| | |
04.06.2016 21:47 -
Parking break faulty
|
2958320
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Dnes se manelce stala taková věc. Začala ji poblikávat navigace, po té zaparkovala a u nenastartovala. Ve bez elektriky. Tak jsem přijel, zkusil jsem nastartovat, nic,černo, startér mrtvý. No po pár pokusech jsem se podíval do kufru na baterii a ejhle, upadl kontakt z mínusu, spí se uklepal. Tak jsem jen tak provizorně opravil, neb je to nějaká specialní svorka, tak tu snad koupím v pondělí v citroenu. Ale otázka zní, pořád na mně bliká při zaparkování symbol brzdy, rychle za sebou a je tam ta hláka. I po zamčení auta.
Dnes se manelce stala taková věc. Začala ji poblikávat navigace, po té zaparkovala a u nenastartovala. Ve bez elektriky. Tak jsem přijel, zkusil jsem nastartovat, nic,černo, startér mrtvý. No po pár pokusech jsem se podíval do kufru na baterii a ejhle, upadl kontakt z mínusu, spí se uklepal. Tak jsem jen tak provizorně opravil, neb je to nějaká specialní svorka, tak tu snad koupím v pondělí v citroenu. Ale otázka zní, pořád na mně bliká při zaparkování symbol brzdy, rychle za sebou a je tam ta hláka. I po zamčení auta.
|
|
04.06.2016 21:51 -
Re: Parking break faulty
|
2958322
|
|
jumep
|
|
|
zrejme jak to umrelo nieco zblblo
klasicke doporucenie - diagnostika ... inak je to len brutalne hadanie ...
jo. ps: break a brake je dost velky rozdiel
zrejme jak to umrelo nieco zblblo
klasicke doporucenie - diagnostika ... inak je to len brutalne hadanie ...
jo. ps: break a brake je dost velky rozdiel :)
|
|
04.06.2016 22:15 -
|
2958329
|
|
jruze
|
|
|
no tím e to bylo bez napětí a zhasli auto brzda od jednotky dostala příkaz k zataení co se nestalo tak la do chyby - myslím e bude stačit nakalibrovat.Nepouívat a navtívit servis .
no tím e to bylo bez napětí a zhasli auto brzda od jednotky dostala příkaz k zataení co se nestalo tak la do chyby - myslím e bude stačit nakalibrovat.Nepouívat a navtívit servis .
|
|
05.06.2016 11:07 -
|
2958428
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Ok,za angličtinu se omlouvám.Čekám a dorazí mechanik.
Ok,za angličtinu se omlouvám.Čekám a dorazí mechanik.
|
|
05.06.2016 12:17 -
|
2958459
|
|
jruze
|
|
|
V manuálu je tuím napsáno(ale týká se to kdy neodbrzdí) e odbrzdit pojistkou - no ale aby nedolo ke zničení by jsi u neměl nastartovat a zhasnout motor(nebo deaktivovat automatické zabrdění) a to u tam myslím napsáno není - je tam jen ,,kontaktovat servis" - nevím proč neudělali nějakou elektronickou ochranu na zařízení za 30000,- ? Někde ale asi v jiném vláknu jsem dával nějaké foto
V manuálu je tuím napsáno(ale týká se to kdy neodbrzdí) e odbrzdit pojistkou - no ale aby nedolo ke zničení by jsi u neměl nastartovat a zhasnout motor(nebo deaktivovat automatické zabrdění) a to u tam myslím napsáno není - je tam jen ,,kontaktovat servis" - nevím proč neudělali nějakou elektronickou ochranu na zařízení za 30000,- ? Někde ale asi v jiném vláknu jsem dával nějaké foto
Přílohy: 12042016293.jpg ( 797150b ) - takto to vypadá uvnitř (je to nerozebiratelné 12042016297.jpg ( 806119b ) - tohle se s tím stane |
|
05.06.2016 18:19 -
|
2958597
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Ochranu tam nedavaj prave proto ze to stoji 30tis. V dnesni dobe potrebuji tocit ND ze skladu. Blba doba. lidi nechteji nic delat, vse automaticke...
Ochranu tam nedavaj prave proto ze to stoji 30tis. V dnesni dobe potrebuji tocit ND ze skladu. Blba doba. lidi nechteji nic delat, vse automaticke...
|
|
05.06.2016 22:29 -
|
2958696
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
jruze napsal(a): V manuálu je tuím napsáno(ale týká se to kdy neodbrzdí) e odbrzdit pojistkou - no ale aby nedolo ke zničení by jsi u neměl nastartovat a zhasnout motor(nebo deaktivovat automatické zabrdění) a to u tam myslím napsáno není - je tam jen ,,kontaktovat servis" - nevím proč neudělali nějakou elektronickou ochranu na zařízení za 30000,- ? Někde ale asi v jiném vláknu jsem dával nějaké foto
Tohle mi hlava nebere. Takhle frekventovana soucastka a prevody z plastu? To je snad vtip?
