| | |
23.07.2014 08:46 -
Závada airbagu nebo předpínače bezp.pásu
|
2717682
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a chlapi,
průběně mi problikává tato hláka "Závada airbagu nebo předpínače bezp.pásu". Blikne a za chvíli zase zmizí a u není v hlákách. Pak třeba STOJÍM na křiovatce a zase naskočí a po chvíli zmizí. Asi někde nějaký kontak . Máte s tím někdo zkuenost?
Vaek
Ahoj Chlapci a chlapi,
průběně mi problikává tato hláka "Závada airbagu nebo předpínače bezp.pásu". Blikne a za chvíli zase zmizí a u není v hlákách. Pak třeba STOJÍM na křiovatce a zase naskočí a po chvíli zmizí. Asi někde nějaký kontak :(. Máte s tím někdo zkuenost?
Vaek
|
|
23.07.2014 09:43 -
Re: Závada airbagu nebo předpínače bezp.pásu
|
2717710
|
|
Lovec
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Já měl stejný problém a musel jsem měnit celý modul s páčkama od světel blinkrů a stěračů. V tom modulu je nějaký kontakt, který byl pokozený a nedá se moc opravit.
Já měl stejný problém a musel jsem měnit celý modul s páčkama od světel blinkrů a stěračů. V tom modulu je nějaký kontakt, který byl pokozený a nedá se moc opravit.
|
|
12.08.2014 08:07 -
|
2724059
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
tak jsem byl na diagnostice. "Závada kolenního airbagu, přeruený obvod". Opravář se pokouel rozpojovat a spojovat konektory pod sedačkou a nic. Hmmm. Také jsem si nechal vypnout monitorování tlaku v pneu, nebo mám 2 čidla v háji a pořád mi to psalo, e tlak v pneu není monitorován. Jene teď mi to stále píe v deníku výstrah, e monitorování tlaku pneu je vypnuto a to hned 5x (asi to hlídá i rezervu . Myslel jsem, e kdy se to vypne, nebude to nic hlásit. Je to tak OK?
Ahoj Chlapci a Chlapi,
tak jsem byl na diagnostice. "Závada kolenního airbagu, přeruený obvod". Opravář se pokouel rozpojovat a spojovat konektory pod sedačkou a nic. Hmmm. Také jsem si nechal vypnout monitorování tlaku v pneu, nebo mám 2 čidla v háji a pořád mi to psalo, e tlak v pneu není monitorován. Jene teď mi to stále píe v deníku výstrah, e monitorování tlaku pneu je vypnuto a to hned 5x (asi to hlídá i rezervu :)). Myslel jsem, e kdy se to vypne, nebude to nic hlásit. Je to tak OK?
|
|
12.08.2014 09:22 -
|
2724086
|
|
jruze
|
|
|
Vaek66 napsal(a): Ahoj Chlapci a Chlapi,
tak jsem byl na diagnostice. "Závada kolenního airbagu, přeruený obvod". Opravář se pokouel rozpojovat a spojovat konektory pod sedačkou a nic. Hmmm. Také jsem si nechal vypnout monitorování tlaku v pneu, nebo mám 2 čidla v háji a pořád mi to psalo, e tlak v pneu není monitorován. Jene teď mi to stále píe v deníku výstrah, e monitorování tlaku pneu je vypnuto a to hned 5x (asi to hlídá i rezervu . Myslel jsem, e kdy se to vypne, nebude to nic hlásit. Je to tak OK?
Kolení airbag je v přístrojovce(pod volantovkou),předpínače jsou ve sloupku.Senzory asi budou v chybě,ale jen v diag.
