| | |
21.02.2016 23:26 -
Závada řízení motoru
|
2920741
|
|
ivanivan
|
|
|
Vyskočila mi závada řízení motoru na C5II 2,2hdi 98kW. Nael jsem prasklou hadičku u EGR a mám ulomený plast u swirlu, ale opravený dle návodu tady. Objevuje se občas. Při zátěi do kopce a rychlosti vyí, ne 90km/h.
Vyskočila mi závada řízení motoru na C5II 2,2hdi 98kW. Nael jsem prasklou hadičku u EGR a mám ulomený plast u swirlu, ale opravený dle návodu tady. Objevuje se občas. Při zátěi do kopce a rychlosti vyí, ne 90km/h.
|
|
22.02.2016 00:24 -
Re: Závada řízení motoru
|
2920754
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Nic ve zlem, ale povaha tohoto prispevku se zda byt oznamovaci, nebo mas nejaky dotaz? Neni to z toho zcela zrejme
jaka konkretne vyskocila zavada, chybova hlaska?
Nic ve zlem, ale povaha tohoto prispevku se zda byt oznamovaci, nebo mas nejaky dotaz? Neni to z toho zcela zrejme :)
jaka konkretne vyskocila zavada, chybova hlaska?
|
|
22.02.2016 10:17 -
|
2920775
|
|
ivanivan
|
|
|
Hláka "Závada řízení motoru" a jestli někdo neví kde začít pátrat?
Hláka "Závada řízení motoru" a jestli někdo neví kde začít pátrat?
|
|
22.02.2016 14:14 -
|
2920829
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..tudle jsem videl j jednom bazaru kristalovou kouli,pry funguje docela dobre
sorry najku,nemohl jsem si pomoct
..tudle jsem videl j jednom bazaru kristalovou kouli,pry funguje docela dobre
sorry najku,nemohl jsem si pomoct
|
|
22.02.2016 16:01 -
|
2920852
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
To je hláka na displeji, e?
Take skutečnou závadu přečíst diagnostikou.
To je hláka na displeji, e?
Take skutečnou závadu přečíst diagnostikou.
|
|
22.02.2016 17:46 -
|
2920862
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Určitě dej auto na Diagnostiku a je moné, e ti napíe "přechodná závada - tlak turbodmychadla, změřený tlak turbodmychadla je příli vysoký". Tak to bylo aspoň u mě. U "Jumep" Petera jsem v jeho profilu nael fotku a popis, jak odzkouet funkčnost SWIRL ventilu, tam odchází jeho membrána, nebo pak vedení k němu. Tím se ztrácí podtlak a pak je na světě tato hláka, závada. Zkusil jsem odpojit hadičku ke swirlu a zaslepit... (na chvíli odstavit tak SWIRL a bylo to v pořádku. Membránu SWIRL jsem koupil v Citroenu, je to díl č. 036387. (To ale a po té, kdy zjistí, jestli je vadné vedení ke SWIRL membráně, nebo samotná membrána... Snad jsem pomohl.
Určitě dej auto na Diagnostiku a je moné, e ti napíe "přechodná závada - tlak turbodmychadla, změřený tlak turbodmychadla je příli vysoký". Tak to bylo aspoň u mě. U "Jumep" Petera jsem v jeho profilu nael fotku a popis, jak odzkouet funkčnost SWIRL ventilu, tam odchází jeho membrána, nebo pak vedení k němu. Tím se ztrácí podtlak a pak je na světě tato hláka, závada. Zkusil jsem odpojit hadičku ke swirlu a zaslepit... (na chvíli odstavit tak SWIRL a bylo to v pořádku. Membránu SWIRL jsem koupil v Citroenu, je to díl č. 036387. (To ale a po té, kdy zjistí, jestli je vadné vedení ke SWIRL membráně, nebo samotná membrána... Snad jsem pomohl.
Přílohy: podtlak uniká.jpg ( 166700b ) - výpis diagnostiky 87468707_10959538764f3660829690c.jpg ( 519050b ) - foto od \\\"Jumep\\\" - jak zjistit závadu podtlaku 20160127_155958.jpg ( 650768b ) - zaslepení na zkouku funkce |
|
22.02.2016 18:55 -
|
2920888
|
|
jruze
|
|
|
JirkaŘ napsal(a): Určitě dej auto na Diagnostiku a je moné, e ti napíe "přechodná závada - tlak turbodmychadla, změřený tlak turbodmychadla je příli vysoký". Tak to bylo aspoň u mě. U "Jumep" Petera jsem v jeho profilu nael fotku a popis, jak odzkouet funkčnost SWIRL ventilu, tam odchází jeho membrána, nebo pak vedení k němu. Tím se ztrácí podtlak a pak je na světě tato hláka, závada. Zkusil jsem odpojit hadičku ke swirlu a zaslepit... (na chvíli odstavit tak SWIRL a bylo to v pořádku. Membránu SWIRL jsem koupil v Citroenu, je to díl č. 036387. (To ale a po té, kdy zjistí, jestli je vadné vedení ke SWIRL membráně, nebo samotná membrána... Snad jsem pomohl.
Hezké,ale musí zaslepit přívod podtlaku před ventilem aby jsi měl jistotu e to není i ventil - ty také občas zloběj.
Hezké,ale musí zaslepit přívod podtlaku před ventilem aby jsi měl jistotu e to není i ventil - ty také občas zloběj.
|
|
22.02.2016 21:19 -
|
2920968
|
|
ivanivan
|
|
|
Na diag samozřejmě jdu (tento týden). Chtěl jsem nasměrovat (díky JirkaŘ), jestli to někoho potkalo
Na diag samozřejmě jdu (tento týden). Chtěl jsem nasměrovat (díky JirkaŘ), jestli to někoho potkalo
|
|
| |
|
|