| | |
19.10.2012 16:40 -
Main beam bulb(s) faulty
|
2513803
|
|
flyteSVK
|
|
|
Ahojte, dnes po nastartovani ma prekvapila hlaska "main beam bulb(s) faulty".
Vsetky svetla svietia, jedine co som zatial neskusal je overit, ci funguje natacanie a naklapanie svetiel. Vybojky ani ziarovky som nemenil, jedine spojka je nova Nejake napady predtym ako sa v tom cez vikend zacnem vrtat? Alebo kaslat na to a zmizne sama ked BSI par krat zisti ze vsetko je ok?
edit: zjavne to je sposobne nefungujucim natacanim a naklapanim svetiel. Pri starte sa svetla neskalibruju. Pri pokuse aktivovat natacanie napise "directional headlights faulty" a rozblika sa kontrolka stretavaciek.
Ahojte, dnes po nastartovani ma prekvapila hlaska "main beam bulb(s) faulty".
Vsetky svetla svietia, jedine co som zatial neskusal je overit, ci funguje natacanie a naklapanie svetiel. Vybojky ani ziarovky som nemenil, jedine spojka je nova :-d Nejake napady predtym ako sa v tom cez vikend zacnem vrtat? Alebo kaslat na to a zmizne sama ked BSI par krat zisti ze vsetko je ok?
edit: zjavne to je sposobne nefungujucim natacanim a naklapanim svetiel. Pri starte sa svetla neskalibruju. Pri pokuse aktivovat natacanie napise "directional headlights faulty" a rozblika sa kontrolka stretavaciek.
|
|
19.10.2012 19:37 -
Re: Main beam bulb(s) faulty
|
2513834
|
|
jumep
|
|
|
nezabudli ti zapojit jednotku svetiel?
ps. tak ti treba ked si to nahanal ....
nezabudli ti zapojit jednotku svetiel?
ps. tak ti treba ked si to nahanal .... :)
|
|
19.10.2012 19:46 -
|
2513841
|
|
flyteSVK
|
|
|
Jednotka svetiel je kde? Lebo pamatam len taky velky konektor co ide do svetla.
p.s.: do servisu som prisiel na 3ke (jedine co tam islo bez spojky zarvat), lozisko komplet rozstrelene, spojkovy valec v zadku, samozrejme pedal na podlahe a koniec.
Jednotka svetiel je kde? Lebo pamatam len taky velky konektor co ide do svetla.
p.s.: do servisu som prisiel na 3ke (jedine co tam islo bez spojky zarvat), lozisko komplet rozstrelene, spojkovy valec v zadku, samozrejme pedal na podlahe a koniec.
|
|
19.10.2012 19:50 -
|
2513842
|
|
jumep
|
|
|
pri hdi je pod filtrom, tu bude rovnako
pri hdi je pod filtrom, tu bude rovnako
|
|
20.10.2012 11:18 -
|
2513950
|
|
flyteSVK
|
|
|
Kluci ako vzdy perfektna pomoc. nasiel som visiaci kabel od svetla smerom dolu, takze ho zabudli zapojit.
Nemam tu naradie aby som dal prec baterku a ziskal kus miesta, tak v pondelok sa zastavim v servise nech to zapoja naspat.
Kluci ako vzdy perfektna pomoc. nasiel som visiaci kabel od svetla smerom dolu, takze ho zabudli zapojit.
Nemam tu naradie aby som dal prec baterku a ziskal kus miesta, tak v pondelok sa zastavim v servise nech to zapoja naspat.
|
|
20.10.2012 15:54 -
|
2514033
|
|
flyteSVK
|
|
|
Problem solved Vdaka obom za instrukcie.
Este na upresnenie: ten konektor je nie pod filtrom, ale akoby pod baterkou, na spodnej strane tej police na ktorej baterka sedi.
Problem solved :) Vdaka obom za instrukcie.