Kolení airbag je v přístrojovce(pod volantovkou),předpínače jsou ve sloupku.Senzory asi budou v chybě,ale jen v diag.;-)
|
|
12.08.2014 09:42 -
|
2724092
|
|
jumep
|
|
|
tie senzory treba aj vedet vypnut ... nie je to len jedna jednotka ako pri c5 1
a co sa tyka airbagu, ak hladal pod sedackou tak zjavne nevie citat, kolenny aby bol ucinny logicku musi byt pred kolenami a je presne pod volantom a konektor je na stlpiku riadenia (teda mal by byt)
tie senzory treba aj vedet vypnut ... nie je to len jedna jednotka ako pri c5 1
a co sa tyka airbagu, ak hladal pod sedackou tak zjavne nevie citat, kolenny aby bol ucinny logicku musi byt pred kolenami a je presne pod volantom a konektor je na stlpiku riadenia (teda mal by byt)
|
|
18.02.2016 23:48 -
|
2920077
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Ahoj vem, potřeboval bych poradit po demontái a montái přístrojovky píe auto chybu:
D603 Level 1 passenger airbag ignition module fault : Short circuit
Nevíte kde hledat, konektory se mi zdají zapojeny vpoho, a na konektor kolenní airbagu (je takový volnějí), ale to snad není Level 1 passenger airbag, nebo snad ano?
Díky Knight
Ahoj vem, potřeboval bych poradit po demontái a montái přístrojovky píe auto chybu:
D603 Level 1 passenger airbag ignition module fault : Short circuit
Nevíte kde hledat, konektory se mi zdají zapojeny vpoho, a na konektor kolenní airbagu (je takový volnějí), ale to snad není Level 1 passenger airbag, nebo snad ano?
Díky Knight
|
|
19.02.2016 12:20 -
|
2920096
|
|
jumep
|
|
|
Level 1 passenger airbag ignition module fault
spolujazdcov airbag 1 cast
bud konektor na riadiacke airbagov alebo priamo na airbagu zle zapojeny
Level 1 passenger airbag ignition module fault
spolujazdcov airbag 1 cast
bud konektor na riadiacke airbagov alebo priamo na airbagu zle zapojeny
|
|
20.02.2016 00:24 -
|
2920200
|
|
jumep
|
|
|
nie, ale odpoj ten s riadiacky a znovu zapoj ci sa to nestrati, aj ked toto bola skor slabina c5 1
co bolo rozpojene ked sa ta palubovka davala dole / neposkodilo sa to skratovatko na tom konektore?
nie, ale odpoj ten s riadiacky a znovu zapoj ci sa to nestrati, aj ked toto bola skor slabina c5 1
co bolo rozpojene ked sa ta palubovka davala dole / neposkodilo sa to skratovatko na tom konektore?
|
|
20.02.2016 03:31 -
|
2920204
|
|
jruze
|
|
|
Knight napsal(a): Jediné pokozené zkratovátko je u kolenního airbagu, jinde nic, ale počítam e ten by se hlásl jinak ne jako Level 1 passenger airbag,
Knight
Jestli chápu dobře tak jsi odpojil ty dva z bagu , nevím přesně které se hlásí jako roznětka 1. ale buď si jeden nedomáčkl,nebo si roztáh piny - vzhledem k tomu e to hlásí roznětku bagu spolujezdce č.1 tak hledej kolem něj , nebo ve společném konektoru a nebo jsi roztáhl pin u jednotky. Chyba je trvalá? Nebo je jetě jedna monost podívám se jestli najdu jiný propojovák od bagu ke společnému konektoru(někde ho tu mám) - poslal bych po mladým do Budějek a nebo se ti na to můe podívat , bydlí kousek od těch dvou kruháčů od Prahy. 604237150
