| | |
22.01.2016 22:06 -
Power steering faulty
|
2910326
|
|
Maty114
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Dneska mi napsal pc "power starting....." dal uz jsem to nestihnul precist.
Stalo se pri startovani a svitilo to asi tak 2sec, pak zhaslo.
Auto jede normalne, nic jinyho se nerosvitilo.
Maty
Dneska mi napsal pc "power starting....." dal uz jsem to nestihnul precist.
Stalo se pri startovani a svitilo to asi tak 2sec, pak zhaslo.
Auto jede normalne, nic jinyho se nerosvitilo.
Maty
|
|
27.01.2016 19:58 -
Re: Power steering faulty
|
2911831
|
|
jumep
|
|
|
skor to mohlo byt power steering ... co je posilovac a co je najskor nacata / slaba baterka
skor to mohlo byt power steering ... co je posilovac a co je najskor nacata / slaba baterka
|
|
27.01.2016 20:43 -
|
2911850
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Jak to myslí Jirko? e kdy pípne chybu s posilovačem (při startu - slabá baterka), tak posilovač nejde do dalího startu?
Píplo mi to teď o víkendu, baterku mám před smrtí, a posilovač normálně el
Jak to myslí Jirko? e kdy pípne chybu s posilovačem (při startu - slabá baterka), tak posilovač nejde do dalího startu?
Píplo mi to teď o víkendu, baterku mám před smrtí, a posilovač normálně el :nevim
|
|
28.01.2016 20:58 -
|
2912152
|
|
Maty114
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Tak jsem to chytil, psalo to power starting faulty, problikne to na cca 2 sec pri startovani, motor naskoci normalne.
Startoval jsem z garaze, venku bylo -15°C v garazi tak kolem nuly......byla tam znacka jako je stuj dej prednost v jizde...
Maty
Tak jsem to chytil, psalo to power starting faulty, problikne to na cca 2 sec pri startovani, motor naskoci normalne.
Startoval jsem z garaze, venku bylo -15°C v garazi tak kolem nuly......byla tam znacka jako je stuj dej prednost v jizde...
Maty
|
|
28.01.2016 21:01 -
|
2912153
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze si to zle zachytil, taka hlaska v systeme myslim nie je
myslim ze si to zle zachytil, taka hlaska v systeme myslim nie je
|
|
28.01.2016 21:05 -
|
2912158
|
|
Maty114
|
|
|
Hele je to mozny, problikne to fakt v ramci 1~2 sec, co se oteplilo, tak nic......
Coz je dobra zprav....
Maty
Hele je to mozny, problikne to fakt v ramci 1~2 sec, co se oteplilo, tak nic......
Coz je dobra zprav....
Maty
|
|
12.04.2016 12:17 -
|
2940231
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Dnes ma zaskočila taká situácia..asi dva tyzdne dozadu som menil riadenie aj s napravou (nechcelo sa mi menit jednotlivo vetky čapy Pri tej prilezitosti som aj skalibroval snimac natocenia volantu.
Po asi 4000km pri odbočovaní a brzdení zároven mi vyhodilo steering faulty, skapal posilovač a ja som mal čo to robi aby som to ukrútil. Okamzite som zastal a robil kontrolu LDS alebo ci to niekde nechčije..vsetko ok..riadenie zase krásne ide. Pakáreň
Dnes ma zaskočila taká situácia..asi dva tyzdne dozadu som menil riadenie aj s napravou (nechcelo sa mi menit jednotlivo vetky čapy :D Pri tej prilezitosti som aj skalibroval snimac natocenia volantu.
Po asi 4000km pri odbočovaní a brzdení zároven mi vyhodilo steering faulty, skapal posilovač a ja som mal čo to robi aby som to ukrútil. Okamzite som zastal a robil kontrolu LDS alebo ci to niekde nechčije..vsetko ok..riadenie zase krásne ide. Pakáreň
|
|
12.04.2016 21:31 -
|
2940397
|
|
jumep
|
|
|
vypadlo to kvoli elektrike / kabelazi na serve najskor
pripadne pozri co za zaznam bude v logoch
vypadlo to kvoli elektrike / kabelazi na serve najskor
pripadne pozri co za zaznam bude v logoch
|
|
13.04.2016 15:47 -
|
2940674
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Takto..mam cele auto s 70 000km..bolo lahko tuknute na LP svetlo a blatnik s vystuhou, prehadzoval som najprv motor..a potom aj prednu napravu, vsetko sa ete ligoce a vsetko je v tip top stave. Takze samotne riadenie by som vylucil. Momentalne neviem pozret nič..
Ktoru elektroniku? v bhi? v tom bazmeku v pravom podblatniku?
Takto..mam cele auto s 70 000km..bolo lahko tuknute na LP svetlo a blatnik s vystuhou, prehadzoval som najprv motor..a potom aj prednu napravu, vsetko sa ete ligoce a vsetko je v tip top stave. Takze samotne riadenie by som vylucil. Momentalne neviem pozret nič..
