Dnes 10:34 -
X7 vypnutí hláky o nenalezení ventilků
|
3386882
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
Zdravím, letos jsem vyměnil C5 II za X7 a zatím co II kola bez čidel tlaku pouze oznámila a dále "neotravovala" X7 je důslednějí a kromě kontrolky kontolky tlaku svítí trvale i servis. Doufám e to diag umí vypnout. A druhá otázka, sehnal jsem starí čidla z X7, ale vypadá to e jich bylo více typů (dle tvrzení pneuservisu) Netuíte zdali 2017 zvládá i starí typy? A e by si je sama napárovala v to raději ani nedoufám
Zdravím, letos jsem vyměnil C5 II za X7 a zatím co II kola bez čidel tlaku pouze oznámila a dále "neotravovala" X7 je důslednějí a kromě kontrolky kontolky tlaku svítí trvale i servis. Doufám e to diag umí vypnout. A druhá otázka, sehnal jsem starí čidla z X7, ale vypadá to e jich bylo více typů (dle tvrzení pneuservisu) Netuíte zdali 2017 zvládá i starí typy? A e by si je sama napárovala v to raději ani nedoufám ;)
|
|
Dnes 14:21 -
Re: X7 vypnutí hláky o nenalezení ventilků
|
3386884
|
|
Hanz 397
|
|
|
Víc typů je, ale dost často jsou zaměnné, systém jde vypnout tuím do roku výroby 2014 a napárovat je a nechat leet někde v autě nestačí - musí být v kolech (musí se pohybovat a reálně měřit - jestli to bylo myleno takhle s tím napárováním).
Víc typů je, ale dost často jsou zaměnné, systém jde vypnout tuím do roku výroby 2014 a napárovat je a nechat leet někde v autě nestačí - musí být v kolech (musí se pohybovat a reálně měřit - jestli to bylo myleno takhle s tím napárováním).
|
|
Dnes 15:45 -
Re: X7 vypnutí hláky o nenalezení ventilků
|
3386885
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
Tím "samo" napárováním jsem myslel zdali si nemí vztřebat nové ventilky v kolech sama bez ručního zápisu do Diag. Má bývalá old II 2006 to neuměla, ale přeci jen za 10 let mohli soudruzi v Francii třeba dostat uitečný nápad
Tím "samo" napárováním jsem myslel zdali si nemí vztřebat nové ventilky v kolech sama bez ručního zápisu do Diag. Má bývalá old II 2006 to neuměla, ale přeci jen za 10 let mohli soudruzi v Francii třeba dostat uitečný nápad ;)
|
|
| |