16.09.2013 20:46 -
Palubní Počítač
|
2619484
|
|
Dexilos
|
Město: TŘINEC, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím vechny majtele C5. Mám C5 rv. 2006 , 2,0 HDi. Musel jsem vytahnout baterku abych vyměnil baterku a jak jsem jí vrátil nejede mi palubní PC. Tak se chci zeptát jak ho restartovat. Syn vlastní audi A4 a na pačce kterým se ovláda palubák má pro restart vlastní tlačito, take jsem z toho zmatený. Děkuju za vechny rady.
Zdravím vechny majtele C5. Mám C5 rv. 2006 , 2,0 HDi. Musel jsem vytahnout baterku abych vyměnil baterku a jak jsem jí vrátil nejede mi palubní PC. Tak se chci zeptát jak ho restartovat. Syn vlastní audi A4 a na pačce kterým se ovláda palubák má pro restart vlastní tlačito, take jsem z toho zmatený. Děkuju za vechny rady.
|
|
16.09.2013 20:48 -
Re: Palubní Počítač
|
2619486
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
take vítej v klubu, přečti si prosím nejdříve pravidla, hledej a hledej, díky a prosím nezakládat zbytečně vlákna no aby si neřekl, e jsem k..., tak to odemykám a prosím dopi čo také myslí pod pojmom - nejde PC?? jakoe nesvítí displej, nebo co??
take vítej v klubu, přečti si prosím nejdříve pravidla, hledej a hledej, díky a prosím nezakládat zbytečně vlákna ;-) no aby si neřekl, e jsem k..., tak to odemykám a prosím dopi čo také myslí pod pojmom - nejde PC?? jakoe nesvítí displej, nebo co??
|
|
17.09.2013 17:48 -
|
2619704
|
|
Dexilos
|
Město: TŘINEC, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
svítí vechno, najede mi nastavení času , ale u nejede spotřeba , stav paliva , ani radio ... a navim jak to nastavit na netu jsem četl e , ve se má načíst samo.
svítí vechno, najede mi nastavení času , ale u nejede spotřeba , stav paliva , ani radio ... a navim jak to nastavit na netu jsem četl e , ve se má načíst samo.
|
|
17.09.2013 18:40 -
|
2619727
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Dexilos napsal(a): svítí vechno, najede mi nastavení času , ale u nejede spotřeba , stav paliva , ani radio ... a navim jak to nastavit na netu jsem četl e , ve se má načíst samo.
neviem ako funguje C5II ale na I som vsetko riesil opatovnym odpojenim a zapojenim baterky, ale treba tomu dat trochu casu, aspon 1 minutu. A tiez si daj bacha na iskrenie ked budes nasadzat + kontakt, treba nasadit pridrzat a hned zatiahnut. Ziaden PC nema rad ked mu pri starte prerusujes dodavku energie. Na III mam reset systemu priamo v menu. Ale ratam ze ak by blbol, tak ako tebe, tak by som to asi riesil opat cez baterku
neviem ako funguje C5II ale na I som vsetko riesil opatovnym odpojenim a zapojenim baterky, ale treba tomu dat trochu casu, aspon 1 minutu. A tiez si daj bacha na iskrenie ked budes nasadzat + kontakt, treba nasadit pridrzat a hned zatiahnut. Ziaden PC nema rad ked mu pri starte prerusujes dodavku energie. Na III mam reset systemu priamo v menu. Ale ratam ze ak by blbol, tak ako tebe, tak by som to asi riesil opat cez baterku
|
|
| |