| | |
11.02.2018 12:10 -
Braking fault
|
3130579
|
|
JirkaK
|
Město: Soběslav, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj, včera jsem vyrazil s c5 na výlet a po ujetí 3km přiel problém. Po nějaké chvíli jsem sundal nohu z plynu abych nezrychloval ale auto dále zrychlovalo dokud jsem nevyřadil rychlostní stupeň, poté jsem zabrzdil a mezitím se mi na palubovce rozvítilo Stop a začalo to hlásit chybu "Braking Fault", pokud to znamená breaking fault tak bych to chápal, ale brzdy mám v pořádku a neumím si to dát do spojitosti s tím, e plynový pedál přidává i kdy nechci.. Díky za rady
Ahoj, včera jsem vyrazil s c5 na výlet a po ujetí 3km přiel problém. Po nějaké chvíli jsem sundal nohu z plynu abych nezrychloval ale auto dále zrychlovalo dokud jsem nevyřadil rychlostní stupeň, poté jsem zabrzdil a mezitím se mi na palubovce rozvítilo Stop a začalo to hlásit chybu "Braking Fault", pokud to znamená breaking fault tak bych to chápal, ale brzdy mám v pořádku a neumím si to dát do spojitosti s tím, e plynový pedál přidává i kdy nechci.. Díky za rady
|
|
11.02.2018 18:21 -
Re: Braking fault
|
3130787
|
|
jumep
|
|
|
ono to nema moc ako zistit mechanicky problem na brzdach, cize to je nejaky elektronicky
chce to diagnostiku, ale to znie ako nieco s ABS jednoutkou
ono to nema moc ako zistit mechanicky problem na brzdach, cize to je nejaky elektronicky
chce to diagnostiku, ale to znie ako nieco s ABS jednoutkou
|
|
11.02.2018 19:03 -
|
3130814
|
|
jumep
|
|
|
jo, ale nie braking fault
jo, ale nie braking fault
|
|
11.02.2018 19:14 -
|
3130823
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
a kdyz ne Braking fault tak co?..je to prvni generace , ne vsechny ECU posilali ASR/ESP fault
bez diagnostiky nelze jednoznacne rict ze je neco vadne...
Braking faulty muze byt cokoliv
a kdyz ne Braking fault tak co?..je to prvni generace , ne vsechny ECU posilali ASR/ESP fault
bez diagnostiky nelze jednoznacne rict ze je neco vadne...
Braking faulty muze byt cokoliv
|
|
11.02.2018 20:43 -
|
3130854
|
|
jruze
|
|
|
To by mohlo být i málo brzdovky ,ale pochopil jsem e auto zrychluje i bez plynu a to asi ani kapalina ani ABS neudělá to vypadá buď na ecu nebo tempomat(pokud ho má) a KO brz.spínač . A co má společného ABS se zrychlováním ? - mně toto dělala (na C5II) vadná páčka tempomatu - si si jel vklídku za autem a zničeho nic to seplo tempomat nahoru do plnejch.
To by mohlo být i málo brzdovky ,ale pochopil jsem e auto zrychluje i bez plynu a to asi ani kapalina ani ABS neudělá to vypadá buď na ecu nebo tempomat(pokud ho má) a KO brz.spínač . A co má společného ABS se zrychlováním ? - mně toto dělala (na C5II) vadná páčka tempomatu - si si jel vklídku za autem a zničeho nic to seplo tempomat nahoru do plnejch.;-)
|
|
11.02.2018 20:51 -
|
3130855
|
|
JirkaK
|
Město: Soběslav, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
To je moné, tempomat to má, myslím neoriginální, nepamatuju si jestli sem se vrtěl a nejak do toho touchnul, i to se mohlo stát. Brzdovku sem zkontroloval, ve v pořádku. Dneska sem projíděl a bez problémů. Dalí problém mám s tím, e auto i přes to e má nové svíčky a filtry atd po kompletním servisu tak dlouho startuje ne chytne pak zahapruje a pak bez problémů, ale nevím jak vyřeit ty divné dlouhé starty.
A jetě cestou zpět domů mi praskla árovka Nějak se to celé pos..á. Předtím jsem najezdil s Xantií 42tisíc km za 3/4 roku a téměř bez problémů, teď jsem inovoval a zatím tedy jsem z toho nějaký nijaký
To je moné, tempomat to má, myslím neoriginální, nepamatuju si jestli sem se vrtěl a nejak do toho touchnul, i to se mohlo stát. Brzdovku sem zkontroloval, ve v pořádku. Dneska sem projíděl a bez problémů. Dalí problém mám s tím, e auto i přes to e má nové svíčky a filtry atd po kompletním servisu tak dlouho startuje ne chytne pak zahapruje a pak bez problémů, ale nevím jak vyřeit ty divné dlouhé starty.
A jetě cestou zpět domů mi praskla árovka :D Nějak se to celé pos..á. Předtím jsem najezdil s Xantií 42tisíc km za 3/4 roku a téměř bez problémů, teď jsem inovoval a zatím tedy jsem z toho nějaký nijaký :)
|
|
11.02.2018 21:13 -
|
3130868
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
neorigo tempomat ?
to by samozdrejme problem byt mohl,zalezi na kontrukci...
problemu muze byt nekolik...vic informaci by pomohlo..nejlepe prohlidka mechanikem s diagnostikou (ne Delphi,Autocom,KTS atd a uz vubec ne ELMxxx)
neorigo tempomat ?
to by samozdrejme problem byt mohl,zalezi na kontrukci...
problemu muze byt nekolik...vic informaci by pomohlo..nejlepe prohlidka mechanikem s diagnostikou (ne Delphi,Autocom,KTS atd a uz vubec ne ELMxxx)
|
|
| |
|
|