Tohle mi hlava nebere. Takhle frekventovana soucastka a prevody z plastu? To je snad vtip?
|
|
06.06.2016 10:16 -
|
2958828
|
|
mirasa
|
|
|
Jinak mimo téma,sbírka na baterku mínusová 3147 kč
Jinak mimo téma,sbírka na baterku mínusová 3147 kč :-o
|
|
21.09.2016 10:53 -
Kontrolky abs,esp,a automatická ručná brzda mi vypisuje chybu.
|
2996122
|
|
Tomá 1991
|
Město: Vežký Biel, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Najprv mi občas počas pomalej jazdy alebo prejdením cez retarder vyhodilo chybu automatickej ručnej brzdy. Po vypnutí motora a natartovaní to zmizlo. Potom mi vyhodilo abs,esp spolu s ručnou brzdou. Ráno to zmizlo a celý deň počítač neukazoval iadnu chybu. Dnes som natartoval a hneď mi vyhodilo tieto chyby. Stlačil som brzdu, zaradil D a stlačil som tlačítko áut. Ručnej brzdy a vypísalo mi, e najprv musím liapnu na brzdu pritom brzdu som stlačil. Po pridaní plynu sa automaticky vypla ale kontrolky stále svietia. Poraďte mi prosím čo tomu môe by...
Najprv mi občas počas pomalej jazdy alebo prejdením cez retarder vyhodilo chybu automatickej ručnej brzdy. Po vypnutí motora a natartovaní to zmizlo. Potom mi vyhodilo abs,esp spolu s ručnou brzdou. Ráno to zmizlo a celý deň počítač neukazoval iadnu chybu. Dnes som natartoval a hneď mi vyhodilo tieto chyby. Stlačil som brzdu, zaradil D a stlačil som tlačítko áut. Ručnej brzdy a vypísalo mi, e najprv musím liapnu na brzdu pritom brzdu som stlačil. Po pridaní plynu sa automaticky vypla ale kontrolky stále svietia. Poraďte mi prosím čo tomu môe by...
|
|
21.09.2016 14:36 -
|
2996162
|
|
jumep
|
|
|
chyba je v na 90% v brzdovom spinaci
chyba je v na 90% v brzdovom spinaci
|
|
01.10.2016 00:31 -
|
2998592
|
|
ivanivan
|
|
|
Opravil si auto v profilu a odpověď Jumep
Opravil si auto v profilu a odpověď Jumep :palec
|
|
01.10.2016 12:36 -
|
2998626
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Chlapi, mensi dotaz
Ked zle dovriem dvere na aute a z autom sa pohnem, tak na palubaku sa vypise nieco o zlyhani park. brzdy (presne si to nepamatam) a za doprovodu toho hnusneho zvuku.
Je to normal?
Stalo sa mi to 2x,priznavam, ze som bol trochu v panike a az vlastne ten 2x som si vsimol nedovrete dvere.
To sa na nedovrete dvere neda upozornit inak, nez hlasenim o parkovacej brzde?
Ak to je standard, tak su v Citroene riadne trapny ludia. Uz len koli tomu, ze zobrazeni otvorenych dveri sa na displeji zobrazi len na moment.
Chlapi, mensi dotaz
Ked zle dovriem dvere na aute a z autom sa pohnem, tak na palubaku sa vypise nieco o zlyhani park. brzdy (presne si to nepamatam) a za doprovodu toho hnusneho zvuku.
Je to normal?
Stalo sa mi to 2x,priznavam, ze som bol trochu v panike a az vlastne ten 2x som si vsimol nedovrete dvere.
Ak to je standard, tak su v Citroene riadne trapny ludia. Uz len koli tomu, ze zobrazeni otvorenych dveri sa na displeji zobrazi len na moment.
|
|
01.10.2016 22:24 -
|
2998703
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
eisy811 napsal(a): Chlapi, mensi dotaz
Je to normal?
Kdy jsou patně zavřené dveře, tak mi to píe, e jsou otevřené dveře a zobrazí se které. včetně zvukového doprovodu. Ale s parkovací brzdou nic.
Kdy jsou patně zavřené dveře, tak mi to píe, e jsou otevřené dveře a zobrazí se které. včetně zvukového doprovodu. Ale s parkovací brzdou nic.
|
|
03.10.2016 19:32 -
|
2999402
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Pochopim to, ak vypnem motor a otvorim dvere, ano, aj vtedy to hlasi, ze je odbrzdene. Ale preco to nehlasi dvere, ak su pootvorene? Ked otvorim niektore dvere, tak sa na displeji zobrazi na chvilku hlaska, ktore o tom, ktore sa otvorili, ale breco nie, ak auto sa da do pohybu?
Video som musel upnut na youtube, neslo mi tu vlozit ako prilohu
.link.
Pochopim to, ak vypnem motor a otvorim dvere, ano, aj vtedy to hlasi, ze je odbrzdene. Ale preco to nehlasi dvere, ak su pootvorene? Ked otvorim niektore dvere, tak sa na displeji zobrazi na chvilku hlaska, ktore o tom, ktore sa otvorili, ale breco nie, ak auto sa da do pohybu?
Video som musel upnut na youtube, neslo mi tu vlozit ako prilohu
https://m.youtube.com/watch?v=qGxBA28X14k
|
|
03.11.2016 06:30 -
|
3008132
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Ahojte,
tak se eně u párkrát stalo, e jede do práce a po ujetí několika km vyskočí hláka PARKING BREAK FAULTY za doprovodu pípání a k tomu se rozsvítí SERVIS, ABS a ESP. Po opětovném nastartování se u nic nezobrazí.
Máte nějaké typy ne se dostanu na diagnostiku ?
Předem díky, Vaek.
Ahojte,
tak se eně u párkrát stalo, e jede do práce a po ujetí několika km vyskočí hláka PARKING BREAK FAULTY za doprovodu pípání a k tomu se rozsvítí SERVIS, ABS a ESP. Po opětovném nastartování se u nic nezobrazí.
Máte nějaké typy ne se dostanu na diagnostiku ?
Předem díky, Vaek.
|
|
| |
|
|