Ktoru elektroniku? v bhi? v tom bazmeku v pravom podblatniku?
|
|
13.04.2016 19:44 -
|
2940717
|
|
jumep
|
|
|
bhi s tym nema nic, ten bazmeg v tom podblatniku - to je servocerpadlo
bhi s tym nema nic, ten bazmeg v tom podblatniku - to je servocerpadlo
|
|
14.04.2016 08:08 -
|
2940871
|
|
Delict
|
|
|
Zatial to funguje bez problemu..cakam ale v kazdej horsej zakrute s dvomi rukami na volante
Tak ten bazmeg som zrovna este nemenil, a v podblatniku asi mam neaky problem lebo na pravej strane mi nejde AFIL senzory 4 a 5 su bez signalu, a zavada v komunikaci LIN..pritom snimace som skusal menit..bezvysledne. Takze to vrznem jednym zhodenim naraznika dufam.
Zatial to funguje bez problemu..cakam ale v kazdej horsej zakrute s dvomi rukami na volante :-)
Tak ten bazmeg som zrovna este nemenil, a v podblatniku asi mam neaky problem lebo na pravej strane mi nejde AFIL senzory 4 a 5 su bez signalu, a zavada v komunikaci LIN..pritom snimace som skusal menit..bezvysledne. Takze to vrznem jednym zhodenim naraznika dufam.
|
|
14.04.2016 08:32 -
|
2940885
|
|
Delict
|
|
|
sak kludne napis Ja rozmyslam ze to aj mohlo byt napajanim.. pri vytoceni volantu na max mi trochu pohasli svetla bezne ..no a v ten den som robil kratku trasu..pri nizkej rychlosti,,rano studeny start.. ale nepodarilo sa mi to znova nasimulovat.
sak kludne napis :) Ja rozmyslam ze to aj mohlo byt napajanim.. pri vytoceni volantu na max mi trochu pohasli svetla bezne ..no a v ten den som robil kratku trasu..pri nizkej rychlosti,,rano studeny start.. ale nepodarilo sa mi to znova nasimulovat.
|
|
07.05.2016 10:54 -
|
2949365
|
|
Delict
|
|
|
Tak postupne mi začalo riadenie tvrdnú, a dva krát ete naskočila hláka o závade posilovača..a koniec
Zmeral som napatie na vedeni..vsetko ok.
Lexia písala mechanicke zablokovanie motoru. Po vymazani chyby sa to tvarilo normalne dokonca to písalo otáčky motora ale riadenie ani uk
Musel som vymenit komplet motor s cerpadlom. Stary som rozoberal a zistil som ze medzi pumpou a motorom je plastový medzikus , neviem ci je to kurvítko alebo bezpecnostna poistka. Ale tento medzikus bol zničený a motor tak nemohol toči čerpadlo. Motor samotný funguje..dá sa bez problému pretáča aj pumpa.
Take som zaloil rezervné čerpadlo a moja otázka znie::
- čerpadlo beí nonstop pri natartovanom motore?
Tak postupne mi začalo riadenie tvrdnú, a dva krát ete naskočila hláka o závade posilovača..a koniec :)
Lexia písala mechanicke zablokovanie motoru. Po vymazani chyby sa to tvarilo normalne dokonca to písalo otáčky motora :D ale riadenie ani uk :D
Musel som vymenit komplet motor s cerpadlom. Stary som rozoberal a zistil som ze medzi pumpou a motorom je plastový medzikus , neviem ci je to kurvítko alebo bezpecnostna poistka. Ale tento medzikus bol zničený a motor tak nemohol toči čerpadlo. Motor samotný funguje..dá sa bez problému pretáča aj pumpa.
|
|
07.05.2016 12:04 -
|
2949380
|
|
jruze
|
|
|
Delict napsal(a): Tak postupne mi začalo riadenie tvrdnú, a dva krát ete naskočila hláka o závade posilovača..a koniec
Lexia písala mechanicke zablokovanie motoru. Po vymazani chyby sa to tvarilo normalne dokonca to písalo otáčky motora ale riadenie ani uk
ano jen mění otáčky a ampéry podle potřeby a zatíení. ale jen mi trochu vrtá v hlavě ra chyba - nejsem si vědom e by tam bylo tlakové čidlo - měl jsem za to e snímá jen otáčky - no moná nesouhlasí proud a otáčky od zatíeného motoru.
ano jen mění otáčky a ampéry podle potřeby a zatíení.;-) ale jen mi trochu vrtá v hlavě ra chyba - nejsem si vědom e by tam bylo tlakové čidlo - měl jsem za to e snímá jen otáčky - no moná nesouhlasí proud a otáčky od zatíeného motoru.
|
|
08.05.2016 02:14 -
|
2949520
|
|
Delict
|
|
|
Stale sa mi to riadenie nezdá..funguje testované na 1200km trase. Ale zdá sa mi ze v urcitych uhloch akoby islo tak sekane..neplynulo. Trubky som kontroloval nikde nic ohnute..asi bude na prd priamo riadenie
Stale sa mi to riadenie nezdá..funguje testované na 1200km trase. Ale zdá sa mi ze v urcitych uhloch akoby islo tak sekane..neplynulo. Trubky som kontroloval nikde nic ohnute..asi bude na prd priamo riadenie :nevim
|
|
| |
|
|