06.11.2012 18:23 -
signalizace na dipleji
|
2518637
|
|
lzupka
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Poradíte mi někdo co znamená hláka na dispeji viz foto?
Poradíte mi někdo co znamená hláka na dispeji viz foto?
Přílohy: PICT0008.JPG ( 35074b ) - |
|
06.11.2012 18:26 -
Re: signalizace na dipleji
|
2518646
|
|
dlavem
|
|
|
Počet km. ujetých od posledního nulování pal.poč.
Počet km. ujetých od posledního nulování pal.poč. :-p
|
|
06.11.2012 18:27 -
|
2518649
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
od vynulovania palubného počítača sa prelo tožkoto km.
od vynulovania palubného počítača sa prelo tožkoto km.
|
|
06.11.2012 18:28 -
|
2518650
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
bol som predbehnuty.
bol som predbehnuty. :-)
|
|
06.11.2012 18:32 -
|
2518656
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
a ja bych ti doporučil přečíst si manuál od tvého auta, protoe se bude ptát kadý druhý den, C5 je docela ukecané auto tady si vyber .link.
a ja bych ti doporučil přečíst si manuál od tvého auta, protoe se bude ptát kadý druhý den, C5 je docela ukecané auto tady si vyber http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni#.UJlJYYaP7Ug ;-)
|
|
06.11.2012 18:46 -
|
2518672
|
|
jumep
|
|
|
a tiez ma zle vyplneny profil, display je jasne c5 1
a tiez ma zle vyplneny profil, display je jasne c5 1
|
|
07.11.2012 11:22 -
|
2519012
|
|
lzupka
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Děkuji vem za odpověď. To je přece dobrá zpráva o kvalitě auta, kdy jezdí bez problémů, nemusí kadou chvíli něco studovat a ani neví jestli má C I. nebo II. Jetě mně někdo řekněte jak přepnu do pozice zobrazení kolik km ujedu na zbytek v nádri (to jsem tam měl doposud) ... a nemusím hledat v manuálu ...
Děkuji vem za odpověď. To je přece dobrá zpráva o kvalitě auta, kdy jezdí bez problémů, nemusí kadou chvíli něco studovat a ani neví jestli má C I. nebo II. :-d Jetě mně někdo řekněte jak přepnu do pozice zobrazení kolik km ujedu na zbytek v nádri (to jsem tam měl doposud) ... a nemusím hledat v manuálu ...
|
|
07.11.2012 11:26 -
|
2519015
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tyhle a dalí údaje přepíná tlačítkem na konci páčky stěračů...
Tyhle a dalí údaje přepíná tlačítkem na konci páčky stěračů... ;)
|
|
07.11.2012 19:12 -
|
2519177
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
lzupka napsal(a): Děkuji vem za odpověď. To je přece dobrá zpráva o kvalitě auta, kdy jezdí bez problémů, nemusí kadou chvíli něco studovat a ani neví jestli má C I. nebo II. Jetě mně někdo řekněte jak přepnu do pozice zobrazení kolik km ujedu na zbytek v nádri (to jsem tam měl doposud) ... a nemusím hledat v manuálu ...
take jse líný a my tady budem prasit a krmit vlákno o věcech, které jsou jasně popsány v manuálu. Ty si vůbec nic nepochopil, přečti se ten manuál a pak teprve, kdy něco nepochopí tak se ptej, díky (předpokládám, e číst umí jinak se omlouvám)
take jse líný a my tady budem prasit a krmit vlákno o věcech, které jsou jasně popsány v manuálu. Ty si vůbec nic nepochopil, přečti se ten manuál a pak teprve, kdy něco nepochopí tak se ptej, díky (předpokládám, e číst umí jinak se omlouvám);-)
|
|
26.06.2013 17:40 -
|
2593025
|
|
kubys
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahoj vem, měl bych dvě otázečky. První : jednou za čas (náhodně) mi broblikne na displeji kontrolka servis, bez viditelných jiných příčin, brzdové destičky jsou vyměněné. A druhý : bez příčiny občas pípne pal.poč. a na displeji se nic neukáe (nemrzne) ...tak nevím ....díky za kadé info
Ahoj vem, měl bych dvě otázečky. První : jednou za čas (náhodně) mi broblikne na displeji kontrolka servis, bez viditelných jiných příčin, brzdové destičky jsou vyměněné. A druhý : bez příčiny občas pípne pal.poč. a na displeji se nic neukáe (nemrzne) :-) ...tak nevím :nevim ....díky za kadé info ;-)
|
|
26.06.2013 19:30 -
|
2593065
|
|
jumep
|
|
|
odhadujem to na vodu v nafte alebo odchadzajuce cidlo vody v nafte
preblikne to tak rychlo proste ze si nestihnes vsimnut
odhadujem to na vodu v nafte alebo odchadzajuce cidlo vody v nafte
preblikne to tak rychlo proste ze si nestihnes vsimnut
|
|
26.06.2013 22:17 -
|
2593212
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Mně takhle blblo čidlo hladiny kapaliny v ostřikovači (nalomený kablík těsně u konektoru). Ozvalo se pípnutí, rozsvítil se nápis SERVIS ale displej počítače nic nevypsal. Ale pokud opravdu bylo málo kapaliny tak se nápis zobrazil..
Mně takhle blblo čidlo hladiny kapaliny v ostřikovači (nalomený kablík těsně u konektoru). Ozvalo se pípnutí, rozsvítil se nápis SERVIS ale displej počítače nic nevypsal. Ale pokud opravdu bylo málo kapaliny tak se nápis zobrazil..
|
|
| |