| | |
04.01.2017 20:54 -
Re: Suspension system faulty
|
3025726
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
zkus jeste zjistim zda se ti jen nepovolila objimka na stabilizatoru (co je na ni kloubek vyskace) . Mozna se jen pootocila a ted nevi pozice.
zkus jeste zjistim zda se ti jen nepovolila objimka na stabilizatoru (co je na ni kloubek vyskace) . Mozna se jen pootocila a ted nevi pozice.
|
|
04.01.2017 21:03 -
|
3025728
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
sorry za OT ale to je z blata to elezo? To sa ako servisuje taká hniloba? Kokso, vyzerá to ako ford alebo fiat. To li riadne dole vodou..
sorry za OT ale to je z blata to elezo? To sa ako servisuje taká hniloba? Kokso, vyzerá to ako ford alebo fiat. To li riadne dole vodou..
|
|
04.01.2017 21:35 -
|
3025739
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Luki, objimka drzi pevne, to som skusal, tiez ma to napadlo, ale potom by sa aj xenony korigovala vyska, kedze si myslim, ze je signal z toho snimaca aj pre tie svetla.
zhrado: To auto ma 4 roky a daky mesiac, z velkej casti kilometre odjazdene po D, B, FR dialniciach, aj ked viem, ze nemecke a aj tie belgicke niesu zrovna top, ale urcite to je lepsie nez niekde po meste.
Ta korozia trosku prekvapuje aj mna, ale zatial to je v podstate len povrchne
No ked pozriem na fabiu, co je raz tak starsia a ma takmer 3x viac kilometrov, tak je to na C5 nepekne. No koroduju aj ine auta a viac. Pohladaj si o nemeckej pyche, Mercedesoch. Budes zhrozeny. Od W210, Vita, Sprinteri, a aj o R-kach najdes ako koroduju
Japonci? Su tym povestny ako hniju
atd.
Luki, objimka drzi pevne, to som skusal, tiez ma to napadlo, ale potom by sa aj xenony korigovala vyska, kedze si myslim, ze je signal z toho snimaca aj pre tie svetla. :nevim
zhrado: To auto ma 4 roky a daky mesiac, z velkej casti kilometre odjazdene po D, B, FR dialniciach, aj ked viem, ze nemecke a aj tie belgicke niesu zrovna top, ale urcite to je lepsie nez niekde po meste.
Ta korozia trosku prekvapuje aj mna, ale zatial to je v podstate len povrchne
No ked pozriem na fabiu, co je raz tak starsia a ma takmer 3x viac kilometrov, tak je to na C5 nepekne. No koroduju aj ine auta a viac. Pohladaj si o nemeckej pyche, Mercedesoch. Budes zhrozeny. Od W210, Vita, Sprinteri, a aj o R-kach najdes ako koroduju
Japonci? Su tym povestny ako hniju
atd.
|
|
04.01.2017 21:51 -
|
3025754
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
eisy811 napsal(a): Luki, objimka drzi pevne, to som skusal, tiez ma to napadlo, ale potom by sa aj xenony korigovala vyska, kedze si myslim, ze je signal z toho snimaca aj pre tie svetla.
Můe dret pevně, ale podle fotky, co poslal SGT ji má natočenou o dost velký úhel jinak ne on a ty kloubky má festovně zarezlé, take se klidně mohla pootočit.
Můe dret pevně, ale podle fotky, co poslal SGT ji má natočenou o dost velký úhel jinak ne on a ty kloubky má festovně zarezlé, take se klidně mohla pootočit. :nevim
|
|
04.01.2017 21:59 -
|
3025758
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
mno v jine pozici klidne byt muze protoze SGT mel asi v jizdni a tady taha zadek po zemi. Problrm bude jinde asi
mno v jine pozici klidne byt muze protoze SGT mel asi v jizdni a tady taha zadek po zemi. Problrm bude jinde asi
|
|
04.01.2017 22:09 -
|
3025762
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
To asi ne, stabilizátor se nenatáčí, take by ta objímka měla být +/- stejně jako u SGT
To asi ne, stabilizátor se nenatáčí, take by ta objímka měla být +/- stejně jako u SGT
|
|
04.01.2017 22:38 -
|
3025763
|
|
jumep
|
|
|
toto podla popisu je elektricka anomalia, nie mechanicka, inak by to cvicilo alebo povolilo menit vysku, minimalne hned po nastartovani
skus mu heverom zmenit este vysku ci sa nechyti
skusal si pohnut tym klbikom?
toto podla popisu je elektricka anomalia, nie mechanicka, inak by to cvicilo alebo povolilo menit vysku, minimalne hned po nastartovani
skus mu heverom zmenit este vysku ci sa nechyti
skusal si pohnut tym klbikom?
|
|
05.01.2017 09:10 -
|
3025822
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
BlueSeven napsal(a): To asi ne, stabilizátor se nenatáčí, take by ta objímka měla být +/- stejně jako u SGT
a jak to tedy řídí vejku , je to jak píe Luki .. taky sem na to včera koukal a pak si viml, e mu to leí ...
Je divné, e ho to ani nepustí v předu dolů, e to neotevře ventil v BHI a nespustí.
a jak to tedy řídí vejku :-d , je to jak píe Luki .. taky sem na to včera koukal a pak si viml, e mu to leí ...
Je divné, e ho to ani nepustí v předu dolů, e to neotevře ventil v BHI a nespustí.
|
|
05.01.2017 10:57 -
|
3025859
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Takze by sa mal ten stabilizator natacat?
Este drobnost. V predu je kde ten snimac vysky? Ci sa nezameriavame na sadnuty zadok a chyba moze byt v predu?
