit pipakom z commu, ale otazka je ci by to zasa nechadzalo chybu v comme :)
|
|
23.11.2011 09:03 -
|
2426894
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Ja mám jeden problém. Vypol som si funkciu aut. zamykania dverí, ale akosi to neplatí pre kufor. tve ma, keď ráno pristavím a nastupujú kamaráti do auta, e musím otvori dvere (žubovožné) aby odomklo kufor. Dá sa to robi aj tlačítkom (2x stlači - zamkne, odomkne) ale to cvakanie tie tve...
Nedá sa diagnostikou vypnú automatické zamykanie kufra po rozjazde?
Ja mám jeden problém. Vypol som si funkciu aut. zamykania dverí, ale akosi to neplatí pre kufor. tve ma, keď ráno pristavím a nastupujú kamaráti do auta, e musím otvori dvere (žubovožné) aby odomklo kufor. Dá sa to robi aj tlačítkom (2x stlači - zamkne, odomkne) ale to cvakanie tie tve...
Nedá sa diagnostikou vypnú automatické zamykanie kufra po rozjazde?
|
|
23.11.2011 10:00 -
|
2426905
|
|
jumep
|
|
|
pokial viem, toto sa neda, kufor je uplne neviazany na zamykanie auta
sice si s tym nemusel nikdy mat skusenost, ale je to presne preto, aby ti nevybrali kufor
a) za jazdy
b) na krizovatke
a zamykanie po rozjazde je presne na to iste, niekolko ludi z BA to uz ocenilo ...
pokial viem, toto sa neda, kufor je uplne neviazany na zamykanie auta
sice si s tym nemusel nikdy mat skusenost, ale je to presne preto, aby ti nevybrali kufor
a) za jazdy
b) na krizovatke
a zamykanie po rozjazde je presne na to iste, niekolko ludi z BA to uz ocenilo ...
|
|
| |
|
|