Este na upresnenie: ten konektor je nie pod filtrom, ale akoby pod baterkou, na spodnej strane tej police na ktorej baterka sedi.
|
|
31.12.2017 13:56 -
|
3121670
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
ahoj,
po nastartování se mi začaly objevovat hláky "auxiliary lighting faulty" a "Automatic headlights setting faulty". Nefungovalo natáčení světel, nivelace ani zvedání/sniování podvozku. Podle toho auxiliary jsem usoudil, e by mohla být prasklá parkovačka a opravdu byla, pravá. Jetě jsem párkrát jel, páč sem neměl náhradní a někdy chyba vyskočila, někdy ne (tak 50/50). árovku jsem vyměnil, ale chyby vyskakují stále. Tuto chybu s AUX jsem tady nikde nenael. Jinak světla svítí vechna a kdy nevyskočí chyby, tak i hlavní světlomety natáčí, vyrovnávají výku i podvozek reaguje na ovládací čudlíky. Díky za pomoc, David
ahoj,
po nastartování se mi začaly objevovat hláky "auxiliary lighting faulty" a "Automatic headlights setting faulty". Nefungovalo natáčení světel, nivelace ani zvedání/sniování podvozku. Podle toho auxiliary jsem usoudil, e by mohla být prasklá parkovačka a opravdu byla, pravá. Jetě jsem párkrát jel, páč sem neměl náhradní a někdy chyba vyskočila, někdy ne (tak 50/50). árovku jsem vyměnil, ale chyby vyskakují stále. Tuto chybu s AUX jsem tady nikde nenael. Jinak světla svítí vechna a kdy nevyskočí chyby, tak i hlavní světlomety natáčí, vyrovnávají výku i podvozek reaguje na ovládací čudlíky. Díky za pomoc, David
Přílohy: AUXILIARY.jpg ( 45594b ) - Allert log.jpg ( 96110b ) - |
|
31.12.2017 14:44 -
|
3121697
|
|
jruze
|
|
|
Má zarohem Martina autodiaga
Asi ti natekla voda do elektroniky světel (pod drákem baterky) nebo problém na korektorech hydrauliky. Bliká ti kontrolka potkávaček ? neměnil jsi xenon - co to hlásí v diag?
Má zarohem Martina autodiaga ;-)
Asi ti natekla voda do elektroniky světel (pod drákem baterky) nebo problém na korektorech hydrauliky. Bliká ti kontrolka potkávaček ? neměnil jsi xenon - co to hlásí v diag?
|
|
31.12.2017 14:59 -
|
3121700
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
jruze:
ne nem nic se neměnilo, akorát árovka H6W svépomocí. Chtěl jsem právě zjistit, co je to AUX osvětlení. Hned se mi nechce dávat 5ti kilo za diag, ale samo, v nejvyí nouzi.. Kontrolka potkávaček bliká
jruze:
ne nem nic se neměnilo, akorát árovka H6W svépomocí. Chtěl jsem právě zjistit, co je to AUX osvětlení. Hned se mi nechce dávat 5ti kilo za diag, ale samo, v nejvyí nouzi.. :-) Kontrolka potkávaček bliká
|
|
31.12.2017 15:18 -
|
3121707
|
|
jruze
|
|
|
dave_m napsal(a): jruze:
ne nem nic se neměnilo, akorát árovka H6W svépomocí. Chtěl jsem právě zjistit, co je to AUX osvětlení. Hned se mi nechce dávat 5ti kilo za diag, ale samo, v nejvyí nouzi.. Kontrolka potkávaček bliká
Kdy bliká tak je chyba natáčení světlometů = chyba v té elektronice pod aku , nebo v některé lampě (komunikace mezi lampama,té elektroniky,nebo na pinech) V profilu má Olomouc ?? domuv se s autodiagem = bez diag ti nikdo moc neporadí a bez ní se nedá zjistit co a kde a místo kde je problém ti blikat nebude a i pro Martina to nemusí být na chvilku Já vám moc nerozumím - chcete odstranit chybu od PC a nechcete do toho dát ani korunu? to je dobré - tak potom musíte asi počkat a se to spraví samo nebo a se to po..re úplně - ta elektronika pod aku stojí tuím 3600,- (nová) - diag by měla napovědět kde hledat.
Kdy bliká tak je chyba natáčení světlometů = chyba v té elektronice pod aku , nebo v některé lampě (komunikace mezi lampama,té elektroniky,nebo na pinech) V profilu má Olomouc ?? domuv se s autodiagem = bez diag ti nikdo moc neporadí a bez ní se nedá zjistit co a kde a místo kde je problém ti blikat nebude a i pro Martina to nemusí být na chvilku;-) Já vám moc nerozumím - chcete odstranit chybu od PC a nechcete do toho dát ani korunu? to je dobré - tak potom musíte asi počkat a se to spraví samo :-p nebo a se to po..re úplně - ta elektronika pod aku stojí tuím 3600,- (nová) - diag by měla napovědět kde hledat.