Jestli chápu dobře tak jsi odpojil ty dva z bagu , nevím přesně které se hlásí jako roznětka 1. ale buď si jeden nedomáčkl,nebo si roztáh piny - vzhledem k tomu e to hlásí roznětku bagu spolujezdce č.1 tak hledej kolem něj , nebo ve společném konektoru a nebo jsi roztáhl pin u jednotky. Chyba je trvalá? Nebo je jetě jedna monost podívám se jestli najdu jiný propojovák od bagu ke společnému konektoru(někde ho tu mám) - poslal bych po mladým do Budějek a nebo se ti na to můe podívat , bydlí kousek od těch dvou kruháčů od Prahy. 604237150
|
|
20.02.2016 10:13 -
|
2920215
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mno vzhledem k tomu ze byla dole palubovka,byl dole pravdepodobne i COM ,mohlo se stat ze se pretrhnul
nebo jsi spatne nasadil konektor prvni roznetky..u jednotky bych problem urcite nehledal a konektoru roznetky take ne
ostatne se to da zcela jednoduse vyzkouset jestli vedeni z jednotky jde az na volant
mno vzhledem k tomu ze byla dole palubovka,byl dole pravdepodobne i COM ,mohlo se stat ze se pretrhnul
nebo jsi spatne nasadil konektor prvni roznetky..u jednotky bych problem urcite nehledal a konektoru roznetky take ne
ostatne se to da zcela jednoduse vyzkouset jestli vedeni z jednotky jde az na volant
|
|
20.02.2016 13:48 -
|
2920250
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jojo,mas pravdu ja to blbe precetl...
v tom pripade je nejcastejsi problem spatne nasunutej konektor..odjistit,nasadit nadoraz a zajistit..a predtim se kounout jestli je kabelaz ok (diagnostikou zjistis taky)
hadani ,nehadani problem je evidentni..jinde to byt nemuze,neco co hadat
jojo,mas pravdu ja to blbe precetl...
v tom pripade je nejcastejsi problem spatne nasunutej konektor..odjistit,nasadit nadoraz a zajistit..a predtim se kounout jestli je kabelaz ok (diagnostikou zjistis taky)
hadani ,nehadani problem je evidentni..jinde to byt nemuze,neco co hadat
|
|
20.02.2016 16:27 -
|
2920299
|
|
Knight
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Ahoj,
tak vechny konektory rozpojeny a nasledně zapojeny a pořád stejné
Lexia hlásí:
Porucha: Trvalá závada Roznětka pro airbag na straně spolujezdce, stupeň 1 Zkrat
Kód poruchy: D603
Charakeristika závady: spodní mez
Typ poruchy: Místní
Smazat nejde.
Jetě se budu snait to znova projít, a pak případně vyuiji nabídku jruze na půjčení kabelu.
Ale teď to bohuel tak 14 dní nedám, pak se určitě ozvu, pokud Vás napadnou dalí rady jsem velké ucho.
Knight
Ahoj,
tak vechny konektory rozpojeny a nasledně zapojeny a pořád stejné :(
Lexia hlásí:
Porucha: Trvalá závada Roznětka pro airbag na straně spolujezdce, stupeň 1 Zkrat
Kód poruchy: D603
Charakeristika závady: spodní mez
Typ poruchy: Místní
Smazat nejde.
Jetě se budu snait to znova projít, a pak případně vyuiji nabídku jruze na půjčení kabelu.
Ale teď to bohuel tak 14 dní nedám, pak se určitě ozvu, pokud Vás napadnou dalí rady jsem velké ucho.
Knight
|
|
20.02.2016 16:35 -
|
2920303
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já bych zkusil odpojit aku, po chvíli odpojit konektory, zapojit a zapojit aku..
Já bych zkusil odpojit aku, po chvíli odpojit konektory, zapojit a zapojit aku.. ;)
|
|
20.02.2016 16:42 -
|
2920307
|
|
Knight
|
|
|
Jetě jedna otázka Autodiag zmiňuje, e lze přes diag zjistit vadná kabelá, poradíte mi prosím jak?
Díky
Knight
Jetě jedna otázka Autodiag zmiňuje, e lze přes diag zjistit vadná kabelá, poradíte mi prosím jak?
Díky
Knight
|
|
| |
|
|