A tie svetla, tam sa vyska steluje imbusom, ci je to na kluc? Kde je stelovanie vysky? Aby som nerozhodil ich nabok
.
Takze by sa mal ten stabilizator natacat?
Este drobnost. V predu je kde ten snimac vysky? Ci sa nezameriavame na sadnuty zadok a chyba moze byt v predu?
A tie svetla, tam sa vyska steluje imbusom, ci je to na kluc? Kde je stelovanie vysky? Aby som nerozhodil ich nabok
.
|
|
05.01.2017 12:38 -
|
3025892
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Samozrejme, e pozdĺna tyč stabilizátora sa musí otáča, na základe pootočenia a prepákovania cez to tiahlo (2 kĺby) sníma výkač výku auta.
Svetlá natežuje imbusom, ale neviem či a v takom rozsahu ako bude potrebova keď ti sedí prdel.
Samozrejme, e pozdĺna tyč stabilizátora sa musí otáča, na základe pootočenia a prepákovania cez to tiahlo (2 kĺby) sníma výkač výku auta.
Svetlá natežuje imbusom, ale neviem či a v takom rozsahu ako bude potrebova keď ti sedí prdel.
|
|
05.01.2017 12:56 -
|
3025897
|
|
eisy811
|
|
|
Taaaaak, chlapci. Mam mam malo oleja
Skusil som heverom pridvihnut
nic, koleso aj po nastartovani ostane hore
Ale spustilo cerpadlo a ejha, pozeram, ze pri prednom vodicovom kolese sa prasi
Olejova mlha a pod autom natieklo.
.link.
Takzé daka trubka? Skusim pozriet service.citroen, ako to tam je
Taaaaak, chlapci. Mam mam malo oleja
Skusil som heverom pridvihnut
nic, koleso aj po nastartovani ostane hore
Ale spustilo cerpadlo a ejha, pozeram, ze pri prednom vodicovom kolese sa prasi
Olejova mlha a pod autom natieklo.
https://youtu.be/Qa8zA0LtMOw
Takzé daka trubka? Skusim pozriet service.citroen, ako to tam je
|
|
05.01.2017 13:07 -
|
3025898
|
|
eisy811
|
|
|
Tak nepozriem
Neda sa mi prihlasit
Tak nepozriem
Neda sa mi prihlasit
|
|
05.01.2017 13:12 -
|
3025899
|
|
jumep
|
|
|
predny vyskac u plechovej napravy neviem rpesne kde je, u hlinikovej je sialene umiestneny na silente ramena
ale tym ze ti to strieka je to pomerne jasne a najskor trubka 98 075 621 80
uprimnu sustrast
predny vyskac u plechovej napravy neviem rpesne kde je, u hlinikovej je sialene umiestneny na silente ramena
ale tym ze ti to strieka je to pomerne jasne a najskor trubka 98 075 621 80
uprimnu sustrast
Přílohy: 00070239.jpg ( 16929b ) - |
|
05.01.2017 13:42 -
|
3025923
|
|
eisy811
|
|
|
Peter, desis ma
Preco uprimnu sustrast???
Nejaky krajsi obrazok, s kratsou trubkou tam nemas?
Peter, desis ma
Preco uprimnu sustrast???
Nejaky krajsi obrazok, s kratsou trubkou tam nemas? :-d
|
|
05.01.2017 13:51 -
|
3025935
|
|
jumep
|
|
|
lebo ti sedi zadok, takze strelena je logicky zadna trubka
a kedze ide tak krasne po celom podvozku, jej vymena = uprimnu sustrast (ide ponad napravu a nadrz)
co sa tyka stelovania svetiel to asi fakt nedas tolko dole a ono to z vyskaca nieco dole da, ale nie az tolko
lebo ti sedi zadok, takze strelena je logicky zadna trubka
a kedze ide tak krasne po celom podvozku, jej vymena = uprimnu sustrast (ide ponad napravu a nadrz)
co sa tyka stelovania svetiel to asi fakt nedas tolko dole a ono to z vyskaca nieco dole da, ale nie az tolko
|
|
05.01.2017 14:11 -
|
3025939
|
|
eisy811
|
|
|
Tak to opravi izolacka
No ja to robit nebudem, nie ze by som si netrufol, ale som vonku, mimo mojej garaze, to budu musiet v servise
Ale beriem to pozitivne, keby to bolo len tou trubkou
Zatial kupim asi tu LDS a nieco dolejem
Tak to opravi izolacka:-d
No ja to robit nebudem, nie ze by som si netrufol, ale som vonku, mimo mojej garaze, to budu musiet v servise
Ale beriem to pozitivne, keby to bolo len tou trubkou
Zatial kupim asi tu LDS a nieco dolejem
|
|
05.01.2017 14:20 -
|
3025940
|
|
jumep
|
|
|
zbytocne, vsetko vytecie
resp. mozes ale treba vypnut BHI aby to nevytlacila na cestu
zbytocne, vsetko vytecie
resp. mozes ale treba vypnut BHI aby to nevytlacila na cestu
|
|
05.01.2017 14:53 -
|
3025949
|
|
eisy811
|
|
|
A ktorou poistkou ho vypnut? Len nie tou bri akumulatore
Poistka G39,poistkova skrina B. Ale kde je ta poistkova skrina B?
A a C su za kastlikom pred vodicom
A ktorou poistkou ho vypnut? Len nie tou bri akumulatore
:-))))
Poistka G39,poistkova skrina B. Ale kde je ta poistkova skrina B?
A a C su za kastlikom pred vodicom
|
|
| |
|
|