26.04.2024 19:24 -
oil level measurement invalid
|
3379162
|
|
Janmusil10
|
Město: Borovany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Čaute,
Neřeil někdo tuhle hláku? Při nastartování to hlásí neplatné měření hladiny oleje. Auto je cca měsíc po výměně oleje. Pokud zmáčknu "check" tak ádnou chybu neukáe. Na diag. se o víkendu nedostanu, napadá mě, jestli to nemůe být přelitý? K autu se dostanu a zítra, tak zatím zkouím vymyslet co a jak
- Vyčistit konektory
- Zkontrolovat hladinu oleje
- Výměna čidla (?)
Pokud někdo řeil, za radu budu vděčný
Čaute,
Neřeil někdo tuhle hláku? Při nastartování to hlásí neplatné měření hladiny oleje. Auto je cca měsíc po výměně oleje. Pokud zmáčknu "check" tak ádnou chybu neukáe. Na diag. se o víkendu nedostanu, napadá mě, jestli to nemůe být přelitý? K autu se dostanu a zítra, tak zatím zkouím vymyslet co a jak :D
- Vyčistit konektory
- Výměna čidla (?)
Pokud někdo řeil, za radu budu vděčný :)
|
|
27.04.2024 17:45 -
Re: oil level measurement invalid
|
3379201
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Janmusil10 napsal(a): Čaute,
Neřeil někdo tuhle hláku? Při nastartování to hlásí neplatné měření hladiny oleje. Auto je cca měsíc po výměně oleje. Pokud zmáčknu "check" tak ádnou chybu neukáe. Na diag. se o víkendu nedostanu, napadá mě, jestli to nemůe být přelitý? K autu se dostanu a zítra, tak zatím zkouím vymyslet co a jak
- Vyčistit konektory
- Výměna čidla (?)
Pokud někdo řeil, za radu budu vděčný
Jj,
měl jsem to taky,
moc oleje, hlásilo to i kdy byl přesně po horní rysku.
Stačilo hadičkou 1 -2 dcl odsát a bylo po problému
vlkr
Jj,
měl jsem to taky,
moc oleje, hlásilo to i kdy byl přesně po horní rysku.
Stačilo hadičkou 1 -2 dcl odsát a bylo po problému
vlkr
|
|
| |