01.05.2018 08:18 -
Re: Suspension system faulty
|
3154085
|
|
jruze
|
|
|
Není to v uchycení to bylo i dříve - i C5 I a dro to. je to prostě záleitost materiálu a povrchové úpravy = jednodue sračkovej materiál od A a do Z
CX,XM a i mladí auta v tu dobu jetě kvalitní měli potaené trubky umělou hmotou,silnějí stěny (snad na vem) = aut je moc a výrábí se jich podstatně víc tak musí vydret méně aby se prodávaly a dílů je taky vude dost.Dříve stavěli na kvalitě a výdri - dnes????
Není to v uchycení to bylo i dříve - i C5 I a dro to. je to prostě záleitost materiálu a povrchové úpravy = jednodue sračkovej materiál od A a do Z;-)
CX,XM a i mladí auta v tu dobu jetě kvalitní měli potaené trubky umělou hmotou,silnějí stěny (snad na vem) = aut je moc a výrábí se jich podstatně víc tak musí vydret méně aby se prodávaly a dílů je taky vude dost.Dříve stavěli na kvalitě a výdri - dnes????
|
|
01.05.2018 09:57 -
Re: Suspension system faulty
|
3154113
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
jj, tu musím da za pravdu Jardovi, je to sračkovým materiálom - to je tak, keď vyhráva dodávatež s najniou cenou a na kvalitu sa nehžadí
Ostatné trubky sú tie v uchyteniech a dria, táto je ako som dal foto zoratá skoro vade (nie len v uchyteniach, ale v kadom ohybe).
To je niečo podobné ako Xantia a trubkohadica z posilovača, tá tie odila ako prvá.
A ako písal Jumep, to ahanie trubiek je ako za trest - nie e by boli dobre prístupné a žahko kontrolovatežné ako na starých citroenoch, oni tie trubky ahajú tak e pri oprave je jednoduchie ich natiahnu inou cestou.
Mono dobrá rada pre majitežov X7 na záver: Ak budete ma auto na zdviháku, skontrolujte si stav tejto trubky a lepie a lacnejčie je ju asi preventívne vymeni (asi stačí od nádre do zadu), ako osta stá s autom niekde ďaleko od domova. Najviac býva pokodená od nádre po zadný regulátor, v strede pod autom je chránená v plastovom kryte.
Ja som obiiel celkom fajn, vďaka havarijke som dostal náhradné auto a C5 mi odtiahli a domov. Čo bolo horie, to náhradné auto bola Octavia III a ja som doiel domov dolámaný ako z gulagu Fakt si neviem predstavi, čím nahradím C5
jj, tu musím da za pravdu Jardovi, je to sračkovým materiálom - to je tak, keď vyhráva dodávatež s najniou cenou a na kvalitu sa nehžadí :-((((
Ostatné trubky sú tie v uchyteniech a dria, táto je ako som dal foto zoratá skoro vade (nie len v uchyteniach, ale v kadom ohybe).
To je niečo podobné ako Xantia a trubkohadica z posilovača, tá tie odila ako prvá.
A ako písal Jumep, to ahanie trubiek je ako za trest - nie e by boli dobre prístupné a žahko kontrolovatežné ako na starých citroenoch, oni tie trubky ahajú tak e pri oprave je jednoduchie ich natiahnu inou cestou.
Mono dobrá rada pre majitežov X7 na záver: Ak budete ma auto na zdviháku, skontrolujte si stav tejto trubky a lepie a lacnejčie je ju asi preventívne vymeni (asi stačí od nádre do zadu), ako osta stá s autom niekde ďaleko od domova. Najviac býva pokodená od nádre po zadný regulátor, v strede pod autom je chránená v plastovom kryte.
Ja som obiiel celkom fajn, vďaka havarijke som dostal náhradné auto a C5 mi odtiahli a domov. Čo bolo horie, to náhradné auto bola Octavia III a ja som doiel domov dolámaný ako z gulagu :-( Fakt si neviem predstavi, čím nahradím C5 :nevim
|
|
| |