| | |
31.01.2016 05:56 -
Re: Kontrolka STOP
|
2912998
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
Tak jsem to hned rád vyzkouel. Při jízdě jsem povytahl ruční brzdu při jízdě. Nic nepípá, nic nepíe jen se rozsvítí červená kontrolka s vykřičníkem a nápis stop. Ale toho stop jsem si skoro ani neviml, pouze té červené kontroly brzd vykřičník. Take ručka to nebude pokud svítí jen stop.
Tak jsem to hned rád vyzkouel. Při jízdě jsem povytahl ruční brzdu při jízdě. Nic nepípá, nic nepíe jen se rozsvítí červená kontrolka s vykřičníkem a nápis stop. Ale toho stop jsem si skoro ani neviml, pouze té červené kontroly brzd vykřičník. Take ručka to nebude pokud svítí jen stop.
|
|
31.01.2016 09:39 -
|
2913040
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
U mne pípne vdycky, stačí nechat páku malinko povytaenou a při rozjezdu okamitě jednou pípne, jinak kdy je ruční brzda zataená, nemám anci se rozjet, motor se zadusí a chcípne, asi jde o to, jak je seřízená.
U mne pípne vdycky, stačí nechat páku malinko povytaenou a při rozjezdu okamitě jednou pípne, jinak kdy je ruční brzda zataená, nemám anci se rozjet, motor se zadusí a chcípne, asi jde o to, jak je seřízená. ;-)
|
|
31.01.2016 10:07 -
|
2913054
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
63zdenda napsal(a): U mne pípne vdycky, stačí nechat páku malinko povytaenou a při rozjezdu okamitě jednou pípne, jinak kdy je ruční brzda zataená, nemám anci se rozjet, motor se zadusí a chcípne, asi jde o to, jak je seřízená.
Kdy je zataena taky se nerozjedu. Já to zkouel za jízdy a jen přizvedl aby se rozsvítilo něco. Nic mi nepipne a rozsvítí červený vykřičník a stop. Kdy stojím, běí motor a zařadim D a mám ruční zataenou tak to pipne, napíe upozornění na displeji ale stop se rozsviti a kdy se rozjedu. Jinak ne.
Kdy je zataena taky se nerozjedu. Já to zkouel za jízdy a jen přizvedl aby se rozsvítilo něco. Nic mi nepipne a rozsvítí červený vykřičník a stop. Kdy stojím, běí motor a zařadim D a mám ruční zataenou tak to pipne, napíe upozornění na displeji ale stop se rozsviti a kdy se rozjedu. Jinak ne.
|
|
31.01.2016 10:20 -
|
2913066
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
DOUFAK napsal(a): Myslím snad,e to něco i psalo,ale co to u nevím a taky si nejsem jistý,jestli to dávalo opravdu nějakou hláku.
jruze napsal(a): Hladina vody,oleje,ostřikovačů by nemělo signalizovat STOP. Je k tomu hláka?
Nízká hladina vody v expanzce - pípne , rozsvítí STOP , napíe hláku , která svítí pár vteřin , take rychle vyfotit a na google překladaču přeloit ( mám tam holandtinu nebo co to je zač ) . STOP ka svítila furt .
Myslím snad,e to něco i psalo,ale co to u nevím a taky si nejsem jistý,jestli to dávalo opravdu nějakou hláku.
Hladina vody,oleje,ostřikovačů by nemělo signalizovat STOP. Je k tomu hláka?
Nízká hladina vody v expanzce - pípne , rozsvítí STOP , napíe hláku , která svítí pár vteřin , take rychle vyfotit a na google překladaču přeloit ( mám tam holandtinu nebo co to je zač ) . STOP ka svítila furt .
|
|
31.01.2016 10:56 -
|
2913094
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dal jsem se trochu do čtení informační zprávy palubního počítače, no a jestli to pomůe, tak málo vody v nádobce ostřikovačů jsou dvě hláky - screen wash fluid a top up washed fluid.
Málo chladící vody v expance - lewel of cooling circuit low.
Dal jsem se trochu do čtení informační zprávy palubního počítače, no a jestli to pomůe, tak málo vody v nádobce ostřikovačů jsou dvě hláky - screen wash fluid a top up washed fluid.
Málo chladící vody v expance - lewel of cooling circuit low. ;-)
|
|
31.01.2016 14:33 -
|
2913158
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Já s tím problém nemám , jen jsem psal jak to u jedničkové C5 je . Ze skuenosti , někdy z podzimu ...
Já s tím problém nemám , jen jsem psal jak to u jedničkové C5 je . Ze skuenosti , někdy z podzimu ...
|
|
10.12.2016 16:25 -
|
3018999
|
|
marian75
|
|
|
Zdravím,můj problém je takový,e po dlouhém parkování cca4měsíce odela baterie.Po nabití jsem chtěl nastartovat,motor chvilku tocil,ale pak se rosvítilo STOP a na pc aktive mode economy.Teď u ani netočí.Děkuji za radu.Auto jsem zdědil a nevím jestli nebude lepí jej serotovat.
Zdravím,můj problém je takový,e po dlouhém parkování cca4měsíce odela baterie.Po nabití jsem chtěl nastartovat,motor chvilku tocil,ale pak se rosvítilo STOP a na pc aktive mode economy.Teď u ani netočí.Děkuji za radu.Auto jsem zdědil a nevím jestli nebude lepí jej serotovat.
|
|
10.12.2016 16:36 -
|
3019003
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
odpoj baterii
pockej cca 10 sec
zapoj baterii
otevri dvere,nech otevrene a zapni zapalovani do II polohy
pockej cca 3 minuty
vypni klic
zapni a zkus start
odpoj baterii
pockej cca 10 sec
zapoj baterii
otevri dvere,nech otevrene a zapni zapalovani do II polohy
pockej cca 3 minuty
vypni klic
zapni a zkus start
|
|
18.12.2016 11:51 -
|
3021163
|
|
marian75
|
|
|
Tak jsem udělal jak si poradil.Motor ani tentokrát netočí.Na displeji stále ECO MODUS AKTIV.
Tak jsem udělal jak si poradil.Motor ani tentokrát netočí.Na displeji stále ECO MODUS AKTIV.
|
|
18.12.2016 13:36 -
|
3021182
|
|
jumep
|
|
|
C5 1 - poistku nema - spina priamo spinacka - by si mal vedet
cize by som skor povedal cievka startera
C5 1 - poistku nema - spina priamo spinacka - by si mal vedet
cize by som skor povedal cievka startera
|
|
18.12.2016 13:48 -
|
3021184
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jojo mas pravdu prehlidl jsem co ma za auto...proto jsi tu ty velky Guru aby jsi nas omylne mohl opravit
..a ja by jsem tedy rekl spinacka nebo starter,pojistku beru Z5
jojo mas pravdu prehlidl jsem co ma za auto...proto jsi tu ty velky Guru aby jsi nas omylne mohl opravit
..a ja by jsem tedy rekl spinacka nebo starter,pojistku beru Z5
|
|
18.12.2016 18:49 -
|
3021234
|
|
marian75
|
|
|
jsem přes týden pryč,proto jsem to zkouel a dnes.Motor vůbec netočí.Je pravda,e té elektronice nerozumím,ale původní majitel to té nechápe.
jsem přes týden pryč,proto jsem to zkouel a dnes.Motor vůbec netočí.Je pravda,e té elektronice nerozumím,ale původní majitel to té nechápe.
|
|
| |
|
|