|
|
31.12.2017 16:44 -
|
3121716
|
|
dave_m
|
|
|
dobrá, zkusím kabel pod AKu, jak se tu psalo. Asi něco fakt ve vedení, kdy to jednou jede a pak ne. Natáčení jsem zkouel vypnout, ale hlásí to furt. Já vím, e od PC se to nespraví Nevěděl jsem, co je to AUX lighting a zkusil se zeptat Teď se k nikomu nedostanu, tak jsem poádal o radu, co bych mohl omrknout. Samo, e s tím jezdit nebudu rok, jestli se to neopraví "samo" a árat se v něčem, čemu nerozumím nebudu.
dobrá, zkusím kabel pod AKu, jak se tu psalo. Asi něco fakt ve vedení, kdy to jednou jede a pak ne. Natáčení jsem zkouel vypnout, ale hlásí to furt. Já vím, e od PC se to nespraví :-) Nevěděl jsem, co je to AUX lighting a zkusil se zeptat :-) Teď se k nikomu nedostanu, tak jsem poádal o radu, co bych mohl omrknout. Samo, e s tím jezdit nebudu rok, jestli se to neopraví "samo" a árat se v něčem, čemu nerozumím nebudu.
|
|
31.12.2017 16:59 -
|
3121717
|
|
jruze
|
|
|
dave_m napsal(a): dobrá, zkusím kabel pod AKu, jak se tu psalo. Asi něco fakt ve vedení, kdy to jednou jede a pak ne. Natáčení jsem zkouel vypnout, ale hlásí to furt. Já vím, e od PC se to nespraví Nevěděl jsem, co je to AUX lighting a zkusil se zeptat Teď se k nikomu nedostanu, tak jsem poádal o radu, co bych mohl omrknout. Samo, e s tím jezdit nebudu rok, jestli se to neopraví "samo" a árat se v něčem, čemu nerozumím nebudu.
To co řekne auto je jedna věc - to co řekne diag je druhá věc = ta u navede přesněji a dohledat to ? to u je spí pro toho kdo ví co kde a jak hledat a zkouet.
.link. Pokud má diag můe nastavit v konfiguraci ,,normální světla a nechat xenony" - zbaví se blikající kontolky a hláky = nebudou se natáčet (nemělo by to hlásit nic podle mne - otázka je kde je chyba , ale to je jen aby tě nesrala blikající kontrolka - stejně to musí řeit naklápění by mělo chodit a a to někdo bude řeit tak mu to řekni)
To co řekne auto je jedna věc - to co řekne diag je druhá věc = ta u navede přesněji a dohledat to ? to u je spí pro toho kdo ví co kde a jak hledat a zkouet.;-)
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2513803-main-beam-bulb(s)-faulty/ Pokud má diag můe nastavit v konfiguraci ,,normální světla a nechat xenony" - zbaví se blikající kontolky a hláky = nebudou se natáčet (nemělo by to hlásit nic podle mne - otázka je kde je chyba , ale to je jen aby tě nesrala blikající kontrolka - stejně to musí řeit naklápění by mělo chodit a a to někdo bude řeit tak mu to řekni)
|
|
02.01.2018 08:41 -
|
3121907
|
|
dave_m
|
|
|
jruze: jasný, to se musí opravit. Jinak mě nebaví v tom jezdit. Mohl bych jetě vědět, kde najdu korektor světel? Podle service.citroen to vypadá někdě v levém blatníku... Jednotka světel je asi pod baterkou, jak se psalo výe.
jruze: jasný, to se musí opravit. Jinak mě nebaví v tom jezdit. Mohl bych jetě vědět, kde najdu korektor světel? Podle service.citroen to vypadá někdě v levém blatníku... Jednotka světel je asi pod baterkou, jak se psalo výe.
|
|
02.01.2018 09:42 -
|
3121913
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
VIN?
VIN?
|
|
02.01.2018 10:08 -
|
3121924
|
|
dave_m
|
|
|
autodiag napsal(a): VIN?
vf7re4hxe76704699
vf7re4hxe76704699
|
|
02.01.2018 19:42 -
|
3122049
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..korektory svetel jsou na napravnici..jak uz napsal Jarda vyska je ovladana z BHI
jizdni dynamika je ovladana zvlast jednotkou pod baterii (ve schematu 6606)
obrysove a potkavaci sveta spina BSM
..korektory svetel jsou na napravnici..jak uz napsal Jarda vyska je ovladana z BHI
jizdni dynamika je ovladana zvlast jednotkou pod baterii (ve schematu 6606)
obrysove a potkavaci sveta spina BSM
Přílohy: vf7re4hxe76704699.pdf ( 497972b ) - schema |
|
| |
|
|